θελω την γνωμη σας!!!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ναι, σωστά και τι μέγας εκτροφέας μάλιστα! Δεν πήρε είδηση καν ότι η σκύλα ήταν έγκυος και δεν την πήγε καν στο γιατρό. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ τα σκυλιά αυτά να έχουν καταχωρηθεί στο AKC, το οποίο θα πάρω τηλέφωνο σήμερα. Δεν ξέρω αν ισχύει τέτοιος νόμος στην Ευρώπη, αλλά στην Αμερική έχουμε αδίκημα για ψευδή διαφήμιση.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Δε θα τους βάλω φυλακή! Αφού είναι στην Ουγγαρία, γνωστή μπουρδελλοχώρα και η κυβέρνησή τους δεν έχει τη βούληση να τους το κλείσει. Αυτό που μπορώ όμως να κάνω είναι μερικά τηλέφωνα. Αν εξάγουν στην Αμερική, μπορούν να τους τσιμπήσουν στο τελωνείο στο μέλλον. Αν λένε ψέματα για τον AKC και τον FCI, μπορώ να μάθω αν μπορούν εκείνοι να τον κυνηγήσουν εφόσον το ξέρουν. Ή πώς ακριβώς αντιφάσκει και πού φαίνεται ακριβώς ότι δεν έχουν και δεν πρόκειται να έχουν χαρτιά τα σκυλιά. Μπορώ να μιλήσω με τους δυο Αμερικάνους δικηγόρους που κυνηγάνε τύπους σαν κι αυτόν και φυσικά με υπηρεσίες για την προστασία του καταναλωτή. Τέλος μπορώ να μάθω αν οι ευρωπαϊκές υπηρεσίες για την προστασία του καταναλωτή είναι μπουρδέλλο. Και εννοείται ότι μπορώ να σπάσω τρομερή πλάκα με τον τύπο.

Υπάρχουν ένα εκατομμύρια πράματα που μπορώ να κάνω. Φυλακή όμως να τον βάλω ή να σταματήσω τα παπυμιλλάδικα, δε νομίζω ότι μπορώ να το κάνω. Να συνεισφέρω κάτι όμως μπορώ.

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
δεν απαντησε ο Γιαννης που περιμενα...:D

ο Valis(Val) σε διπλανο φορουμ καποτε...μας ελεγε οτι θα φερει τα καλυτερα αιματα απ'ολα τα εκτροφεια του κοσμου και θα κανει το καλυτερο εκτροφειο bullmastiff...τα λεφτα ΔΕΝ ηταν το προβλημα του κλπ κλπ κλπ.

ηταν απλα ενας -ας το πω ευγενικα- γραφικος τυπος.

Απο την Κυπρο ειναι.

ειχαμε δει την σελιδα του πριν καιρο για να δουμε το τρισμεγιστο εκτροφειο και εκτος απο τα "κορυφαια" δειγματα,ειδαμε και καμια 20 φυλες ως προωθηση μεσω του εκτροφειου του...απλα για να βγαζει τα προς το ζην μωρε,ο κατα τα αλλα πλουσιος...

τωρα μαλιστα εβγαλα και αλλο λαβρακι!...

να απο που προμηθευεται ο τυπος (Valis) οχι μονο τα "κορυφαια" bullmastiff του,αλλα και γενικα ολα τα "καλα" σκυλακια στο site του!

απο τον επισημο ευρωπαιο παππυ μιλλα μας!!!

:paja1::paja1::paja1:

Last edited:

mariakapa

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2009
167
0
Aθηνα
Τελικα και ο κοσμος του internet ειναι παρα πολυ μικροςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!! δυστυχως εχουμε γεμισει παντου επισημους puppymillades.

milli

Member
3 Δεκεμβρίου 2009
22
0
κύριοι,
αυτό είναι το τελευταίο μήνυμα που σας στέλνω ελπίζοντας ότι θα με σεβαστείτε.
Η δυσφήμιση που γίνετε στην εταιρία και στο πρόσωπο μου μέσα από το forum το οποίο διαχειρίζεστε συνεχίζετε παρά τις συνεχόμενες εκλύσεις μου για προστασία μέσα από αμέτρητα μηνύματα που σας έχω αποστείλει.
Καταρχήν αυτό που κάνω σίγουρα δεν εμπεριέχει ίχνος βίας (παπιμιλς και βιομηχανικής μορφής γεννήσεις) παρά μόνο αγάπη. Δεύτερον δεν κάνω κάτι το παράνομο διατηρώ εταιρία με το δικαίωμα και συνάμα υποχρέωση να εκδίδω αποδείξεις . Παρουσιάζω την εταιρία με το όνομα μου γιατί μου αρέσει αυτό που κάνω και δεν έχω να φοβηθώ οτιδήποτε και οποιονδήποτε. Εδώ μέσα όμως στο forum σας, παρουσιάζονται χρήστες με nick names και όχι με το πραγματικό τους όνομα οι οποίοι βρήκαν στο πρόσωπό μου ένα αντικείμενο χλεύης και την ευκαιρία να εκφράσουν όλη την εμετική τους εσωτερική δομή (για σου west).όλοι αυτοί τους οποίους δεν γνωρίζω αλλά λένε ότι με γνωρίζουν ,το που μένω λέγοντας για τους δρόμους που διαβαίνω και με απειλούν εμμέσως. Έχω να τους πω δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και όποιος με σταματήσει στο δρόμο μου θα του πω καλημέρα.
Όσο για όλους τους «χρήστες» εδώ μέσα σας σκέφτομαι σαν υπάρξεις απλά ανταγωνιστικές … λες και ήρθα να σας πάρω την δουλειά κάνετε…
Καλός , πιστέψτε με είμαι υπέρ της ελευθερίας του λόγου αλλά και της χολής που μπορεί κάποιος να στάξει από το μέσα του για άλλον ….
Μένω έκπληκτος από όλους αυτούς που θέλουν κάτι «καλύτερο» και οι πράξεις τους κ η ποιότητά τους είναι τόσο δύσοσμες….
Να με συμπαθάτε αλλά ο χλευασμός μέχρι εδώ
Καλά περάσατε αλλά από δω και πέρα αν δεν με προστατέψετε θα αναγκαστώ να ζητήσω νομική βοήθεια
Μετά τιμής Σπύρος

mariakapa

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2009
167
0
Aθηνα
βρε Μιlly βρε Milly αναπαραγεσαι αδικα και δεν το εχεις παρει ειδηση!!! Ο καθενας εχει την γνωμη του και δημοκρατια εχουμε!!! Αλλωστε στην Ελλαδα ειμαστε και ο καθενας οτι δηλωνει ειναι!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog