θελω την γνωμη σας!!!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.111
patra
grdane.blogspot.com
sara το πιθανότερο είναι να σου απαντήσουν ότι μπορουν να σου κοινοποιήσουν τα χαρτια των γονεων, σε οποιαδήποε από τις γένες που ανακοινωνουν σε ενδιαφερει....
επίσης θα σε τροφοδοτήσουν με τα επίσημα χαρτια της fci τα οποία θα πιστοποιούνται ότι ανήκουν στο κουτάβι με microchip ή tatoo.
τα οποία και αναγνωρίζονται από to akc....
εινα λαθος τους αντιμετωπίζεις σαν παπυμιλλαδες ενώ είναι ένωση bybreeders..
εχει σημασία έτσι ώστε να μην διαβασει καποιος αυριο μεθαυριο το συγκεκριμένο τοπικ απευθυνθει σε αυτους και του δώσουν χαρτιά της fci μπορει να ξεγελαστει και να νομιζει οτι αδικως τους κατηγορείς..
αν αντιμετωπιστουν όμως ως έχουν τότε μπορουμε να εστιασουμε σε ζητηματα εκθεσεων , και εξετασεις υγειας κατι που εκει ακριβως στερούνται...

και πριν ο κολομβος ανακαλύψει την αμερική αυτή εκεί ήτανε.....

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Σωστά, αλλά εγώ ζητάω DNA και αναγνωρισμένους εκτροφείς διότι αυτό ζητάει το AKC και κείνοι ισχυρίζονται ότι το AKC δέχεται τα χαρτιά τους. Γι' αυτό αύριο θα ρωτήσω το AKC να δούμε τι θα πει. Θα σας μεταφέρω τι είπε και θα έχει ενδιαφέρον να διαλευκάνουμε την ιστορία. Πάντως οι δυο δικηγόροι ισχυρίζονται ότι μεσάζων=παπυμιλλάς.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Vote Sara for president!

πραγματικα δεν παιζεσαι!!:D:D
Είναι όπως μου έχει πει ο Αμερικάνος μπάτσος φίλος μου όταν του διηγόμουν μια φορά πώς χρησιμοποίησα το νόμο και την αστυνομία για να βγω από μια δύσκολη φάση: "MY GOD, you KNOW how to play the system!!!!! UN-F*CKING-BELIEVABLE!!!!!":eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Εννοείται ότι μου έδωσε συγχαρητήρια.....:p:p:D:D:D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Μου απάντησαν κιόλας! Ποιος αμφιβάλλει τώρα ότι πρόκειται για παπυμιλλάδες?! Εννοείται ότι αύριο παίρνω τηλέφωνο το AKC, το Υπουργείο Γεωργίας, το Υπουργείο Υγείας και τους δυο δικηγόρους. Απολαύστε email:

Hi Sara,

Here is a video insight how Euro Puppy works:
[FONT=Calibri, Verdana, Helvetica, Arial]http://europuppyblog.com/item/2008/06/euro-puppy-in-action
[/FONT]

I am sorry but we do not give out lists of breeders that we chose to work with.

Of course a prospective buyer can have info about parents and any questions answered.

Here is our reference section for you to browse over when you have a spare minute: http://www.europuppy.com/breeders/references.html

Usually we do not provide DNA samples of the parents. Many hundreds of our puppies have been AKC registered successfully without this and it is the first time asked for.

Here is some more info for you: http://www.europuppy.com/dog/faq.html

http://www.europuppy.com/dog/pedigree-info.html

Yes, we do guarantee that with an FCI export pedigree from us that you will be able to AKC register your dog :)

Merry Christmas!

[FONT=Helvetica, Verdana, Arial]Eddie
[/FONT][FONT=Helvetica, Verdana, Arial][/FONT]

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Για να δούμε π.χ. αντιφάσεις. Γράφει ο Eddie, ο Ούγγρος ύποπτος παπυμιλλάς στη σελίδα του για μια οικογένεια που αγόρασε δυο σφουγγαρόπανα από δαύτονα, δηλαδη δυο Komondor:

http://www.europuppy.com/breeders/komondor_references-1.html

Προσέχετε τώρα μηχανή: η οικογένεια του Ed από το Albert Lea της Μινεσότας αποφάσισε να πάρει σφουγγαρόπανο από την Ουγγαρία τη στιγμή που κάθε νορμάλ άτομο που μένει στο Albert Lea της Μινεσότας θα έμπαινε στο αυτοκίνητό του και θα οδηγούσε μερικές ωρίτσες να επισκεφτεί την κυρία Adrienne Freyer, που εκτρέφει ουγγαρέζικα σφουγγαρόπανα δίπλα στην Hermosa της Νότιας Ντακότας και μάλιστα θεωρείται και σπουδαία εκτροφέας από το AKC!! Βλέπετε π.χ. εδώ: http://clubs.akc.org/kca/breederlist.htm

Γιατί όμως ο κύριος Ed δεν ήθελε να πάει στη Νότια Ντακότα να πιει καφέ με την κυρία Freyer να δει και τις εγκαταστάσεις της και να πάρει και κουταβίδιο από αυτήν? Μα είναι απλούστατο αν διαβάσουμε το γραμματάκι που έστειλε στον Ούγγρο παπιμιλλά:

We were surprised by a litter of 8 pups about 3 weeks ago. Unexpected, but we love it. Already have 4 of them sold.
Εδώ έχουμε δηλαδή έναν Αμερικάνο που πήρε ΔΕΚΑ σκύλους από την Ουγγαρία στην τιμή των δυο! Τέτοιο deal προφανώς ΔΕΝ του έκανε η κυρία Freyer, ενώ η γέννα ήταν μια υπέροχη έκπληξη!! Ο τύπος δεν περίμενε την εγγυμοσύνη και φαίνεται ότι και οι κτηνίατροι που εξέτασαν τα σκυλιά ήτανε τούβλα και δεν μπορούσαν να διαπιστώσουν ότι η σκύλα ήταν έγγυος! Τα πούλησε κιόλας!! Τύφλα να 'χει η κυρία Freyer!!:p:p:D:D:D

Τελικά ρε ποιος Φερεκίδης και αηδίες?! Ο Eddie ο Ουγγαρέζος έχει στείλει εκατοντάδες σκύλους στην Αμερική και το AKC λέει Eddie και κολλάει το στόμα του!!:p:p:D:D:D

Σοβαρά τώρα: μου φαίνεται εμένα (που είμαι ομολογουμένως άσχετη) ή τα σκυλιά ΔΕΝ φαίνονται να ανήκουν στο πρότυπο των Komondor?!

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Έτσι φαίνεται: δέκα στην τιμή των δυο! Ήτανε και ζευγαράκι καλέ! Και καλά, οι κτηνίατροι που εξέτασαν τα σκυλιά εκατέρωθεν ΔΕΝ το πήραν πρέφα?! Και οι Αμερικάνοι που υποτίθεται ότι πήραν τα σφουγγαρόπανα ΔΕΝ τα στείρωσαν?! Και γενικώς τα χαρτιά ήταν όλα σωστά και εντάξει και τα δέχτηκε το AKC?!

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι προφανώς ο τύπος ψεύδεται ασυστόλως και πιθανώς να είναι και ψεύτικη η ιστορία.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Αμ τα Schnauzer τα είδες?! Δυο-δυο τα πουλάει ο Eddie, ως άλλος Νώε με την κιβωτό! Και μας προειδοποιεί ότι τα χαρτιά τα στέλνει ΜΕΤΑ τα κουτάβια λες και υπήρχε περίπτωση να μπουν τα κουτάβια στην Αμερική χωρίς χαρτιά και να τα δώσει ο εκτροφέας χωρίς χαρτιά ΚΑΙ να γραφτούν κιόλας στο AKC!! Δείτε εδώ: http://www.europuppy.com/breeders/standard_schnauzer_references-1.html

To γράμμα το υπογράφει "Always" (που ΠΟΤΕ δεν υπογράφει έτσι Αμερικάνος σε γράμμα! Λένε είτε [All the] Best, είτε Sincerely, είτε Cheers) ένας (?) Lowell (Lowell τι?!) που μένει στο Lemonocove της Καλιφόρνιας και που ΔΕΝ σκέφτηκε να πάρει κουτάβια από την Καλιφόρνια ενώ έχει ένα κάρο σεβαστούς και αναγνωρισμένους εκτροφείς: http://amsc.us/index.php?option=com_contact&Itemid=42

Ήθελε τον κύριο Eddie!!:eek::eek::p:p:D:D Aaaaaaaall the way from Hungary αντί δυο βήματα από την Καλιφόρνια!!](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)

Δυο-δυο! Στην μπανιέρα δυο-δυο! Δυο-Δυο! Στην μπανιέρα δυο-δυο! Δυο-δυο! Στην μπανιέρα δυο-δυο! Λα-λα-λα-λα-λα-λα-λα-λα-λα!!:-({|=:-({|=:-({|=:-({|=:-({|=:fan::fan::fan::fan::eyecrazy::eyecrazy::eyecrazy::eyecrazy:

Last edited:

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
1oν δηλωνω fan σου!

2ον επρεπε να ησουν αστυνομικος της διωξης ή πρακτορας ή detective.
(σοβαρα!):D

3ον ο Θεος να το κανει αυτο Schnauzer...πιο πολυ με Deerhound μου μοιαζει.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Χάνομαι, τ' ομολογώ!!:p:p:D:D Τι να κάνω όμως που με κέρδισαν οι Ατταλίδες και φοβάμαι μη θυμώσει ο Ευμένης....:eek::eek::p:p:D:D

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Γιατί πίστεψες ότι τα ευχαριστω είναι αληθινά??? Έτσι δεν κάνουν όλοι όταν λένε...διαβάστε όλα τα ευχαριστώ από ανθρώπους που δοκιμασαν το τάδε προιον..κλπ,κλπ
Ο καθένας γράφει ότι θέλει στο Site του..σάμπως έβαλε και τηλεφωνο του Eddie για να τον πα΄ρουμε τηλεφωνο???

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Ευρηκα λαβρακι!!!!!

προ ολον το φορουμ και τους Bullmastiffαδες ιδιαιτερως...

δειτε την παρακατω σελιδα του "εμπορα" και παρατηρηστε το τελευταιο brindle κουταβι bullmastiff...

εδω

Γιαννη-Solco...τι σου θυμιζει το...Val(Valis)-Cyprus...?...(She is reserved for Val in Cyprus. Thank you for choosing us again!)

χααχχααχαχχαχααχαχα!!!....:paja1::paja1::paja1:

*περιμενω να απαντησει ο Γιαννης (προς Θεου δεν εχει καμια σχεση ο ανθρωπος) και μετα θα σας τα ξεφουρνισω ολα!!:paja1::D:rolleyes:

p.s εδωσε και 1450 Ευρω ο μ@λ@κ@ς...χααχαχχααχ0αχαχαχα :paja1::maria:

Last edited:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Tα Komondor μοιάζουν περισσότερο με South Russian Ovtcharka κι ο τύπος λέει ότι επειδή δεν μπορούσε να περιποιείται το τρίχωμα τα κουρεύει....
Γιατί να πάρεις Komondor αν δεν θες το συγκεκριμένο τρίχωμα όμως;;;;:confused::confused::confused:

Πάντως ο τύπος λέει ότι τα πήρε πέρσυ τα σκυλιά και φέτος γέννησε, οπότε δεν πήρε γκαστρωμένη σκύλα, αλλά έγινε μέγας εκτροφέας κι ο ίδιος!:p:D

Teo αν και δεν συμμετέχω, την έχω διαβάσει κι εγώ την συζήτηση περί Val....:D:D:p:p:p:D:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog