θελω να το πω καιρο

malfurionjr

Member
27 Ιανουαρίου 2008
18
0
korinthos
ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΥΝΩ ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ :p:p:p καλη η εκτροφη με ενδιαφερει και εμενα παρα πολη αλλα πολλα παρα πολλα για να μαθω μεχρι να κανω κατι σωστα.ΟΣΟ δεν μπορω να ακνω σωστα δεν κανω καθολου μεχρι να μαθω :)

ΤΟΝ κακομοιρη των εκτωρα μου λυπαμαι που αν ασχοληθω πιο σωστα θα βλεπει τοσα γκομενακια και αυτος θα την βγαζει με αυτοοικανοπιοιση ΑΡΕ ΑΤΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

greekbull

Member
14 Ιουνίου 2008
18
0
LAMIA
Προκειμένου να κάνετε πικρόχολα σχόλια για την λάσπη
(κατι που έγινε προ δεκαετίας ) ή το χαλίκι (κατόπιν συμβουλής κτηνιάτρου) θα μπορούσατε να μου δώσετε μια συμβουλή για το τι πρέπει να είναι στρωμένο κάτω και για ποιο λόγο . Προτιμάτε όμως τον σχολιασμό και τις σπόντες .

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Πάντως αν τα ανακατέψεις γίνεται και μπετόν έστω!!!
Και ξύλο είναι καλο υλικό και δεν στοιχίζει πολλά!!!
Η σκιά γίνετε και από καλαμιές που είναι τζαμπα!!!

Τότε ξενυχτούσες και δεν διάβαζες :roll:

Σήμερα τι κανεις και δεν διαβάζεις :?:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Παιδιά, ας βοηθήσουμε τον greekbull να καταλάβει τι πρέπει να κάνει. :wink: :D

Greekbull, άνοιξε ένα νέο θεμα σε κάποιο άλλο subforum (το rott sub είναι χώρος για συζητήσεις που αφορούν μόνο Rottweilers) και γράψε μας τις απορίες σου για να τις συζητήσουμε! :D

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Επανερχομαι malfurionjr,απο περιεργεια ,τι σε εκανε να αγορασεις σκυλο απο εισαγωγεα και οχι απο τους αγχωμενους εκτροφεις?φιλικα.

malfurionjr

Member
27 Ιανουαρίου 2008
18
0
korinthos
νομιζα οτι ολοι ηταν ανχωμενοι γιατι πηγεναν για την κονομα ΕΝΩ αυτος που μου το εφερε υποτιθετε οτι ηταν πολλη ψαγμενως με τα σκυλια και θα μου εφερνε κατι το εξεραιτικο.

το καλο ειναι οτι ειναι υποτηθεται γνωστος στην πιατσα για την καλη δουλεια που κανει.

ΤΩΡΑ πλεων ξερω που ασχοληθηκα και εψαξα γενικα εδω και 3 χρονια για τα σκυλια τη πεζει οτι ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΩΤΣΟ.

γιαυτο και εγω λεω τα παραπωναμου σε οσους με ρωτουν και τους εξυγω τη πεζει ¨)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Και πολύ καλά κάνεις και το λες malfurionjr! Δεν είναι εύκολο να παραδέχεσαι ότι πιάστηκες «κώτσος»! Εγώ πάντως σε καταλαβαίνω απόλυτα! :wink:

Ποιος, πολύ γνωστός στην πιάτσα, σε κορόιδεψε? Για βγάλε τα άπλυτα του στη φόρα, μπας και την γλιτώσει κανας άλλος!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Oχι, στειλε pm ... :D
Mπορεί να μπλέξει νομικά (και επίσης μην ξεχνάμε την περίπτωση ο αγαπητός φίλος να μην πιάστηκε κώτσος, αλλά να έχει κάνει λάθος εκτιμηση των καταστάσεων ή του σκύλου του ... μην ξεχνάμε - internet είμαστε ... για να τον προστατεψω το λέω ... :wink:

Οστώσο κι εγώ έχω φυσική περιέργεια για το τί έγινε, και αν θές, πές τα μου - δίκην κουτσομπολιού φυσικά ... :D

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
ΠΟΛΛΗ καλο ΕΚΤΡΟΦΕΑ ΞΕΝΟΔΟΧΩ ΕΙΣΑΓΩΓΑΙΑ ΕΚΠΕΔΕΥΤΗ ο οπιος τελικα και μου εφερε το σκυλι μου(800Ε) πρην 3 χρονια χωρισ καν το pedigre να το κανει εξπορτ ΤΩΡΑ ξερω γιατι αλλα θα το κανο εγω και θα γελασουμε μετα.
Είναι πολύ λίγη του χορού με αυτές ιδιότητες!
Μπορεί άθελα να τίγκης όλους μαζί επιδίδει ο κόσμος κάνει τις υπόθεσις του!
Κανονικά είναι ένα ευαίσθητο ζήτημα!Πιστεύω πως οφειλής να το πεις δημοσια ποιος και τι έτσι πως το περιέγραψες ξανά λέω είναι λίγη του χορού μπορεί να είναι οποιος τίποτε από εμάς 2-3

Ευχάριστο για την κατανόησηεί

Miki

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
denis said:
Mπορεί να μπλέξει νομικά (και επίσης μην ξεχνάμε την περίπτωση ο αγαπητός φίλος να μην πιάστηκε κώτσος, αλλά να έχει κάνει λάθος εκτιμηση των καταστάσεων ή του σκύλου του
Εγώ πάντως, συμφωνώ με τον DASTY! Γιατί να μην το πει δημόσια?
Εάν ισχύουν αυτά που μας έχει γράψει, οφείλει να το κάνει! Εάν ο εκτροφέας-σκυλοξενοδοχος-εισαγωγέας-εκπαιδευτής, εχει πρόβλημα, ας αντικρούσει τους ισχυρισμούς του malfurionjr!

Ποιο νομικό μπλέξιμο? Τίποτα δεν πρόκειται να του κάνει! Ίσα ίσα! Όσο κρατάμε τα στόματα μας κλειστά, τόσο διαιωνίζονται τα φαινόμενα εξαπάτησης.

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Χμμμμ....
Εκτροφέας και ξενοδόχος και εισαγωγέας και εκπαιδευτής...?

αν έλεγε και "μέλος Δ.Σ. κυνοφιλικού σωματείου" κάπου θα πήγαινε το μυαλό μου, αλλά έτσι...
:roll: :roll: :twisted:

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Promitheas said:
Χμμμμ....
Εκτροφέας και ξενοδόχος και εισαγωγέας και εκπαιδευτής...?

αν έλεγε και "μέλος Δ.Σ. κυνοφιλικού σωματείου" κάπου θα πήγαινε το μυαλό μου, αλλά έτσι...
:roll: :roll: :twisted:

E όχι πάλι βάλτος είσαι :evil:

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
DASTY said:
E όχι πάλι βάλτος είσαι :evil:
Δεν νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος που θα έμπαινε σε έξοδα για να ξεκινήσει από την Κόρινθο, ν' ανέβει Θεσσαλονίκη, για να βρει εισαγωγέα που θα του φέρει κουτάβι, για να το πάρει και να κατέβει πάλι Κόρινθο!
:?

malfurionjr

Member
27 Ιανουαρίου 2008
18
0
korinthos
ΓΙΑΤΙ βρε παιδια τρεχετε τοσο πολλη και βγαζετε συμπερασματα χωρις λογο ?

1.ΠΙΑΤΣΑ οταν εισαι ασχετος οπως υμουν εγω τοτε ισοδυναμη με την τοπικη κοινωνια που ζουμε και οχι την ΠΙΑΤΣΑ σε ελλαδικο επιπεδο οπως το εννοουμε εδω.

2.ΑΝ ηταν καπιος απο εδω μεσα να ειστε σιγουροι ολοι οτι θα των ειχα αναφερει με ονοματεπωνυμο και θα των εκανα ρομπα σε ολο το forum

3.dasty επειδη η περιγραφη μου πιστευω νομισες οτι σε φωτογραφιζω,επετρεψε μου να σου πω οτι φιλε μου δεν πληρεις καμια απο της λεξεις που περιεγραψα των δικο μου ΠΡΩΤΑΓΩΝΗΣΤΗ απλα γιατι μπροστα απο εσενα και πολους αλλους εδω μεσα θα προσθετα την λεξει ΕΥΣΙΝΙΔΙΤΟΣ

4.το ονομα του δεν το λεω δεν ειναι αναγκη οχι οτι φοβαμαι κυρωσης νομικες η κατι τετοιο απλα δεν γουσταρο. να ειστε ομωσ σιγουρη οτι επειδη ο τυπος αυτος δουλευη σε τοπικο επιπεδο εγο στον κυκλο μου και σε οποιον γνοριζω των εκθετω κανονικα(οχι αβασιμα).

5.ΔΕΝ κανει εκτροφη ΡΟΤΤ.. το επισημενω γιατι στην περιοχη μου υπαρχη πολλη καλο εκτροφειο με πολλη σωστους επαγγελματιες στην εκτροφη το λεω μην γινουν συνηρμοι για οσους ξερουν.

6.ΑΝ τωρα καποιος χαρην κουτσομπολιου (βλεπε denis) θελει να μαθει πιος ειναι του το λεω μονο μεσω πμ ωστε να καταλαβει για ποιο λογω αυτος ο ανθρωπος δουλευει.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Αν δεν ειναι εκτροφέας rott δεν με ενδιαφέρει ... ό,τι και να μου πείς το ίδιο ειναι - τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά ...

Ελπίζω να μην παρεξήγησες - απλά άνετα εσύ μπορει να είσαι ένας άλλος εισαγωγέας - ή ακόμα και να έφταιγες που δεν έγινε το pedigree σου export - όλα είναι πιθανά - γιαυτό ειπα ειμαστε στο internet όλα γίνονται .. :wink: [/img]

malfurionjr

Member
27 Ιανουαρίου 2008
18
0
korinthos
Το κακο τις υποθεσης ειναι οτι παντα οι ασχετοι δυμιουργουν τα προβληματα ρε καθε φιλοι με ανευθηνες επιλογες και οχι οι σωστοι εκτροφης.
Την νυφη την πληρωνη παντα ο αγοραστης και ΚΥΡΙΟΣ η φυλη αλλα που θα παει αγαλη αγαλη γυνετε η αγουριδα μελη λενε στο χωριο μου

υγ.δεν εχω λογω να παρεξυγηθω γιατι απλα δεν με γνωριζετε πρωσοπικα αρα τιποτα δεν λεγετε επι προσοπικου+ οτι δεν εχω κανει καμια λαδια για να εχω λερωμενη την φωλια μου αρα μιλαω εκ του ασφαλους :)