θελω να το πω καιρο

malfurionjr

Member
27 Ιανουαρίου 2008
18
0
korinthos
Καταρχην να πω 2 λογια για μενα με λενε Μιχαλη εχω ενα ροττ 3 ετων εισαγωγη απο ουγγαρια(πλεων γνωριζω τη σινεπαγετε αυτο αλλα εμενα ειναι ο σκυλος ΜΟΥ).
Επειδη παρακολουθω το φορουμ πολλους μηνες χωρις να γραφω συχνα(σχεδων ποτε)και εχω καταληξει πλεων τι ιδους ανθρωποι ειναι οσοι εκτρεφουν ροττ ΣΩΣΤΑ ,θελω να πω το εξεις.
Οταν ειχα αποφασηση να παρω το σκυλι πηγα σε ορισμενεσ εκθεσεισ σαν θεατης στην αθηνα να δω τη πεζει απο κοντα,ΤΙ ειδαν τα ματια μου τοτε να σας πω ειδα καπιουσ ανθρωπους υπερβολικα ανχομενους στο να παρουσιασουν τα σκυλια τους και να τα δηξουν οσο καλυτερα γινεται.
Θα μου πεις οραια και που το κακο ,στα ματια μου τοτε και πολλων αλλων απο το κοινο που ακουγα αυτοι η ανχοτικη κατασταση εκμερους των διαγωνιζομενων οδιγουσε ολλους μας (ασχετους) στο συμπερασμα του τυπου ρε κιτα να δεις πως κανουν τα λυγουρια για να ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΟΥΝ.
Το αποτελεσμα ιταν εγω να απευθηνθω σε εναν ΠΟΛΛΗ καλο ΕΚΤΡΟΦΕΑ ΞΕΝΟΔΟΧΩ ΕΙΣΑΓΩΓΑΙΑ ΕΚΠΕΔΕΥΤΗ ο οπιος τελικα και μου εφερε το σκυλι μου(800Ε) πρην 3 χρονια χωρισ καν το pedigre να το κανει εξπορτ ΤΩΡΑ ξερω γιατι αλλα θα το κανο εγω και θα γελασουμε μετα.

ΓΙΑΤΙ τα ειπα ολλα αυτα ειναι πολλη απλο επειδη ειμαι σε θεση πλεων να ξερω οτι ΟΛΛΩΣ αυτος ο πανικος γινεται επειδη ΟΛΛΟΙ σας λατρευεται τα σκυλια σας και για κανεναν αλλων λογο μυπως θα επρεπε να ειναι λιγο πιο χαλαρα τα πραγματα ωστε ανθρωποι σαν και εμενα να μην περνουμε την λαθως στροφη με το που ξεκηνα αυτο το υπεροχο ταξιδι που λεγετε συντροφια με ενα ροττ?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Δεν είναι αυτό που νομίζεις ... όλοι λίγο ή πολύ γνωρίζονται, και αν βλέπεις κάποιον σε μια έκθεση να φωνάζει ''έτσι πήγαινέ τον - κόφτον - μπράβο - τα μπροστινά ποδια φτιάξε, κλπ κλπ κλπ είναι από ενθουσιασμό - θέληση για βοηθεια σε κάποιον άλλον - ή απλά επειδή ''ζεί τη φάση'' αυτός που φωνάζει ...

Πιο χαλαρά δεν μπορεί να είναι τα πράγματα, το rottweiler έχει ενθουσιώδεις φίλους σε όλον τον κοσμο, και αυτή είναι η μαγεία - η πόρωση - που συναντάς σε μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού πχ είναι πολλάκις μεγαλύτερη - εμένα με εξιτάρει ...

Σχετικά με την ιστορία σου ... τί χες Γιάννη τί ' χα πάντα ... :?

malfurionjr

Member
27 Ιανουαρίου 2008
18
0
korinthos
Τωρα οντως μπορω να καταλαβω τι ηταν ολλο αυτο που ευλεπα και απο που πηγαζε γιαυτο και εχω πρηξει τους παντες για καθαροαιμα σκυλια απο γνωστες της φιλης.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Απο περιεργεια ,τι σε εκανε να αγορασεις σκυλο απο εισαγωγεα και οχι απο τους αγχωμενους εκτροφεις?φιλικα.
Το αγχος των ανθρωπων (εκτροφεων) που τρεχουν στις εκθεσεις ειναι δημιουργικο, να πανε ολα καλα,να δωσουν το 100% των δυνατοτητων τους αλλα και του (των) ζωων τους.Ειναι βλεπεις χομπυ και μερακι τους και σημαινουν αρκετα για αυτους οι εκθεσεις.Φανταζομαι δεν τιθεται θεμα ''κονομας'' αλλα επιβεβαιωσης κατα ενα μερος του οραματος τους.Αν συνεχιζεις να επισκεπτεσαι τις εκθεσεις θα το διαπιστωσεις και μονος σου.

malfurionjr

Member
27 Ιανουαρίου 2008
18
0
korinthos
Τωρα greedy που εχω ασχοληθει 3 χρονια με τα ροττ το ξερω οτι δεν εινα θεμα κονομας αλλα επιβεβεωσης Τοτε ομως θεωρησα οτι ηταν θεμα κονομας γιατι δεν ηξερα τη σημενη ροττ :(

greekbull

Member
14 Ιουνίου 2008
18
0
LAMIA
Δυστυχώς είναι και θέμα κονόμας . Αν δεν ήταν και θέμα κονόμας δεν θα βλέπαμε σκυλιά που πωλούνται για Ρόττι αλλα καμία σχεση δεν έχουν με Ρόττι . Σε κάθε χώρο υπάρχουν και καλοί και κακοί . Το ίδιο και στο χώρο της εκτροφής . Χρόνια ασχολούμαι γενικά με την εκτροφή (όχι σκύλων ) και βλέπω οτι όσο αυξάνεται η ζήτηση τόσο μειώνεται η ποιότητα . Θέλει μεγάλη θέληση να μην σε παρασύρει η μεγάλη ζήτηση και το εύκολο κέρδος . Πρέπει στα καλά σκυλιά να αναγνωρίζεται η φιλότιμη προσπάθεια του εκτροφέα . Εχω χρόνια να δώ live ένα καλο ροτβάηλερ .

Υ.Γ. Greedy το σκυλί που έχεις avatar είναι κορυφαίο . Δικό σου ;

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Tί είναι ένα καλό rottweiler ??

Στην Ελλάδα υπάρχουν 2 ή 3 Balkansiegers, 2-3 Ιnt.Ch. - σκυλιά πρωταθλητές σε πολλές χώρες, με 4άδες σε πανευρωπαικά και παγκόσμια πρωταθλήματα, ένας παγκόσμιος πρωταθλητής αυτήν την στιγμή, μία σκύλα 2η στο euro dog show, και πολλά άλλα που δεν μου έρχονται τώρα ...

Τα πράγματα βελτιώνονται ... το τί βλέπει ο καθένας στον δρόμο, είναι ευθύνη αυτού που το πουλάει ... και ευθύνη αυτού που το αγοράζει ...

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
greekbull said:
Αν δεν ήταν και θέμα κονόμας δεν θα βλέπαμε σκυλιά που πωλούνται για Ρόττι αλλα καμία σχεση δεν έχουν με Ρόττι .
Σιγουρα αυτα δεν ειναι απο εκτροφεις .Tα περισσοτερα ειναι απο πετ σοπ και ιδιωτες αρπακτικα.
Εχω χρόνια να δώ live ένα καλο ροτβάηλερ
Αναλογα που το ψαχνεις, να εισαι σιγουρος πως υπαρχουν καλα δειγματα στην Ελλαδα ,οπως λεει και ο DENIS.
Υ.Γ. Greedy το σκυλί που έχεις avatar είναι κορυφαίο . Δικό σου
Οχι :cry: ,αν και θα ηθελα :wink:

greekbull

Member
14 Ιουνίου 2008
18
0
LAMIA
Η αλήθεια είναι πως όντας απογοητευμένος απο "αρπακτικά και πετ-σοπάδες" σταμάτησα να ασχολούμαι με την αγαπημένη μου φυλή . Ελπίζω στο forum αυτό να βρώ ελπίδα και να μάθω .
Υ.Γ. το οτι ενα σκυλί εχει βγεί πρώτο και έχει διακρίσεις δεν σημαίνει οτι πρέπει να είναι και το καλύτερο . Στις εκθέσεις γίνονται πολλά . Δώσε μου λίγο καιρό να διαβάσω παλιότερα μυνήματα του forum και να δώ κάποια σκυλιά και θα επανέλθω .

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Η έκθεσις είναι στημένες σε όλο το κόσμο ,νικητές τύχει,εκτροφής
απατεώνες,τα σκυλιά μάπα!
ʼσε που παίζουν και πολλά εκεί έχω από το σπίτι μου ας μείνω μέσα καλύτερα :? :? :? :? :? :roll: :roll: :roll: 8)

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
καλο το σπιτι αλλα εγω θα παρω σκυλι και θα παρω σβαρνα τισ εκθεσεις και ας ειναι οτι θελουν
Μεσα στα στημενα και εγω :fan: .Εξω απο την διαπλοκη θα μεινουμε? :lol:
Εννοείς χωρίς να είναι δεμένα σε λάσπη?
Εστω σε ενα βαρελι μεσα, η σε ενα τεποζιτο απο ηλιακο θερμοσιφωνο!!!!! :lol:

greekbull

Member
14 Ιουνίου 2008
18
0
LAMIA
DASTY said:
](*,) :dohh: ](*,) :dohh: :eyecrazy: ](*,) ](*,) :maria: ](*,)

Εχω χρόνια να δώ live ένα καλο ροτβάηλερ

Εννοείς χωρίς να είναι δεμένα σε λάσπη? :roll:
Μάλλον σε μένα πήγαινε η σποντούλα . Ας είναι ...
Dasty πριν απο 10 χρόνια που είχα το rottie έκανα αρκετές μακακίες . Επειτα εδώ στην επαρχία η κυνοφιλία είναι σε βρεφικό στάδιο . Νομίζεις είχα το μυαλό να σκεφτώ 20 χρονών μακάκας , φοιτητής , άφραγκος κλπ αν ο σκύλος υποφέρει στη λάσπη; ( Ασε που του άρεσε κιόλας .χαχαχαχα ααστειεύομαι ...ηρέμησε ) Εγω για να τον ταίζω Purina με 18.000 δρχ το 15κιλο το 1999 ειχα στερηθεί πράγματα . Δεν γεννηθήκαμε όλοι στα σαλόνια με άψογες εγκαταστάσεις για σκύλους . Οτι μπορούσα έκανα .

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Την αντίστοιχη περίοδο! (1999) που αναφέρεις δούλευα σταβλίτης σε ένα ιππικό όμιλο το εισόδημα μου ήτανε 100000δρχ το μηνα είχα δυο σκύλες rott που τάισα Royal Canin, και καταχωρημένο εκτροφείο από τον F.C.I,
Πήγαινα τα σκυλιά μου σε έκθεσις και τα ζευγάρωνα σε εξωτερικό δήλωνα γέννες και τα έβγαζα pedigree!
Όσο για εγκαταστάσεις μπορεί να μην ήταν τέλειες τότε, πάντως δεμένο σκύλο στην λάσπη δεν είχα ούτε όταν ήμουν 7 χρόνων!!!! :!: :!: :!: Και το κυριότερο σε αυτά τα 10 χρονια τι έμαθες ότι η χαλίκι είναι καλύτερο από λάσπη? :?: :?: :?:
Πάντως αν τα ανακατέψεις γίνεται και μπετόν έστω!!! :!: :!: :!:
Και ξύλο είναι καλο υλικό και δεν στοιχίζει πολλά!!! :!: :!: :!:
Η σκιά γίνετε και από καλαμιές που είναι τζαμπα!!! :!: :!: :!:

greekbull

Member
14 Ιουνίου 2008
18
0
LAMIA
Dusty είσαι πιο επιθετικός κι απο τα rottie . Ηρέμησε !!! Το 1999 ήμουν 20 χρονών σπούδαζα , ξενύχταγα και έκανα αυτό που λένε φοιτητική ζωή . Ήθελα τον σκύλο που ονειρευόμουν απο μικρός. Τον είδα , τον πήρα . Φέρθηκα επιπόλαια τότε αφου δεν είχα χώρο να τον έχω μαζί μου και τον φόρτωσα στους δικούς μου (θέλαν δε θέλαν
) αλλα τι να έκανα; Τον ήθελα .Δεν μου αρέσει να απολογούμαι αλλα το έκανα ήδη . Δεν θέλω να το τραβήξω άλλο αυτο το θέμα .
Επειτα για το χαλίκι δεν το έβαλα τυχαία . Ρωτησα εναν φίλο κτηνίατρο και αυτός μου είπε να μην βάλω μπετόν αλλα χαλίκι γιατι βοηθάει στις αρθρώσεις . Αν μου είπε κοτσάνα τι να πώ . Πού πειράζει το χαλίκι δηλαδή . Ξαναλέω . Στο Forum μπήκα για να ΜΑΘΩ . Αν έχεις κάποια συμβουλή ευπρόσδεκτη .
Υ.Γ. Εμένα 100.000 δρχ που λες δεν μου έφταναν ούτε για ζήτω το 1999 . Τωρα πως εσυ τάιζες 2 σκύλες Royal Canin , τις ζευγάρωνες στο εξωτερικό και έβγαζες και pedigree τι να πω ... Ήρωας !!!