θελω γνωμες!!

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Αφου ο σκυλος θα προηγηθει της (οποιας, ενδεχομενης) οικογενειας που σχεδιαζεις να κανεις, να κοιταξεις φυλες οπου ο σκυλος θα καλοδεχτει ενα ενδεχομενο νεο μελος σ' αυτη. Για παιδι μιλαω παντα.
Εγω γι' αυτο διαλεξα labrador για να μην εχω παρατραγουδα. Ειπες κιολας οτι εισαι απειρος με τους σκυλους...

thanasiss

New Member
19 Ιανουαρίου 2013
3
0
Labrador θα ηταν ιδανικη ρατσα για εμενα πιστευω,τα λατρευω αυτα τα σκυλια αλλα δεν εχει αυτο που θελω πιο πολυ..Αν και εχω συναγερμο στο σπιτι θελω να ειναι καλος φυλακας,αρα δυστυχως πρεπει να το αποριψω το lab..εχετε δικιο παιδια ισως να ειναι καλυτερα να παω σε εκτροφεις για να δω και απο κοντα οσον αφορα την ρατσα που θα διαλεξω..
Μου κανει εντυπωση κατι που διαβαζω για τα bullmastiff παντως και θα ηθελα καποιος που ξερει να μου απαντησει..Λενε για την ρατσα οτι ειναι καλος φυλακας και αμα εισβαλει καποιος θα του ορμηξει και θα τον ριξει κατω μεχρι να ερθει ο ιδιοκτητης..και εγω ρωταω τωρα(ισως να ειναι και χαζη η ερωτηση μου)τον κανει αυτο το χαραχτηριστικο του καλο φυλακα?αμα την ωρα που ειναι κατω ο εισβολεας και βγαλει ενα μαχαιρι η ενα οπλο πχ..ο σκυλος θα καθεται να τον κοιταει?δλδ δεν πρεπει να του ριξει καμια δαγκωνια μηπως τον τρομαξει και σηκωθει να φυγει??:confused:

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Οχι δε σου προτεινα να παρεις lab. Να προσεξεις απο που θα το αποκτησεις, καθως και την εκπαιδευση του εννοουσα. :)

Προσωπικώς για τον λογο που ακριβως αναφερεις κι εσυ σαν προβληματισμο πιο πανω ειμαι κατα του σκυλου φυλακα. Αυτος θα την πληρωσει πρωτος κατα πασα πιθανοτητα. Δωξα τω θεώ, υπάρχουν ενα σωρο αντικλεπτικα σημερα. Απο super συναγερμους (που ειπες οτι εχεις ηδη) μεχρι ΙP καμερες που σου στελνουν email ή σε παιρνουν τηλεφωνο οταν πιασουν κινηση. Και το κοστος; Πολυ, παρα πολυ χαμηλοτερο της αγορας του σκυλου.

Οτι θες εσυ, εγω απλά λεω...

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
καλος φυλακας για μενα ειναι ο ζωντανος φυλακας,,, δηλαδη αρνηση τροφης,, αλλοιως και το πιο αγριο και δυνατο σκυλι εξουδετερωνεται με ενα κεφτεδακι,,,,, εγω ουτε ρατσας εχω ουτε εκπαιδευμενη ειναι,, στο σπιτακι της απεξω εχω βαλει ξυλο κοντρα πλακε πανω σε τουβλα με τετοιο τροπο που μολις βγει κανει ντουυυπ θορυβο δηλαδη,, δηλαδη να καταλαβει ο αλλος οτι κατι υπαρχει μεσα στην αυλη και να φυγει να παει παραπερα,,,, οταν πλησιαζει καποιος την αυλη ηδη τον εχει ακουσει και εχει πεταχτει εξω και γρυλλιζει η γαυγιζει,,,, δεν ειναι τρελλος ο αλλος να εισβαλει οταν βλεπει σκυλο και να ρισκαρει αν θα γαυγισει δηλαδη να σημανει συναγερμο,,, η αν θα του ορμηξει,,,,, και φυσικα ταμπελα με,,, προσοχη αγριος σκυλος στην αυλοπορτα,,, πρεπει να αποτρεπουμε να εισβαλει ο κλεφτης και οχι να μπει και να εχουμε ενα σκυλο τσακ νορις να τον σακατεψει,,,