θα λείπαμε εμείς απο δω?

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Πας στο "προφιλ χρήστη" -> Albums -> create new albums -> συμπληρώνεις τον τίτλο και πατας "αποθήκευση αλλαγών"
Μετά πατάς "Upload pictures" -> add files -> select files και επιλέγεις "computer " ή "upload files from a website"

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Αλεξία ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το διάβασα πριν ρωτήσω αλλά δε γράφει για αλμπουμ..

το έψαξα μπας και τα καταφέρω μόνη μου αλλά είναι σα προσπαθώ "να αλλαξω λάστιχο":p
Δεν ξέρεις ν' αλλάζεις λάστιχο;
Ντροπή :shake::shake::shake:

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.013
ΑΤΤΙΚΗ
πάντως δείχνει ένα ευτυχισμένο και χαρούμενο σκυλούνι! Να το χαίρεσαι και πάλι και ζήσετε ευτυχισμένοι πολλά πολλά χρόνια!:)

είστε συγγενείς με τον Γκογκόλ;:D:D:D:D:D:D:D

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.013
ΑΤΤΙΚΗ
αν γνώριζες τον Γκογκόλ απο κοντά θα τον ερωτευόσουν !!!
είναι ένα σκυλί που έχει ........κάτι ιδιαίτερο.......!:)

αλλά και εσείς δεν πάτε πίσω!!:D:D:D Πως να το κάνουμε ,τα μαυροτσουκαλάκια είναι μια σκέτη γλύκα!:p

killah1

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
142
0
47
Γιάννενα
είμαι σίγουρη μόνο κ απο τις φώτο που έχω δει! την επόμενη φορά που θα κατέβω Αθήνα θα την πάρω μαζί, ολο κ κάποια σκυλοσυνάντηση θα πετύχουμε !

έχω έρωτα με μαυροτσουκαλάκια! εχω black dog syndrome στο ανάποδο του;)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
είστε συγγενείς με τον Γκογκόλ;:D:D:D:D:D:D:D

Το επίσημο όνομα του Γκογκόλ είναι CΗ. Von Kalivia Land King of Black..... μιλάμε για ΤΑ αιματα!!! ;)

Οντως γλυκύτατη η Killah!!! Eλπίζω να τη δούμε σύντομα και απο κοντα! :)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Αχ... Έτσι, να πλυθαίνουν οι γαλαζοαίματοι μαυροκοπροι! :)
Με τέτοιο club εδώ μέσα έχω γίνει κι εγώ fan!

Το Κίλλα είναι χαϊδευτικό του Τεκίλα?

killah1

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
142
0
47
Γιάννενα
α καλά, όταν την πήραμε μου χε πει ο Νικος, θα την βγάλω το πρώτο όνομα που θα μου ταιριάξει με το φατσάκι της... αν ειναι Κιτσα, θα τη λέμε Κιτσα... ε, όταν την είδα μου λέει "Ιρμα" .. οκ, λέω και εγώ.. το επόμενο πρωί τον ακούω να φωνάζει ¨"Λιζα, που σαι κοπέλα μου?":eek:
τελικά καταλήξαμε στο Κιλλα, απο το Κiller (σα να λέμε Κillah motha f***a:p) και το Τequila (ειμαι addicted to it...:rolleyes::rolleyes: )