καλημέρα σε όλους και ευχαριστούμε για το καλωσόρισμα! Καλημέρα συνονόματη!!!
Λοιπόν, τώρα που έχω χαλαρώσει και πίνω καφεδάκι, χρωστάω συστάσεις
o Nίκος είναι παλιός Γιαννιώτης, εγώ και η Killah είμαστε νέα ψάρια στην Παμβώτιδα
Καθώς έζησα 7 χρόνια με ένα υπέροχο Γερμανικό Ποιμενικό, πάντα στη συνέχεια ήθελα σκύλο αλλά χωρίς να έχω εκφράσει στο Νίκο την επιθυμία μου. Σε μια προχριστουγεννιάτικη βόλτα στην Αθήνα, βρέθηκα ξαφνικά με μια κουβέρτα αγκαλιά για το νέο μου κουτάβι... Φτάσαμε σε μια αυλή με 4 κουτάβια καρμπόν...τα 3 έμειναν δίπλα στη μάνα τους... το 4ο χοροπήδησε σα κουνέλι, ήρθε στα πόδια μου και έπεσε ανάσκελα με υφάκι "μου κάνεις, χαϊδεψε με τώρα" Ερωτας με την πρώτη ματιά!
Τώρα η κουταβίνα μας είναι 5 1/2 μηνών, ημίαιμο βέλγικο και αυτό που λέμε τρελό σκυλί!
Μέσα στο σπίτι απλά δεν υπάρχει.... μονίμως ανάσκελα για χάδια, ξάγρυπνος φύλακας τη νύχτα και απ'εξω δεν περνάει ούτε μυγάκι.
όταν βγαίνουμε εξω, μεταλλάσεται σε κατσίκι...Ψοφάει για χάδια και αγκαλιές απο οτιδήποτε κινείται σε ακτίνα 100 μέτρων με αποτέλεσμα να με τραβολογάει απο δω και απο κει...
αυτά προς το παρόν απο μας! Χαιρομαι πολύ που είμαστε μέλος της παρέας σας (και ένα έxtra ευχαριστώ στο φίλο μας το Δημήτρη που μας έδειξε το δρόμο για εδώ)
πολλές καλημέρες!
yg. ψάχνω ακόμα το πως ανεβάζω φωτογραφίες εδώ και στο προφίλ, οποτε πάλι χρωστάω