θα λείπαμε εμείς απο δω?

killah1

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
142
0
47
Γιάννενα
καλώς σας βρήκαμε! Θα επανέλθω με περισσότερες πληροφορίες και φωτος αργότερα... συγχωρέστε με για την καθυστέρηση αλλά είναι μια ώρα δύσκολη! τρέχω :p

dimitris73

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2010
419
0
Καλώς ήρθε η τριάδα!!!!! Κοίτα να διαπρέψεις και τα ....υπόλοιπα αργότερα!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Καλώς ήρθες κι από μένα!
Πολλοί Γιαννιώτες μαζεύεστε....

killah1

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
142
0
47
Γιάννενα
καλημέρα σε όλους και ευχαριστούμε για το καλωσόρισμα! Καλημέρα συνονόματη!!!

Λοιπόν, τώρα που έχω χαλαρώσει και πίνω καφεδάκι, χρωστάω συστάσεις:)

o Nίκος είναι παλιός Γιαννιώτης, εγώ και η Killah είμαστε νέα ψάρια στην Παμβώτιδα:)

Καθώς έζησα 7 χρόνια με ένα υπέροχο Γερμανικό Ποιμενικό, πάντα στη συνέχεια ήθελα σκύλο αλλά χωρίς να έχω εκφράσει στο Νίκο την επιθυμία μου. Σε μια προχριστουγεννιάτικη βόλτα στην Αθήνα, βρέθηκα ξαφνικά με μια κουβέρτα αγκαλιά για το νέο μου κουτάβι... Φτάσαμε σε μια αυλή με 4 κουτάβια καρμπόν...τα 3 έμειναν δίπλα στη μάνα τους... το 4ο χοροπήδησε σα κουνέλι, ήρθε στα πόδια μου και έπεσε ανάσκελα με υφάκι "μου κάνεις, χαϊδεψε με τώρα" Ερωτας με την πρώτη ματιά!

Τώρα η κουταβίνα μας είναι 5 1/2 μηνών, ημίαιμο βέλγικο και αυτό που λέμε τρελό σκυλί!

Μέσα στο σπίτι απλά δεν υπάρχει.... μονίμως ανάσκελα για χάδια, ξάγρυπνος φύλακας τη νύχτα και απ'εξω δεν περνάει ούτε μυγάκι.

όταν βγαίνουμε εξω, μεταλλάσεται σε κατσίκι...Ψοφάει για χάδια και αγκαλιές απο οτιδήποτε κινείται σε ακτίνα 100 μέτρων με αποτέλεσμα να με τραβολογάει απο δω και απο κει...

αυτά προς το παρόν απο μας! Χαιρομαι πολύ που είμαστε μέλος της παρέας σας (και ένα έxtra ευχαριστώ στο φίλο μας το Δημήτρη που μας έδειξε το δρόμο για εδώ)

πολλές καλημέρες!

yg. ψάχνω ακόμα το πως ανεβάζω φωτογραφίες εδώ και στο προφίλ, οποτε πάλι χρωστάω :p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Μμμμμ, byb δηλαδή ε; Το πληρώσατε; Να το χαίρεστε εννοείται, αλλά κάντε και μια αναζήτηση στο φόρουμ για bybs και γιατί δεν πρέπει να τους προτιμάμε. Τουλάχιστον να μάθετε και να το μεταδώσετε ;)

killah1

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
142
0
47
Γιάννενα
δεν το πληρώσαμε, τα χάριζαν και η αλήθεια είναι πως μας πέρασε απο κόσκινο μέχρι να μας δώσει κουτάβι... "που θα μένει το σκυλί, είχατε ξανά σκύλο" κτλ αλλά μετά την κουβέντα μας ρώτησε αν μπορούμε να πάρουμε και δεύτερο...

η αλήθεια είναι πως μέχρι 2 μήνες δεν ήξερα περί byb και petshops αλλά έμαθα :)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.013
ΑΤΤΙΚΗ
καλώς ήρθατε!
και εμένα το πρώτο μου σκυλί ήταν ημίαιμος βέλγος (φαντάζομαι εννοείς το μαύρο) και ήταν επίσης απο ΒΥΒ.:(
Να χαίρεσαι το σκυλούνι σου!:):)
Περιμένουμε φωτογραφίες!:D

killah1

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
142
0
47
Γιάννενα
ναι, μαυρη είναι με λευκό σταυρό στο θώρακα και λίγο άσπρο πάνω απο τις πατούσες :D ... φωτογραφίες θα ακολουθήσουν σύντομα!

killah1

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
142
0
47
Γιάννενα
προσπαθώ να φτιάξω άλμπουμ για το κατσίκι μου αλλά μου φαίνονται κινέζικα :( και δε βρίσκω και το manual :( καποιος φιλάνθρωπος για την άσχετη??

killah1

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
142
0
47
Γιάννενα
Αλεξία ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το διάβασα πριν ρωτήσω αλλά δε γράφει για αλμπουμ..

το έψαξα μπας και τα καταφέρω μόνη μου αλλά είναι σα προσπαθώ "να αλλαξω λάστιχο":p