θα ηθελα να μου πείτε την γνώμη σας..

maria

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
117
2
Κερατέα
Δεν περπατάει πάντα πίσω μου.Και τραβάει και χοπηδάει πάνω μου αλλα την περισσότερη ώρα ειναι πίσω μου και μυρίζει τα παπούτσια μου!!:)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Eγώ θα σου έλεγα να το πας μια μεγάλη βόλτα και μετά να το πας σπίτι σου.
Θα ήταν καλύτερα η πρώτη αναγνωριστική να ήταν χωρίς τους γονείς σου.
Να μυρίσει όλο το σπίτι και να δεις πως θα αντιδράσει.
και την δεύτερη φορα να τον δουν και οι γονείς σου.

Αυτό μπορεί να γίνει και την ίδια μέρα!!:):)

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
συμφωνω με foibos αυτος ο σκυλος τι μυικο συστημα κ αντοχες μπορει να εχει?σιγα σιγα οι βολτες.

Giaki

Member
28 Μαρτίου 2009
15
0
Η δικη μου μητερα παντως (αν και δεν εχει προβλημα με τα ζωα) απο τοτε που της δωσαμε τις 2 γατες για λιγο καιρο να τις κρατησει τις εχει συνηθισει και δε τις δινει πισω!! Επειδη ειναι και μονη της κατα τη διαρκεια της ημερας, μεχρι να γυρισει ο πατερας μου απο τη δουλεια, της αρεσει να εχει τις γατες και για παρεα!
Πιστευω και η δικη σου μητερα οτι θα αγαπησει το σκυλακι με το καιρο και θα το θελει μεσα στο σπιτι.

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Καλά μην ενθουσίαζεσαι άδικα. Το σωστό είναι να το συζητήσεις με την μητέρα σου και να της ζητήσεις πριν αποφασίσει και πει το απόλυτο όχι να δει μία φορά το σκύλο. Κάνε αυτά που σου είπαν τα παιδιά ώστε το σκυλί σταδιακά να γνωρίσει το σπίτι εν απουσία των γονέων σου, αλλά μην εκβιάσεις τα πράγματα. Αν η μητέρα σου τρελαίνεται με το να κατουρήσει το χαλί, μπορεί να τρελαθεί και με άλλα πράγματα, όπως οι τρίχες, η μυρωδιά του σκύλου, το σκάψιμο, τα μασημένα έπιπλα κτλ. Αν είναι να το αναλάβεις πρέπει να ξέρει τα πάντα και όχι μετά από λίγο διάστημα φτου και από την αρχή ή δεμένο στην ταράτσα. Διαφορετικά ίσως να βρει ένα πιο κατάλληλο σπίτι από τις αγγελίες στα χαρίζεται.

maria

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
117
2
Κερατέα
Καλησπέρα και πάλι!το σκυλακι το κουρεψαμε και εγινε κουκλακι!!θα ανεβάσω σύντομα φωτογραφια να το δείτε :).
αυτο που διαπίστωσα αυτες τις μέρες ειναι οτι δεν μπαίνει μεσα σε κλειστό χωρο.δείχνει να φοβάτε!προφανος γιατι εχει μεγαλώσει εξω.ουτε και στο αυτοκινητο μπαινει μονο του!σήμερα το πήγα βόλτα στην θάλασσα!πιστεύω οτι το ευχαριστήθηκε!!ολο μυριζε και κατούραγε:D .περασαμε ωραια σημερα!όσο για το θέμα αν θα το κρατησω...δεν ξερω ακομα!!

βάσω

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2008
244
0
Μαρακι σκεψου το καλα πριν το κανεις,εγω σαν παιδι κουβαλουσα στο σπιτι οτι ζωακι εβρισκα, γιατι πιστευα πως η μητερα μου θα συνηθησει, αλλα τελικα αυτο δεν εγινε ποτε!
Παντα με πειθανε πως για διαφορους λογους πρεπει να βρουμε να δωσουμε καπου το ζωακι και αυτο γινοταν μεχρι που μεγαλωσα αρκετα και παλι επρεπε να ειμαι ολη την ωρα στην τσιτα μην κανει κατι ο σκυλος...καταλαβαινεις
Ακομα και σημερα που ζω μονη μου,σε δικο μου σπιτι,οταν συζηταω μαζι της το ενδεχομενο να ξαναπαρω σκυλο, οταν μου το επιτρεψει η δουλεια και θα εχω χρονο να ασχοληθω,αντιδραει,μαλιστα η πρωτη αυθορμητη αντιδραση ειναι, "αυτο αποκλειεται"!
Οταν της θυμηζω πως πια ζω μονη μου και μπορω να κανω οτι θελω αρχιζει τα δικα της,οι σκυλοι αυτο,εκεινο, το αλλο...μερικοι ανθρωποι δεν αλλαζουν αποψη με κανεναν τροπο :(

TruthHunter

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2009
200
3
ηθελα να μου εξηγήσετε κάτι αν μπορείτε!
οταν το βγάζω βόλτα την περισσότερη ωρα περπατάει απο πίσω μου μυρίζοντας συνέχεια τα παπούτσια μου.γιατι το κανει αυτο?
Επίσης αν σταματήσω κάθετε απο πίσω.οχι διπλα οχι μπροστα μου αλλα πίσω μου!
εχετε καμια εξήγηση γι'αυτα τα δύο?
Εδώ νομίζω ότι σου αναγνωρίζει Αρχηγία και δείχνει σεβασμό. Σε μυρίζει γιατί είναι πολύ νωρίς στη γνωριμία για να σου έχει πλήρη εμπιστοσύνη.
Σου δείχνει σεβασμό και αναγνωρίζει τη μεγάλη ευεργεσία που του προσφέρεις. (Νοήμονα συναισθηματικά διαισθητικά πλάσματα είναι που σκέφτονται και επικοινωνούν σιωπηλά - με όλο τους το σώμα και τις αποφασεις τους).

maria

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
117
2
Κερατέα
βασω και εγω ειμα στην τσίτα οταν ειναι αλλοι γύρομου και μου λενε συνεχεια πάρτο απο δω γιατι θα μας κατουρισει θα μας χέσει και ειμαι πίσω απο τον σκύλο συνέχεια!πολυ ασχημο να εχεις ολη την καλη διαθεση να κανεις κατι για μια ζωούλα και ολοι να προσπαθουν να σε αποθαρίνοουν και να σε φοβήζουν.Τα εχω πάρει!
Επίσης μου την δίνει για κάποιους που το ΄φονάζουν το σκυλι να πάει κοντα τους και μολις πάει μου λένε μαζεψε το!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog