θα ηθελα να μου πείτε την γνώμη σας..

maria

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
117
2
Κερατέα
Δεν το ειχα σκεφτει αυτο!εχεις δικιο despina !καλύτερα να ξεκινήσω ετσι..και βλέπουμε!
Σας Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
εγω προτεινω για αρχη να παραμεινει ο σκυλος στο σπιτι της γιαγιας κ να πηγαινεις εσυ να τον βγαζεις βολτες κ να αφιερωνεις τον ιδιο χρονο που θα αφιερωνες κ αν τον ειχες στο σπιτι.να κανεται ενα ειδος συμφωνιας οπου εκεινη θα παραχωρει τον χωρο κ εσυ την φροντιδα.
αυτο στο λεω για να δεις κ εσυ αν μπορεις τελικα να μπεις σε μια τετοια ρουτινα κ να μην φυγει το σκυλακι απο το περιβαλλον στο οποιο εχει ηδη μαθει κ αλλαξει 50 σπιτια ξαφνικα.
μπορει κ εσυ τελικα να αποδειχτει οτι δεν εισαι ετοιμη κ τοτε τι θα γινει θα ξαναπαει ο σκυλος στη γιαγια η θα ψαχνεις μετα για νεο σπιτι?
κ με αυτον τον τροπο κ οι γονεις ισως το δεχτουν καλυτερα.

Despina !!!! You're a GENIUS!:D

Η καλύτερη ιδέα απ' όλες!!!!! Φ Ο Β Ε Ρ Η!

maria

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
117
2
Κερατέα
καλησπέρα και πάλι! το σκυλακι τελικα το βγάζω κάθε απόγευμα βόλτα και μεσα σε 2 μερες εχει μάθει να μένει καθιστος και οταν το φωνάζω ερχεται!Αυριο θα το παω για μπανιάρισμα:) και κούρεμα γιατι ειναι σε αθλια κατάσταση!
ηθελα να μου εξηγήσετε κάτι αν μπορείτε!οταν το βγάζω βόλτα την περισσότερη ωρα περπατάει απο πίσω μου μυρίζοντας συνέχεια τα παπούτσια μου.γιατι το κανει αυτο?Επίσης αν σταματήσω κάθετε απο πίσω.οχι διπλα οχι μπροστα μου αλλα πίσω μου!εχετε καμια εξήγηση γι'αυτα τα δύο?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Το βγάζεις βόλτα χωρίς λουρί? Πάντα με λουρί!
Τα παπούτσια σου έχουν διάφορες ενδιαφέρουσες μυρωδιές :)
Μπράβο σου που το ανέλαβες το καημένο Μαρία :)

maria

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
117
2
Κερατέα
εννοειται με λουρι αλλιως δεν γινοταν!Εντομεταξυ αυτες τις μέρες που κανω βόλτα τον Ρεξ(ετσι τον λενε τον σκυλακο) διαπιστωσα οτι πολις κόσμος εχει σκυλια στις αυλες τους αλλα πότε δεν εχω πετυχει καποιον να βγάζει εξω βόλτα το σκύλο του...μα ποτε ομως!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ω ρε, θα συνηθισει τωρα τις βολτες ο μικρος και θα τον δενει η γρια και θα της τα κανει τσουρεκια απο το κλαμμα:rolleyes:
να ρωτησω κατι που δεν το καταλαβα, εαν οι γονεις σου τον ηθελαν μεσα στο σπιτι
(ισως εαν τον δουν πλυμμενο κουρεμενο , πιο μικρο λογω ελλειψης τριχας και ησυχο να το δεχτουν), η γρια, στον δινει? δεν θα θελει πλεον καποιος να γαυγιζει για να την ειδοποιει?

maria

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
117
2
Κερατέα
Μου είπε αν το θέλεις πάρτο!Δεν ξέρω αν το εννοούσε πραγματικα.Θα δίξει!πιστεύω μεχρι το καλοκαίρι να το εχει συνηθήσει και η μάνα μου.Τωρα που θα πληθει και κουρευτει εχω σκοπο να το πάω και μία βολτα απο το σπίτι για να δω αντιδράσει!Αυτο που με νευριαζει ειναι οταν τους πλυσιαζει το σκυλι μου λενε πάρτο να μη μας κατουρίσει.:mad:

maria

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
117
2
Κερατέα
εχω απορια παντως.αν μπει σε οποιοδίποτε σπίτι και αρχισει να μυριζει..αυτο σημαίνει οτι θα αρχίσει να σημαδεύει οπου του αρεσει?

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
εχε υποψην σου οτι μπορει και να το κανει αυτο οταν μπει σε νεο χωρο, οποτε βαλτον για αναγνωριστικη πτηση, οταν θα λειπουν οι γονεις σου , αρκετες φορες, να συνηθισει το χωρο, ωστε να τον δουν πιο κουλαριστο, καταλαβες?

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
εχω απορια παντως.αν μπει σε οποιοδίποτε σπίτι και αρχισει να μυριζει..αυτο σημαίνει οτι θα αρχίσει να σημαδεύει οπου του αρεσει?
Δεν ξέρεις πως θ αντιδράσει. Θέλει προσοχή στην αρχή.

maria

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
117
2
Κερατέα
Δηλαδη οταν θα παει να σηκώσει το ποδαράκι του για σημάδεμα εγω να του "φωνάζω" και να βγαίνω απο το σπίτι?Καπως ετσι ε?

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ναι, δεν ειναι οτι εχει σκοπο να τα κανει μεσα, "αντιδραση" θα ειναι στο νεο χωρο, εαν ομως δεν του το κοψεις αμεσως μολις το κανει την πρωτη φορα, μπορει πανευκολα να το συνηθισει, οποτε να εισαι σε επιφυλακη και μολις δεις οτι παει να σηκωσει το ποδι για βρωμοδουλεια, θα κανεις ενα
Ε!!! ΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ!!!!!!!!!! πολυ βροντερα και αγρια και κοφτα
(εκει θα χεστει κι ολας :p:pχαχαχαχαχα)

maria

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
117
2
Κερατέα
Οτι δεν θα το κανει απο αντίδραση το καταλαβαίνω!
Να ρωτήσω και κατι ακομα:) ?
επειδη το σκυλι ειναι συνεχεια δεμένο και δεν εχει αντοχες..μηπως το παρακουράζω που το βγάζω βόλτα?γενικα ασχολουμε πανω απο 2 ωρες και το ψιλο τρεχο το σκυλακι!Οποτε σταματαω να περπαταω καθετε αυτο!Μια φορα νομιζα οτι θα μου μεινει στο τοπο.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μπράβο!Τέλεια!Το ότι περπατάει πίσω σου μου μίαζει σαν να σε αναγνωρίζει ως ανώτερό του στην αγέλη!Πάντως είσαι τυχερή που περπατάει πίσω σου, γιατί εγώ ένα σκυλί που ήταν πάντα δεμένο θα περίμενα να τραβάει σαν τρελό!:)
Πάντως σκέψου ότι για τόσα χρόνια δεν έκανε ούτε βήμα!Μην το παραζορίζεις από την αρχή!Σιγά σιγά να ανεβάζεις την ένταση!;)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog