θέλω τη βοήθειά σας...

βάσω

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2008
244
0
Καλώς ήρθες κι απο μένα! Για τα Γιόρκι δεν ξέρω να σου πω,θα πάρω κι εγώ κατά το φθινόπωρο,αν βρώ!Ξέρω να σου πω για τα τσιουάουα,είχα ένα..Ο περισσότερος κόσμος μάλλον πιστεύει οτι είναι κακά,νευρικά,δαγκώνουν...τα έχεις ακούσει φαντάζομαι όλα αυτά. Εγώ θα σου πω οτι πιστεύω πως ο σκύλος μας γίνεται αυτό που εμείς τον κάνουμε να είναι.Το δικό μου σκυλάκι δεν είχει δαγκώσει ποτέ κανέναν,εντάξει δεν έκανε και τρελές χαρές όταν έβλεπε ξένους,αλλά τους πλησίαζε,τους μύριζε και αναλόγα με το τι εισέπρατε απο τον καθένα,κουνούσε την ουρά ή αδιαφορούσε και έφευγε. Βέβαια δεν τρελαινόταν για αγκαλίτσες, γιατί ήταν ιδιαίτερα υπερκινητικός και πάαααααρα πολύ φλύαρος:D Να έχεις βέβαια υπόψην,πως αν μιλάς για κοντότριχο τσιουάουα,μετά απο μια αγκαλίτσα στο μαύρο σου παντελόνι,θα είσαι σαν σκατζόχοιρος:p βγάζει πάρα πολύ τρίχα

maraki22

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2008
84
0
σε ευχαριστώ βάσω για τις πληροφορίες:)αν και με τρόμαξες λιγάκι με το πάαααρα πολύ φλύαρος,ελπίζω να μην εννοείς οτι γαβγίζει συνέχεια και αδικαιολόγητα γιατί ξέρω πολλούς εδώ τριγύρω που θα δυσαρεστηθούν πάααααρα πολύ:(όσο για τα όσα έχω ακούσει για τα τσιουάουα η αλήθεια είναι οτι ποτέ δεν τα πίστεψα,δεν γίνεται κάποιο ζωάκι να είναι κακό απλά λογικό είναι λόγω μεγέθους να είναι πιο επιφυλακτικά

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
H επιλογή του φυλου έχει κάποιες διαφορες και στον χαρακτήρα και στην εμφάνιση όπως σε όλα τα ζώα συνήθως..

Tα κοριτσάκια συνηθίζεται να είναι η πιο ήρεμα από τα αγοράκια και πιο λίγο μπελαλίδικα ..

Εχουν άλλες ιδιαιτερότητες τα δυο φυλα ξεχωριστά...

Είναι ανάλογα τι σου ταιριάζει και τι θέλεις ...;):)

sophia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2008
62
0
ATHENS
H επιλογή του φυλου έχει κάποιες διαφορες και στον χαρακτήρα και στην εμφάνιση όπως σε όλα τα ζώα συνήθως..

Tα κοριτσάκια συνηθίζεται να είναι η πιο ήρεμα από τα αγοράκια και πιο λίγο μπελαλίδικα ..

Εχουν άλλες ιδιαιτερότητες τα δυο φυλα ξεχωριστά...

Είναι ανάλογα τι σου ταιριάζει και τι θέλεις ...;):)
με 6 (!)αγοράκια γιόρκι στα πόδια μου και κάμποσα κοριτσάκια,νομίζω,οτι ο χαρακτήρας δεν είναι συνάρτηση του φύλου.....
έχω αγοράκι ,γλυκό σα λουκούμι,και κοριτσάκι.......τσαούσα.....:eek::eek::eek:
τούς πατάει όλους κάτω...........
μπά,μάλλον κληρονομικό θέμα είναι ο χαρακτήρας ..........

βάσω

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2008
244
0
σε ευχαριστώ βάσω για τις πληροφορίες:)αν και με τρόμαξες λιγάκι με το πάαααρα πολύ φλύαρος,ελπίζω να μην εννοείς οτι γαβγίζει συνέχεια και αδικαιολόγητα γιατί ξέρω πολλούς εδώ τριγύρω που θα δυσαρεστηθούν πάααααρα πολύ:(όσο για τα όσα έχω ακούσει για τα τσιουάουα η αλήθεια είναι οτι ποτέ δεν τα πίστεψα,δεν γίνεται κάποιο ζωάκι να είναι κακό απλά λογικό είναι λόγω μεγέθους να είναι πιο επιφυλακτικά
Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω,αλλά αυτό ακριβώς εννοώ λέγοντας "φλύαρος"!Ο δικός μου έβγαινε στο μπαλκόνι και γαύγιζε ασταμάτητα για αρκετή ώρα!! Και πάλι όμως δεν μπορώ να σου πω οτι το κάνουν όλα τα τσιουάουα
δεν ξέρω
.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν