Γεια σας είμαι καινούρια στην όμορφη παρέα σας και πολύ χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με την πραγματική έννοια...δεν έχω σκυλάκι αλλά θέλω πολύ να αποκτήσς ένα,μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα σε γιορκσαιρ τεριε επειδή είναι μικρόσωμα και θα προσαρμοστεί καλύτερα,έχω σχετικά μικρό διαμέρισμα μόλις 45 τετραγωνικά.Το θέμα είναι οτι είμαι φοιτήτρια και λείπω κάποιες ώρες από το σπίτι (6-7)τη μέρα και θέλω να σας ρωτήσω αν θα βασανιστεί το ζωάκι τόσες ώρες μοναχούλι,δεν θέλω να το πάρω αν είναι να υποφέρει...και γενικά πείτε μου οτι πληροφορίες θα μου χρειαστούν μη βρεθώ προ εκπλήξεως,θα πάρω και κάποια βιβλία να ενημερωθώ καλύτερα,έχω αγχωθεί πάρα πολύ χρόνια ήθελα σκύλο και τώρα που το σκέφτομαι σοβαρά θέλω να είμαι σίγουρη οτι μπορώ να το αναλάβω,το σίγουρο είναι οτι θα βρει πολυ αγάπη...συγνώμη αν σας ζάλισα αλλά δεν ξέρω που αλλού να ρωτήσω,όλοι μου λένε να μην πάρω γιατί είναι μεγάλη ευθύνη αλλά μπροστά στη χαρά και την ολοκλήρωση που σου προσφέρει η συντροφιά του πιστεύω οτι αξίζει τον κόπο...τι λέτε;