ευθυνεται η οχι?

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ντενις,ποιο ειναι το προβλημα σου? ρωτησα κατι,απαντησες (γελωντας)...
εσυ γελασες,εσυ τσαντιζεσαι...γατος γ@μει και γατος σκουζει? :lol:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
συνεχιζεις? θα μπορουσα να σου απαντησω,"οχι,ειμαι εκτροφεας" αλλα δεν θα το κανω :lol:
και θα συνεχισω λοιπον,να ρωτησω.
απο την στιγμη που σχεδον κανενας δεν κοβει αποδειξεις πωλησης ,υποτιθεται πως τα κουταβια ολων αυτων των γεννων,τα εχετε χαρισει?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Αυθαίρετο συμπέρασμα ...

Επίσης αυθαίρετο συμπέρασμα το ότι κάνω πλάκα ...

Εγώ αν δεν μου βγάλεις φωτοτυπία τα βιβλια σου, ΔΕΝ μπορώ να σου πώ αν ειναι ωραία η τέχνη σου ... αν έχεις γνώση και αν ζωγραφίζεις καλά.

Πώς σου φαίνεται αυτο ??

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ντενις,τι λες?
την τεχνη σου εκρινα? την δουλεια σου?ρωτησα κατι,γιατι δεν θελεις να απαντησεις?

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
μα δεν ρωταω για σενα ειδικα...
θα το ξαναπω...εαν δεν δινουν οι εκτροφεις αποδειξεις πωλησης,και υποτιθεται πως χαριζουν τα σκυλια τους (οσοι το κανουν,οκ? 8) ) πως θα ζητησω εγω αντικατασταση,ρητρα,ευθυνες?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Ισα - ισα -- ΤΟΤΕ του παίρνεις και τα σώβρακα ...
Αυτό είναι το θέμα ??
Με ιδιωτικό συμφωνητικό, το οποίο αν εμφανιστεί σε δικαστήριο, τον κλείνει μέσα ...
Οποιος μπορεί ας το κάνει ... :wink:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
καλα τα λες,ομως δεν νομιζω πως θα δεχτει καποιος που δεν εχει καν κοψει αποδειξη στο ακριβες ποσο, να κανει τετοιο συμφωνητικο...

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Ναι, ε ??
Αφού καταλήξαμε στο δεν νομίζω ...
εγώ λοιπόν νομίζω ότι γίνεται ...

Και μία συμβουλή ... ΣΠΑΝΙΑ παίρνεις καλό σκύλο μαζί με απόδειξη ... ΠΟΛΥ σπάνια ...

δυστυχώς ή ευτυχώς ...

asli

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2008
557
1
48
Θεσ/νικη-Αγ.Τριαδα
aslihan.gr
επαγγελματίας εκτροφεας βαση νομου δεν ειναι κανενας οπότε δεν μπορει
να κόψει απόδειξη ,η αποδειξη που θα κοψει θα ειναι μη θεωρημένη απο την
εφορία !
Αν πει κανεις να κανει έναρξη επαγγέλματος στην εφορία θα πρεπει να πληρώνει και το ανάλογο ταμείο ασφάλισης ποιος θα το κανει????

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
denis said:
Ναι, ε ??
Αφού καταλήξαμε στο δεν νομίζω ...
εγώ λοιπόν νομίζω ότι γίνεται ...

Και μία συμβουλή ... ΣΠΑΝΙΑ παίρνεις καλό σκύλο μαζί με απόδειξη ... ΠΟΛΥ σπάνια ...

δυστυχώς ή ευτυχώς ...
συνεχιζεις να μου μιλας επιθετικα και δεν καταλαβαινω τον λογο.
προσωπικα,ειναι Τιμη μου να μου εμπιστευεται εκτροφεας(οπως εγω θεωρω τον εκτροφεα,ε?) σκυλι Του και το τελευταιο που θα σκεφτομουν θα ηταν το να ζητησω αποδειξη,λες και αγοραζω τηλεοραση 24 ιντσων(τα ιδια λεφτα κοστιζουν) και εχει κανει ΚΟΠΟ!
τι να τα κανω τα λεφτα μου πισω,η τα δικαστηρια,οταν εγω και το σκυλι μου θα βασανιζομαστε απο μια ασθενεια? επιτηδες το εκανε?(αυτος που εγω θεωρω εκτροφεα,ε?)
τυχαινουν και αυτα...οταν με εχει στηριξει,εχει βρεθει κοντα μου και μετα ,εχει σηκωσει το τηλεφωνο απειρες φορες χωρις να βαρυγκομαει,μου εχει μαθει σε λιγες μερες,πραγματα που εμαθε σε χρονια και μου εχει μεταδωσει ολη αυτη τη Μαγεια (δεν ξερω πως να το διατυπωσω καλυτερα),και νιωθω πως και ο ιδιος,αληθινα λυπαται γι αυτο που συνεβει,τι να τα κανω τα υπολοιπα?
υπαρχουν και οι αλλοι,αυτοι που θα ακουσεις τις κλασικες "παπαριες μαριτσα μου" (ετσι τις λεω εγω) ,αλλα μακρια απο μας...
εχω διαβασει ΟΛΟ το φορουμ και εχω το καλο (η κακο) να συναισθανομαι τι αξιζει ο αλλος και αν το "εχει" και ειδικα για σενα,δεν θα ειχα ποτε "κακοβουλες" σκεψεις,οποτε χαλαρωσε κι εσυ,διοτι μια ερωτηση εκανα,δεν σε εκρινα πουθενα(δεν κοιταω τα χαλια μου καλυτερα στο φιναλε?)
αυτα.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Kαμία σχέση με προσωπική αντιπαράθεση.

Δεν μιλάω επιθετικά ... μιλάω κοφτά όπως εσύ, και προσπαθώ να σε κάνω να κάνεις ενα μεγάλο post :wink: Τελικά το έκανες , αν και κατά την γνώμη μου για τον λάθος λόγο ...

Απλά όλα καταλήγουν στο ''νομιζω'' και το ''δεν νομίζω'' και μετά από 2 χρόνια πάλι κάπου θα διαφωνώ με κάποιον, που θα ρωτήσει ''δινεις αποδειξη'' όταν ο ίδιος (γιατί ο ίδιος ειναι) ρωτάει και άμα μπορώ να ''κόψω κάτι'' από την τιμη, λές και πουλάω σουβενίρ στην Ακρόπολη. Προσωπικά έχω κάνει πείραμα και έκοψα 50 ευρώ και αμέσως έκλεισε ραντεβού να δει τα κουτάβια !!! Λοιπόν δυστυχώς όταν το επίπεδο είναι εκει κάτω, δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω απόδειξη, γιατί το κουτάβι έπρεπε να κοστίζει πολύ παραπάνω (για πολλούς λογους - μην βγάζεις μόνο τον φόρο) και τώρα τελευταία έχει ακριβύνει και η μπουκάλα στον Τερζή και δεν λέει ... τί θα πρωτοπάρει ο κοσμος ... :wink:

[/img]