denis said:
Ναι, ε ??
Αφού καταλήξαμε στο δεν νομίζω ...
εγώ λοιπόν νομίζω ότι γίνεται ...
Και μία συμβουλή ... ΣΠΑΝΙΑ παίρνεις καλό σκύλο μαζί με απόδειξη ... ΠΟΛΥ σπάνια ...
δυστυχώς ή ευτυχώς ...
συνεχιζεις να μου μιλας επιθετικα και δεν καταλαβαινω τον λογο.
προσωπικα,ειναι Τιμη μου να μου εμπιστευεται εκτροφεας(οπως εγω θεωρω τον εκτροφεα,ε?) σκυλι Του και το τελευταιο που θα σκεφτομουν θα ηταν το να ζητησω αποδειξη,λες και αγοραζω τηλεοραση 24 ιντσων(τα ιδια λεφτα κοστιζουν) και εχει κανει ΚΟΠΟ!
τι να τα κανω τα λεφτα μου πισω,η τα δικαστηρια,οταν εγω και το σκυλι μου θα βασανιζομαστε απο μια ασθενεια? επιτηδες το εκανε?(αυτος που εγω θεωρω εκτροφεα,ε?)
τυχαινουν και αυτα...οταν με εχει στηριξει,εχει βρεθει κοντα μου και μετα ,εχει σηκωσει το τηλεφωνο απειρες φορες χωρις να βαρυγκομαει,μου εχει μαθει σε λιγες μερες,πραγματα που εμαθε σε χρονια και μου εχει μεταδωσει ολη αυτη τη Μαγεια (δεν ξερω πως να το διατυπωσω καλυτερα),και νιωθω πως και ο ιδιος,αληθινα λυπαται γι αυτο που συνεβει,τι να τα κανω τα υπολοιπα?
υπαρχουν και οι αλλοι,αυτοι που θα ακουσεις τις κλασικες "παπαριες μαριτσα μου" (ετσι τις λεω εγω) ,αλλα μακρια απο μας...
εχω διαβασει ΟΛΟ το φορουμ και εχω το καλο (η κακο) να συναισθανομαι τι αξιζει ο αλλος και αν το "εχει" και ειδικα για σενα,δεν θα ειχα ποτε "κακοβουλες" σκεψεις,οποτε χαλαρωσε κι εσυ,διοτι μια ερωτηση εκανα,δεν σε εκρινα πουθενα(δεν κοιταω τα χαλια μου καλυτερα στο φιναλε?)
αυτα.