ευθυνεται η οχι?

asli

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2008
557
1
48
Θεσ/νικη-Αγ.Τριαδα
aslihan.gr
Το κακο η καλο οπως θελει να το πει ο καθενας ειναι οτι καποιοι δένονται με
το κουταβι και δεν θελουν ουτε την ευθανασία(σε προχωρημένο στάδιο)αλλα
ουτε και την αντικατάσταση, εδω τι κανεις?

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
αν έχει κάνει ότι θα έπρεπε όχι δεν ευθύνετε.

το τι θα κάνει για να προστατέψει το όνομα του και την σχλεση του με τον ιδιοκτήτη είναι καθαρά θέμα ανθρώπου

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
denis said:
O τίτλος :lol: :lol: :lol:

Αντικατάσταση - από εκτροφείο- για μένα είναι αυτό ΚΑΙ ΜΟΝΟ, τί να το κάνει το άλλο δλδ ??? Γελειότητες ... ελληνικές και πετ-σοπάδικες ...
Πάλι δε σε «πιάνω» και δεν νομίζω πως ευθύνεται το χρωμοσαμπουαν...

Asli said:
Το κακο η καλο οπως θελει να το πει ο καθενας ειναι οτι καποιοι δένονται με
το κουταβι και δεν θελουν ουτε την ευθανασία(σε προχωρημένο στάδιο)αλλα
ουτε και την αντικατάσταση, εδω τι κανεις?
Εδώ τι κάνει, ποιος? :? :? :?
Asli, ποιος μίλησε για ευθανασία?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Ε τί να κάνεις βρε asli ??
Συμπάσχεις :? :?

Εκτός κι αν θέλουνε μόνο να σε κάνουνε ρόμπα από εκδίκηση, ή σε απειλούν, οπότε κάνεις μήνυση ...

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
denis said:
Ε τί να κάνεις βρε asli ??
Συμπάσχεις :? :?

Εκτός κι αν θέλουνε μόνο να σε κάνουνε ρόμπα από εκδίκηση, ή σε απειλούν, οπότε κάνεις μήνυση ...
Ο ιδιοκτήτης δε μπορεί να κάνει μήνυση που το "προϊόν" βγήκε ελαττωματικό?

Και αν δεν επαρκούν τα μέτρα που λαμβάνετε για να το εξασφαλίσετε, μήπως θα πρέπει να επαναθεωρηθούν τα μέτρα?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
asli για δυσπλασία δεν μιλάς ??
και γενικά μιλώντας ??
Εγώ έτσι κατάλαβα ... δεν πιστευω να μιλάς για συγκεκριμένη περιπτωση και σου απανταω κιόλας ... :lol: :lol: :lol:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
και επειδή κάποιοι έχουν μπερδέψει τον όρο εγγύηση

όταν αγοράζεις ενα αμάξι πέρνεις εγγύηση ότι θα επισκευαστεί ΕΑΝ χαλάσει.

δεν υπάρχει εγγύηση ότι ΔΕΝ ΘΑ χαλάσει.

σε κάτι ζωντανό λοιπόν πως και ποιός μπορεί να εγγυηθεί οτι δεν θα υπάρξει πρόβλημα???????

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Ο ιδιοκτήτης δε μπορεί να κάνει μήνυση που το "προϊόν" βγήκε ελαττωματικό?

Και αν δεν επαρκούν τα μέτρα που λαμβάνετε για να το εξασφαλίσετε, μήπως θα πρέπει να επαναθεωρηθούν τα μέτρα?

Μπορεί ... αλλά θα την χάσει ... στο δικαστήριο με επιστημονικά δεδομένα και επιχειρήματα ...

ΕΚΤΟΣ κι αν μπορει να αποδείξει ότι κάποιος του είπε ότι το κουτάβι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να βγάλει δυσπλασία, (φυσικά υπάρχουν και τέτοιοι εκτροφεις) οπότε γινεται μήνυση για παραπλάνηση και ψευδή στοιχεία κλπ κλπ και θα την κερδίσει ...

Τα μετρα είναι επαρκή και μειώνουν ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ τα ποσοστά ΑΝ τα τηρεί κάποιος ... η φύση είναι φύση όμως ... και φυσικά δεν μιλάμε για ελαττώματα μορφολογίας, αλλά για ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ... τα ελαττώματα μορφολογίας δεν καθιστούν ένα ζώο ελαττωματικό ...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
denis said:
Πάλι δε σε «πιάνω» και δεν νομίζω πως ευθύνεται το χρωμοσαμπουαν...
Δεν νοείται για μένα να πάρεις πίσω το '' παλιό'' να δώσεις ''άλλο''
Εγώ αναφέρθηκα στις ρήτρες που θα πρέπει να αναφέρονται σε κάποιο ιδιωτικό συμφωνητικό (εάν κριθεί απαραίτητο να υπάρξει κάτι τέτοιο) για να εξασφαλιστεί ο πελάτης, ο οποίος έχει κάνει σαφές ότι θέλει να ασχοληθεί με εκθέσεις.

Προτιμώ τις αυστηρές ρήτρες, παρά το «ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου».
Το τι θα γίνει σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα είναι άλλο θεμα.

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Ίσως όντως να τα έχω μπερδέψει.

Μάκη, δε μιλάω για προβλήματα υγείας που είναι ανεξάρτητα γονιδιακού χαρακτήρα.

Ούτε κανένας μπορεί να σου εγγυηθεί 100%.

Αυτό που ρωτάω όμως είναι το ακόλουθο.

Για να σας απασχολεί τόσο πολύ, καταλαβαίνω ότι είναι πιο συχνό φαινόμενο από ότι όλοι θα θέλατε, γιατί δε νομίζω ότι κάνετε κουβέντα απλά για να την κάνετε.

Και εφόσον όπως λέτε η δυσπλασία είναι κάτι κληρονομικό, και ελέγχεται χαρτιά παππούδων και εγώ δεν ξέρω τι, μήπως θα έπρεπε να πηγαίνετε μερικές γενιές ακόμα πίσω?

Γενικά, θεωρείτε ότι τα μέτρα που λαμβάνετε είναι το μέγιστο δυνατό?

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
προσωπικά δεν με απασχολεί καθόλου.

ξέρω τι θα κάνω αν μου τύχει...........

στι θέμα της δυσπλασίας που λες.

πόσο είναι αρκετά να πας πίσω??

2 ??

3??

και τι γίνετε με σκυλιά τα οποία προέρχοντε από προγόνους που είναι ανεξέταστοι????

τα αφήνεις εκτός εκτροφής???

asli

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2008
557
1
48
Θεσ/νικη-Αγ.Τριαδα
aslihan.gr
εννοείτε οτι αυτο αφορα μονο τους ανθρώπους που θελουν να ασχοληθούν με τις εκθεσεις γιατι τους αλλους δεν τους απασχολεί αν δεν βγάλει δοντάκι το
σκυλακι τους!!!

STELLAKI

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2008
96
0
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Στελακι ΟΛΑ τα σκυλια εχουν το ακαρι της δεμοδηκωσης. Το να εμφανιστει ομως η ασθενεια, σημαινει οτι το κουταβι εχει προβληματικο ανοσοποιητικο και δεν μπορει ο οργανισμος του να αντιμετωπισει τα ακαρεα και να περιορισει την αναπαραγωγη τους. Αυτο ειναι ΓΕΝΕΤΙΚΟ, και οσα σκυλια ειχαν εμφανισει την ασθενεια σαν κουταβια ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ, ειναι ακαταλληλα για αναπαραγωγη.
Δεν ειναι απαραιτητο οτι το κουταβι σου πηρε το προβλημα απο τη μητερα-μπορει ο γενετικος συνδυασμος που προεκυψε σ,αυτο το συγκεκριμενο ζευγαρωμα να εδωσε και καποια κουταβια με προβληματικο ανοσοποιητικο.Αλλα, στις περισσοτερες περιπτωσεις καποιος απο τους γονεις ειχε εμφανισει τη νοσο οταν ηταν μικρος και του εγινε θεραπεια
οι γονείς του σκυλιού μου δεν νόσησαν.
Αυτό είναι βέβαιο.
Το γνωρίζω οτι όλα τα σκυλια έχουν το ακάρι
και γνωρίζω επίσης οτι για να νοσήσει σημαίνει οτι ο οργανισμός του έίχε πέσει.
Γνωρίζω επίσης και γιατί είχε πέσει.
Η δεμοδήκωση μεταδίδεται ΜΟΝΟ απο τη μαμα στο κουτάβι τις πρώτες ημέρες μετά τη γέννα.
Γι΄αυτο το λόγο αρσενικά σκυλιά που έχουν εμφανήσει δεμοδήκωση δεν αποκλείονται υποχρεωτικά απο την αναπαραγωγή.
Για την "ασθένεια" αυτή είμαι απολύτως ενημερωμένη λόγω του ότι μας εμφανίστηκε.
:D :D :D

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Δε ξέρω Μάκη πόσο πίσω πρέπει να πάτε.

Το ότι ακολουθείτε κάποιους θεσπισμένους κανόνες εμένα το μόνο που μου λέει είναι ότι είστε νόμιμοι.

Από κει και πέρα όλοι οι κανόνες επιδέχονται βελτιώσεων.

Εσύ που τα ξέρεις πόσο πίσω πιστεύεις ότι πρέπει να πας? Και πόσο θα μειώσεις το ρίσκο?

Γιατί καταλαβαίνω ότι εφόσον είσαι νόμιμοσ, μετά μιλάς για τη βέλτιστη σχέση κόστους και ρίσκου.