ερωτηση προβληματισμος..

varlay

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
60
0
προς θεου δεν λεω οτι ο dr εχει αδικο αλλα αυτα ειναι λιγο δυσκολα θελουν παρα πολυ χρονο για οικονομοικα κ οτι αλλο δεν εχω προβλημα .αλλα δυστηχως λογω δουλειας δεν εχω την πολυτελεια αυτη.πολλες φορες καθομαι εξω με τα σκυλια και 1 κ 2 η ωρα το βραδυ μαρεσει ηρεμω ποιος εκπαιδευτησ ομως θα προσαρμοστει στα δικα μου ωραρια αυτο ειναι το προβλημα κ παω στην ευκολη λυση.

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Βγάζε τα βόλτες (και εκείνη την ώρα, δεν πειράζει), αλλά ΟΧΙ μαζί (ένα, ένα) ΚΑΘΕ μέρα. ΜΗΝ τα χαζεύεις στον κήπο απλά.

Εκπαιδευτή άνετα θα βρεις να προσαρμοστεί στο ωράριό σου.
Όσο για τα χρήματα, πάρε δάνειο. Θα είναι η πιο έξυπνη επένδυση της ζωής σου.

Κακώς πήρες 4 τόσο μεγάλα και κυριαρχικά σκυλιά χωρίς να σκεφτείς πως μάλλον θα χρειαστείς κι εκπαιδευτή.

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Το θέμα είναι να διορθώσεις το λάθος σου γρήγορα.
Γιατί θα σου κοστίσει ΠΟΛΥ πιο ακριβά αργότερα.

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Βγάζε τα βόλτες (και εκείνη την ώρα, δεν πειράζει), αλλά ΟΧΙ μαζί (ένα, ένα) ΚΑΘΕ μέρα. ΜΗΝ τα χαζεύεις στον κήπο απλά.

Εκπαιδευτή άνετα θα βρεις να προσαρμοστεί στο ωράριό σου.
Όσο για τα χρήματα, πάρε δάνειο. Θα είναι η πιο έξυπνη επένδυση της ζωής σου.

Κακώς πήρες 4 τόσο μεγάλα και κυριαρχικά σκυλιά χωρίς να σκεφτείς πως μάλλον θα χρειαστείς κι εκπαιδευτή.

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Το θέμα είναι να διορθώσεις το λάθος σου γρήγορα.
Γιατί θα σου κοστίσει ΠΟΛΥ πιο ακριβά αργότερα.
συμφωνω απολυτα αλλα λεει οτι δεν εχει προβλημα οικονομικο οποτε ακομα καλυτερα

varlay

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
60
0
τα δυο ροτ αστα ειναι 5 χρονων αδελφια στειρωμενα δεν ειμαι byb ειναι στην δουλεια καθαρα ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΦΥΛΑΞΗς.τα ποιμενικα με καινε που τα πηρα για να τα μεγαλωσω οπως θελω στο σπιτι μου.βολτες τα παω εκεινη την ωρα γιατι εχω κ μια τρελα με το γυμναστηριο κ ειναι οτι πρεπει η βολτα για να κανω την αεροβια μου με τα σκυλια παρεα.γιατι ομωσ dr να τα πηγαινω χωρια?

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Για να "ξεκολήσει" το ένα από το άλλο και να έχουν μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση. Και φυσικά να δεθούν περισσότερο μαζί σου.

Αυτή τη στιγμή έχεις ένα σκύλο στο σπίτι (ο οποίος έχει με τη σειρά του ένα σκύλο).

Δοκίμασέ το. Να δεις που θα αντιδράσουν. Μην δώσεις σημασία. Μιά στο τόσο βόλτα μαζί και οι δύο (1 ανά 5 βόλτες). Και αν δεις στην αρχή πολύ μεγάλη αντίδραση (κλάμματα κι ιστορίες), μην τα ξαναβγάλεις μαζί για 2 μήνες.

varlay

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
60
0
θα το δοκιμασω σημερα κιολας.παντωσ dr ευχαριστω πολυ που ασχολεισαι μαζι μου.μια τελευταια ερωτηση γιατι σε εχω ζαλισει μηπως κανα βιβλιαρακι για να μαθω καποια παραπανω πραγματα για αυτα?κ μια δευτερη τωρα που το θημηθηκα το παιχνιδι με το πανι που το δαγκωνουν κ το τραβαν με μανια οφελει σε τιποτα το κανω συχνα και τρελενονται μολισ δουν πανι?

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
.ειναι τοσο παραλογο που θελω να ειναι αγριοσκυλα?οχι δεν τα δαινω οταν ερχεται ο πιτσαδοροσ τα αφηνω για να δω αν τον αγριεψουν,εαν το κανουν τα επιβραβευω..
δεν ξερω τι "σοι" σκυλια εχεις αγορασει τελικα, αλλα πρεπει να καταλαβεις οτι στις φυλες αυτες τα ενστικτα που απεγνωσμενα επιθυμεις, υπαρχουν εμφυτα (εαν η εκτροφη ειναι σωστη) και με το να προσπαθεις να τα φτασεις στα ακρα, δεν θα κερδισεις τιποτα, παρα μονο θα χασεις.
αν πρεπει κατι να κανεις με αυτα, ειναι να τα κατευναζεις.
μπορει να ζεις σε απομακρυσμενη κι ερημικη περιοχη,(κι εγω σε παρομοια ζω)δεν εισαι ομως και σε κανα κορφοβουνι ,σε μαντρι που μονο αγερας, ηλιος, αστερια , ζωχοι και κανας λυκος το περιτριγυριζουν.
προσωπικα δεν φοβαμαι "πιτσαδορους" , "φιλους" η δηθεν τεχνικους της δεη, δεν ειμαι το κατσικακι, που θα βαψει ο λυκος το χερι του ασπρο και θα τον περασω για την μαμα μου ωστε να ανοιξω την πορτα,ουτε και επιθυμω να αρπαξει ο σκυλος μου το καθε κλεφτρονι, εξαλλου κλεφτης σοβαρος δεν θα ασχοληθει με μενα,
απο τα σκυλια μου περιμενω μονο αυτο που ηδη κανουν, να ειναι αποτρεπτικα και να με ειδοποιουν
και πιστεψε με, ειδοποιουν τελειως διαφορετικα στον αγνωστο που ερχεται κατευθειαν σπιτι μου , διαφορετικα στο πιτσιρικι που περναει με το ποδηλατο, διαφορετικα στην μανα μου, διαφορετικα στον πιτσαδορο.
εαν υπαρξει ανθρωπος που με κακο σκοπο πλησιασει το σπιτι, θα το εχω διαπιστωσει οταν αυτος θα ειναι ακομη δεκααααδες μετρα μακρια και θα εχω προλαβει να βαλω τα σκυλια μεσα στο σπιτι.
προσωπικα δεν θελω να βρεθουν τα σκυλια μου σε ρηξη με κανεναν κι οσο μπορω θα το αποφευγω.
μου αρκει που με προειδοποιουν και μονο αυτο.
τωρα εαν γινει το εξτρα σπανιο(διοτι για πολυ εξτρα σπανιο περιστατικο προκειται, που δεν θα μας συμβει ποτε) να μπει καποιος αποφασισμενος στο οικοπεδο, ενω ειναι μεσα τα σκυλια σεληνιασμενα, ενταξει, εννοειται πως περιμενω να τον σταματησουν, οι φυλες ομως αυτες θα το κανουν, δεν χρειαζονται πανακια και δαγκωματα και "παρτηγατα" για να το κανουν σωστα, ισα ισα που με αυτους τους τροπους, συγχρονως με την μη κοινωνικοποιηση τους, δεν προκειται να κανουν τιποτα, η θα το κανουν αδιακριτως χωρις να μπορεις να τα ελεγξεις.
εχεις επικεντρωθει ομως πολυ στο θεμα του αγριεματος-αγριοσκυλου και δεν εχεις καταλαβει οτι πρωτα απο ολους, κινδυνευεις εσυ και οι δικοι σου απο τα σκυλια αυτα και οχι οι επιδοξοι κλεφτες λωποδυτες δολοφονοι αρχαιοκαπηλοι (μπου!), διοτι ετσι που το πας μεχρι στιγμης, θα περασεις καμια μερα κοντα απο το κεφαλι τους την ωρα που θα τρωνε καμια κατσαριδα και θα ψαχνεις να βρεις το καλαμι σου, στο λεω!:p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul