επιλογη σκυλου για διαμερισμα

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
ναι αλλα σιγουρα σε σχεση με το jack russell θα ειναι παναγιτσα...χαχα...γενικα θελω το σκυλακι να μπορει να τρεξει...οχι στυλ παγκ...επισης επειδη μενω λαρισα που εχει τρομερη υγρασια το παγκ θα εχει προβληματα με το αναπνευστικο...μμμμ τωρα που το θυμηθηκα πρεπει να εξαφανισω και τον σκελετο απο το μπαλκονι γιατι θα γυρισω καμια μερα και θα βρω το σκυλι να παιζει με καμια κερκιδα...χαχα

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
αυτο που ειπα για τα παγκ τελικα το βρηκα...ηταν απο το interpet και ελεγε
"- Λέρωμα: δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο να τους μάθετε να ΜΗ λερώνουν μέσα. Ισχύει και εδώ ο γενικός κανόνας που θέλει τα πιο μεγαλόσωμα ζώα να «κρατιούνται» ευκολότερα, μέχρι την ώρα της βόλτας. Υπολογίστε πως θα χρειαστείτε από 3 έως 12 μήνες μέχρι να πείσετε το, αρκετά πεισματάρικο, Παγκάκι σας να μη λερώνει στο χαλί."

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
πρεπει να εξαφανισω και τον σκελετο απο το μπαλκονι γιατι θα γυρισω καμια μερα και θα βρω το σκυλι να παιζει με καμια κερκιδα...χαχα
Αν είναι η κερκίδα καλά είναι....αν αρχίσει να μασουλάει το κρανίο να δω τι θα κάνεις!!!!:p:p:p

Πέρα από την πλάκα, τα χημικά που χρησιμοποιούνται για να τα καθαρισούν τα οστά πιστεύω ότι δεν είναι ότι καλύτερο για να τα βάλει στο στόμα του...:rolleyes:

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
τα οστα δεν εχουν μικροβια και δεν πλενονται με χημικα...απλα τα βραζεις και βαζεις στο νερο λιγη χλωρινη...αν θες να ασπρισουν λιγο βαζεις και λιγο ασβεστη...χαχα...οτι μικροβια εχει η γλαστρα στο μπαλκονι τα ιδια εχουν και τα οστα οταν βγουν αποοοοοο εκει που ηταν...χαχα...απλα πρεπει να προσεχω να μην φαει απο τη λεσχη της σχολης γιατιιιιι...παει

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
τι θαλεγες για το κοκκόνι?
ελληνική φυλή μοιαζει με το κοργκι ... προσφερει αυτα που ζητας.. σε μεγεθος χαρακτηρα, αλλά και ζωηραδα κλπ.... υπαρχει όμιλος στην ελλαδα που παλευει για την διατηρηση τοτ και θα σου βγει και περισσοτερο οικονομικα από οποιαδηποτε άλλη φυλή....
λεω τωρα εγώ...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
τα οστα δεν εχουν μικροβια και δεν πλενονται με χημικα...απλα τα βραζεις και βαζεις στο νερο λιγη χλωρινη...αν θες να ασπρισουν λιγο βαζεις και λιγο ασβεστη...χαχα...
Αλήθεια;
Αλλού είχε και φορμόλη, και κάτι ακόμα που δεν το θυμάμαι είναι η αλήθεια, το δραστικό μείγμα!!!!:p:p

Ψάξε το θέμα με το Κοκονάκι!
Μπορεί και να σου κάνει!
Σίγουρα, αν έρθει σε επαφή με τον κ. Μακαρίτη θα μπορεί να μάθει που μπορεί να βρει ένα τέτοιο σκύλο!

mariakapa

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2009
167
0
Aθηνα
Σε διπλανο forum βρηκα αυτο,Χαριζονται κοκονια,
αρχαία ελληνική φυλή μικρόσωμων σκύλων συντροφιάς, 5-8 κιλά, αναγνωρισμένα από τον Κ.Ο.Ε., ιδανικά για παιδιά και σπίτι, με γλυκό χαρακτήρα, απόλυτα υγιή, εμβολιασμένα και αποπαρασιτωμένα, από έλληνα εκτροφέα και διεθνή κριτή, που αγωνίζεται για τη διατήρηση και διάσωση της φυλής. Αν ενδιαφέρεστε, τηλεφωνήστε στο 6932181237.

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
οντως ειναι πολυ ομορφο σκυλακι...θα το ψαξω...μου αρεσε παρα πολυ παντως

GEORGE1034

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
579
0
27
Θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν ξερω αν ξερεις για τα μαλτεζ... παντως σου προτινω αυτη τη ρατσα γιατι ειναι σκυλι για σπιτι και δεν ειναι ηπερκινιτικο, δεν θελει δηλαδη καθε τρεις και λιγο βολτα... 2 βολτες την ημερα απο 1-1,5 ωρα η καθε μια του αρκει.Ειναι μακριτριχο αλλα δεν μαδαη, αν ειναι αυτο το προβλημα σου.Εγω αυτο το σκυλακι το εχω λατρεψει και το περιμενο γιατι το εχω παραγκηλει (σε 10 μερες περιπου θα ειναι στο νεο του σπιτι και θα ειναι 2 μηνων).

Last edited:

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
ναι ξερω οτι και τα κοντοτριχα μαδανε...απλα υπεθεσα οτι μαδανε λιγο λιγοτερο...
Λάθος...μαδάνε το ίδιο με τα μακρύτριχα..αλλά επειδή η τρίχα είναι σαν καρφίτσα...παει παντού ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ με τίποτα...!!!
Υπάρχουν όμως και φυλές που δεν μαδάνε...

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
ακριβώς!!! το jack μου μαδάει σαν τρελλό το boxerini μου μαδούσε δεν βγαινουν αυτό που λέμε τούφες αλλά μαδάνε παντού αλλά το καλύτερο accesorise είναι αυτές οι τρίχες