επιλογη σκυλου για διαμερισμα

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
να σου πω την αληθεια δεν μου αρεσουν τοσο... αυτο που μου αρεσει ειναι το γαλλικο μπουλντογκ και το boston terrier αλλα το τελευταιο ειδα οτι ειναι πανακριβο...περιπου 1500 ευρω...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Αν εχεις ορεξη ολα τα κανεις!

Και ακολουθεις τους φιλους σου και βρισκεις που θα αφησεις τον σκυλο και και και!Πολλα κανεις...!Αυτος που θελει,τα βολευει...

Αμα εισαι του σαλονιου συνεχεια σαν ανθρωπος και σαν φοιτητης και δεν παιρνεις τον κωλο σου λιγο να δραστηριοποιηθεις μονο τοτε βρισκεις προβληματα!

Ειμαι φοιτητης και αν και διανυω την δυσκολη περιοδο του να εχεις κουταβι δεν μου στερει τιποτα απο αυτα!Οπως ημουν ειμαι...!

Φοιτητης δεν σημαινει συνεχεια ταξιδια,ξενυχτια μεχρι το πρωι,κοιμομαστε σε φιλους κτλ κτλ!Οκ γινονται και αυτα αλλα οχι οτι αν αποφασισεις να παρεις σκυλο αυτα θα κοπουν!

Στο μονο που μπορω να συμφωνησω ειναι η μετακινηση που εκει πρεπει να εχεις προνοησει!

Εν τελει τολμω να πω πως οι φοιτητες παιδια εχουν αλλαξει τα τελευταια χρονια κατα πολυ!Ειναι πιο "κλεισμενοι"!Δεν ξερω μπορει να ειναι η ιδεα μου!

Υ.Γ.: Και εγω νομιζω οτι φοιτητης ειναι πολυ καλη περιοδος να αποκτησεις σκυλο!

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
εσυ Μιχαελα να παρεις το γιορκι σου!:p:p

τα γαλλικα μπουλντογκ αλλα και τα μποστον τεριε ειναι πολυ καλες επιλογες!:)
αντε καλα θα μεινω με το γιορκακι μου δεδομενου οτι ενηλικο θα ειναι οσο το νεογεννητο bullmastif:D:D:p:p:p

Kira Blanco

Active Member
27 Νοεμβρίου 2009
29
0
Περαστικά για την επιλογή σου!!! Η συγκεκριμένη ράτσα εκτός από το γεγονός ότι είναι μία από τις πιο δύσκολες σε θέμα εκπαίδευσης & συμπεριφοράς δεν την προτείνω με τίποτα σε "αρχάριο"!!! 2ον το 92% παγκοσμίως των ιδιοκτητών δίνουν το Jack τους στα πρώτα 2 χρόνια όσο χαριτωμένα και αν είναι!!! 3ον Στην Ελλάδα δεν βρίσκεις κατά 95% σωστό σκυλί (στο λέω εκ πείρας-έφτασα μέχρι την Αγγλία για να φέρω ένα σκυλί της προκοπής!!!)

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
μην μου λες για Bullmastiff γιατι ετοιμος ειμαι...χαχα...ειναι τελεια σκυλια...αλλα δεν εχω τοοοσο χωρο...μαλλον θα κινηθω αναμεσα σε boston terrier και french bulldog... το πρωτο ειναι οντως τοσο ακριβο? μαδανε πολυ? εκπαιδευονται ευκολα?

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
δεν ξερω ποσο μαδανε αυτες οι 2 φυλες...φανταζομαι οχι πολυ...ουτε ποσο εκπαιδευσιμες ειναι...παλι υπολογιζω οτι θα ειναι εκπαιδευσιμες...ολα τα σκυλια ειναι!

αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι ειναι πραγματικα πολυ καλες και αξιολατρευτες φυλες...θα επελεγα μποστον τεριε γιατι ειναι πραγματικα σπανια φυλη στην χωρα μας...αλλα τοσο γοητευτικη.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
μην μου λες για Bullmastiff γιατι ετοιμος ειμαι...χαχα...ειναι τελεια σκυλια...αλλα δεν εχω τοοοσο χωρο...μαλλον θα κινηθω αναμεσα σε boston terrier και french bulldog... το πρωτο ειναι οντως τοσο ακριβο? μαδανε πολυ? εκπαιδευονται ευκολα?
Βγαλε απο το μυαλο σου την λεξη "ακριβο"!!!
Αν κανεις σωστη ερευνα,ενημερωθεις απο καλους εκτροφεις για την φυλη που θελεις,διαβασεις καλα τι απαιτησεις εχουν τα σωστα σκυλια για να μεγαλωσουν στο εκτροφειο μεχρι να τα παρεις εσυ σπιτι 2 μηνων που θα γινουν,πιστεψε θα πεις οτι δεν ειναι ακριβο!

Με καλη και σωστη ερευνα θα καταλαβεις οτι το "ακριβο" εξισωνεται με το "οτι πληρωνεις παιρνεις";)!!!

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
δλδ οντως η τιμη ειναι στα 1500 ε? απο Δευτερα θα προσπαθησω να βρω εκτροφεις για να μαθω περισσοτερα...εχετε να μοθ προτεινετε καποια αλλη ρατσα με αυτα τα χαρακτηριστικα?

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
1500 ευρω μου ακουγονται πολλα!

αυτα τα χρηματα ισως τα δικαιολογουσε ενα κουταβι πολλα υποσχομενο απο πολυ καλο εκτροφειο!

αν παρεις απο Ελλαδα(αν και ειδικα για μποστον τεριε δεν "παιζει" να βρεις τιποτα)πανω απο 1100 μην δωσεις...

εξωτερικο κοιτα και εκει παλι ψαξε οσο μπορεις...

παρε και τηλ. τον ΚΟΕ.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Οχι Αλεξ δεν υπαρχει fix τιμη:D!Απλως προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις οτι υπαρχει ενα "φασμα" οσον αφορα την "τιμη" αποκτησης ενος κουταβιου!

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
την τιμη αυτη την ειδα σε Ελληνικο site... Η αγορα λογικα θα γινει απο εξωτερικο καθως υπαρχει στη Θεσσαλονικη(απο εκει ειμαι αλλα σπουδαζω στη Λαρισα) κοντα στο πανοραμα ενα νοσοκομειο ζωον αν δεν κανω λαθος και αυτος που το εχει μπορει να σου φερει σκυλο απο εξω...θα του κανω μια ερωτηση

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
μου φαινεται λιγο περιεργο κτηνιατρος να σου "φερει" το ζωο απ'εξω...ψαξτο λιγακι παραπανω προτου προβεις σε καποια κινηση...βασικα αν μπορεσεις να κανεις μονος σου τις επαφες με εκτροφειο του εξωτερικου,ακομα το καλυτερο!;):):)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
την τιμη αυτη την ειδα σε Ελληνικο site... Η αγορα λογικα θα γινει απο εξωτερικο καθως υπαρχει στη Θεσσαλονικη(απο εκει ειμαι αλλα σπουδαζω στη Λαρισα) κοντα στο πανοραμα ενα νοσοκομειο ζωον αν δεν κανω λαθος και αυτος που το εχει μπορει να σου φερει σκυλο απο εξω...θα του κανω μια ερωτηση
Το Κτηνιατρικο Κεντρο λες?

Και τι ειναι αυτος εκτος απο ιατρος?"Εισαγει" και σκυλια?Σαν τι?Εκει γιατροι ειναι!Φερνουν και σκυλια απο εξω?Τους λες ας πουμε την ρατσα και στην φερνουν απο εξω?Μαλιστα...καταλαβα

Αγορινα σου συνιστω να ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και αν γινετε να διακοψεις τωρα το νταραβερι αυτο!Να ψαξεις μονος σου και μην αναθετεις την ευρεση σκυλου σε αλλους γιατι δεν ξερεις τι θα σου φερουν!!!

Το Κεντρο αυτο ακουγεται οτι ΔΕΝ κανει καλη δουλεια!!!

Κανε μια αναζητηση με αυτην την ονομασια να δεις σχολια υπολοιπων ιδιοκτητων που εχουν εμπειρια απο εκει!!!

ΠΡΟΣΕΞΕΕΕ!!!

Last edited:

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
ο λογος που θελω ενα σχετικα μικρο σκυλι ειναι το γεγονος οτι θα μετανινειται μια φορα στις 2-3 εβδομαδες με αυτοκινητο...καθελω να το βαζω σε κλουβακι γιατι αλλιως θα εχω πολλες ζημιες...θα κανω φυσικα στασεις καθε μιση ωρα για να ξεπιαστει το ζωο...τα μεγαλα σκυλια αν τα βαλεις στο αμαξι καθονται ορθια πανω στα καθισματα και δεν θα το ηθελα αυτο

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Υπάρχουν "κλουβιά" και για μεγάλα σκυλιά αν αυτο είναι το θέμα σου!