επιθετικότητα!!!

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
δεν ξερω αν τα ζευγαρώσω ακόμα.
Όσο για τη αυλή που λες μακάρι να είχα.
Επίσης δεν είναι μεγάλο το σπίτι να τα έχω μέσα!!!
Και αυλη να ειχες, τα σκυλια ειναι για μεσα στο σπιτι, τουλαχιστον για τον υπνο τους...
Δηλαδη το σκεφτεσαι να τα ζευγαρωσεις, δεν το εχεις αποκλεισει απο το μυαλο σου.
Οπότε θα επαναλαβω τα ερωτηματα μου:
Απο που πηρες τα σκυλια; Εχουν pedigree; Εχουν εξετασεις υγειας; Ο εκτροφεας του αρσενικου;
Επισης λες οτι δεν φοβασαι να στα κλεψουν...να τους ριξουν φολα και να τα βρεις τεζα;

• Like
Reactions: gero1995

gero1995

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2019
57
10
29
Και αυλη να ειχες, τα σκυλια ειναι για μεσα στο σπιτι, τουλαχιστον για τον υπνο τους...
Δηλαδη το σκεφτεσαι να τα ζευγαρωσεις, δεν το εχεις αποκλεισει απο το μυαλο σου.
Οπότε θα επαναλαβω τα ερωτηματα μου:
Απο που πηρες τα σκυλια; Εχουν pedigree; Εχουν εξετασεις υγειας; Ο εκτροφεας του αρσενικου;
Επισης λες οτι δεν φοβασαι να στα κλεψουν...να τους ριξουν φολα και να τα βρεις τεζα;
αρσενικό Ναι με ολα τα χαρτιά..
το πήρα απο το haus kratos...
Αντώνης Σακελαριδης..

και τη θηλικια τη πήρα 2 χρονον απο οικογενειακή φίλη που έφυγε Ολλανδία.
Είναι απο το haus Jackson Θεσσαλονίκη αλλά χωρίς χαρτιά....
το φολα το φοβάμαι λίγο Αλλά οκ τι να κάνω...
οχι δεν το έχω αποκλείσει απο το μυαλό μου..Μπορεί να τα ζευγαρώσω.
Γιατί????

elinapol2

Well-Known Member
13 Δεκεμβρίου 2018
326
405
36
αρσενικό Ναι με ολα τα χαρτιά..
το πήρα απο το haus kratos...
Αντώνης Σακελαριδης..

και τη θηλικια τη πήρα 2 χρονον απο οικογενειακή φίλη που έφυγε Ολλανδία.
Είναι απο το haus Jackson Θεσσαλονίκη αλλά χωρίς χαρτιά....
οχι δεν το έχω αποκλείσει απο το μυαλό μου..Μπορεί να τα ζευγαρώσω.
Γιατί????
Και τι θα κανεις τα κουταβια;;;; Θα τα πουλησεις; εκτροφεας εισαι;o_O

• Like
Reactions: gero1995

gero1995

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2019
57
10
29
Και τι θα κανεις τα κουταβια;;;; Θα τα πουλησεις; εκτροφεας εισαι;o_O
Ακόμα δεν έβαλα.
κάτσε κάτσε εσυ
και για να βάλω θα δω πρώτα αν φύγουν.
δεν νομίζω ότι πρέπει να είσαι εκτροφέας για να πουλήσεις
και οσο γισ αυτό??
στο υπογράφω ότι όπως έχω εγω τα σκυλιά μου και τα φροντίζω και τα αγαπάω δεν τα έχει κανένας εκτροφέας!!!!

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Ακόμα δεν έβαλα.
κάτσε κάτσε εσυ
και οσο γισ αυτό??
στο υπογράφω ότι όπως έχω εγω τα σκυλιά μου και τα φροντίζω και τα αγαπάω δεν τα έχει κανένας εκτροφέας!!!!
καλα, μην βαζεις υπογραφή για αυτο που λες...απο τη μια να τα αγαπας οσο λες, αλλα απο την αλλη να τα εχεις εκτεθειμενα στον οποιονδηποτε να τους ριξει φολα, που σου φαινεται;
παντως οσο παει γινεται και πιο ενδιαφερον το θεμα...
Ξερεις γιατι δεν ειχε χαρτια η θηλυκια;
Με τον εκτροφεα του μικρου δεν εχεις συζητησει αυτες τις αποριες που εξεφρασες στο αρχικο σου post; Πως και κατεληξες στο συγκεκριμενο εκτροφειο; Ειχατε κανει γενικα καμια συζητηση με τον κο. Σακελαριδη;

gero1995

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2019
57
10
29
καλα, μην βαζεις υπογραφή για αυτο που λες...απο τη μια να τα αγαπας οσο λες, αλλα απο την αλλη να τα εχεις εκτεθειμενα στον οποιονδηποτε να τους ριξει φολα, που σου φαινεται;
παντως οσο παει γινεται και πιο ενδιαφερον το θεμα...
Ξερεις γιατι δεν ειχε χαρτια η θηλυκια;
Με τον εκτροφεα του μικρου δεν εχεις συζητησει αυτες τις αποριες που εξεφρασες στο αρχικο σου post; Πως και κατεληξες στο συγκεκριμενο εκτροφειο; Ειχατε κανει γενικα καμια συζητηση με τον κο. Σακελαριδη;
βάζω υπογραφη Γιατί ξέρω ότι αγαπάω υπερβολικά πολύ..
οσο για το Σπίτι που λες ειδες πάνω αλλο μέλος τη ομάδας ειπε οτι ειναι οκ που τα έχω εξω.
και πολύ ακόμα.....
Όπως και όλοι οι εκτορφεις και τουλάχιστον αλλα 5 άτομα ππυ ξέρω ότι έχουν Γ.Π
οχι δεν ξέρω γιατί η θηλικια δεν έχει χαρτιά.....
και επίσης αν δεν είναι για θέμα υγείας δεν με πολύ νοιαζουν Γιατί όπως σε ειπα τα αγαπάω για αυτό που είναι....
τα έχω συζητήση..
και οσο αφορά το αγριεμα μου λέει ότι έτσι είναι ο χαρακτήρας του ΓΠ απο φύσης του και όχι να είναι κανένας χαφτας
απλα εσένα το παραπάνω που βγάζει η οτι δεν εγεινε κοινοποίηση......
δούλεψε τον λιγο με φίλους με γνωστούς..
να πάνε όμορφα να βάζουν το χέρι να του μυρίσει πρώτα.
δώστους ενα μπισκοτακι να του δώσουν να ξέρει ότι ολα οκ.
να μη είναι καχύποπτος...
δεν είναι προβληματική η συμπεριφορά του σκύλου..
και δεν έχει ξεφύγει κιολας για να το πω επιθετικό.
Αυτά .

elinapol2

Well-Known Member
13 Δεκεμβρίου 2018
326
405
36
Ακόμα δεν έβαλα.
κάτσε κάτσε εσυ
και οσο γισ αυτό??
Παμε παλι απο την αρχη... Εγω προσωπικά δεν αμφεβαλα για την ποιοτητα ζωωης τους, ειπα οτι αν τα εχεις μαζι σου θα λυθεί το αρχικο προβλημα που εθεσες. Δεν εθιξα τιποτα αλλο. Οσο για το ζευγαρωμα (το οποιο αν προκύψει) δεν θα ηταν ηθικό. Μπορεις να ψαξεις κ να διαβασεις τους λογους...

• Like
Reactions: Tonaki

elinapol2

Well-Known Member
13 Δεκεμβρίου 2018
326
405
36
οσο για το Σπίτι που λες ειδες πάνω αλλο μέλος τη ομάδας ειπε οτι ειναι οκ που τα έχω εξω.
και πολύ ακόμα.....
οχι δεν ξέρω γιατί η θηλικια δεν έχει χαρτιά.....
και επίσης αν δεν είναι για θέμα υγείας δεν με πολύ νοιαζουν Γιατί όπως σε ειπα τα αγαπάω για αυτό που είναι....
τα έχω συζητήση..
και οσο αφορά το αγριεμα μου λέει ότι έτσι είναι ο χαρακτήρας του ΓΠ απο φύσης του και όχι να είναι κανένας χαφτας
απλα εσένα το παραπάνω που βγάζει η οτι δεν εγεινε κοινοποίηση......
δούλεψε τον λιγο με φίλους με γνωστούς..
να πάνε όμορφα να βάζουν το χέρι να του μυρίσει πρώτα.
δώστους ενα μπισκοτακι να του δώσουν να ξέρει ότι ολα οκ.
να μη είναι καχύποπτος...
δεν είναι προβληματική η συμπεριφορά του σκύλου..
και δεν έχει ξεφύγει κιολας για να το πω επιθετικό.
Αυτά .
Πολυ ωραια, δωσαμε τις ιδιες συμβουλες με τον εκτροφεα σου... Δεν χρειαζονται εντασεις. Εδω ειμαστε για να συζηταμε, να παιρνουμε κ να δινουμε συμβουλες. Δεν συμφωνουν ολοι με ολα. Κ εμενα το λαμπραντορ μου ειναι σχεδον παντα εξω στην αυλη. Ζηταει να μπει μεσα μονο αν μπουμπουνιζει, τι να τον κανω, δεν κρατιεται ολη μερα μεσα, γουσταρει την αυλη, δεν θα τον κρατησω με το ζορι... Σιγουρα, οσο περισσοτερο χρονο περνας μαζι τους τοσο το καλύτερό, κ για εσενα κ για αυτα. Οταν ενα κατοικίδιο μενει μεσα εξυπηρετείται αμεσα αυτος ο σκοπος, αλλα κ αν δεν γινεται αυτο επιδιώκουμε ποιοτικό χρονο μαζι τους!

• Like

Tonaki

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2018
85
128
Δεν είναι κακό να έχεις τα σκυλιά σου έξω.. είναι κακό να μην αντιλαμβάνεσαι πως λειτουργεί ένας σκύλος, έχοντας ήδη στην κατοχή σου δύο & σκετόμενος να τα ζευγαρώσεις & όλας.. δεν έχεις γνώσεις.. ξεκίνα να ενημερώνεσαι.. θα εκπλαγείς ευχάριστα από το πόσο θα βελτιωθεί η σχέση σου με τα σκυλιά σου!!

αυτά που σου είπαμε παραπάνω, τουλάχιστον αυτά που σου είπα εγώ, είναι κάποια πράγματα που πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου.. όπως πχ περιμένεις συμβουλή: δίνε στον κόσμο μπισκοτάκια να του δίνουν για να μην αγριεύει!! Είσαι τέρμα λάθος!! Επειδή δεν σκέφτεσαι.. αυτά τα σκυλιά θέλεις να είναι "φύλακες".. αν εκπαιδευτούν να είναι γλυκουτσικα & ήρεμα σ όποιον τους δίνει μια λιχουδιά, τα χεις καταστρέψει!!

Λες ότι είναι εκπαιδευμένα & κοινονικοποιημένα?? & φυσικά δεν είναι!! είναι ήδη 1,5 & 3 ετών?? & δεν στέκονται σούζα μπροστά σου?? Θα έπρεπε να μην αγριεύουν σε κανέναν όταν είσαι μπροστά & χωρίς την εντολή σου!!

• Like
Reactions: elinapol2

gero1995

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2019
57
10
29
Δεν είναι κακό να έχεις τα σκυλιά σου έξω.. είναι κακό να μην αντιλαμβάνεσαι πως λειτουργεί ένας σκύλος, έχοντας ήδη στην κατοχή σου δύο & σκετόμενος να τα ζευγαρώσεις & όλας.. δεν έχεις γνώσεις.. ξεκίνα να ενημερώνεσαι.. θα εκπλαγείς ευχάριστα από το πόσο θα βελτιωθεί η σχέση σου με τα σκυλιά σου!!

αυτά που σου είπαμε παραπάνω, τουλάχιστον αυτά που σου είπα εγώ, είναι κάποια πράγματα που πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου.. όπως πχ περιμένεις συμβουλή: δίνε στον κόσμο μπισκοτάκια να του δίνουν για να μην αγριεύει!! Είσαι τέρμα λάθος!! Επειδή δεν σκέφτεσαι.. αυτά τα σκυλιά θέλεις να είναι "φύλακες".. αν εκπαιδευτούν να είναι γλυκουτσικα & ήρεμα σ όποιον τους δίνει μια λιχουδιά, τα χεις καταστρέψει!!

Λες ότι είναι εκπαιδευμένα & κοινονικοποιημένα?? & φυσικά δεν είναι!! είναι ήδη 1,5 & 3 ετών?? & δεν στέκονται σούζα μπροστά σου?? Θα έπρεπε να μην αγριεύουν σε κανέναν όταν είσαι μπροστά & χωρίς την εντολή σου!!
σαφώς και δεν θέλω να γίνουν γλυκούλια που λες...
θα βρω το τρόπο να τα κάνω όπως πρέπει.
και επειδή ακριβώς δεν θέλω να γίνει γλυκουτσικο που λες..
Θέλω να σε ρωτήσω κάτι.
με το οταν πάω βόλτα να δίνω σε όποιον βλέπω νσ του δίνει μια λιχουδιά τι θα γίνει??
θα μείνει πάλι ετσι άγριος??
θα ημερεψει λίγο???
η θα γινει τερμα γλυκούλης??
το οποίο δεν θέλω
τι πιστεύεις??

elinapol2

Well-Known Member
13 Δεκεμβρίου 2018
326
405
36
σαφώς και δεν θέλω να γίνουν γλυκούλια που λες...
θα βρω το τρόπο να τα κάνω όπως πρέπει.
και επειδή ακριβώς δεν θέλω να γίνει γλυκουτσικο που λες..
Θέλω να σε ρωτήσω κάτι.
με το οταν πάω βόλτα να δίνω σε όποιον βλέπω νσ του δίνει μια λιχουδιά τι θα γίνει??
θα μείνει πάλι ετσι άγριος??
θα ημερεψει λίγο???
η θα γινει τερμα γλυκούλης??
το οποίο δεν θέλω
τι πιστεύεις??
θα μαθει να δεχεται τροφη απο ξενους.

• Like

Tonaki

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2018
85
128
Δε θα γίνει γλυκούλης επειδή θα τρώει λιχουδιές από "ξένους".. όλο το θέμα έχει να κάνει με την εκπαίδευση & τη βασική υπακοή, που ήδη θα έπρεπε να έχει.. τον έχεις από κουτάβι & τώρα στον ενάμιση χρόνο θα τον δελεάζουν άλλοι με λιχουδιές?? Το ιδανικότερο για μένα (& αυτό που παλεύω διαρκώς με τη δικιά μου) είναι να μην τρώει από κανέναν άλλο εκτός από μένα & τον άντρα μου!!
1) για να μην κινδυνεύει από φόλες
2)για να μη μάθει να θεωρεί "καλό" ό,ποιον τη δελεάζει με λιχουδιά
3)πολύ βασικό, τις λιχουδιές τις δίνω σπάνια & για επιβράβευση.. θεωρώ ότι κάνουν δουλειά ως βοήθεια στην εκπαίδευση, στα πρώτα βήματα του σκύλου, με τον καιρό πρέπει να τις κόβεις & ο σκύλος να μάθει τί πρέπει & τι δεν πρέπει ανεξάρτητα απ το αν θα πάρει λιχουδιά ή όχι..

Νομίζω, αν & δε γνωρίζω τι ισχύει στην περίπτωσή σου, ότι θα πρεπε σ αυτή την ηλικία να έχεις μάθει στο αγόρι σου πώς πρέπει να φέρεται.. αν αγριεύει σε κάποιο δικό σου άτομο, εσύ πώς αντιδράς? Τί κάνεις? Του δίνεις κάποια εντολή? Τον μαζεύεις?

gero1995

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2019
57
10
29
Δε θα γίνει γλυκούλης επειδή θα τρώει λιχουδιές από "ξένους".. όλο το θέμα έχει να κάνει με την εκπαίδευση & τη βασική υπακοή, που ήδη θα έπρεπε να έχει.. τον έχεις από κουτάβι & τώρα στον ενάμιση χρόνο θα τον δελεάζουν άλλοι με λιχουδιές?? Το ιδανικότερο για μένα (& αυτό που παλεύω διαρκώς με τη δικιά μου) είναι να μην τρώει από κανέναν άλλο εκτός από μένα & τον άντρα μου!!
1) για να μην κινδυνεύει από φόλες
2)για να μη μάθει να θεωρεί "καλό" ό,ποιον τη δελεάζει με λιχουδιά
3)πολύ βασικό, τις λιχουδιές τις δίνω σπάνια & για επιβράβευση.. θεωρώ ότι κάνουν δουλειά ως βοήθεια στην εκπαίδευση, στα πρώτα βήματα του σκύλου, με τον καιρό πρέπει να τις κόβεις & ο σκύλος να μάθει τί πρέπει & τι δεν πρέπει ανεξάρτητα απ το αν θα πάρει λιχουδιά ή όχι..

Νομίζω, αν & δε γνωρίζω τι ισχύει στην περίπτωσή σου, ότι θα πρεπε σ αυτή την ηλικία να έχεις μάθει στο αγόρι σου πώς πρέπει να φέρεται.. αν αγριεύει σε κάποιο δικό σου άτομο, εσύ πώς αντιδράς? Τί κάνεις? Του δίνεις κάποια εντολή? Τον μαζεύεις?
ΛΟΙΠΌΝ λοιπόν είπα να πεις τη γνώμη σου και όχι να μου το παίζεις εκπαιδεύτρια εντάξει??
έπρεπε έτσι έπρεπε αλιως ..
ξέρω πολύ καλά τι έπρεπε ...
μονο που οταν τον πήρα επειδή η δουλειά μου ειναι μελισας και δεν αποφασίζω εγω ποτε έχει δουλειά αλλα αυτά έχασα κάποιους βασικούς μηνες με πολύ τρέξιμο οκ??
μπορείς να μου πεις τι να κάνω όταν αγριεύει έτσι?,
ναι η οχι?!
αν οχι κανένα πρόβλημα ΚΑΙ ΤΈΛΟΣ ΣΥΖΉΤΗΣΉΣ
ΑΝ ΝΑΙ ΈΧΕΙ ΚΑΛΌΣ
μη μΟΥ λες όμως και τώρα στον 1μιση χρονο θες να το κάνεις και τι δεν επρεπε και τέτοια...
αν δε είχα το θέμα δεν θα ρωτούσα!!
ΑΥΤΆ...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
ΛΟΙΠΌΝ λοιπόν είπα να πεις τη γνώμη σου και όχι να μου το παίζεις εκπαιδεύτρια εντάξει??
μονο που οταν τον πήρα επειδή η δουλειά μου ειναι μελισας και δεν αποφασίζω εγω ποτε έχει δουλειά αλλα αυτά έχασα κάποιους βασικούς μηνες με πολύ τρέξιμο οκ??
ναι η οχι?!
ΑΝ ΝΑΙ ΈΧΕΙ ΚΑΛΌΣ
μη μΟΥ λες όμως και τώρα στον 1μιση χρονο θες να το κάνεις και τι δεν επρεπε και τέτοια...
ΑΥΤΆ...
Δε θα υποδειξεις σε κανεναν τι θα σου πει και τι οχι. Εισαι σε ενα φορουμ και ο καθενας εχει δικαιωμα να γραψει τη γνωμη του για το θεμα που εθεσες. Τα ΤΕΛΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ δεν εχουν καμια θεση εδω.... εαν δε σου αρεσουν καποιες απαντησεις απλα δε τις σχολιαζεις.

Ολοι προσπαθουμε να σου πουμε οτι ο σκυλος δεν εχει κανενα προβλημα ουσιαστικα. Και δε θελει αυτος εκπαιδευση (κατα τη γνωμη μου οι λιχουδιες απο ξενους δε θα πρεπει να γινουν καν σαν μεθοδος εκπαιδευσης ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ) ΕΣΥ πρεπει να συμβουλευτεις εναν εκπαιδευτη να σε μαθει πως να διαχειριζεσαι τα σκυλια σου και να διορθωσεις τα λαθη που εχεις κανει με τον αρσενικο. Επισης, ετσι για να τελειωνω εγω με το θεμα... η μεγαλυτερη χρησιμοτητα του σκυλου γενικα ειναι η συντροφικοτητα στον ανθρωπο. Τα σκυλια σου δεν εχουν καποια εργασια (ποιμενικοι, φυλακες ασφαλειας κλπ ) και ζουν μονα τους χωρις τον ανθρωπο σε ενα ερημο κτημα όπου και μεγαλωσανε φανταζομαι. Οπότε μην περιμένεις ο σκυλος απο μονος του να εχει μαθει να ανεχεται, να ειναι δεκτικος ή προσαρμοστικος σε νεες καταστασεις.

Tonaki

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2018
85
128
ναι η οχι?!
ΑΝ ΝΑΙ ΈΧΕΙ ΚΑΛΌΣ
ΑΥΤΆ...
Θα έλεγα να ξαναδιαβάσεις προσεκτικά τις απαντήσεις μου,πριν μου κάνεις τέτοια επίθεση.. δε χαρακτηρίζομαι για δεικτικότητα..!!

Αυτό που σου είπα είναι γεγονός.. τα σκυλιά παίρνουν τη βασική τους εκπαίδευση όσο είναι κουτάβια, αργότερα & όσο διαμορφώνουν τον χαρακτήρα τους, είναι δυσκολότερο να τα διαχειριστείς..

Με συγχωρείς αν νομίζεις ότι σε κατηγόρησα, προσπάθησα να σε βοηθήσω & μόνο.. δεν είμαι εκπαιδεύτρια, ούτε καν έχω μεγάλη εμπειρία με σκύλους, για να κουνάω το δάχτυλο στους άλλους, απλά σου παρέθεσα τις απόψεις μου..

• Like
Reactions: elinapol2

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
και πολύ ακόμα.....
και ξαναλεω, αφου εσυ τα αγαπας υπερβολικα πολυ:
η απαντηση σου αυτη
ειναι τραγικη...
Εσυ βεβαια, αφου το λεει και αλλο μελος και αφου τα εχουν και αλλοι εξω, εισαι καλυμμενος...Κρατας τις απαντησεις που σε εξυπηρετουν και ολες τις αλλες τις προσπερνας... Δικαιωμα σου.
Εχεις εναν σκυλο με προβλεπομενο χαρακτηρα, τουλαχιστον οπως τα περιγραφεις και τον χαλας μονος σου. Αν το συνεχισεις ετσι (κατι λιχουδιες απο αλλους που συζητας, με το να ζουν μονα τους στο κτημα κτλ) θα τα κανεις ακομα χειροτερα.
Η λυση για να εισαι καλα με τα σκυλια και να τα χαρεις ετσι οπως πρεπει, ειναι μια:
Τα παιρνεις μεσα στο σπιτι σου, βρισκεις εκπαιδευτη να αναλαβει εσενα και τους δικους σου (οχι τον σκυλο), μαθαινεις οσο πιο πολλα μπορεις για τον γερμανικο ποιμενικο και ασχολεισαι μαζι τους, ειδικα με τον αρσενικο, οσο περισσοτερο μπορεις και οσο πιο γρηγορα σε παιρνει.
Αλλιως να εισαι προετοιμασμενος πως ο αρσενικος σου θα δαγκωσει κανεναν ανθρωπο, ακομα και εντος σπιτιου σου, γιατι απλα το σκυλι ενεργει αυτοβουλα. Δεν υπαρχει ιεραρχια,εσυ κανεις λαθη στον χειρισμο του,δεν ξερεις τα βασικα σχετικα με την κοινωνικοποιηση σκυλων και δεν εχεις θεσει ορια ουτε στον σκυλο, ουτε στους ανθρωπους που τον προσεγγιζουν.
Και τελος, για να το κλεισω και εγω απο τη μερια μου, σοβαρα, ΜΗΝ ζευγαρωσεις τα σκυλια και διασφαλισε οτι δεν θα συμβει κανενα ατυχημα...περα απο ολα τα αλλα που δεν θα αναλυσω (ανηθικο κτλ) δεν ξερεις τι κληρονομικες ασθενειες μπορει να κουβαλαει το καθε σκυλι, αρα μπορει να γινεις ο υπαιτιος για αρκετα κουταβια με δυσπλασια πχ...

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
@gero1995 αρχικα να σου πω οτι ολοι οσοι γραφουν εδω, γραφουν γιατι νοιαζονται για το καλο των σκυλων σου (ακομα κι αν δεν τα ξερουν :)) και οχι για να στην πουν. Οποτε μη θυμωνεις. Ακου τι εχουν να σου πουν και κανε το καλυτερο που μπορεις. Αυτο κανουμε ολοι!

Τα σκυλια εχουν συγκεκριμενη ρουτινα-βολτας-εκτονωσης;

elinapol2

Well-Known Member
13 Δεκεμβρίου 2018
326
405
36
ναι η οχι?!
ΑΝ ΝΑΙ ΈΧΕΙ ΚΑΛΌΣ
ΑΥΤΆ...
Δεν το παιζει εκπαιδεύτρια, υποθέτει οτι ισως εχεις κ αλλα θεματα συμπεριφορας. Συνηθίζεται οταν δεν περναμε πολυ χρονο με τα κατοικίδια μας, συμβαινει. Απαντηση εχει δωθει στο ερωτημα σου. Ξεκινα με ατομα του στενου σου περιβάλλοντος, χωρις κερασμα. Αρχικα να δινουν το χερι τους να το μυριζει, επειτα να αγγιζουν το σκυλο σιγα σιγα, χαδια στο λαιμο αφου δεν θελει κεφαλι κ επειτα σιγα σιγα στο κεφαλι. Αυτο θα το κανεις καθημερινα, με οσα διαφορετικα ατομα μπορεις. Επειτα στη βολτα, μολις αγνωστος πλησιασει θα του πεις να δωσει πρωτα το χερι να μυρισει κλπ. Αν καταλαβεις οτι ο σκυλος δεν θελει τοτε του λες του ξενου να απομακρυνθεί (μη θεσεις κανεναν σε κίνδυνο). Ολα αυτα, επαναληψη συνεχως

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog