ενόχληση απο γείτονες για σκύλο.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Μου είχε κάνει τρελλή σύγχιση μια τύπισσα πριν καιρό γιατί "την ξύπναγε ο σκύλος μου 12 το μεσημέρι"! Η μικρή βγαίνει στο μπαλκόνι του πίσω ακάλυπτου και τα ρίχνει τα γαυγισματάκια της δεν λέω αλλά μόνο όταν είμαι εγώ σπίτι! Ξέρω και πόσο και πότε γαυγίζει.... Αλλά επειδή όλα τα άλλα που γαυγίζουν μαζί της είναι μεγαλόσωμα και παίζουν άντρες στα σπίτια σε μένα ήρθε...

Της χαμογέλασα απλά... και της είπα να απευθυνθεί αλλού... Δεν ενοχλώ σε ώρα κοινής ησυχίας, δεν αφήνω τον σκύλο μου να υστεριάζει σε γαύγισμα οποιαδήποτε ώρα δεν μπορεί να κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Τα θεωρούν βρώμικα. Όσοι γκρινιάζουν αυτο επικαλούνται. Αν είχαμε μάθει να μαζεύουμε τις ακαθαρσίες και ήταν καθαρά τα πεζοδρόμια, δε θα στράβωνε κανείς. Ενα πακέτο σακουλάκια για τις ακαθαρσίες που πουλάνε σε όλα τα pet shops δεν είναι δα τόσο ακριβό. Ούτε είναι κόπος να έχουμε ένα μπουκαλάκι με λίγο νερόξιδο για τα τσίσα.
Σε πολλές πόλεις στο εξωτερικό ο δήμος έχει ειδικό κουτάκι στα πάρκα με τέτοια σακουλάκια και δε βλέπεις βρωμιές πουθενά. Δεν περιμένω να το δω στην Ελλάδα και δε με νοιάζει αν θα βάλουν τέτοια ποτέ, όταν μας λείπουν άλλα. Όμως εμείς που έχουμε σκύλο και ίσως όχι μόνο ένα, πρέπει να τηρούμε τα στοιχειώδη, για να μη δίνουμε πάτημα.
Επίσης αυτοί που αντιδρούν με μίσος, πολλές φορές μεγάλωσαν με την εντύπωση ότι το σκυλί είναι για την αυλή να το ταϊζουν ψωμί, ρύζι και κόκκαλα ή ό,τι αποφάγια είχαν, και αν είναι άτακτο να το βαράνε με τη βίτσα. Δεν ξέρουν ότι αυτό μόνο ήταν εκεί πιστό ακόμα κι αν έτρωγε ξύλο ή έμενε στο κρύο ή ό, τι άλλο.
Με συγχωρείτε αν έχω ύφος, αλλά το παίρνω προσωπικά.

Κι εμένα μου φώναξε μια νέα γειτόνισσα που γαύγιζαν και τα τρία ένα βραδάκι κατά τις 9, αλλά της είπα απλά ότι αυτά γαυγίζουν και εμείς φωνάζουμε, έτσι είναι η φύση. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να τα μαζέψω, δε θα τα κάνω απαθή. Εξάλλου σε αυτό το σπίτι είμαστε 30 χρόνια και πάντα είχαμε σκύλο. Απλά τώρα έγιναν δύο (το τρίτο μένει μαζί μου) και έτυχε το δεύτερο να είναι βροντόφωνο. Και λοιπόν;

Last edited:

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
@Veronica αυτό λέμε! Αν εμείς είμαστε καθ'ολα τυπικοί και νόμιμοι δεν μπορεί κανένας κομπλεξικός να σου κάνει τίποτα απολύτως! Και εγώ ξέρω πως αν δεν είναι ώρα κοινής ησυχίας μπορεί να γαυγίζει όσο γουστάρει!

ΔΕΝ την αφήνω όμως! δεν προκαλώ κανέναν! από εκεί και πέρα.... ας με προκαλέσουνε....

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Βερονικα, μια και μιλησες για τις ακαθαρσιες, να πω την προσφατη πιπερατη ιστορια μου.

Πατησα πριν λιγες μερες εξω από το σπιτι μου μια ωραια τουρτα, την ωρα που εβγαζα βολτα την μια σκυλα μου, και χωρις να το καταλαβω συρθηκε και το λουρι στο εδαφος πανω στα κοπρανα και μετα επιασα το λουρι από εκεινο το σημειο χωρις να ξερω.

Όταν γυρισα σπιτι, προσπαθησα να καθαρισω τις τρακτερωτες σολες με ένα χοντρο συρμα.
Το συρμα σκαλωσε και εκανε ένα «τιιιινγκ» και μου ηρθαν τα κοπρανα στα μουτρα και στα ρουχα.
Δηλαδη και τα πατησα και τα επιασα και τα λουστηκα και τα εφαγα.

Αμα όμως την επομενη φορα που θα δω καποιον να αφηνει τον σκυλο του να αφοδευει οπου ναναι, τον πιασω και τον τριξω εκει πανω (τον ιδιοκτητη), θα με πουνε κακο!

Ενας φιλος μου είναι κηπουρος στον Δημο Ξανθης. Πριν λιγο καιρο εκοβε το γκαζον σε ένα παρκο με το χορτοκοπτικο (εκεινο με την πετονια) και του ηρθε ολοκληρη η τουρτα στα μουτρα με ταχυτητα.

Ιστοριες εχω πολλες, αλλά αυτές είναι οι πιο χοντρες. Μετα φυσικα και βγαινει κακο ονομα για τους σκυλαδες.

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Ούτε είναι κόπος να έχουμε ένα μπουκαλάκι με λίγο νερόξιδο για τα τσίσα.
Ωχ αυτό παιδιά εγώ προσωπικά δεν το κάνω :( νόμιζα πως για τα "τσίσα" δεν υπάρχει πρόβλημα!Εντάξει δεν μιλώ για τις σακούλες αυτό εννοείται αλλα για το μπουκάλι πρώτη φορά το ακούω!

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
το ιδιο θα μπορουσε να γινει και με κακα παιδιου ,ποσες φορες εχουμε δει μαναδες που το καμαρι τους θελει κακα και τσισα και δεν κατεβαζουν τα βρακια στην ακρη του δρομου ,απλα εχουν τροφη να λενε ,και αν δεν εχουν τροφη επειδη ειναι στραβωμενα ατομα γενικοτερα βρισκουν απο μονοι τους ,αντε θυμηθικα μια παροιμια ,της στραβης ......... φταινε και οι τριχες ,γιατι δεν βαζουν τις φωνες σε ολους που ειναι ολοι οι δρομοι γεματοι αποτσιγαρα και σκουπιδια ? ποσες νοικοκυρες ειναι αυτες που βγαινουν και σκουπιζουν τα πεζοδρομια εξω απο το σπιτι τους ? πως διαπαιδαγωγουν τα παιδια τους και τα σχολεια ειναι μεσα στη βρωμα ?
δεν λεω οτι δεν φταινε οι κατοχοι σκυλων που τα βγαζουν εξω και λερωνουν χυμα και τα παρατανε και βεβαια αυτοι δινουν το κακο παραδειγμα και την τροφη για σχολια ,ομως αμαν πια βαρεθηκα την ανυπαρκτη παιδεια και το ριξιμο των ευθυνων παντα στους αλλους !!!!!!!!!!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Κρινα μου, δικιο εχεις που τα παιρνεις στο κρανιο, και φυσικα η κατασταση είναι χάλια γενικως, αλλά τωρα μιλουσαμε για τα σκυλια.

Δεν ριχνουμε την ευθυνη στους αλλους, ουτε λεμε ότι ειμαστε εμεις ευσυνειδητοι πολιτες. Αλλά στο θεμα της βρωμιας, ναι, ειμαστε καλυτεροι και οσο μπορουμε προσεχουμε.

Και σιγουρα τα σκυλοκοπρανα ειναι πιο συνηθισμενο θεαμα απο τις βρωμιες μωρων, και τα αποτσιγαρα και τα κουτακια αναψυκτικων δεν λερωνουν ετσι αμα τα πατησεις.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Μη λέμε για τα σχολεία, γιατί εκεί κι αν έχει βρωμιά! Με τις τούρκικες! συνήθως λερωμένες τουαλέτες, χωρίς χαρτί και σαπούνι. Τέλος πάντων, ας εκπαιδεύσουμε τα παιδιά μας σωστά και ας τηρήσουμε κι εμείς τα βασικά.

Εμείς ζούμε στο εξωτερικό και σε μια πόλη που τα σκυλάκια είναι πολύ αγαπητά είτε είναι ράτσας είτε όχι, και μπορώ να έχω τη μπέμπα μου και στο λεωφορείο. Βάσει κανονισμού, κόβω και για εκείνη εισιτήριο, αλλά επειδή το θέλω εγώ, έχω πάντα μαζί μου τα χαρτιά της μαζί με τα δικά μου ενώ δεν απαιτείται. Κανείς δε με ενόχλησε ποτέ και μια φορά που μας έτυχε ελεγκτής δε μου ζήτησε εισιτήριο για τη μικρή. Οταν του το έδειξα, μας χαμογέλασε και μας ειπε ότι δεν υπαρχει πρόβλημα. Στην Ελλάδα, πρέπει να τη βάλω μέσα στο κλουβί ακόμα κι αν σκάει ο τζίτζικας και με φίμωτρο, μού είπαν, φυσικα με εισιτήριο! Δε θα τους κάνω τη χάρη ποτέ!

Δίπλα στο πατρικό μου στην Αθήνα, είναι ενα κέντρο του δήμου για παιδάκια, καθαρά για γραφειοκρατικά θέματα, δεν έχει παιδάκια εκεί. Στην αυλή που είναι στη μεριά του δρόμου μαζεύονται γάτες, τις οποίες σιχαίνομαι τρελά γενικά. Το μέρος είναι γεμάτο φαγητά και βρωμιά μέχρι το πεζοδρόμιο, και δυστυχώς αυτην την εικόνα βλέπω σε πολλούς δρόμους. Παρακαλάω να βρέχει στην Αθήνα πιο συχνά να ξεβρωμίσουμε!
Αυτά τα λέω ως παραδείγματα που δίνουμε οι φιλόζωοι, γιατί εμείς φταίμε κατά κύριο λόγο.
Όσο για το γαύγισμα, είπαμε... η φύση... Και στο κάτω- κάτω κάποιος πρέπει να μας φυλάει αφού δεν έχουμε αστυνόμευση.
@Angelos, το ξίδι διασπά τα ένζυμα-αν δεν κάνω λάθος- των ούρων και δε μυρίζει όπου λερώσει ο σκύλος. 1 μέρος ξίδι προς 3 νερό. Γενικά το ξίδι κάνει και για σφουγγάρισμα, καθαρισμό αλάτων, τζαμιών κλπ. Εχουμε πει ότι και το μηλόξιδο καθαρίζει τα μωρά μας όταν δεν τα κάνουμε μπάνιο. Διώχνει όλες τις οσμές αποτελεσματικά και φυσικά.
@harryf3, καλά θα κάνεις να του δώσεις ένα σακουλάκι και να μάθει τι πρέπει να κάνει. Ήσουν πολύ άτυχος εκείνη τη μέρα ή κάποιος σε γλωσσόφαγε γιατί έχεις ωραίο σκύλο...

Last edited:

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Σαλταρισμενη ειναι η κακομοιρα και δεν εχει με τι να ασχοληθει και που να ξεσπασει τα νευρα της. οσο της δινεις σημασια τοσοα θα βρισκει πραγματα να κανει. Αγνοησε την σαν να μην υπαρχει. Μονο προσεχε το σκυλο σου μην του πεταξει κανα δωρακι και αν σε πολυπρηξει περνα και μια βολτα απο το αστυνομικο τμημα !

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
λοιπόν ,έχει βγεί στο μπαλκόνι της και βγάζει φωτογράφιες.... :p

Κατσε 45 μοιρες,με χαλαρα ρα δαχτυλα των χεριων σου και συμφωνα με το next top model θα βγαλεις καταπληκτικη φωτογραφια!!αχαχχαα

+1 για την Πατρα και απο μενα!!!!!Αυτο που περιεγραψα πριν στην Πατρα εγινε και συγκεκριμενα περιοχη Αγια Σοφια!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.790
20.101
Βγες και ποζαρε ... κοιτα μονο το φως να ειναι καλο, και γυρνα και το καλο σου προφιλ!!
Ακριβώς αυτό θα πρότεινα κι εγώ :)
Βρε Νατάσσα, μην ψαρώνεις. Ολα αυτά που σου κάνει είναι για να σε ψαρώσει. Μην ασχολείσαι κούκλα μου και μην σε πιάνει το στομάχι σου. Δεν μπορεί να σου κάνει απολύτως τίποτα. Αντιθέτως, βγες κι εσύ και τράβα την μιά-δυό φωτό, έτσι να σε δει και αν έχεις το κέφι, πήγαινε στο τμήμα να της κάνει σύσταση. Χαμογέλα και μην μασάς. Απελπισμένοι, δυστυχισμένοι, κακόμοιροι άνθρωποι, που δεν έχουν στην ζωή τους τίποτα καλύτερο να κάνουν και ασχολούνται με τον απέναντι και τον δίπλα τους. Για λύπηση είναι...ή και όχι...:rolleyes::D

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
Μην σκας , γιατι προφανως το εχει καταλαβει οτι ψαρωνεις και γι αυτο το συνεχιζει. Πατα λιγο ποδι, βαλε καμμια φωνη , ριξε και κανα μπινελικακι ... δειξε οτι δεν μασας , και να δεις οτι θα σε αφησει στην ησυχια σου.

Βρισκουν και τα κανουν ρε π@#!% μου.... Γαιτι δεν μου τυχαινει και μενα κατι τετοιο. και εχω και κατι νευρα τωρα τελευταια...η μαλλον .... να τυχει στην mareco , και να ειμαι απο μια μερια να χαζευω....:D:D

natasa_hector

Active Member
21 Νοεμβρίου 2010
41
0
Πάτρα, Πειραιάς
θα παω ν της κάνω καταγγέλια ή σύσταση...παίρνω τηλ την αστυνόμια ν ρωτήσω τι μπορώ να κάνω και φυσικά δεν το σηκώνουν....! δεν της ξαναμιλάω ...τέλος...εγώ προσπαθώ να είμαι καλή και ευγενική και αυτή με "πατάει" τώρα που θα φάει καταγγέλια ! και φωτογράφιση χωρίς την άδεια μου !

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.790
20.101
Ωπα..ώπα...
1. Μην λες "φυσικά δεν το σηκώνουν". Το 100 πρέπει να πάρεις έτσι; Και βέβαια να κάνεις υπομονή και να είσαι ευγενική και "ταραγμένη"
2. Σου ξαναλέω...μην κάνεις διάλογο. Μην της δίνεις καμμία απολύτως σημασία. Τρέφεται από αυτό και "παχαίνει"
3. Την φωτογράφιση την κάνει σε δημόσιο χώρο. Τυπικά δεν νομίζω ότι απαγορεύεται. Κάνε όμως μια "παραπονεμένη/ενοχλημένη" νίξη στο τμήμα. Ποτέ δεν ξέρεις...

η μαλλον .... να τυχει στην mareco , και να ειμαι απο μια μερια να χαζευω....:D:D
Κάποτε θα σου πω, τι έχω κάνει σε μια αντίστοιχη τρελλή που έχω κι εγώ...:D