Μη λέμε για τα σχολεία, γιατί εκεί κι αν έχει βρωμιά! Με τις τούρκικες! συνήθως λερωμένες τουαλέτες, χωρίς χαρτί και σαπούνι. Τέλος πάντων, ας εκπαιδεύσουμε τα παιδιά μας σωστά και ας τηρήσουμε κι εμείς τα βασικά.
Εμείς ζούμε στο εξωτερικό και σε μια πόλη που τα σκυλάκια είναι πολύ αγαπητά είτε είναι ράτσας είτε όχι, και μπορώ να έχω τη μπέμπα μου και στο λεωφορείο. Βάσει κανονισμού, κόβω και για εκείνη εισιτήριο, αλλά επειδή το θέλω εγώ, έχω πάντα μαζί μου τα χαρτιά της μαζί με τα δικά μου ενώ δεν απαιτείται. Κανείς δε με ενόχλησε ποτέ και μια φορά που μας έτυχε ελεγκτής δε μου ζήτησε εισιτήριο για τη μικρή. Οταν του το έδειξα, μας χαμογέλασε και μας ειπε ότι δεν υπαρχει πρόβλημα. Στην Ελλάδα, πρέπει να τη βάλω μέσα στο κλουβί ακόμα κι αν σκάει ο τζίτζικας και με φίμωτρο, μού είπαν, φυσικα με εισιτήριο! Δε θα τους κάνω τη χάρη ποτέ!
Δίπλα στο πατρικό μου στην Αθήνα, είναι ενα κέντρο του δήμου για παιδάκια, καθαρά για γραφειοκρατικά θέματα, δεν έχει παιδάκια εκεί. Στην αυλή που είναι στη μεριά του δρόμου μαζεύονται γάτες, τις οποίες σιχαίνομαι τρελά γενικά. Το μέρος είναι γεμάτο φαγητά και βρωμιά μέχρι το πεζοδρόμιο, και δυστυχώς αυτην την εικόνα βλέπω σε πολλούς δρόμους. Παρακαλάω να βρέχει στην Αθήνα πιο συχνά να ξεβρωμίσουμε!
Αυτά τα λέω ως παραδείγματα που δίνουμε οι φιλόζωοι, γιατί εμείς φταίμε κατά κύριο λόγο.
Όσο για το γαύγισμα, είπαμε... η φύση... Και στο κάτω- κάτω κάποιος πρέπει να μας φυλάει αφού δεν έχουμε αστυνόμευση.
@Angelos, το ξίδι διασπά τα ένζυμα-αν δεν κάνω λάθος- των ούρων και δε μυρίζει όπου λερώσει ο σκύλος. 1 μέρος ξίδι προς 3 νερό. Γενικά το ξίδι κάνει και για σφουγγάρισμα, καθαρισμό αλάτων, τζαμιών κλπ. Εχουμε πει ότι και το μηλόξιδο καθαρίζει τα μωρά μας όταν δεν τα κάνουμε μπάνιο. Διώχνει όλες τις οσμές αποτελεσματικά και φυσικά.
@harryf3, καλά θα κάνεις να του δώσεις ένα σακουλάκι και να μάθει τι πρέπει να κάνει. Ήσουν πολύ άτυχος εκείνη τη μέρα ή κάποιος σε γλωσσόφαγε γιατί έχεις ωραίο σκύλο...