ενόχληση απο γείτονες για σκύλο.

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Το υγειονομικο ερχετε καταγραφει τι υπαρχει εκεινη την ωρα!!!αν βρει κατι απλα στελνει χαρτι και σου λεει τι πρεπει να κανεις ωστε να εισαι νομιμος και οταν ξαναερθει και η κατασταση ειναι ιδια(να μην το φροντιζεις,βρομικο,σε ενα μπαλκονι μονο του)τοτε πρατει!!!το ξερω γιατι εχουμε κανει εμεις καταγκελεια στο γειτονα μας γιατι ειχε βαλει το σκυλο στη ταρατσα(εκεινος εμενε στο υπογειο), καλα για βολτα ουτε που να το συζηταμε το καθαριζε μια στο τοσο,να πω οτι ειναι κυνηγοσκυλο και το ειχε περιορισει σε ενα τυπου κλουβιου στη ταρατσα!!!!επισης το σκυλι γαυγιζε...και ηταν ακριβως στα δωματια μας και φυσικα δε κοιμομασταν ποτε!!!και μετα απο παρακαλια να το καταβασει στην αυλη του επειδη ενοχλει τι εκανε ο τυπος πηγε και του εβαλε ενα λουρι που δε το αφηνει να γαυγισει(αν ειναι δυνατον)αν ακουγατε πως εκανε το σκυλι φρικη!!!και μετα απο κουβεντες μαζι του, δε εκανε τιποτα γι αυτη την κατασταση γιατι φοβοταν μην του το κλεψουν στην αυλη...... να το οτι αυτο κρατησε 3 μηνες ε δε αντεξαμε και πηραμε το υγειονομικο και αφου του εκανε τις συστασεις και του εδωσε καποιο χρονο.....συμορφωθηκε και πηρε στην αυλη το σκυλο!!!!αλλα μεταξυ μας μεγαλος πολεμος γεννηθηκε!!!!Οποτε οπως μας λεει η φιλη μας δε νομιζω οτι με το υγειονομικο μπορει να σου κανει κατι αφου εσυ εισαι ενταξει στις υποχρεωσεις σου και ειδικα προς τον σκυλο σου!!!!!καλη υπομονη σου ευχομαι.....αν και ειμαι μια απο αυτες που εκεναν καταγγελεια(πιστευω οταν ηταν σωστο)!!!!Αααα και για να μην παρεξηγηθω ολοι στην γειτονια μου δεξια αριστερα απεναντι εχουν σκυλια και οχι μονο ενα ο καθενας δε ειχαμε ποτε τοσα χρονια προβλημα με κανεναν.....απλα αυτος ηταν περιπτωση!!!:rolleyes:

Συγνωμη αν σας επρηξα..απλα ειπα να πω την εμπειρια μου για να δει η φιλη μας οτι δε εχει καμια σχεση!!!!:)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
γιατι δυστυχως αν πεσει σε βλακα του υγιειονομικου οταν ερθει σε ελεγχο και ο σκυλος ειναι μονος στο μπαλκονι ,αντε να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας και οτι ο σκυλος μενει μεσα και οχι εξω
Πολυ σωστο. Μου θυμισες εναν αστυνομικο που μενει εναν οροφο πιο κατω απο μας.
Η Ηρα βγαινει συχνα στο μπαλκονι, ειδικα οταν ακουει σκυλια και γατια, και οταν λειπω καθεται συνεχεια εξω μεχρι να επιστρεψω.
Ο αστυνομικος λοιπον ειχε την εντυπωση οτι η Ηρα μενει συνεχεια στο μπαλκονι.

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
Η πολυκατοικια σου εχει διαχειριστη??
Αν εχεις πηγε βρες τον και μιλα μαζι του για το προβλημα,αν ειναι συνεργασιμος παρε την αστυνομια τηλεφωνο να ερθει να τους πεισ το προβλημα και να επιβεβαιωσει και ο διαχειριστης οτι δεν δημιουργεις προβλημα και να πανε να της κανουν παρατηρηση για παρενοχληση.

Εγω ειχα σοβαρο προβλημα με τους διπλα οτι τους ενοχλει το aircondition μου.Μου χτυπουσα την πορτα οοοοοοολη μερα!!!με απειλουσαν για μηνυσεις,οτι θα με διωξουν και πολλα!!Μου εφεραν ενα βραδυ στις 1 την αστυνομια και φωναξα και τον διαχειριστη μου και μολις τους ειπαν οτι αμα μου ξαναχτυπησουν η μου ξαναπουν κατι θα τους κανω μηνυση για παρενοχληση σταματησαν να με ενοχλουν,γιατι φοβηθηκαν,απλα οταν περνουσα απο διπλα τους με καταριοντουσαν χαμηλοφωνα.ααχααχχα

Απλα θελω να σου πω οτι πολυ βλεπουν την αστυνομια σαν μπαμπουλα και νομιζουν χωρις να ξερουν οτι ο νομος ειναι με το μερος τους και οταν βλεπουν οτι μπορει να βρουν τον μπελα τους,χεζονται και σταματανε.

Last edited:

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Η περιπτωση ειναι ο απολυτος παραλογισμος.Η γυναικα ειναι αρρωστη,οπως και πολλοι αλλοι.Ακομα και αν ηταν στην ιδια πολυκατοικια δεν θα μπορουσε να σου κανει τιποτα,εφοσον εισαι σωστη αλλα και καλυμενη απο τον νομο.Θα σου χαλουσε την μερα ομως.Αν το συνεχισει σκεψου κατι καλο για να τις την σπασεις χωρις να μπορει να το αποδειξει.Βασικα το πιο ευκολο ειναι η αδιαφορια.Αν κανει κατι τραβηγμενο,πχ αν πεταξει κατι προς την πολυκατοικια σου,η σε βρισει καν'της 1 μυνηση αλλα στην χωρα που ζουμε δεν προκειται να βγαλεις ακρη,απλα θα την τρομαξεις και μπορει να ξεκολλησει.

natasa_hector

Active Member
21 Νοεμβρίου 2010
41
0
Πάτρα, Πειραιάς
ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον όλων σας !!!
ο νόμος είναι με το μέρος μου (αφού είμαι και σωστή απέναντι στον σκύλο μου ,πρώτιστα) ,την επόμενη φορά λοιπόν που θα μου πεί κάτι θα της πω πως αν θέλει ας φωνάξει το υγιειονομικό ,δεν έχω να φοβηθώ τίποτα...
και φυσικά θα της πω πως θα την καταγγείλω για παρενόχληση...
είναι απ αυτές τις θρασύδειλες που απειλούν ,απειλούν απειλούν και στο τέλος κάνουν τις κότες....προσπαθεί να με τρομοκρατήσει,αλλά δεν θα της περάσει.... Να προσθέσω πως η κόρη της είναι δικηγόρος...δεν της είπε τίποτα πως μπορεί να βρεί τον μπελά της με αυτά που λέει ;

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
Ετσι κανουν σου λεω για να σε φοβησουν.Εμενα μου λεει "Θα βρω τα στοιχεια σου και θα σου κανω μυνηση!"και του λεω περιμενε λιγο και του εγραψα σε ενα χαρτι τα στοιχεια μου ολα και του το εδωσα και του λεω "κανε μου!" και εκλεισα την πορτα.Και μου φωναζε απεξω "ντροπη σου,τι συμπεριφορα ειναια υτη,εισαι προκλητικη,θα σε φτιαξω εγω!"ε με εφτιαξε...εφυγαν μετα απο 3 μηνες απο την πολυκατοικια.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Να βρεις φιλο και να το κανετε στον καναπε!Θα ξαναβγει;Συγγνωμη mods,αλλα δεν αντεξα!

συγνώμη για ποιό πράγμα?
της είπες μέν να πάει να γ#@%%#ει αλλά της το είπες με πολύ κόσμιο τρόπο που αν κρίνω απο την απάντησή της (κάτι μεταξύ χαχαχα και αχαχαχ) σίγουρα δεν προσβλήθηκε :lol:

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Μάλλον εκείνη σε βλέπει μικρή και φοιτήτρια και δεν είναι οι δικοί σου εκεί, οπότε παίρνει αέρα να σου την πει.
Εφόσον ο κανονισμός της πολυκατοικίας σου επιτρέπει να έχεις σκύλο και εσύ δεν προκαλείς, αλλά σέβεσαι τις ώρες κοινης ησυχίας, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Απλά ενημέρωσε τον διαχειριστή, αν θέλεις να είσαι ήσυχη και τυπική, μιας και εκείνος θα ξέρει καλύτερα τι σε καλύπτει νομικά βάσει κανονισμού. Προσωπικά το μόνο που θα της απαντούσα είναι να κοιτάει το σπίτι της.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.111
patra
grdane.blogspot.com
καλημερα ... μολις ειδα το θεμα....
επειδη ειμαι κι εγω πατρα...
σου προτεινω.... μια μερα και ωρα που ξερεις οτι ειναι στο σπιτι....
ανοιξε διαπλατα τις κουρτινες... και καλεσε με για καφε.... :)
μπορω να ερθω με συνοδεια απο ενα μεχρι 4 σκυλακια κι ενα το δικο σου 5.... :)
απο 62 εκατοστα υψος μεχρι 84......
να πιουμε ενα καφε και να κανουμε ενα ντογκο παρτυ....
την επομενη μερα πρωι πρωι.... καλημερησε την με χαμογελο... και πες της ευγενικα...
συγνωμη για χτες........ αλλα επειδη θα παρω αλλο ενα σκυλακο.... μου εφεραν να δω πιο να διαλεξω.....
αν δεν φυγει την ιδια στιγμη απο καρδυά.... δεν νομιζω να σε ξαναενοχλησει....

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.111
patra
grdane.blogspot.com
xm... αν και δεν θελω να ειμαι κακος με την πολη που με φιλοξενει....
κι επειδη καλοι και κακοι υπαρχουν παντου.....
αλλα μια και ρωτησες....
εδω δεν αγαπανε τον εαυτο τους.... τα ζωα θα αγαπησουν.... ?????

natasa_hector

Active Member
21 Νοεμβρίου 2010
41
0
Πάτρα, Πειραιάς
εμ ,εντάξει !!
έχω γνωρίσει αρκετούς ανθρώπους που έχουν σκυλιά εδώ πέρα ...και μιλάμε και έχουν τρέλα με τα σκυλιά τους... Αλλά έχω δει και πολλούς σαν την απέναντι μου που βγαίνει στο μπαλκόνι και κοιτάει λες και ο σκύλος είναι το τέρας της αποκαλύψεως και λέει πως τα σκυλιά είναι γ αγροκτήματα....Η κατάσταση στην Πάτρα και ειδικά στην Αγία ΣΟφία είναι απελπιστική !!!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
xm... αν και δεν θελω να ειμαι κακος με την πολη που με φιλοξενει....
κι επειδη καλοι και κακοι υπαρχουν παντου.....
αλλα μια και ρωτησες....
εδω δεν αγαπανε τον εαυτο τους.... τα ζωα θα αγαπησουν.... ?????
Θα το ξαναπώ παντού συμβαίνουν αυτά!!! Αλλά μιας και πέρασα 4 χρόνια σαν φοιτήτρια στην πόλη αυτή... Θα συμφωνήσω απόλυτα!!!!!!!!!!

natasa_hector

Active Member
21 Νοεμβρίου 2010
41
0
Πάτρα, Πειραιάς
σίγουρα συμβαίνουν παντού! φυσικά δεν απαιτώ απο κανέναν να είναι φιλόζωος αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να μισείς κάτι τόσο αγνό και αθώο !

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Αχ ρε Νατάσσα.... μην είσαι τόσο ρομαντική για το καλό και το δικό σου και του σκύλου σου!!!! Αυτός που φολιάζει σκύλους??? Τι μισεί??? Απλά υπάρχει κακία εμπάθεια και κομπλεξ τεράστιο!!!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog