εκτροφεις για bull terrier

Doc

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
75
0
Αθήνα
www.n3r.gr
γιατι απαγορευεται η εκτροφη , εκπαιδευση και χρεισιμοποιηση σκυλων για κυνομαχιες
Μα δεν τη θέλω για κυνομαχίες, εξ'αλλου δεν είναι και ικανή. Εκεί που τη θέλω - και ήδη διέπρεψε στις 2-3 φορές που χρειάστηκε - είναι να τρώει τα πατζάκια του εκνευριστικού διαχειριστή και επίσης να βασανίζει μέχρι θανάτου κάτι μύγες τύπου βομβαρδιστικό (ξέρεις, αυτές τι τεράστιες που μπαίνουν σπίτι μεσημεριάτικα καλοκαίρι που έχει ησυχία και 30C και ακούγεται το πέταγμά του λες και μας την έπεσαν οι Τούρκοι με 10 σμήνη Φάντομ κι F16 :p:D ). Μιλάμε ότι τις ξελιγώνει στο κυνήγι. Βέβαια για να είμαι ειλικρινής, δεν έχει πιάσει ακόμα καμία, οπότε περιορίζεται περισσότερο σε ρόλο επιτήρησης-αναχαίτησής τους :D.

Υ.Γ: σκέφτηκα να την πασαλείβω με φούμο σε στύλ παραγής κομμάντο άτρωτο αμάσητο και καλά δηλαδή, μήπως και από την αναχαίτηση πλέον πετύχει και καμιά κατάρριψη μιας και θα έχει υπέρ της το στοιχείο του αιφνιδιασμού... χμμμ... τι λέτε ? Βέβαια από την άλλη τα αυτιά της, όπου κι αν κρυφτεί θα την προδίδουν οπότε προβλέπω οι μύγες να μην αγχωθούν και καθόλου που ένα Bull Terrier βαμμένο παραλλαγή θα τις κοιτάζει ξάπλα στα πλακάκια ρουθουνίζοντας.... :p:D

(συνέχισα χιουμοριστικά μιας και στο ίδιο ακριβώς - χιουμοριστικό - μήκος κύματος ήταν και το προηγούμενο πόστ μου).

Tender

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2010
52
13
Άνω Κηφισιά
:) Doc, ρε συ αν τη φτάσεις σε αυτά τα επίπεδα εκπαίδευσης και τη μαθείς και κάνει και wax on wax off αλά karate Kid τι να πω....πρεπεί να σκεφτείς σοβαρά την εκτροφή για διαιώνιση της γραμμής αλλά και της προσπάθειας σου...τουλάχιστον εσύ θα απαντάς και δη με χιούμορ....άντε να πάρω κι εγώ τη δικία μου!!!

Doc

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
75
0
Αθήνα
www.n3r.gr
:) Doc, ρε συ αν τη φτάσεις σε αυτά τα επίπεδα εκπαίδευσης και τη μαθείς και κάνει και wax on wax off αλά karate Kid τι να πω....πρεπεί να σκεφτείς σοβαρά την εκτροφή για διαιώνιση της γραμμής αλλά και της προσπάθειας σου...τουλάχιστον εσύ θα απαντάς και δη με χιούμορ....άντε να πάρω κι εγώ τη δικία μου!!!
Δεν ξέρω αν θα καταφέρει ποτέ να "συρτώνει το σύρτη", όμως "το γράμμα το πάει" και μάλιστα εύκολα (δεν λειτουργούν για κάποιο λόγο τα γαμώτικονς, οπότε εδώ υπέθεσε τεράστιο grin).

P.S 1: Τελικά τον πήρες τον κούταβο που ήθελες ? ΑΠό πού τελικά ? Βάλε φωτό να τον/την χαζέψουμε !

P.S 2: Απόψε που έχει ακόμα υγρασία στο πάρκο από τη χθεσινοβράδυνη βροχή, λέω να την ξεκινήσω το πρώτο μάθημα στο "πυρ και κίνηση" αν και ίσως ενδείκνυται τελικά να μάθει πρώτα το "κάλυψη - απόκρυψη" :p

Tender

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2010
52
13
Άνω Κηφισιά
:) Δε την έχω πάρει ακομή....θα γεννηθεί, αν όλα πάνε καλά το Σεπτέμβριο...και μόλις την πάρω και photos θα βάλω και video clip θα της γυρίσω και για συμμετοχή στο NEXT TOP "MODEL" DOG θα τη δηλώσω...
Είμαστε και συνδημώτες όποτε θα κάνουν και παρέα...εννοειταί βέβαια πως σα γνήσια bitch που θα είναι θα τη βγάζω στο Συγγρού!!!

Τώρα που έφτιαξε ο καιρός να βγάλεις τη δικία σου και για καμία νυχτερινή ασκήση....και οπωσδήποτε για σκηνάκια!!!!!

P.S. 1: απο το Angels warriors θα τη πάρω.

P.S. 2: κάτω απο το σπίτι μου έχω πετύχει κάποιον που βγάζει βόλτα ένα bull terrier....λες να είσαι εσύ?

Doc

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
75
0
Αθήνα
www.n3r.gr
:) Δε την έχω πάρει ακομή....θα γεννηθεί, αν όλα πάνε καλά το Σεπτέμβριο...και μόλις την πάρω και photos θα βάλω και video clip θα της γυρίσω και για συμμετοχή στο NEXT TOP "MODEL" DOG θα τη δηλώσω...
Είμαστε και συνδημώτες όποτε θα κάνουν και παρέα...εννοειταί βέβαια πως σα γνήσια bitch που θα είναι θα τη βγάζω στο Συγγρού!!!

Τώρα που έφτιαξε ο καιρός να βγάλεις τη δικία σου και για καμία νυχτερινή ασκήση....και οπωσδήποτε για σκηνάκια!!!!!

P.S. 1: απο το Angels warriors θα τη πάρω.

P.S. 2: κάτω απο το σπίτι μου έχω πετύχει κάποιον που βγάζει βόλτα ένα bull terrier....λες να είσαι εσύ?
Άντε με το καλό λοιπόν.

Όσο για τη γειτονιά, Αμπελοκήπους είμαι και όντως τη βγάζω και νυχτερινές βόλτες. Ειδικά τώρα με τις ζέστες.