εκτροφεις για bull terrier

panosbourg

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2010
103
1
zakynthos,greece
Καλησπερα σε ολους!ενας φιλος θελει να παρει ενα bull terrier ωστοσο θελει να βρει εκτροφειο για να εινα ισιγουρος για την προελευση του ζωου...μηπως μπροειτε να μου προτεινετε κανενα για να του το μεταφερω>??

Σας ευαρσιστω θερμα

Lila

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2006
326
0
Aθηνα
www.sharpei.gr
Noιμιζω εχουμε 2-3 στην Ελλαδα. Το http://www.bullterrier.gr/ και ενα αλλo που δεν μου ερχετε τωρα το σιτε τους... ισως το βρεις στο ιντενετ με το ονομα του σκυλους τους που ειναι Javarke Luger. Αλλιως παρε τον ΚΟΕ (οχι σημερα γιατι νομιζω εχουν ρεπο λογο στης γενικης συνελευσης χτες). www.koe.gr

panosbourg

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2010
103
1
zakynthos,greece
Σε ευχαριστω για το..καλο ψαξιμο...σ αυτο το τελευταιο εκτροφειο πηρα τηλεφων ειδη ο φιλος μου αλλα απ οτι μου ειπε ηταν λιγο αποτομοι απεναντι του και καπως του μιλαγαν παραξενα τωρα δεν ξερω και τι ακριβως ειπαν,,..τελος παντων...δεν θελω να κανω και δυσφυμιση σε κανεναν.... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ!!

Lila

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2006
326
0
Aθηνα
www.sharpei.gr
Τι να σου πω πρεπει να ξερεις οτι και οι εκτροφεις ακουνε πολλα καθε μερα απο τον καθενα...(και συνηθως ειναι χομπιστες δηλαδη ισως την ωρα που περνεις εκεινοι να δουλευουν και καποιος να τους μιλαει λες και μιλαει σε μαγαζι) πολλες φορες νομιζουμε οτι ο εκτροφεας ειναι Θεος... ΔΕΝ ειναι... ανθρωπος ειναι που μεγαλωνει τα σκυλια του με αγαπη και σωστα, δεν εχει βαλει απλως 2 σκυλια να ζευγαρωσουν αλλα το εχει ψαξει...
Εχω πιασει 2-3 φορες τον εαυτο μου να ειμαι αποτομη οταν ακουω "χαζες" ερωτησεις μετα σκεφτομαι, οκ ισως ο ανθρωπος δεν ξερει τι να ρωτησει...
πx: ερωτηση με το καλημερα... ποσο παει? μαδαει? θελει βολτα?..... Καλο ειναι να περνει τηλεφωνο αυτος που ενδιαφερετε για σκυλο οχι καποιος φιλος και βεβαια οσο μακρια ειναι το "εκτροφείο" να πηγαινει να δει τον εκτροφεα και να βλεπει τα σκυλια.. αυτο το στελνετε <σκυλο με αντικατοβολη> εγκεφαλικο με πιανει...

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
ο φιλος μου αλλα απ οτι μου ειπε ηταν λιγο αποτομοι απεναντι του και καπως του μιλαγαν παραξενα
Πάρε τηλέφωνο ο ίδιος για να σχηματίσεις άποψη απο πρώτο χέρι.

Πες μας και δυο λόγια πως επέλεξες αυτή την φυλή.

panosbourg

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2010
103
1
zakynthos,greece
Bασικα πιστευω οτι πρεπει να γινει μια διεκρινηση εγω δεν θελω bull terrier εγω Δοξα τον Θεο εχω ενα ροτβαιλερακι :) το bull το θελει να το παρει ενας φιλος μου (αυτος που σας ελεγα πιο πανω) απλως επειδη αυτος επειδη δεν χειριζεται συχνα υπολογιστες μου πε να ρωτησω για εκτροφεις ετσι ωστε να μην το παρει απο κανενα πετ-σοπ(μιας και του αλλαξα γνωμη για τα πετ-σοπ..)...γι αυτο κι εγω σας ρωτησα για εκτροφεις....ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ.

Φιλικα Παναγιωτης! ;)

panosbourg

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2010
103
1
zakynthos,greece
Τι να σου πω πρεπει να ξερεις οτι και οι εκτροφεις ακουνε πολλα καθε μερα απο τον καθενα...(και συνηθως ειναι χομπιστες δηλαδη ισως την ωρα που περνεις εκεινοι να δουλευουν και καποιος να τους μιλαει λες και μιλαει σε μαγαζι) πολλες φορες νομιζουμε οτι ο εκτροφεας ειναι Θεος... ΔΕΝ ειναι... ανθρωπος ειναι που μεγαλωνει τα σκυλια του με αγαπη και σωστα, δεν εχει βαλει απλως 2 σκυλια να ζευγαρωσουν αλλα το εχει ψαξει...
Εχω πιασει 2-3 φορες τον εαυτο μου να ειμαι αποτομη οταν ακουω "χαζες" ερωτησεις μετα σκεφτομαι, οκ ισως ο ανθρωπος δεν ξερει τι να ρωτησει...
πx: ερωτηση με το καλημερα... ποσο παει? μαδαει? θελει βολτα?..... Καλο ειναι να περνει τηλεφωνο αυτος που ενδιαφερετε για σκυλο οχι καποιος φιλος και βεβαια οσο μακρια ειναι το "εκτροφείο" να πηγαινει να δει τον εκτροφεα και να βλεπει τα σκυλια.. αυτο το στελνετε <σκυλο με αντικατοβολη> εγκεφαλικο με πιανει...

δηλαδη ο καθενας μας μπορει να γινει εκτροφεας??(το καθενας με επιφυλαξη το λεω)απλως χρειαζεται αν χει τα απαραιτητα εγγραφα εγκαταστασεις κι ολα αυτα?

dennis-eb-napoli

Active Member
1 Ιουνίου 2010
35
0
Napoli
εγω θα επαιρνα τα bull terrier απο εναν φιλο μου που εβγαλε γεννα,αλλα τελικα με κανατε να αλλαξω αποψη(δεν το λεω με ασχημο τροπο κ καλα κανατε,γιατι μιας κ ημουν καινουριος δεν ειχα διαβασει ολα τα τοπικ κ πιστευα οτι το καλυτερο ειναι να παιρνεις κουταβια απο γεννα φιλου σου)..θα παρω τελικα απο εκτροφεα...εχω ηδη επικοινωνησει τηλεφωνικα,ηταν πολυ φιλικοι κ μαλιστα σε λιγο καιρο θα παω να γνωρισω απο κοντα τους εκτροφεις,αλλα κ τους γονεις του κουταβιου....να πω μονο κατι που μου εκανε εντυπωη...αν κ για μενα το οικονομικο παει σε 2η μοιρα(οχι γιατι μου περισσευουν,αλλα γιατι εκανα 3 χρονια να μαζεψω λεφτα για σκυλι κ ο,τι αλλο χρειαστει)οι τιμες τους ειναι προσιτες κ(αν ειναι δυνατον δεν το πιστευα μολις το εμαθα)πιο χαμηλες απο αυτες των pet shop!!!!!!!!!!!

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
http://www.bullterrier.gr/ γνωριζω τα σκυλια που εχει και πραγματικα ειναι εξαιρετα σε ευρωπαικο επιπεδο και οχι μονο ,ο εκτροφεας φερνει γραμμες απο αγγλια και αυστραλια και προσφερει στην εκτροφη οτι καλυτερο ,αλλωστε αυτο φενεται και στις εκθεσεις που παρουσιαζει τα σκυλια του και τους τιτλους που παιρνουν

Lila

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2006
326
0
Aθηνα
www.sharpei.gr
εγω θα επαιρνα τα bull terrier απο εναν φιλο μου που εβγαλε γεννα,αλλα τελικα με κανατε να αλλαξω αποψη(δεν το λεω με ασχημο τροπο κ καλα κανατε,γιατι μιας κ ημουν καινουριος δεν ειχα διαβασει ολα τα τοπικ κ πιστευα οτι το καλυτερο ειναι να παιρνεις κουταβια απο γεννα φιλου σου)..θα παρω τελικα απο εκτροφεα...εχω ηδη επικοινωνησει τηλεφωνικα,ηταν πολυ φιλικοι κ μαλιστα σε λιγο καιρο θα παω να γνωρισω απο κοντα τους εκτροφεις,αλλα κ τους γονεις του κουταβιου....να πω μονο κατι που μου εκανε εντυπωη...αν κ για μενα το οικονομικο παει σε 2η μοιρα(οχι γιατι μου περισσευουν,αλλα γιατι εκανα 3 χρονια να μαζεψω λεφτα για σκυλι κ ο,τι αλλο χρειαστει)οι τιμες τους ειναι προσιτες κ(αν ειναι δυνατον δεν το πιστευα μολις το εμαθα)πιο χαμηλες απο αυτες των pet shop!!!!!!!!!!!
Σε ολο αυτο που λεγεται εκτροφη, αναζητηση φυλης και κουταβιου... σημαντικο ειναι και ο υποψηφιος και ο εκτροφεας να ειναι ανθρωποι σοβαροι και να ξερουν τι κανουν... Εγω εχω ακουσει διαφορα οπως θελω ενα σκυλο για γκομενοπαγηδα (να βγαινω για καφε στο Κολωνακι και να πεφτουν οι αντρες ευκολα γιατι θα μου πιανουν κουβεντα), το θελω τωρα!!! να ερθω να το παρω και να φυγω. Ειναι σημαντικο να δεις γονείς, να γνωρισεις τους εκτροφεις και τα σκυλια τους και φυσικα την φυλη που σε ενδιαφερει... ΚΑΙ βεβαια να εχεις την επιλογη μου κανουν δεν μου κανουν οπως βεβαια και αυτοι για σενα...

Βravo στον dennis-eb-napoli που το ψαχνει και περιμενει το καταλληλο κουταβι για εκεινον...

Tender

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2010
52
13
Άνω Κηφισιά
Πάντως για να προσθέσω κι εγώ την εμπειρία μου αναφορικά με επικοινωνία που είχα με το εκτροφείο Cerwyn η συμπεριφορά τους ήταν όντως απερίγραπτη...ρώτησα την εν λόγώ "κυρία" αν έχει προγραμματισμένη γέννα και μου απάντησε μέ ενα ξερό ΟΧΙ και μου το έκλεισε στα μούτρα. Αν δε θέλεις να επικοινωνεί ο κόσμος μαζί σου μη μου φτιάχνεις ιστοσελίδα και μη βάζεις και τα τηλεφωνά σου. Πρόκειται για πάγια συμπεριφορά κι όχι για μεμονωμένο περιστατικό, καθότι έχω πληροφορηθεί κι απο άλλους πως δεν έτυχαν καλύτερης συμπεριφοράς.

Last edited:

Doc

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
75
0
Αθήνα
www.n3r.gr
Πάντως για να προσθέσω κι εγώ την εμπειρία μου αναφορικά με επικοινωνία που είχα με το εκτροφείο Cerwyn η συμπεριφορά τους ήταν όντως απερίγραπτη...ρώτησα την εν λόγώ "κυρία" αν έχει προγραμματισμένη γέννα και μου απάντησε μέ ενα ξερό ΟΧΙ και μου το έκλεισε στα μούτρα. Αν δε θέλεις να επικοινωνεί ο κόσμος μαζί σου μη μου φτιάχνεις ιστοσελίδα και μη βάζεις και τα τηλεφωνά σου. Πρόκειται για πάγια συμπεριφορά κι όχι για μεμονωμένο περιστατικό, καθότι έχω πληροφορηθεί κι απο άλλους πως δεν έτυχαν καλύτερης συμπεριφοράς.
Επιτέλους κάποιος που τα λέει χύμα και τσουβαλάτα. Άντε γιατί κι εμένα μου είχαν υποσχεθεί ότι στις σκυλοαρένες θα έκανε θραύση η Λέρα αλλά τελικά βγήκε μπούλης και αγαπησιάρα.... :mad: Τόσο που σκέφτομαι να την πνίξω και να πάω να τους σπάσω τα μούτρα, οι αλήτες οι εκτροφείς...

Ακούς εκεί συμπεριφορά και κοροϊδία... όχι για γκομενοπαγίδα δεν κάνει, όχι για επιμηκυντής πέους, αλλά ούτε καν για φόβητρο σε επιθετικές γάτες :rolleyes:

Ειλικρινά είμαι εκτός εαυτού...

Κάθε συμβουλή δεκτή. Είμαι σε αδιέξοδο :(
.
.
.
.
.
.
.
.
.
:paja1::paja1::paja1::paja1::paja1::paja1::paja1::paja1:

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Επιτέλους κάποιος που τα λέει χύμα και τσουβαλάτα. Άντε γιατί κι εμένα μου είχαν υποσχεθεί ότι στις σκυλοαρένες θα έκανε θραύση η Λέρα αλλά τελικά βγήκε μπούλης και αγαπησιάρα.... :mad: Τόσο που σκέφτομαι να την πνίξω και να πάω να τους σπάσω τα μούτρα, οι αλήτες οι εκτροφείς...

Ακούς εκεί συμπεριφορά και κοροϊδία... όχι για γκομενοπαγίδα δεν κάνει, όχι για επιμηκυντής πέους, αλλά ούτε καν για φόβητρο σε επιθετικές γάτες :rolleyes:

Ειλικρινά είμαι εκτός εαυτού...

Κάθε συμβουλή δεκτή. Είμαι σε αδιέξοδο :(
.
.
.
.
.
.
.
.
.
:paja1::paja1::paja1::paja1::paja1::paja1::paja1::paja1:
Δεν υπαρχεις λεμε!!!!!

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Άσε ρε Doc. Κι ένας φίλος που πήρε ένα αρσενικό από εκεί του είπαν ότι δεν κάνει για φύλακας. Το κουτάβι όμως στους 3 μήνες γαύγιζε! Τι ξέρουν αυτοί... Άσε που τα δίνουνε όπου να ΄ναι :D