εκτροφειο της κακιας ωρας!!!!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ενας καλός εκτροφέας δεν αγγίζεται από τέτοια πράγματα... Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται... Αν υπάρχει το μέρος με τις συνθηκες που λέει το maraki23, μακάρι να βρεθεί και να κλείσει γρήγορα ακόμα ένα κολαστηριο.. Ειδικα αν είναι κάτι σαν εκείνο στο Μαραθώνα που εγινε η παρεμβαση των αρχων το καλοκαίρι..

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
σε προσωπικο μυνημα τα στοιχεια να μην εχει καμια σχεση το φορουμ και θα παω εγω επωνυμα και θα κανω 100 καταγγελιες.....αλλα ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ονομα τα παντα.

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
και βαλε....μην σου πω..

θα περιμενω υπομονετικα να βγαλω απο την δυσκολη θεση την μαρακι23 αφου δεν μπορει θα το κανω εγω
δεν θα ειναι και κοπος...

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
κατα καιρους,,, πολλοι λενε πολλα εδω μεσα,,, για κακοποιηση,, μιας και περναω την αθηνα διαγωνιως και καθετως καθε μερα τσεκαρω διευθυνσεις και τοπια για καποιο σκυλι δεμενο κακοποιημενο παραμελημενο κλπ.... δεν εχω δει τιποτα ακομα απο οσα καταγγελλουν εδω καποιοι ''κομητες"" ,,, δεμενο σε οικοπεδο με αλλυσιδα χωρις σπιτακι μεσα στη βροχη και το χιονι εδω και μερες ελεγε ενας θυμαμαι,, πηγα την αλλη μερα,,, τιποτα δεν υπηρχε στο οικοπεδο,,,, και οταν τους λες βγαλε φωτογραφια και κανε δημοσιευση,,,,,, μα μου σου του ψου λενε,,,

maraki23

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2009
169
0
δεν θα μπω στην διαδικασια ,του να δωσω στοιχεια μονο κ μονο για να πειστει καποιοσ αν λεω αληθεια η οχι!!!!!!!,αν οντως ενδιαφερθει καποιος κ μπωρει πραγματικα να βοηθησει πολυ ευχαριστως,προς το παρων περιμενω απαντηση απο το αδεσποτο gr για την εξεληξη του θεματος!!!
μακαρι να βγει κατι θετικο,κ mareco με καλυψες αν δεν μπωρω να ζητησω απο εδω βοηθεια απο ενα σαιτ που αναφερεται σε φιλοζωικα θεματα τοτε απο που να ζητουσα ?
μπωρω να πω εδω ποια ειναι η η δευτερη που εχει ιμιαιμα κ τα πουλαει?

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.040
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Καλώς το Μαράκι. Το Μαράκι που πήρε σκυλάκι από παπιμιλά 39 ημερών; Surprise surprise. Φαντάζομαι ο παπιμιλάς είχε τα σκυλιά του σε καλύτερες συνθήκες, και αποφάσισε να τα ξεφορτωθεί σε ένα μήνα. Εσύ απ' την άλλη αποφάσισες να αγοράσεις κουταβάκι απ' αυτόν για να στηρίξεις την μπίζνα του.

Δεν πρόλαβα να δω το όνομα του εκτροφέα, αλλά θα ήθελα πολύ να δω φωτοντοκουμέντα! :rolleyes:

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Εν ετη 2013, βρε maraki23, μονο τα κουμπια του παλτου δεν εχουνε ακομα καμερες. Τραβα κι εσυ εκει περα μια φωτογραφια να τη δειξεις να τελειωνουμε, αφου τα ειδες οπως λες. Οριστε τωρα τι τραβας...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
δεν θα μπω στην διαδικασια ,του να δωσω στοιχεια μονο κ μονο για να πειστει καποιοσ αν λεω αληθεια η οχι!!!!!!!,αν οντως ενδιαφερθει καποιος κ μπωρει πραγματικα να βοηθησει πολυ ευχαριστως,προς το παρων περιμενω απαντηση απο το αδεσποτο gr για την εξεληξη του θεματος!!!
μακαρι να βγει κατι θετικο,κ mareco με καλυψες αν δεν μπωρω να ζητησω απο εδω βοηθεια απο ενα σαιτ που αναφερεται σε φιλοζωικα θεματα τοτε απο που να ζητουσα ?
μπωρω να πω εδω ποια ειναι η η δευτερη που εχει ιμιαιμα κ τα πουλαει?
Ηδη σου προτεινε ο Αυγέρις να βοηθήσει αυτός.
Και επιπλέον, το φόρουμ τι θες να κάνει? Σου ειπαμε ποιες ειναι οι διαδικασίες, αστυνομια και εισαγγελέας.... οι φιλοζωικές εχουν γεμίσει αδέσποτα, κακοποιημένα ζώα. Να σε καθοδηγήσουν μπορουν, αλλά ως εκει. Οι εθελοντές τους τρέχουν διαρκώς, φιλοξενουν ως και στα σπιτια τους ζώα... πώς θες να αναλάβουν αυτές τις καταγγελιες και εν συνεχεία την φιλοξενια ζώων???????
Ξεκινα λοιπόν εσύ απο Αστυνομια και σιγά σιγά θα δεις τι θα κάνετε... και αν οντως υπάρχει θεμα παραβιασεων του νόμου, τότε φροντιστε να βρειτε φιλοξενιες για τα σκυλια που θα πάρετε από εκει.

maraki23

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2009
169
0
ναι εγω ειμαι που πηρα σκυλακι απο εκεινο το κωλοεκτροφειο!!!!!!!
που σε εισαγωγικα το ´''φορουμ'' με οδηγησε εκει κ δεν κατηγορω..απλα ημουν ασχετη κ εψαχνα σκυλακι κ να βρεθηκαν ατομα να με διαφωτησουν ,οτι δεν πρεπει να παρω απο πετ ή ιδιωτη αλλα απο καποιον νομιμο εκτροφεα κ ετσι εκανα ομως δεν με ενημερωσαν σωστα οτι κ οι νομιμοι εκτροφεις του κοε ειναι παπιμιλαδες!!(καποιοι ενοειτε)
εγω ακουσα οτι ειναι νομιμοι το τσεκαρα απο τον κοε,ειδα τα σκυλακια τους με ωρεεσ διακρισεις,μου ειπαν οτι τα δινουν κμε χαρτια μυ εκαναν κ τις απαρετητες ερωτησεις στο τηλ ,πληρωσα κ ενα 700αρι γιατι θα επερνα σκυλι απο γεννες πρωταθλητων κ τι αλλο ηθελα ??οτι μου ειπαν να προσεξω απο το φορουν αυτο εκανα!!
κ γυρνατε τωρα κ μου λετε αυτα,δεν αντιλεγω,αλλα να ενημερωνετε καλυτερα ο αλλος οταν δεν ξερει..κ ακουει πρωτη φορα για εκτροφεις κ κοε κ ολα τα υπολοιπα....
ευτυχως το σκυλακι μου ειναι μια χαρα κ προσπαθω να ενημερωνω οσο μπωρω ωστε να προφυλασσονται αλοι απο ολο αυτο!
εγω εκανα το λαθος κ τους τα εσταξα αλλα οποιος με ρωταει γιατι ειναι ενα πανεμορφο ζωο απο που την πηρα κανω την καλυτερη δυσφημηση δεν εχω στηλει ουτε εναν ισα ισα αποτρεπω κιολας ατομα που δεν ξερω!!
εγω μετα απο 2χρονια εμαθα τι παιζει με ολα αυτα αφου μπηκα ενεργα στο 5μελεσ φιλοζωικου κ αυτο ηταν η αφορμη!!
να τα γνωρισω ολα καλυτερα κ συγχρονως να απογοητευτω πολυ!!!!!!!!!!!!!
κ δεν θελω να κατηγορησω αλλα οπως την πατησα εγω κ το κοκορευομουν οτι πηρα σκυλι κατσε καλα με τα χαρτια του με τις διακρισεις κ ολα τα αλλα ετσι την πατανε πολοι κ αντε εγω ημουν τυχερη πετηχα ενα υγυες σκυλακι οι επομενοι που θα παρουν κ θα το αγορασουν αρρωστο εκει ειναι το δυσκολο!!!

evaki88

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2012
240
3
Kifisia athens
Δεν ξερω απο που πηρες το σκυλακι σου, το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι αδικο να κατηγορεις μια ολοκληρη κατηγορια ανθρωπων, τους λεγομενους "εκτροφεις" στο συνολο τους. Υπαρχουν εκτροφεις (και ειναι αρκετοι) που κανουν αξιολογη δουλεια εδω στην Ελλαδα (εφοσον μιλαμε για την χωρα μας). Υπαρχουν και καποιοι λιγοστοι εκτροφεις που δεν ειναι ουτε "Ανθρωποι" και κατ'επεκταση ουτε επαγγελματιες. Για αυτον ακριβως τον λογο εχουμε και εμεις την κριση μας ως νοημονα οντα. Να ψαχνουμε, να ξαναψαχνουμε, να μετραμε συνιστωσες μεχρι να καταληξουμε στη τελικη μας επιλογη. Σωστα; Αυτο που με παραξενευει ειναι οτι ο Αυγερης σου ζητησε τα στοιχεια ωστε να κυνηγησει εκεινος το θεμα και εσυ δεν τα δινεις. Για ποιο λογο? Εφοσον εχεις στοιχεια, γιατι δεν τα δινεις? Νοιωθω πως εισαι λιγο καχυποπτη. Απο την μια θες να σε βοηθησει το φορουμ και απο την αλλη ενω σε βοηθαει, δεν δινεις καμια σημασια, ισα ισα απαξιεις... Σκεψου τι πραγματικα θες να γινεις με αυτη την υποθεση και γραψε ακριβως σε τι θες να βοηθησουμε αν θες.Και αν μπορει καποιος, ας σε βοηθησει. Στο αοριστο δεν μπορει να γινει κατι.

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Να σε ρωτήσω κάτι; Επειδή έτσι όπως διαβάζω τα όσα γράφεις αντιλαμβάνομαι οτι για την επιλογή που έκανες κατηγορείς σε ένα βαθμό και το φόρουμ οτι δεν σε ενημέρωσε σωστά, αν αυτή τη στιγμή ερχόταν κάποιος και σου λεγε οτι θέλει να αποκτήσει καθαρόαιμο σκυλάκι, εσύ βάση της εμπειρίας σου τι θα του έλεγες να κάνει;

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.040
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Συγνώμη, αλλά το φόρουμ δύσκολα να σε οδήγησε σε αυτό το εκτροφείο. Πολύ καλά θυμάμαι το θέμα σου πριν 4 χρόνια και είπαμε όλοι πως κακώς έκανες και πήρες σκυλάκι από εκεί. Αλλωστε τι κι αν πήρες τον ΚΟΕ τηλέφωνο; Πρέπει να βάλεις και λίγο το μυαλό σου να σκεφτεί, όχι να παίρνεις σκύλο στα τυφλά. Και μετά από 4 χρόνια κατάλαβες πως είναι εκτροφείο "της κακιάς ώρας;" Τι να πω, συγχαρητήρια!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Άλλωστε ένα από τα θέματα που έχει γίνει και υπόμνημα στον τομέα "Αναπαραγωγή κι επιλογή" Είναι το Πώς διαλέγω εκτροφέα;

. Πιστεύεις ότι καλυπτεται κάποιο puppy mill από αυτή την περιγραφή? Γιατί εγω το βρίσκω από δύσκολο έως αδύνατο...

Last edited:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
το φορουμ σου φταιει που πηρες από εκει σκύλο? Δλδ τι παραπάνω ηθελες να σου πουν τα παιδιά εδω (μιας και από οσο βλέπω υπάρχει μακρά προϊστορία)? Και αλλους τους εχουν συμβουλέψει εδώ και πηραν από σωστους επαγγελματίες σκύλο. Οπότε η διαφορά μεταξύ αυτων και εσού, μαλλον εγκειται στις προσωπικότητες σας και όχι στο φορουμ.
Ησουν στο δ.σ φιλοζωικής και τώρα παίρνεις σβάρνα φορουμ/φιλοζωικές να σε βοηθήσουν και να τους βάλεις να βγάλουν το φιδι από την τρύπα.
Πόσες φορές πρεπει να ειπωθεί? Εχεις ατράνταχτες αποδείξεις? Πας αστυνομια και εισαγγελέα, όπως κάνουν και αλλοι που αντιλαμβάνονται κακοποιηση κλπ ζώων.... τόσες μέρες εδώ, έχει νόημα να χτυπιέσαι???? Πρώτη εσύ δειχνεις απροθυμία να ασχοληθείς σοβαρά με το θέμα που ανοιξες.... μην κατηγορήσεις μετά κανενα φόρουμ και κανεναν συνομιλητη σου, αν δεν ασχολείται περισσότερο με τις "καταγγελιες" σου