εκτροφειο της κακιας ωρας!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Οχι ρε. Σε μένα πρώτα, να τυγχάνουν και της απαραίτητης λογοκρισίας και μετά στον dj για πιο συναισθηματική ανταπόκριση.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
1. βλεπω ολοι φιλοζωοι ειμαστε...

2. ...παντως η αγενια στο φορυμ παραμενει...

3. ...θεωρητε φυσιολογικο ενα σκυλι
α) να μην εχει δει χορταρι στην ζωη του...
β) ...να ζει σε μια αποθηκη με ενα παραθυρο...
γ) ...να ζει σε ενα κλουβι που δεν μπωρει να ξεπιασει το κορμακι του...
δ) ...να εχει νερο κ φαγητο δεν ξερω κ γω καθε ποτε ισα για να κρατιεται στην ζωη...
ε) ...να μην εχει δει ανθρωπο-χαδι στην ζωη του...
στ) ...παρα μονο τον αλβανο που καθαριζει το χωρο...
ζ) ...το βασικοτερο να αναπαραγεται συνεχει κ να πεθαινει το πολυ στα 6-7 του χρονια απο φρικτους πονους γεννας....

4. ...να αγοραζει ο πελατης σκυλακι χωρις βεβαια αποδηξη...

5. ...να του δινουν χαρτια με στοιχεια απο 3-4 που τα εχουν για εκθεσεις...

6. ...κ το καλυτερο δινοντας βιβλιαριο με και καλα το 1ο εμβολιο αλλα με πλαστη σφραγιδα γιατρου δεν υπηρχε αυτος ο γιατρος!!

7. ...δεν μπωρουμε να κανουμε κατι γιατι αυτα που εχουμε δεν ειναι αποδειξεις αλλα μπωρει να γινει κατι σε νεο πελατη!!!!
1. Εντάξει, νομίζω ότι αρκετοί από εμάς είμαστε φιλόζωοι... όπως και να το κάνεις... όχι όλοι, αλλά αρκετοί!:)

2. Σε αυτό θα συμφωνήσω, υπό την έννοια, όμως, ότι η αγένεια "εδώ μέσα" είναι όπως ακριβώς η αγένεια "εκεί έξω"... δηλαδή, το φόρουμ δεν είναι "αποστειρωμένο" περιβάλλον...

3. Απαντάω, λοιπόν:
α) Οχι...
β) Οχι...
γ) Οχι...
δ) Οχι...
ε) Οχι...
στ) Ετσι ήταν (πριν από μερικά χρόνια) και σε κάποιο κένελ στις ΗΠΑ... τα σκυλάκια έβλεπαν μόνο τον Μεξικάνο που καθάριζε το χώρο... και αποδείχτηκαν (πάρα πολύ) τυχερά, μιάς και ο Μεξικάνος ήταν ο Cesar Millan...
ζ) Οχι... φρικτό!

4. Αυτό, τώρα, τι ήθελες και το λες?
Είναι της μόδας τον τελευταίο καιρό (και) στο φόρουμ... αλλά αυτό είναι το μόνο που ΔΕΝ αφορά τα σκυλάκια!:cool:

5. Οχι...

6. Οχι...

7. Αυτό, όμως, θα ήταν (ακόμα μία!!!) αιτία για να μας "πάνε μέσα"!!! Και είναι το μόνο που μας λείπει αυτή την εποχή... λέγεται "συκοφαντική δυσφήμιση", εφόσον δεν υπάρχουν αποδείξεις!
εγώ, ξέρεις τι έχω να πω για τη γειτόνισα (που έχει εκείνη την κακιά σκύλα, την οποία αντιπαθούν τα σκυλιά μου)... αλλά, δεν έχω αποδείξεις... και "σιωπώ"...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Οχι ρε. Σε μένα πρώτα, να τυγχάνουν και της απαραίτητης λογοκρισίας και μετά στον dj για πιο συναισθηματική ανταπόκριση.
...σε σένα θα αποστέλλονται τα πιο "σκληρά"... από ευθανασία και πάνω!:p

bouboul

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
420
2
αφού θα κλειδωθεί και αυτό το θέμα γιατί το παιδεύουμε?!?!

βασικά ρε μαράκι μιλάς για κάτι που όπως λες είναι χιλιόμετρα μακριά σου και όχι ξεκάθαρα!
γράψε ήρεμα κι ωραία ένα αναλυτικό ποστ να σε πάρουν στα σοβαρά!
η μπορείς να ανεβάσεις ένα βίντεο...:rolleyes:

maraki23

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2009
169
0
ice ''Απλα χαλαρωσε και σκεψου οτι αν το ιδιο κειμενο που εγραψες εσυ το ειχε γραψει αλλο μελος πιο ''γνωστό'', πιο αποδεκτο και οικείο εντος φορουμ, θα ειχε αλλη αντιμετωπιση...´''αυτο ειναι το θεμα αμα δεν εισαι γνωστος´'' δεν κανεις τιποτα..!!
αυτα ολα τα ειδα η ιδια!!!!
κ επειδη εχουμε κινηθει εστω κ αυτο το λιγο που μπωρει να μας βγαλει καπου δεν θελω να γραψω επωνυμια δημοσια,γιατι μετα αν το δουνε πριν κηνηθουμε θα ειναι πολυ δυσκολο να τους την στεισουνε.!!
ολα αυτα που εγραψα ειναι αληθεια κ τα ειδα !!!δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου,αν κ δυσκολο κ το καταλαβαινω να το πιστεψετε γιατι δεν ειμαι ''γνωστη´''
εγω το μονο που ηθελα ηταν καποιο φιλοζωικο σωματειο που να ειδικευεται σε τετοιες περιπτωσεις ή καποια οποιαδηποτε πληροφορια που να βοηθησει να γινει κατι με αυτο,κ με προσωπικη επικοινωνια να δωσω ολα τα στοιχεια που ξερω,αν γνωριζει καποιος ας επικοινωνησει μαζι μου τους υπολοιπους τους ευχαριστω!!
α..κ για κατι αλλο που αυτο μπωρω να το δημοσιευσω ειναι για μια απατεωνησα που εχει στησει ολοκληρο κυκλωμα κ πουλαει ιμιαιμα,στο ιντερνετ εχει πολες δημοσιευσεις που την κατηγορουν για τις απατες της,αλλα δουλευει μια χαρα ακομα...μεχρι προχθες που την πατησε ενας γνωστος αλλα δεν μπωρει κανεις να βρει τα στοιχεια της αλλαζει ονοματα!!ποθλαει ολες τις ρατσες σε πολυ χαμηλες τιμες στελνει αλλες φωτο κ μετα καποιο ιμιαιμο στον πελατη,η τελευταια περιπτωση που την εζησα κ ετσι ανακαλυωα τι παιζει,ηταν το παιδι ηθελε ποιμενοικο της εστηλε μεσω τραπεζης την προκαταβολη των 100ευρω,κ την αλλη μερα του ηρθε ενα ιμιαμο πολυ ομορφο σκυλακι σαν αυτα που χαριζω στο συλλογο,μια φατσα αλλα καμια σχεση με ποιμενικο να φανταστητε ηταν ασπρο,κ ενοειται η κυρια δεν ξανασηκωσε το τηλ.....

evaki88

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2012
240
3
Kifisia athens
εκτροφειο νομιμο απο τον κοε ειναι αυτο που αναφερεις? οπως και να εχει, καλο θα ειναι οποιος παιρνει σκυλακι να το ψαχνει παραπανω και οχι να μενει σε 1-2 εντυπωσεις. απο κει και περα, ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.

maraki23

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2009
169
0
ναι ειναι εγεγραμενο στο κοε,αλλα κ οκοε δεν επρεπε να κανει κ τους απαραιτητους ελεγχους για τις συνθηκες που επικρατουν?τι να πω δεν ξερω το θεμα ειναι οτι αρκετοι την πατανε οπως κ εγω την ειχα πατησει δεν προτημησα τα πετ σοπ,κ εψαχνα νομιμο εκτροφεα αλλα δεν ηξερα οτι κ μερικοι που φενονται κ ειναι νομιμοι ειναι χειροτεροι κ απο πετ σοπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Τα σκυλια που λες οτι ειδες με τα ματια σου σε κακες συνθηκες, ήταν μιας φυλής ή πολλα και διάφορα;

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Να χαμηλώσουμε όμως λίγο τους τόνους και να μείνουν εδώ τα σχόλια τέτοιου τύπου.

Συνεχίστε επί του θέματος σε κόσμιο επίπεδο και χωρίς προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

Ευχαριστώ πολύ!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Δεν υπάρχει θεμα περι "αρμοδιου" εισαγγελέα. Απαξ και μιλάμε για παραβιαση του νόμου, κάθε εισαγγελέας υπηρεσίας ειναι αρμόδιος. Επισης δεν αντιλαμβάνομαι το "φιλοζωική που να ειδικεύεται" σε αυτα. Καμια δεν ειδικεύεται. Αλλά απαξ και λάβει γνώση, αναλαμβάνει και δράση, και το λέω από πρόσφατη προσωπική εμπειρια. Απο εκει και περα όμως, μιλας για εκτροφείο στην Αθηνα και είσαι Φλώρινα. Και δέχομαι ότι τα εχεις δει ιδιοις ομμασι, αν δεν εχεις ηδη αποδείξεις πώς θα προχωρήσεις? Δεν μπορείς να πας και να πεις "γεια σας ήρθα με τον εισαγγελέα να δούμε τις συνθηκες διαβίωσης των σκύλων". Οπότε κατεβαίνεις αθηνα, πας με τις αποδείξεις που εχεις στην φιλοζωικη της περιοχης του εκτροφείου και μετά είτε Αστυνομια, είτε Εισαγγελέα.
Δεν βλέπω διαφορετική οδό.... δεν μπορείς να ξεσηκώσεις φιλοζωική από μακρυά επειδη είδες τις "κακες συνθήκες" αν δεν εχεις αποδείξεις. Και δεν γινεται να κάνεις "ντου" για να τσεκάρεις συνθηκες.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
α κ το καλυτερο δινοντας βιβλιαριο με και καλα το 1ο εμβολιο αλλα με πλαστη σφραγιδα γιατρου δεν υπηρχε αυτος ο γιατρος!!
..
εγω εψαξα σε ολο το ιντερνετ αλλα δεν ειδα πουθενα φωτογραφια του συγκεκριμενου ντοκουμεντου,,,,,
,,,
και το περιεργο ειναι που δεν το εστειλε και σε εναν εισαγγελεα... αφου εχει αυτεπαγγελτα αδικηματα....
..

Last edited by a moderator:

maraki23

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2009
169
0
αναφερομαι στο πρωτο θεμα με τον εκτροφεα ghelly δεν χρειαζεται να κατευω αθηνα με αποδηξεις κ ολα αυτα,ουτε ειπα να παει εισαγγελεας ετσι ξαφνικα,με ολους αυτους που εχω ερθει σε επικοινωνια,εχω στηλει τις αποδηξεις που εχω κ ολα οσα εχω δει,πλα δεν πας ετσι πας σαν υπτηθεμενος πελατης οπως ειπα εγω τραβας καποιο βιντεο ,που εκαμα μεγαλη βλακεια που δεν το φροντησα αυτο,κ μετα παει ο εισαγγλεας ...κ βλεπει τα αισχη της κ κρινει...
το εκτροφειο ειχε ενα ειδος ρατσας,κ τωρα βλεπω απο το ιντερνετ εφερε κ αλλη ρατσα..α..κ το καλυτερο εχει κ πετ σοπ με δικη της εκτροφη καθαρο πραμα....!!!!
παντως κοβει κ ραβει εχει ξεσκιστει να πουλαει!!
υπαρχει κ ενα περιστατικο στο ιντερνετ που αγορασε κοπελα κουταβι κ της πεθανε σε 1 μηνα,φυσικα δεν κηνηθηκε νομικα,επισης κ αλλη μια μαρτυρια που η κοπελα παλι το αγορασε με τυφο κ εφαγε σε γιατρους τα τριπλα χρηματα χωρια το ψυχολογικο της υποθεσης!!
ferozasea ειπα εγω οτι κυκλοφορει στο διαδικτυο το πλαστο βιβλιαριο?
η δευτερη υπαρχει την ανεβασα η ιδια απο την σελιδα του φιλοζωικου συλογου μου!!κ δεν ειμαι η μονη την εχουν ανεβασει κ αλλοι,
τελευταια παρουσιαστηκε πουλωντας μαλτεζ κ παλι την πατησανε πολοι,που μπωρω να στηλω τα στοιχεια? τουλαχιστον αυτης με τα ιμιαιμα...για να παρει πιο μεγαλη διασταση το θεμα...χωρια απο μια ερευνα που εγηνε διαπιστοθηκε οτι κατεχει αρκετα σκυλια ιμιαιμα φυσικα για αναπαραγωγη,αλλα δυστυχως παλι χαθηκαν τα ιχνη της!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Παλι καλά maraki που μου εξηγησες αναλυτικά πώς γινεται η διαδικασία καταγγελιας/κατασχεσης/μηνυτήριας αναφοράς!

Παντως για να ειμαι ειλικρινής, με όσα εχεις πει τώρα, δεν εκπλήσσομαι που ακομα δεν εχει κινηθεί καμια φιλοζωική (!) από αυτές που λες ότι ενημέρωσες...

maraki23

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2009
169
0
γιατι,δεν εκλησεσσεσαι?δεν νομιζω να ειναι κ λιγα αυτα που ειπα κ ειδα για ενα φιλοζωικο σωματειο,ισα ισα επρεπε να εχουν κηνηθει ηδη!!

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
ακομα περιμενουμε τις φωτογραφιες,,, απο το κολαστηριο των σκυλων,,,
,,
μια εικονα χιλιες λεξεις λενε,,,
,,
αλλα,,,
..
χιλιες λεξεις δεν κανουν μια εικονα,, (( αυτο ειναι δικο μου )) ==))

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
ναι ειναι εγεγραμενο στο κοε,αλλα κ οκοε δεν επρεπε να κανει κ τους απαραιτητους ελεγχους για τις συνθηκες που επικρατουν?
Και σαφος θα επρεπε να κανει τους απαραιτητους ελεγχους ο ΚΟΕ!
Αλλα πες και οτι τους κανει- οτι οντος παει ενας απο τους περιβοητους εποπτες εκτροφης ( που ολοι εχουν ακουσει οτι υπαρχουν αλλα ουδεις δεν τους εχει δει ποτε!!) νομιζεις οτι θα του παρουσιασει την αποθηκη με το ενα παραθυρο που ειναι στιβαγμενα τα βρομικα κλουβια???
Οχι βεβαια! Θα τον παει στο σπιτι του, οπου εχει μια μανουλα με τα μωρακια τους, σε αψογο περιβαλλον- καθος πρεπει! Και με το που φευγει ο εποπτις την ξαναβαζει στο αμαξι και βουρ στην βρομοαποθηκη του!
ΠΩΣ να τα ελεγχει αυτα ο ΚΟΕ???

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
μονο με καταγγελια επωνυμη στην αποθηκη απ'εξω....απο τον οποιοδηποτε την ανακαλυψε....τα υπολοιπα ειναι περιττα...και εντυπωσεις.

οταν βλεπεις κατι τετοιο δεν μπαινεις στο καθε φορουμ να παιξεις (γιατι εμενα παιχνιδι και εντυπωση μου φαινεται το ολο θεμα) πολυ απλα παιρνεις τηλεφωνο την αστυνομια και τον κοε ταυτοχρονα και ενα τοπικο καναλι που να πειναει να ερθει με την καμερουλα του ομορφα ομορφα .... η αφου το γνωριζει ο καταγγελων παιρνει τον εκαστοτε ελενγκτη και πανε σαν ενδιαφερομενοι....την επομενη ωρα κιολας.
και αν δεν ερχεται ο εκαστοτε με την αστυνομια και ενα δικηγορο...δεν χαθηκαν οι λυσεις χαθηκαν αυτοι που εχουν τα κοτσια να το κανουν....με ταυτοτητα του φορουμ δεν σωνεται η κατασταση.

μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας πρεπει να κοπουνε κ@λαρακια σε μερικους να ξεμπερδεβουμε...

maraki23

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2009
169
0
αυτο ακριβως κανει κ σε πελατες τους παει σπιτι τα δειχνει πανω σε καναπεδες,κ με διακρισεις χιλιαδες κ μετα αφου γινει η δουλεια τους τα παει στο βουρκο της!!τελωςπαντω το να κρινεται ειναι δικαιωμα σας,εγω το εγραψα για να βρω καποια λυση,δεν ηθελα να δειξω κατι...αλωστε τι θα μπωρουσα να δειξω απο ολο αυτο? δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου!
εγω το ειδα τυχαια σε ενα σοβαρο ταξιδι μου στην αθηνα,ημασταν κ οικογενειακως εγω δεν μπωρουσα μεσα σε μια ωρα κ μαλιστα κυριακατικα να κανω ολα αυτα που λες,γιαυτο κ θελησα καποια βοηθεια απο εδω δεν εχω την δυνατοτητα να ξαναπαω αθηνα!! ουτε ηθελα να δειξω κατι..κ τι να δειξω κιολας με αυτο ξαναλεω....
αν μπωρει καποιος να με φερει σε επικοινωνια με καποιο ενεργο συλογο εχει καλως αλιως ευχαριστω κ ελπιζω να βρω καποια ακρη!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Το dogforum δεν είναι "το κάθε φόρουμ".
Αν δεν μπει εδώ, σε μας, κάποιος να ρωτήσει και να πάρει οδηγίες και πληροφορίες, που θα μπει;

Και όλα αυτά τα "πολύ απλά", είναι πανεύκολο να τα γράφεις σε ένα ποστ...

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
οκ αφου σε αποπηρα....δωσε μου εμενα τα στοιχεια που εχεις απο αστυνομοκρατουμενη οικογενεια ειμαι θα την κανω εγω την καταγγελια...εχω 4 αστυνομικους γυρω μου και φιλους δικηγορους φιλοζωους θα την αναλαβω εγω την υποθεση....απλα δωσε μου το υλικο φωτογραφιες βιντεο τα παντα και τα στοιχεια του εκτροφεα....και θα στον κανω οπως πρεπει να ειναι.

το dog forum ειναι ενα απο τα πολλα φορουμ....και να μην μπερδευουμε αυτα που λεμε δεν μιλησα για πληροφοριες ουτε για οδηγιες εδω μιλαμε για πραγματα που ΙΣΩΣ να μην υπαρχουν και απλα να διμιουργουμε εντυπωσεις

τι αντιτιμο εχει σε ενα καλο εκτροφεα ολο αυτο που γινεται εδω μεσα δηλαδη αυτη την στιγμη?
κανενα μονο δυσφημιση .... και ενα τετοιο ποστ θα βοηθησει και τον καθε παπαγαλο του bib να δειξει οτι να κοιτα που πας ν αδωσεις τα λευτα σου...σε αυτο το φορουμ λενε αυτο λενε εκεινο λενε το αλλο....νομιζω το λουσαμε ετσι...

δεν μπορουμε να τα βαζουμε ολα στο ιδιο τσουκαλι...δεν μπορουμε να λεμε εκτροφεας και πετ σοπ τα ιδια που διαβαζω παρα πανω....
δεν μπορουμε να εχουμε σχολια του τυπου......""" τελωςπαντω το να κρινεται ειναι δικαιωμα σας,εγω το εγραψα για να βρω καποια λυση,δεν ηθελα να δειξω κατι...αλωστε τι θα μπωρουσα να δειξω απο ολο αυτο? δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου!"""" χωρις αποδειξεις χωρις τιποτα....

το λουσαμε το θεμα.
ολα τα αυγα στο ιδιο καλαθι

και οσο για τα πολυ απλα κυρια μαρια δεν μπορουμε να λεμε κανε μυνηση στον καθε εκτροφεα γιατι ειναι εγκληματιας σου εδωσε το κουταβι 50 ημερων λεω εγω τωρα και να μην τα ξερουμε οταν εχουμε τοσο σοβαρη καταγγελια οσο εχει η κυρια maraki23.....