εκτροφειο της κακιας ωρας!!!!

maraki23

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2009
169
0
υπαρχει ενα εκτροφειο,οχι ενα γινετε χαμος απλα ετυχε να δω αυτο,ειναι γνωστο,γραμμενο στο κοε,εκθεσεις κ ολη η καταληλη ωραια εμφανηση,κ πισω απο αθτο σκυλια που βασανιζονται...δεν ξερω που να απευθυνθω αλλου,εχω μιλησει με φιλοζωικεσ,εχω παρει σε εκπομπες τετοιου περιεχωμενου,σε μεγαλα φιλοζωικα σαιτ,ολοι μου λενε θα κανουν κατι κ ολοι μενουν εκει,τι μπωρει να γινει καποιοσ να βοηθησει πραγματικα επιτελους!!!!

maraki23

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2009
169
0
οτι παρουσιαζει ενα ωραιο εκτροφεο,με τις διακρισεις του,κ.τ.λ
κ πισω κριβεται ενας χωρος με μικρα κλουβια κ πολλα σκιλια μονο για ανπαραγωγη σε αθλιες συνθηκες!!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Προσεγγίζω προσεκτικά αυτό που λες γιατί υπάρχει παρερμηνεία και μόνο από αυτό που...βλέπεις!

Σχεδόν όλα τα εκτροφεία που έχουν πολλά σκυλιά διαθέτουν kennels-κλουβιά-box-crates και τα σκυλιά διαμένουν μέσα σε αυτά!
Καταλαβαίνουμε όλοι ότι δεν μπορούν να τρέχουν όλα τα σκυλιά μαζί σε καταπράσινα λιβάδια κτλ, ούτε να τα έχει όλα μέσα στο σπίτι!
Το ότι τα βλέπεις μέσα στα kennels δεν καθιστούν τον εκτροφέα αναξιόπιστο, ούτε ότι δεν ασχολείται, ούτε ότι τα έχει μόνο για αναπαραγωγή!

Στα εξηγώ γιατί είναι φυσιολογικό να είναι έτσι διαμορφωμένο ένα εκτροφείο όταν διαθέτει πολλά σκυλιά!

Εσύ παρ'όλο αυτά έχεις δει κάτι παραπάνω από αυτό που εξηγώ?

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Έχεις πάει και το είδες; Τι εννοείς άθλιες συνθήκες;

edit: το Μαράκι ρωτάω.

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Κοίταξε τα κέννελ δεν είναι εντελώς κακά αν όλη την υπόλοιπη μέρα κοινωνικοποιούν τα σκυλιά τους και ασχολούνται μαζί τους ,ναι μέν θα προτιμούσα αυτόν που ζεί μαζί τους σπίτι αλλά αρκετοί εκτροφείς έχουν πολλά σκυλιά και δεν μπορούν. απο την άλλη αν έχεις δεί να ζούν σε άσχημες συνθήκες και παρατημένα ανέφερε σε παρακαλώ το όνομα του!

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
παιδια δεν γινεται ο καθε ενας να εχει αποψη....γιατι ειδε κατι ..... και αυτο το κατι να μην ξερει κανεις τι ειναι
να μην ξερουμε αν ο καθε ενας απο εμας ειναι καταληλος για να κρινει τις εγκαταστασεις ενος εκτροφεα κατα αυτο τον τραγικο για εμενα τροπο....

χωρις να ξερω και χωρις να με νοιαζει εμενα προσωπικα γιατι πολυ απλα δεν νοιαζει ουτε τον κοε δεν θελω μαζι με τα ξερα να καουνε και τα χλωρα για μια ακομα φορα...και στην τελικη αν αναφερθει ενα ονομα εδω μεσα απο τον καθε τυχοντα κανενας απο αυτους που θα τον δικασουν στο φορουμ δεν θα αποδωσει ουτε δικαιοσυνη αλλα και αν κανει μαζικα λαθος και παρασυρει κοσμο σε μια κακη φημη για ενα εκτροφειο χωρις να φταιει κανεις δεν θα βγει να παραδεχτει το λαθος του...

η ζημια αυτη για εναν ΕΚΤΡΟΦΕΑ και οχι εναν εκτροφεα της γειτονιας ειναι ανυπολογιστη....αν σας ενδιαφερει να βοηθησετε και να σεβαστειτε τους ΕΚΤΡΟΦΕΙΣ μην δημιουργειτε εντυπωσεις....

τα λεω αυτα γιατι τεκμηριωση δεν βλεπω μεχρι ωρας και τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αν κάποιος από εμάς έχει αποδείξεις κακοποίησης ζώων ο μόνος αρμόδιος να απευθυνθεί είναι η αστυνομία κι ο εισαγγελέας...
Κανένα φορουμ και καμία φιλοζωική εκπομπή δεν μπορεί να κάνει τίποτα περισσότερο...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
υπαρχει ενα εκτροφειο,οχι ενα γινετε χαμος απλα ετυχε να δω αυτο,ειναι γνωστο,γραμμενο στο κοε,εκθεσεις κ ολη η καταληλη ωραια εμφανηση,κ πισω απο αθτο σκυλια που βασανιζονται...δεν ξερω που να απευθυνθω αλλου,εχω μιλησει με φιλοζωικεσ,εχω παρει σε εκπομπες τετοιου περιεχωμενου,σε μεγαλα φιλοζωικα σαιτ,ολοι μου λενε θα κανουν κατι κ ολοι μενουν εκει,τι μπωρει να γινει καποιοσ να βοηθησει πραγματικα επιτελους!!!!
Υπαρχουν 2 εισαγγελεις Μαρια. Και η Εισαγγελια ειναι ανοιχτη καθε μερα. Εαν εχεις αποδειξεις γι αυτα που λες, πας εκει. Αλλιως ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Και όταν λέει η Αμαλία από πάνω αποδείξεις, εννοούμε να ειναι βρώμικα τα σκυλιά σε άθλιες συνθήκες καθαριότητας, χωρις τροφή-νερό, εγκαταλελειμένα σε λάσπες, κλπ.

Οχι κατηγορίες του τύπου "μα ειναι πολύ μικρό το κέννελ, δεν μπορεί να στριψει εκει μέσα"

Ravendark

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2012
325
3
Χαλκίδα
εγώ θα έλεγα να μας πει τι είδε και από εκεί και πέρα να κριθεί αν πρέπει να αναφερθεί το όνομα του εκτροφείου.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Eγώ θα έλεγα να μην το κουράζουμε άλλο, ότι είπε ο Φοίβος και η Αμαλία είναι το πιο σωστό και λογικό πράγμα να γίνει. Μαρία περιμένουμε να μας ενημερώσεις αν θέλεις με το αποτέλεσμα της καταγγελίας σου σε εισαγγελέα.

maraki23

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2009
169
0
βλεπω ολοι φιλοζωοι ειμαστε...παντως η αγενια στο φορυμ παραμενει,τι να πω ζητησα απλα μια πληροφορεια καποιο τηλ φιλοζωικης,που ειναι αρμοδια σε αυτα για να ωργανωση ολο αυτο που πρεπει,εγω ζω στην επαρχια της φλωρινας κ αυτο συμβαινει στην αθηνα δεν ειναι πρακτικως αδυνατο να κανω οποιαδηποτε κινηση εγω????
δηλαδη θεωρητε φυσιολογικο ενα σκυλι να μην εχει δει χορταρι στην ζωη του ,να ζει σε μια αποθηκη με ενα παραθυρο,να ζει σε ενα κλουβι που δεν μπωρει να ξεπιασει το κορμακι του,να εχει νερο κ φαγητο δεν ξερω κ γω καθε ποτε ισα για να κρατιεται στην ζωη,να μην εχει δει ανθρωπο-χαδι στην ζωη του παρα μονο τον αλβανο που καθαριζει το χωρο...κ το βασικοτερο να αναπαραγεται συνεχει κ να πεθαινει το πολυ στα 6-7 του χρονια απο φρικτους πονους γεννας....
κ να αγοραζει ο πελατης σκυλακι χωρις βεβαια αποδηξη κ να του δινουν χαρτια με στοιχεια απο 3-4 που τα εχουν για εκθεσεις..κ απο τους 10 πελατες οι 9 να περνουν χαρτια κ αυτα ισως κ να ειναι πλαστα,πρωτων γραφουν αλλες ημερομηνιες απο την αληθη μερα γεννησης κ δευτερον να αναφερει τατουαζ σκυλου κ να δινει σκυλι χωρις ιχνος τατουαζ....
αυτα αν ειναι λιγα τοτε κριμα τα σκιλακια κ αυτους που νομιζουν οτι αγορασαν σκυλι απο καλη γενεολογια κ γονεις πρωτους σε εκθεσεις!!!
α κ το καλυτερο δινοντας βιβλιαριο με και καλα το 1ο εμβολιο αλλα με πλαστη σφραγιδα γιατρου δεν υπηρχε αυτος ο γιατρος!!
δεν μπωρουμε να κανουμε κατι γιατι αυτα που εχουμε δεν ειναι αποδειξεις αλλα μπωρει να γινει κατι σε νεο πελατη!!!!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Αυτά τα έχεις δει ή στα έχουν πει?
όσο για την αγένεια στο φορουμ στο συγκεκριμένο θέμα δεν εχω δει κάτι που να το δικαιολογεί αυτό που λες.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
βλεπω ολοι φιλοζωοι ειμαστε...παντως η αγενια στο φορυμ παραμενει,τι να πω ζητησα απλα μια πληροφορεια καποιο τηλ φιλοζωικης,που ειναι αρμοδια σε αυτα για να ωργανωση ολο αυτο που πρεπει,εγω ζω στην επαρχια της φλωρινας κ αυτο συμβαινει στην αθηνα δεν ειναι πρακτικως αδυνατο να κανω οποιαδηποτε κινηση εγω????
δηλαδη θεωρητε φυσιολογικο ενα σκυλι να μην εχει δει χορταρι στην ζωη του ,να ζει σε μια αποθηκη με ενα παραθυρο,να ζει σε ενα κλουβι που δεν μπωρει να ξεπιασει το κορμακι του,να εχει νερο κ φαγητο δεν ξερω κ γω καθε ποτε ισα για να κρατιεται στην ζωη,να μην εχει δει ανθρωπο-χαδι στην ζωη του παρα μονο τον αλβανο που καθαριζει το χωρο...κ το βασικοτερο να αναπαραγεται συνεχει κ να πεθαινει το πολυ στα 6-7 του χρονια απο φρικτους πονους γεννας....
κ να αγοραζει ο πελατης σκυλακι χωρις βεβαια αποδηξη κ να του δινουν χαρτια με στοιχεια απο 3-4 που τα εχουν για εκθεσεις..κ απο τους 10 πελατες οι 9 να περνουν χαρτια κ αυτα ισως κ να ειναι πλαστα,πρωτων γραφουν αλλες ημερομηνιες απο την αληθη μερα γεννησης κ δευτερον να αναφερει τατουαζ σκυλου κ να δινει σκυλι χωρις ιχνος τατουαζ....
αυτα αν ειναι λιγα τοτε κριμα τα σκιλακια κ αυτους που νομιζουν οτι αγορασαν σκυλι απο καλη γενεολογια κ γονεις πρωτους σε εκθεσεις!!!
α κ το καλυτερο δινοντας βιβλιαριο με και καλα το 1ο εμβολιο αλλα με πλαστη σφραγιδα γιατρου δεν υπηρχε αυτος ο γιατρος!!
δεν μπωρουμε να κανουμε κατι γιατι αυτα που εχουμε δεν ειναι αποδειξεις αλλα μπωρει να γινει κατι σε νεο πελατη!!!!
Δεν ήταν κανείς αγενής μαζί σου.

Απλά ρωτήσαμε πού, πώς, πότε. Αν μας δώσεις αποδείξεις/στοιχεία/φωτογραφίες/όνομα εκτροφείου, τότε ναι, να βοηθήσουμε.
Αν απλά γράφεις αερολογίες, τι θες να κάνουμε εμείς;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Tην αγένεια που την είδες;
Εφόσον έχεις ατράνταχτα στοιχεία να τα καταθέσεις στον αρμόδιο εισαγγελέα. Γιατί εξάπτεσαι;

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.746
7.265
Yπάρχει εισαγγελέας αρμόδιος εκτός Αθηνών? Μόνο στην εισαγγελεία Αττικής βλέπω αντίστοιχους εισαγγελείς (Δύο οι νέοι Εισαγγελείς Ζώων Αθηνών! Δεν καταργείται ο θεσμός! | www.zoosos.gr).

maraki23 ψάξε να βρεις αρμόδιο εισαγγελέα στην περιοχή σου να γίνει αυτοψία για να διαπιστωθεί αν ευσταθούν οι υποψίες για κακοποίηση. Τώρα για φιλοζωικές αφού αποτάνθηκες ήδη σε κάποιες τι άλλο να σου προτείνουμε?

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Δεν ειδα πουθενα καμια αγενεια, λαθος χαρακτηρισμος. Απλα χαλαρωσε και σκεψου οτι αν το ιδιο κειμενο που εγραψες εσυ το ειχε γραψει αλλο μελος πιο ''γνωστό'', πιο αποδεκτο και οικείο εντος φορουμ, θα ειχε αλλη αντιμετωπιση...

Αν το ειχε γραψει ο DjSoukis πχ κανεις δεν θα του ελεγε, ok πηγαινε κανε μια καταγγελια στην εισαγγελικη αρχη και πες μας και μας μετα τι εγινε...Θα ειχαμε γεμισει ''ζουμιά'' εδω περα και φιλοζωϊκες ''κορώνες''...:cool:

Τωρα επι του θεματος που ανοιξες αν μπορεις να πεις περισσοτερα πες, τις πληροφοριες εσυ απο που τις εχεις αντλησει; Υπαρχουν καποιου ειδους ντοκουμέντα; Αν τα διαβασες καπου αλλου βαλε link(για να τα ειδες δεν το ''κοβω'' αφου λες εισαι πολυ μακρια). ''Χωρις φόβο και πάθος'', δεν θα σε δαγκωσει κανείς!

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
maraki23
πές μας πιό συγκεκριμένα,έχεις πάει και τα είδες αυτά?αν είσαι σίγουρη πές το όνομα του εκτροφείου να ξέρουν οι μελλοντικοί αγοραστές δεν είναι κακό αλλά να είσαι σίγουρη μην τον φάμε άδικα.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Αφου οτιδηποτε εχουμε ακουσει απο δω και περα που αφορουν σε κακοποιησεις θα τα στελνουμε με π.μ στο DjSoukis για να τα δημοσιευει :-|