εσένα σου φαίνεται για σοβαρό μνμ;Λαμόγια είναι και αυτοί αλλά δικά μας παιδιά. Τσέκαρε visa και όρμα
Δεν παίζεστε!!
εσένα σου φαίνεται για σοβαρό μνμ;Λαμόγια είναι και αυτοί αλλά δικά μας παιδιά. Τσέκαρε visa και όρμα
Δεν νομίζω να είναι τόσο γρήγορη η απάντησή τους.Εγώ εδώ και 1.5 χρόνο περιμένω απάντηση but ok. Δεν το λέω για να σε τρομάξω γιατί κατά πρώτον εγώ είχα στείλει απλός mail δεν είχα πάρει τηλέφωνο.αυριο θα παρω τηλεφωνο και θα σας ενημερωσω συντομα!! να ειστε ολοι καλα!
Ξεκινά το διαβασμα και ψαξου πολύ.@mike12345 το καλύτερο που έχεις να κάνεις προς το παρόν, είναι υπομονή, ενώ συγχρόνως θα ενημερώνεσαι. Παρακολούθησε το φόρουμ και θα καταλάβεις πολλά πράγματα.
Βάλε υπενθύμιση, να πας στην πρώτη επικείμενη έκθεση μορφολογίας, να δεις από κοντά καθαρόαιμα labrador και να μιλήσεις με εκτροφείς και ιδιοκτήτες.
2 Διεθνείς Εκθέσεις Μορφολογίας CAC-CACIB & 1η Προκριματική Έκθεση για CRUFTS 2018 & Αναγνώριση
Εισαι σε καλο δρομο.μίλησα με το Amalthea και το MC of palmhill !! σκεφτομαι για το Amalthea παιδια. χμμμ ποια ειναι η γνωμη σας?