εκτροφεια

mike12345

Member
6 Μαρτίου 2017
18
25
27
νομιζω ήμουν κατατοπιστικός στο τελευταιο μηνυμα... Συγνωμη αν δημιούργησα κάποια παρεξήγηση. Προφανως δεν τους βαζω ολους στο ιδιο καζανι.

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.008
2.720
Δραμα
Εξακολουθω να μην καταλαβαινω υο χιουμορ. Εξακολουθεις να επιμενεις οτι τοσοι που σου λενε "χαλαρωσ'το λιγο" δεν παιζομαστε.

Οτι καταλαβαινεις

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
@mike12345 το καλύτερο που έχεις να κάνεις προς το παρόν, είναι υπομονή, ενώ συγχρόνως θα ενημερώνεσαι. Παρακολούθησε το φόρουμ και θα καταλάβεις πολλά πράγματα.

Βάλε υπενθύμιση, να πας στην πρώτη επικείμενη έκθεση μορφολογίας, να δεις από κοντά καθαρόαιμα labrador και να μιλήσεις με εκτροφείς και ιδιοκτήτες.

2 Διεθνείς Εκθέσεις Μορφολογίας CAC-CACIB & 1η Προκριματική Έκθεση για CRUFTS 2018 & Αναγνώριση

Miniature Schnauzer

Well-Known Member
30 Ιουνίου 2016
429
619
αυριο θα παρω τηλεφωνο και θα σας ενημερωσω συντομα!! να ειστε ολοι καλα!
Δεν νομίζω να είναι τόσο γρήγορη η απάντησή τους.:DΕγώ εδώ και 1.5 χρόνο περιμένω απάντηση but ok. Δεν το λέω για να σε τρομάξω γιατί κατά πρώτον εγώ είχα στείλει απλός mail δεν είχα πάρει τηλέφωνο.

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Νομίζω πως βιάζεσαι πολύ. Δεν γίνονται έτσι αυτά. Σε πρώτη φάση κάνε αυτό που σου προτάθηκε
@mike12345 το καλύτερο που έχεις να κάνεις προς το παρόν, είναι υπομονή, ενώ συγχρόνως θα ενημερώνεσαι. Παρακολούθησε το φόρουμ και θα καταλάβεις πολλά πράγματα.

Βάλε υπενθύμιση, να πας στην πρώτη επικείμενη έκθεση μορφολογίας, να δεις από κοντά καθαρόαιμα labrador και να μιλήσεις με εκτροφείς και ιδιοκτήτες.

2 Διεθνείς Εκθέσεις Μορφολογίας CAC-CACIB & 1η Προκριματική Έκθεση για CRUFTS 2018 & Αναγνώριση
Ξεκινά το διαβασμα και ψαξου πολύ.

• Like
Reactions: Orilis

mike12345

Member
6 Μαρτίου 2017
18
25
27
πωωωω τα έφτυσα δεν τα ήξερα ολα αυτα που διάβασα... -.- . Μια ερωτηση γιατι τωρα πια ειναι παράνομο να πουλανε σκυλους σε petcity etc? Τοσο καιρο δεν μπορουσαν να το αλλάξουν? δεν καταλαβαίνω την λογικη...

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.008
2.720
Δραμα
mike12345
Εχεις ξεκινησει ενα βιβλιο, βρισκεσαι στην 4η σελιδα και μας λες "πωωωω τι εχει παιχτει;;; τι φαση;;; ο Τζοσουα θα την σκτωσει τελικα ή θα την παντρευτει την Καρμεν;;;"

:D

Βιαζεσαι πολυ, διαβασε διαβασε διαβασε :)

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Καλως ηρθες! Να ξερεις ειναι σπανιο νεο μελος να διαβαζει αυτα που πρεπει και να κατανοει το προβλημα, οι περισσοτεροι δεν θα δωσουν κ πολυ σημασια θελουν απλα σκυλο τωρα! Χαιρομαι πολυ οταν συμβαινουν που κ που κ αυτα:) επισης ειναι πολυ λογικο κ ανθρωπινο διαβαζοντας ολα αυτα κ μη ξεροντας, να σ δημιουργειται ενα μικρο σοκ ας το πω ειναι απο την ενταση που σ βγαινει μαθαινοντας την ολη κατασταση! Εισαι σε καλο δρομο οντως(y)

Traveller

Member
9 Μαρτίου 2017
7
10
Πολυ καλο εκτροφειο το dogcenter.gr .... Θαυμαστο για τις "αντοχες" του να εκτρεφει 48 (!) διαφορετικες φυλες..... εξαιρετικη επιλογη φωτογραφιων και εξαιρετικη χρηση του google.

Και για να δεις ποσα ετη φωτος μπροστα "παιζει" να ειμαι, σου λεω οτι πρεπει να εχει "κονε" με Ουγγαρια αυτο το διαμαντι "εκτροφειο" .....

Ευτυχως που πηγες απο Palmhill μερια γιατι διαφορετικα σε εβλεπα σε 3 μηνες απ'οταν θα ειχες αποκτησει το σκυλακι σου, να του αλλαζεις το "ιντερκουλερ" και τη "σκαστρα".

• Like
Reactions: Luiza

mike12345

Member
6 Μαρτίου 2017
18
25
27
Καλησπερα σε ολους σας!!!
Ηθελα να σας ενημερωσω πως μίλησα με καποιους εκτροφεις ολο αυτο το διαστημα και διαβασα διαφορα άρθρα περι της ρατσας καθως και πηρα ενα κουταβακι (δεν το εχω ακομα), επισης εμαθα για το πως εχουν τα πραγματα... το κουταβι το πηρα απο το Amalthea! Οταν το ειδα παιδια αισθάνθηκα τοσο ομορφα -μακαρι να υπηρχαν λεξεις ωστε να μπορουσα να εκφρασω τα συναισθήματα εκεινης της στιγμης!- Ειδα τα κουταβια, μιλησα με τους εκτροφεις και τελικα με έπεισαν. Οι εκτροφεις ηταν δυο κυριες πολυ ευγενικες και πρόθυμες να βοηθησουν και να ενημερώσουν τον μελλοντικο ιδιοκτήτη για καθε πιθανο προβλημα που μπορει να προκύψει.!
Ακομα και που δεν εχω ακομα το κουταβι (λογω της ηλικίας του κουταβιου) μιλαω αρκετα συχνα με τους εκτροφεις και με ενημερώνουν για το πως πρεπει να δρασω και τι να προσέξω απο την στιγμη που θα το παρω. Ελπιζω να πανε ολα καλα στο τελος και τα πραγματα να έρθουν οπως πρεπει. Παιδιά το λεω και το ξαναλέω ειμαι απίστευτα ευγνώμον που με ενημερώσατε αμεσα και με αποτρέψατε απο ενα λάθος, πραγματικα να ειστε καλα ολοι σας ... Δεν ηξερα τιποτα απο ολα αυτα (οχι πως ξερω πολλα τωρα αλλα σιγουρα πολλα περισσοτερα απο την ημερα που γράφτηκα σε αυτο το φορουμ, αν και πιστευω πως εχω πολλα να μαθω ακομα) και παραλιγο να την πατησω παίρνοντας ένα σκυλο απο το dog center... Και παλι σας ευχαριστω !!! Μακαρι να ειχα λογια για τα συναισθηματα που νιώθω και για να περιγράψω τις εμπειριες μου με τα σκυλια!
Να σας παρουσιασω τον Greyson <3

Attachments