εκτροφεας πιτ-μπουλ

panosm

Well-Known Member
5 Ιανουαρίου 2009
49
0
καλησπερα,

φιλος μου θελει να αποκτησει ενα κουταβακι πιτ-μπουλ.
γνωριζει κανεις κανεναν εκτροφεα στην Αττικη ή τριγυρω ??

(προς admin ! ελπιζω να το εχω βαλει στην σωστη κατηγορια !!)

ευχαριστω
Πανος

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Εδώ υπάρχει μια ιδιομορφία...

Η φυλή δεν είναι αναγνωρισμένη από τον Δ.Κ.Ο. και κατ'επέκταση από τον Κ.Ο.Ε..
Άρα δεν μπορείς να πάρεις τον Κ.Ο.Ε. τηλέφωνο και να ζητήσεις πληροφορίες.

Όμιλος της φυλής δεν υπάρχει, από όσο ξέρω (που θα ήταν μια καλή, σωστή και σοβαρή κίνηση προς αναγνώριση ή έστω μιας καλύτερης ξεκάθαρης εικόνας).

Εκθέσεις μορφολογίας, ή κάτι άλλο, σε οργανωμένο επίπεδο, που θα έβαζαν την φυλή σε μια ρότα, δεν γίνονται (πάλι όσο γνωρίζω).

Οπότε ότι βρείς ή ότι σου προταθεί θα είναι κάτι που θα "ακροβατεί" μεταξύ Β.Υ.Β. και φιλότιμης προσπάθειας.

Υπάρχουν κάποια ειδικά φόρουμ για την φυλή που θα μπορούσαν, ίσως, να σε βοηθήσουν περισσότερο, αλλά να γνωρίζεις πως είναι μια φυλή που δεν έχει πολλά standards και η "αερολογία" (ή π@π@ρολογία) "δίνει και παίρνει".

Υπάρχει πάντα η επιλογή της προσέγγισης των American Staffordshire Terrier και Staffordshire Bull Terrier που είναι αναγνωρισμένες φυλές με πάρα πολλά κοινά με το American Pit Bull Terrier.
H διαφορά είναι πως σε αυτές τις φυλές μπορείς να πληροφορηθείς και να κρίνεις με στοιχεία πολύ πιο έγκυρα.

diablo2

Well-Known Member
22 Νοεμβρίου 2007
148
0
δεν ρωτησε για τον κοε για κανεναν με γενα ρωτiσε ο ανθρωπος
ρωτα ρε φιλε στο πιτμπουλ.gr

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
...Πολλές φορές απαντώ στις ερωτήσεις που θα ήθελα να έχουν γίνει...Τις περισσότερες φορές δεν απαντώ καθόλου...Για...

[video=youtube;Kg_EkKr1c74]http://www.youtube.com/watch?v=Kg_EkKr1c74&feature=related[/video]

(...Γενικά...και όχι για την ερώτηση σου φίλε panosm :) )

Last edited by a moderator:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
δεν ρωτησε για τον κοε για κανεναν με γενα ρωτiσε ο ανθρωπος
ρωτα ρε φιλε στο πιτμπουλ.gr
κατσε ρε φιλε γιατι να ρωτησει σε αυτους οι καλητεροι ειναι αυτοι www.[B]pitbull[/B]-club.gr!

και βασικα αν ξερουμε κανεναν που κανει εκτροφη ρωτησε ο ανθρωπος! που σοβαρη εκτροφη στην ελλαδα δεν ξερω κανεναν να κανει (με πεντιγκρι,εξετασεις υγειας κλπ, κλπ).βεβαια στον δικο σου μυαλουδακι οπου γεννα και εκτροφεας.

ειμαι σιγουρος οτι τα πμ εχουν δωσει την λυση!!

diablo2

Well-Known Member
22 Νοεμβρίου 2007
148
0
diablo 2 εγγραφη 22-11-2007

μετα απο 1.5 χρονο εδω ........... τι να πεις κανεις ......
μετα απο 1.5 χρονο εδω κρηνα εχω μαθει

ο ΚΟΕ δεν κανει κανεναν ελεγχο σε εσας τους εκτροφεις μηπως εχουν ερθει σε σενα
ο ΚΟΕ δεν ηποχρεωνει κανενα να κανει δισπλασια γραφει γεννα αβερτα
ο ΚΟΕ δεν ξερει ποσα κουταβια εκανε και αν εκανε η σκυλα σου δεν ξερει καν αν η σκυλα σου ειναι ροτβαιλερ βλέπει μονο χαρτια και εσυ μπορει να διλωσεις οτι θελεις
στον ΚΟΕ κανουν κουμαντο οι εισαγωγεις σκυλων σε συνεργασια με τους κουστουματους ανεπαγκελτους <<δηεθνεις κριτες>>
ο ΚΟΕ σηστυνει μαζικους παραγωγους ακαταληλων σκυλων αρκει να εχουν δοσει το 100ευρω για την γενα
ο ΚΟΕ δεν ενιμερωνει και δεν συμετεχει σε κανενα πανηγυρι να μαθει ο απλος κοσμος τον καθαροαιμο σκυλο
ο ΚΟΕ κραταει ομιρους τους εκτροφεις με παραλογες απαγορευσεις και καταπατηση ανθρωπινων δικαιωματων
ο ΚΟΕ δεν κανει κανενα μα κανενα ποιοτικο ξεκαθαρισμα σε κανεναν και ολα εξαρτονται απο την σοβαροτιτα και την ηθηκη του εκτροφεα

αρα

σοβαρος μπορει να ειναι και ο ιδιοτης

αρα

ρωταω για γεννα ησουται στην ελλαδα με το ρωταω και ψαχνω οπος πρέπει η οπος έχω διαβασει στα σοβαρα φορουμ

ασε

harley

Well-Known Member
6 Οκτωβρίου 2008
126
0
μετα απο 1.5 χρονο εδω κρηνα εχω μαθει

ο ΚΟΕ δεν κανει κανεναν ελεγχο σε εσας τους εκτροφεις μηπως εχουν ερθει σε σενα
ο ΚΟΕ δεν ξερει ποσα κουταβια εκανε και αν εκανε η σκυλα σου δεν ξερει καν αν η σκυλα σου ειναι ροτβαιλερ βλέπει μονο χαρτια και εσυ μπορει να διλωσεις οτι θελεις
στον ΚΟΕ κανουν κουμαντο οι εισαγωγεις σκυλων σε συνεργασια με τους κουστουματους ανεπαγκελτους <<δηεθνεις κριτες>>
ο ΚΟΕ σηστυνει μαζικους παραγωγους ακαταληλων σκυλων αρκει να εχουν δοσει το 100ευρω για την γενα
ο ΚΟΕ δεν ενιμερωνει και δεν συμετεχει σε κανενα πανηγυρι να μαθει ο απλος κοσμος τον καθαροαιμο σκυλο
ο ΚΟΕ κραταει ομιρους τους εκτροφεις με παραλογες απαγορευσεις και καταπατηση ανθρωπινων δικαιωματων
ο ΚΟΕ δεν κανει κανενα μα κανενα ποιοτικο ξεκαθαρισμα σε κανεναν και ολα εξαρτονται απο την σοβαροτιτα και την ηθηκη του εκτροφεα

αρα

αρα

ρωταω για γεννα ησουται στην ελλαδα με το ρωταω και ψαχνω οπος πρέπει η οπος έχω διαβασει στα σοβαρα φορουμ

ασε
\\:D/\\:D/\\:D/:smile: lol xa

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
...ο ΚΟΕ δεν κανει κανεναν ελεγχο σε εσας τους εκτροφεις μηπως εχουν ερθει σε σενα

αρα

αρα

ασε
diablo, θα μπορούσα να συμφωνήσω μαζί σου, αλλά έχεις ένα (τουλάχιστον) άδικο:
...ο ΚΟΕ δεν κανει κανεναν ελεγχο σε εσας τους εκτροφεις μηπως εχουν ερθει σε σενα
ίσως δεν το πιστέψεις, αλλά σε μένα έχουν έρθει!
:)

diablo2

Well-Known Member
22 Νοεμβρίου 2007
148
0
καποιον θα τσαντισες ρε φιλε μιπως εβγαλες γλωσα?
τιμη σου παντως ο δηεθνης κριτης ηρθε σπιτι η τη γραματεα στειλανε αχαχα

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Ο τότε Γ.Γ. μαζί με εκτροφέα Γ.Π. που τελούσε επόπτης εκτροφής!

Τώρα που το σκέφτομαι... κάποια στιγμή πρέπει να γράψω βιβλίο για την οργανωμένη κυνοφιλία στην Ελλάδα!

JSK

Member
15 Μαϊου 2009
15
0
Νομιζω οτι ξεφυγατε απτο θεμα, αλλο πραγμα ρωτησε ο ανθρωπος εσεις πιασατε τον ΚΟΕ, που ειναι γνωστο οτι δεν αναγνωριζει τα πιτ... Αλλα ρε παιδια τι εμπαθεια προς τη ρατσα ειναι αυτη;;;;
παπαπαπαππαναγια μου.