εκτροφεας πιτ-μπουλ

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
α) τι ρωτησε δηλαδη και δεν απαντηθηκε ????

β) ο ΚΟΕ δεν αναγνωριζει την ΄ρατσα΄, επειδη κανείς μεγάλος ομιλος ανα τον κόσμο συμπεριλαμβανομένου της ΔΚΟ της οποίας ειναι μέλος την αναγνωριζει

αυτα ολα βεβαια τα εχουμε συζητηση απειρες φορές

diablo2

Well-Known Member
22 Νοεμβρίου 2007
148
0
Eχει δηκιο η jesika τον πιάσατε απο τα μουτρα τον ανθρωπο παρε χρυση ευκαιρια για πιτμπουλ η καλιτερη πηγη εκει βρησκεις τα παντα

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Νομιζω οτι ξεφυγατε απτο θεμα, αλλο πραγμα ρωτησε ο ανθρωπος εσεις πιασατε τον ΚΟΕ, που ειναι γνωστο οτι δεν αναγνωριζει τα πιτ... Αλλα ρε παιδια τι εμπαθεια προς τη ρατσα ειναι αυτη;;;;
παπαπαπαππαναγια μου.
μα και εσεις τι εμπαθεια πια!! δεν τρωγεσται.

αντι να τον στειλετε στον τακη τον ματσολα που εχει κροκοδειλους με μπλε, και κοκκινομυτα με τεριε! καθεστε και τον παπαριζεται με τις χαζομαρες σας

ρε ουυυυυυυυυ ρεεεεεεεεεεε!

πιτ φορ εβερ ρε !!!

ουγκ ουγκ

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Λίγο ψυχραιμία συστήνω προς όλους , σε ένα θέμα που ο άμεσα ενδιαφερόμενος δεν συμμετέχει και το θέμα έχει ξεφύγει.

Ευχαριστώ πολύ!

JSK

Member
15 Μαϊου 2009
15
0
επειδη κανείς μεγάλος ομιλος ανα τον κόσμο συμπεριλαμβανομένου της ΔΚΟ της οποίας ειναι μέλος την αναγνωριζει
ΑΝακριβες, αναληθες... απλα αναφερω UKC, ADBA, CKC

Να διευκρινισω οτι δεν με λενε τζεσικα...

sir-elric συγχαρητηρια για το επιπεδο σου...ο καθενας με το ηθος του!

panosm

Well-Known Member
5 Ιανουαρίου 2009
49
0
σας ευχαριστω πολυ ολους για το ενδιαφερον.
ο φιλος μου εχει ενημερωθει και ηδη εχει κανει καποιες κινησεις ..

πανος

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach

sir-elric συγχαρητηρια για το επιπεδο σου...ο καθενας με το ηθος του!
αυτες δεν ειναι ΔΚΟ!

μετα απο 3 χρονια και δεκαδες κατηγοριες περι ρατσιμου, προκαταλυψης, μεροληψιας εναντιων των πιτ, το επιπεδο μου εχει φτασει στα ιδια επιπεδα με αυτων των 99.99% (γιατι του πουστη στατιστικα ενας πρεπει να ειναι σοβαρος) των "εκτροφεων" της φυλης.

μια και μας ηρθες ποσοι ελληνες εχουν γραμμενα τα σκυλια τους σε αυτα τα registry?

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
επειδη κανείς μεγάλος ομιλος ανα τον κόσμο συμπεριλαμβανομένου της ΔΚΟ της οποίας ειναι μέλος την αναγνωριζει

[/quote]

sir-elric συγχαρητηρια για το επιπεδο σου...ο καθενας με το ηθος του![/quote]

ειπα μεγαλος

αν θες για πες μας τι ειναι αυτοι οι ομιλοι και απο ποιους αναγνωρίζοντε

( τα εχουμε ξανασυζητησει το ξερω )

JSK

Member
15 Μαϊου 2009
15
0
Η αληθεια ειναι πως λιγοι(δυστυχως), εγω ειμαι ενας εξαυτων(ukc).
Τωρα, επειδη δεν ειναι ΔΚΟ ειναι λιγοτερο αξιοπιστοι ομιλοι;

ΒTW: Δεν εκτρεφω..

Last edited:

JSK

Member
15 Μαϊου 2009
15
0
ειπα μεγαλος

αν θες για πες μας τι ειναι αυτοι οι ομιλοι και απο ποιους αναγνωρίζοντε

( τα εχουμε ξανασυζητησει το ξερω )
Δεν καταλαβαινω την ερωτηση σου. Παραπανω εγραψες "κανενας μεγαλος ομιλος ανα τον κοσμο.." σου απντησα οτι ειναι ανακριβες..
Ο κοσμος δεν αρχιζει και τελειωνει στην FCI και τις παραφυαδες της!

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
εξηγησες μας λοιπόν

ΤΙ ειναι αυτοι οι ομιλοι

ΠΟΙΟΣ τους αναγνωριζει

ΤΙ σημαινουν τα αρχικά τους

ΑΝ μπορει σκυλι με χαρτια UKC να συμμετάσχει σε εκθεση που διοργανώνει ο CKC η το AKC

ΑΝ οχι γιατι

και για τελος το καλύτερο

http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=383&highlight=βρες+μπουλ

( τα εχουμε ξανασυζητηση το ξερω)

JSK

Member
15 Μαϊου 2009
15
0
Rottie, εχω διαβασει το τοπικ και ξερω πανω κατω τις αποψεις σου.
Διαφωνω..
Επειδη δλδ η FCI εχει σχεσεις με το ΑKC οχι με το ukc δεν υπαρχει ο ομιλος και αρα δεν υπαρχει και το πιτ ....Αυτοι οι συνειρμοι ειναι σουρεαλιστικοι και αντιεπιστημονικοι...
Σαν να λεμε επειδη ο ΟΗΕ δεν αναγνωριζει την Παλαιστινη σαν ανεξαρτητο κρατος
δεν υπαρχουν Παλαιστηνιοι!!!!!!!
Ελεος πια...

JSK

Member
15 Μαϊου 2009
15
0
Ναι Μακη, αν ειναι double registered μπορει, υπαρχουν διαφορα συμφεροντα (οικονομικα φυσικα) και εκει παιζεται ολο το παιχνιδι... μην τρελαινεστε λοιπον για το ποιος αναγνωριζει ποιον κτλ..
Οσο για το "και για τελος το καλύτερο.." δεν το ' πιασα

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
τι πάει να πει double registered ????

ΕΓΩ με τα ταπεινα χαρτια της FCI περνω τον σκυλο μου απο την Ελλάδα και συμμετάσχω σε εκθεση του AKC στις ΗΠΑ

Καποιος με χαρτια UKC μπορει να πάει στο διπλανο χωριο σε εκθεση που διοργανώνει η AKC, ADBA, CKC ?????

ΝΑΙ ή ΟΧΙ

αν όχι γιατι ?????

Θα κανεις τον κοπο να μας πεις τι σημαινουν τα αρχικα των ομίλων που εγραψες ????

ΝΑΙ ή ΟΧΙ

αν ολα καλα και ωραία ΓΙΑΤΙ η ΔΚΟ δεν συνεργάζετε και με τους αλλους ομίλους ????

λεφτα στα ταμεία της θα βάλει αφου οπως λες

JSK

Ναι Μακη, αν ειναι double registered μπορει, υπαρχουν διαφορα συμφεροντα (οικονομικα φυσικα)
απαντησεις σε παρακαλω οχι αερολογίες

το τελευταιο ειναι λινκ με ενα παλιότερο κουίζ αλλα λειπουν οι φωτο δυστηχώς

( τα εχουμε ξανασυζητησει το ξερω)

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
@JSK

επειδή προφανώς ασχολείσαι αρκετά, θα με ενδιέφερε να τοποθετηθείς σε δύο θεματάκια:
1. στο θέμα και την αναγκαιότητα του διαχωρισμού της φυλής (και κατά συνέπεια και τον επαναπροσδιορισμό της και την μετονομασία της) από τους AKC και UKC (κατά κύριο λόγο), καθώς και
2. στο εύρος του προτύπου του APBT όπως έχει υιοθετηθεί από τους ομίλους που προανέφερες.

JSK

Member
15 Μαϊου 2009
15
0
Ok,
UKC: United Kennel Club
ADBA: American Dog Breeders Association
CKC:Continental Kennel Club

Μακη ενα σκυλι μπορει να ειναι γραμμενο στο AKC σαν ΑΜΣΤΑΦ και sto UKC σαν APBT(double registered).

Promitheas:
1.Αν καταλαβα καλα αναφερεσαι στο 1936 χρονια οπου αναγνωριστηκε το ΑΠΜΤ σαν ρατσα απο το akc με την ονομασια staffordshire terrier (σκετο).
Υπαρχουν 2 αποψεις , η πρωτη εχει ως εξης: καποιοι εκτροφεις δυσαρεστημενοι που το ukc ηταν συνδεδεμενο με κυνομαχιες απευθυνθηκαν στο akc θελοντας να γραφουν εκει τα σκυλια τους και ετσι σιγα σιγα να αποστασιοποιηθει η ρατσα , βγαζοντας και τη λεξη πιτ απο την ονομασια..αυτη η εκδοχη κατα τη γνωμη μου χωλαινει γιατι ας πουμε διαλεξαν σαν ονομασια της ρατσας ενα τοπονυμιο που εχει βαθιες ιστορικες ριζες με αιματηρα σπορ; Η δευτερη εκδοχη ειναι πιο απλη και πιο σοβαρη κατ'εμε : Η δημοτικοτητα του πιτ ειχε εκτιναχτει ειδικα μετα την οικονομικη κριση παρα πολλα νοικοκυρια στην αμερικη ειχαν στην κατοχη τους πιτ και το akc ηθελε κομματακι απτην πιτα...
2. Μεχρι πρωτινος θα συμφωνουσα μαζι σου αλλα μετα την αναθεωρηση του προτυπου απο το ukc το 2008 οι ομοιοτητες με το το προτυπο της adba ειναι ΠΑΡΑ πολλες, ευτυχως γτ ετσι αποκλειονται σκυλοι τυπου bully που καμμια σχεση δεν εχουν με το ΑΠΜΤ. Ετσι κ αλλιως οι εκτροφεις της ρατσας αυτης εκαναν δικο τους ομιλο και αλλαξαν και το ονομα των σκυλων τους..μερικοι συνεχιζουν να παραπληροφορουν αλλα τι να κανεις....

Last edited:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μακη ενα σκυλι μπορει να ειναι γραμμενο στο AKC σαν ΑΜΣΤΑΦ και sto UKC σαν APBT(double registered).

Κάτσε, εδώ σε έχασα...
Στον έναν όμιλο είναι γραμμένο ως ΑΜΣΤΑΦ και στον άλλο ως APBT;;;;;;;;;;;:confused::confused::confused::confused::eek::eek::eek::eek::eek:
Το ίδιο σκυλί το αναγνωρίζει ο ένας ως μια ράτσα και το άλλο ως άλλη;;;;;;;;:confused::confused::confused::confused::eek::eek::eek::eek:
Άρα λοιπόν εγώ, που δεν ξέρω πολλά πράγματα για τα πιτ, απο αυτό μπορώ ανετότατα να βγάλω το συμπέρασμα ότι πρόκειται για ακριβώς την ίδια φυλή και για συμφέροντα κάποιον, κάποιοι προσπαθούν να την εμφανίσουν κι έτσι και γιουβέτσι....Λυπηρό μου ακούγεται...:(

JSK

Member
15 Μαϊου 2009
15
0
Ναι foibos ετσι ειναι στον εναν ομιλο ετσι και στον αλλο ετσι...

Βεβαια για να ακριβολογουμε ,απο το 1972 οπου και το AKC ΑΛΛΑΞΕ ΞΑΝΑ:eek: το ονομα απο staffordshire terrier σε american staffordshire terrier:shock: ανοιγοντας ταυτοχρονα για τελευταια φορα τα αρχεια του σε σκυλους γραμμενους σε αλλα registries μπορεις να γραφεις το σκυλο σου πρωτα στο akc σαν αμσταφ και μετα στο ukc σαν apbt...το αναποδο δεν γινεται, για την ωρα βεβαια!

Τωρα αν ειναι λυπηρο..δεν μπορω να σου απαντησω! Παντως καποιοι λενε οτι οντως ειναι η ιδια φυλη και καποιοι αλλοι οτι ειναι 1α ξαδερφια...οπως ολα τα πραγματα εξαρταταται απο ποιοα οπτικη γωνια εξεταζεις το αντικειμενο....

Last edited: