εκπομπές για σκύλους στη tv!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
δεν ήθελα... να θίξω.. το εμπορικό σας... :pαλλά κι εγώ στο βιογραφικό μου μέσα σε όλα έχω διατελέσει εμπορικός διευθυντής.... σε περιφερειακό κανάλι....;)
από το πρωί μεχρι το βραδυ... προσπαθούσα να εφευρω τροπους ώστε να γινει ευπεπτα αποδεκτες οι προσφορές μας...
όσο για τα δεδομένα στην επαρχία είναι ακόμα χειρότερα από την αθήνα... γιατί δεν στηριζόμαστε καν στις διαφημιστικές εταιρειες οι οποίες μας γραφουν κανονικά.... παραδειγμα για 1.000.0000 ευρώ διαφήμισης αντιστοιχουν 80.000 στην περιφερεια....
αντίθετα πρέπει να βρουμε πελατες και να πεισουμε ότι αξίζει καθε ευρώ που διαθετουν....:D:D:D:D
Είναι πολύ ενδιαφέροντα αυτα που λες και πολύ θα ήθελα να συνεχίσω τη συζήτηση...αλλά φοβάμαι ότι πηγάινουμε για off topic!!!!:D:D:D:D

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Συνεχίστε στο θέμα για το "Παρά τρίχα".
Είναι πιο σχετικο νομίζω και επειδή βρίσκω τη συζήτηση πολύ ενδιαφέρουσα, θα ήθελα να συνεχίσει :D

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Οφείλω να ομολογήσω πως εγώ γνώριζα για τις πρώτες ρυθμίσεις του ΕΣΡ για την προστασία των παιδιών σαν εν δυνάμει καταναλωτές που σε πρώτη φάση απαγόρευε την διαφήμιση παιχνιδιών κατά την διάρκεια παιδικών εκπομπών. Στην συνέχεια διευρύνθηκε η απαγόρευση καθ' όλη τη διάρκεια της παιδικής τηλεθέασης, δηλαδή μέχρι και την 19:00 ασχέτως εκπομπής καθώς και σε όλες τις παιδικές εκπομπές ασχέτως ώρας προβολής.

Υπάρχει ωστόσο πάντα σε ισχύ το παραθυράκι που λέει:
"Απαγορεύεται η διαφήμιση προϊόντων που έχουν ταυτόχρονα ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό προορισμό, εκτός και αν προέχει καταφανώς ο εκπαιδευτικός χαρακτήρας αυτών ή πρόκειται για χειροτεχνήματα που αναπτύσσουν τις δεξιότητες του παιδιού ή για αντικείμενα που αποτελούν απομίμηση αντικειμένων χρησιμοποιούμενων από ενηλίκους και με την προϋπόθεση ότι έχουν ανάλογη χρηστική αξία και για παιδιά ή αφορά διακοσμητικά αντικείμενα μικρογραφιών με προδήλως συλλεκτικό σκοπό ή πρόκειται για προϊόντα, τρόφιμα ή χρηστικά αντικείμενα που συνοδεύονται από δώρα ευτελούς, σε σχέση με το διαφημιζόμενο προϊόν..."

Last edited:

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Υπάρχει ωστόσο πάντα σε ισχύ το παραθυράκι που λέει:
"Απαγορεύεται η διαφήμιση προϊόντων που έχουν ταυτόχρονα ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό προορισμό, εκτός και αν προέχει καταφανώς ο εκπαιδευτικός χαρακτήρας αυτών ή πρόκειται για χειροτεχνήματα που αναπτύσσουν τις δεξιότητες του παιδιού ή για αντικείμενα που αποτελούν απομίμηση αντικειμένων χρησιμοποιούμενων από ενηλίκους και με την προϋπόθεση ότι έχουν ανάλογη χρηστική αξία και για παιδιά ή αφορά διακοσμητικά αντικείμενα μικρογραφιών με προδήλως συλλεκτικό σκοπό ή πρόκειται για προϊόντα, τρόφιμα ή χρηστικά αντικείμενα που συνοδεύονται από δώρα ευτελούς, σε σχέση με το διαφημιζόμενο προϊόν..."
Το παραθυράκι υπαρχει...το θέμα όμως είναι ότι οι εταίριες που έχουν αυτα τα προιόντα δεν θα ξοδέψουν χρήματα για να τα διαφημίσουν..
Μη το ψάχνεις...Promi...το έχουν ψάξει πάρα πολλοί πριν από σενα και δεν έχουν βγάλει άκρη. Τα παιδιά είναι ΤΡΕΛΛΗ αγοραστική δύναμη γιατι σπάνια γονιός θα αρνηθεί κάτι στο παιδί του..και γιατι τα παιδιά παρασύρονται πολύ εύκολα και θέλουν ότι βλέπουν!!!

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Χθες το βράδυ στο Nat Geo Wild εντελώς τυχαία πέτυχα δύο εκπομπές: DogTown και Rescue Inc.

Το DogTown είναι ένα υπέροχο καταφύγιο παρατημένων ζώων (σκυλιών, γατιών, πουλιών, αλόγων, γουρουνιών και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε), με έκταση 133 χιλιάδες εκτάρια (αν δεν έκανε λάθος η μεταφράστρια) και έχουν τα ζώα χωρισμένα ... αλλού αυτά που έχουν κάποια ασθένεια, αλλού τα επιθετικά κλπ. Ειλικρινά αισθάνομαι ότι δε μπορώ να εκφράσω το θαυμασμό μου. Λειτουργεί με εθελοντές οι οποίοι υπεραγαπούν τα ζώα και είναι χώρος πρότυπο για όλους. Τα εκπαιδεύουν, τα γιατρεύουν και τα προωθούν για υιοθεσία. Πραγματίκα υπέροχη εκπομπή. Σας τη συνηστώ ανεπιφύλακτα.

Το Rescue Inc είναι μία εκπομπή με κάτι τεράστιους τύπους, οι οποίοι περιθάλπτουν παρατημένα ζώα, τα οποία προωθούν προς υιοθεσία και επεμβαίνουν σε περιπτώσεις βίας από πλευράς του ιδιοκτήτη κατόπιν καταγγελιών. Επίσης καλή εκπομπή, η οποία όμως μου ανέβασε την πίεση βλέποντας ένα καθίκι που πυροβολούσε γάτες και ενώ τα παιδιά πήγαν να τον βοηθήσουν, αυτός είχε το θράσσος να καλέσει την αστυνομία γιατί λέει τον παρενοχλούν και άλλα χαζά :mad:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Το Dogtown είναι καταπληκτική εκπομπή. Έχω πάρει τρία DVD με μερικές εκπομπές τους και πραγματικά επιτελούν σπουδαίο έργο αφού είναι το μεγαλύτερο no-kill καταφύγιο στην Αμερική. Ευθανασία κάνουν μόνο αν ένα σκυλί είναι πάρα πολύ άρρωστο και υποφέρει. Μάλιστα όταν έγινε η δίκη του Michael Vick για τις κυνομαχίες στείλανε τα προβληματικότερα από τα pit bulls εκεί και έχουν πραγματικά συνεφέρει τα περισσότερα. Όταν καταδίκασε το δικαστήριο το μαλάκα να πληρώσει εκτός των άλλων και τα ιατρικά έξοδα των σκύλων 400.000 δολλάρια πήγαν στο Dogtown.

Το Rescue, Inc. είναι νομίζω εκείνο που είχε την εκπομπή με το pit bull του ιδιοκτήτη που υιοθέτησε το άρρωστο και παρατημένο λεοπαρδαλάκι.:eek::eek:

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Όντως πολύ σπουδαίο το έργο τους και με πάρα μα πάρα πολλή αγάπη. Μακάρι να υπήρχε κάτι παρόμοιο σε όλες τις χώρες του κόσμου και να υπήρχαν και τόσο ευσυνείδητα άτομα! Πραγματικά έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Δε θα φανταζόμουν ποτέ ότι υπάρχει κάτι τέτοιο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Αν σε εντυπωσίασαν αυτές οι εκπομπές, μπες αν θέλεις και στο www.angelsgate.org. Το έδειξαν μια φορά στον ΣΚΑΙ στην εκπομπή της Οπρα και είχα μείνει. Οι άνθρωποι έχουν αφιερώσει την ζωή τους, στην περίθαλψη ζώων με ανίατες ασθένειες κάθε είδους. Τυφλά, κουφά, ανάπηρα, με εγκεφαλικές και ψυχολογικές παθήσεις. Τους προσφέρουν μια ζωή όσο πιο άνετη γίνεται μέχρι να "φύγουν". Δεν μιλάμε βέβαια για πόρους και έσοδα... Πραγματικά αξιέπαινοι !!!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Πιό σίγουρο μου φαίνεται ότι θα συμβούν αυτά που έλεγε η ταινία το 2012...στην Ελλάδα..παρα αυτά που γραφεται για την Αμερική!!!:D:D:D
Επιστημονική φαντασια...!!!

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Αν σε εντυπωσίασαν αυτές οι εκπομπές, μπες αν θέλεις και στο www.angelsgate.org. Το έδειξαν μια φορά στον ΣΚΑΙ στην εκπομπή της Οπρα και είχα μείνει. Οι άνθρωποι έχουν αφιερώσει την ζωή τους, στην περίθαλψη ζώων με ανίατες ασθένειες κάθε είδους. Τυφλά, κουφά, ανάπηρα, με εγκεφαλικές και ψυχολογικές παθήσεις. Τους προσφέρουν μια ζωή όσο πιο άνετη γίνεται μέχρι να "φύγουν". Δεν μιλάμε βέβαια για πόρους και έσοδα... Πραγματικά αξιέπαινοι !!!
Ό,τι και να πει κανείς για το έργο που επιτελούν, είναι λίγο. Μπράβο που υπάρχουν και που θα συνεχίσουν να υπάρχουν τέτοια άτομα.

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Πιό σίγουρο μου φαίνεται ότι θα συμβούν αυτά που έλεγε η ταινία το 2012...στην Ελλάδα..παρα αυτά που γραφεται για την Αμερική!!!:D:D:D

Από μία χώρα που αντιμετωπίζει τους φιλόζωους ως άτομα προβληματικά, έτοιμα να φορέσουν ζουρλομανδύα και βουρ για το τρελοκομείο (εν ολίγοις τρελούς για δέσιμο), τί περιμένεις;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Επειδή δεν έχω δει και την ταινία, έχεις την ευγενή καλωσύνη να μας πεις τι υπονοείς; Οτι οι αμερικάνικες εκπομπές και φιλοζωικές οργανώσεις, είναι μούφα; Γιατί εγώ αυτό καταλαβαίνω έτσι όπως το θέτεις :-|

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
όχι, παιδι μου....απλώς λέω ότι αυτες οι οργανώσεις για τα ζώα που υπάρχουν στην Αμερική...δεν θα τις δούμε ποτε στην Ελλάδα...δυστυχως...λόγω τριτοκοσμικής νοοτροπιας!!!!
Άρα, το βλέπω πιό πιθανο να καταστρεφόμαστε το 2012...(να τη δεις τη ταινία...)!!!
Η chow...το "έπιασε"..γιατι έχει δει τη ταινία!!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Αααα, καλά λοιπόν. Πάντως εγώ ελπίζω ότι θα διαψευστείς μια μέρα :)

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Η chow...το "έπιασε"..γιατι έχει δει τη ταινία!!!!!
Κι όμως δεν την έχω δει και ούτε το έχω σκοπό. Δε μου αρέσουν τέτοιου είδους ταινίες. :D

Και εγώ ελπίζω να διαψευστείς μια μέρα και να δημιουργηθεί κάτι καλό και στη χώρα μας!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Δεν γίνεται όλη η εκπέδευση on cam...η εκπεδεύτρια δίνει τις οδηγίες και έπειτα οι ιδιοκτήτες του σκύλου τις εφαρμόζουν.και μετά αυτή ξαναγυρίζει για να δει τι έγινε,εμένα μου άρεσε πάρα πολυ ένα επεισόδιο με ένα ζευγάρι και τον σκύλο τους,ένα bull terrier,θεαματική αλλαγή

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog