Μεγαλύτερη βλακεία έχω καιρό να διαβάσω εδώ...@αγγελικη85 labrador δεν είναι 1000% αλλά πίστεψε με από labrador καλύτερο θα σου βγει.
Μεγαλύτερη βλακεία έχω καιρό να διαβάσω εδώ...@αγγελικη85 labrador δεν είναι 1000% αλλά πίστεψε με από labrador καλύτερο θα σου βγει.
Οκ, παίρνω πίσω το προηγούμενο ποστ, αυτό παίρνει βραβείο!Βασικα ειναι πιο ομορφο απο λαμπ
Και το πιο σημαντικο,επειδη σιγουρα εχει κ αλλα στο dna του,μειωνονται οι πιθανοτητες να παρουσιαστει κατι γενετικο.
Τωρα αυτο παλι απο που προκυπτει;;;; Γιατι να μειωνιονται και να μην αυξανονται;;; Μη λεμε οτι να ναι. Αν ηταν ετσι θα λυναμε ολα τα γενετικα προβληματα.Βασικα ειναι πιο ομορφο απο λαμπ
Και το πιο σημαντικο,επειδη σιγουρα εχει κ αλλα στο dna του,μειωνονται οι πιθανοτητες να παρουσιαστει κατι γενετικο.
Δεν ξερω αν το ξερεις,αλλα εχει λυθει με αυτη τη μεθοδο γονιδιακη ασθενεια (κατι με τοΤωρα αυτο παλι απο που προκυπτει;;;; Γιατι να μειωνιονται και να μην αυξανονται;;; Μη λεμε οτι να ναι. Αν ηταν ετσι θα λυναμε ολα τα γενετικα προβληματα.
Μπράβο ! Καλότυχος να είναι !!εδω ειμαι....ο δουκας βρηκε σπιτι στην αθηνα και χαιρομαι που βοηθησα σε αυτο,και εγω ειμαι παλι σε αναζητησει .....
Σε ενδιαφέρει η ηλικία ;εγω θελω ενα μεγαλο σκυλο μου αρεσουν λαμπραντορ,ελλ ποιμενικος θελω για μεσα στο σπιτι αλλα εχω και μεγαλο κηπο περιφραγμενο ειμαι εξοχη για να καταλαβετε δεν υπαρχει θεμα χωρου
θα ηθελα κουταβι για να τον μαθω μεσα στο σπιτι ναι τα κοιταω ολα αυτα καθημερινα .....Σε ενδιαφέρει η ηλικία ;
Αν έχεις facebook μπες στις σελιδες Αδέσποτα προς Υιοθεσία , save a greek stray , ΧΑΘΗΚΕ - ΒΡΕΘΗΚΕ -ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ etc ...
Αυτές τις μέρες έχω δει πολλές αναρτήσεις με σκυλάκια που νομίζω θα σου αρέσουν !
Δεν έχεις βρει κάτι που να σου τραβήξει το ενδιαφέρον ;;θα ηθελα κουταβι για να τον μαθω μεσα στο σπιτι ναι τα κοιταω ολα αυτα καθημερινα .....
Κοίτα σκυλιά που σε πλήρη ανάπτυξη θα φτάσουν μαξ 25 κιλά.εγω θελω ενα μεγαλο σκυλο μου αρεσουν λαμπραντορ,ελλ ποιμενικος θελω για μεσα στο σπιτι αλλα εχω και μεγαλο κηπο περιφραγμενο ειμαι εξοχη για να καταλαβετε δεν υπαρχει θεμα χωρου