Να δεις κάτι "χαπ" που ακούγονται στον αέρα αν αστοχήσει στο δάγκωμα....εγω δε το χω ξαναδει η κατι παιζει η απλα δαγκωνει καλα.η για παιχνιδι η τσαμπουκα δεν ειναι ψευτοδαγκωμα τωρα τι να πω δε ξερω
Να δεις κάτι "χαπ" που ακούγονται στον αέρα αν αστοχήσει στο δάγκωμα....εγω δε το χω ξαναδει η κατι παιζει η απλα δαγκωνει καλα.η για παιχνιδι η τσαμπουκα δεν ειναι ψευτοδαγκωμα τωρα τι να πω δε ξερω
Ρε συ αυτό είναι όμορφο! Είσαι σίγουρος ότι σου 'δωσε μαλινουά?ναι το μαυρομουτσουνο.εχει τρελανει κοσμο..και αρχικαψουρης εγω...
χμμμ μαλιστα...μακαρι να τις σηκωθουν..!!!αλλα ισχιει οτι οταν ειναι κουταβια δεν πρεπει να τα χαιδευουμε στο κεφαλι λογω αυτιων??δεν μπορω να στο εξηγησω επ ακριβως ισως καποιος να το διατυπωσεει καλυτερα αλλα φαντασου οτν τη πηρα ηταν το ενα ορθιο και το αλλο σχεδον.απλα στα κυοταβια μεχρι να αλλαξουν δοντια λογω του ολλου θεματος που γινεται στο κεφαλι πεφτουν και σηκωνονται οτα τελειωσει σταθεροποιουνται με το καλο πανω.αλλα πολλες φορες υπαρχει περιπτωση να τα ξαναριξουν η ενα απο αυτα και να τα σηκωσουν αργοτερα και αν δεν κανω λαθος συμβαινει περισσοτερο αυτο στα γ.π ειναι νομιζω πιο ευαισθητα στο θεμα αυτιων παντως προσεχουμε για να εχουμε
τι κανει?? χαχαστολιδι ειναι γιατι θα τη κρεμασω στο δεντρο μαυτα που κανει χρονιαπολλλα