εεεααα έρχεται έρχεται το μαλινουά!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
...ένα πρόβλημα μόνο με την πρώτη φωτο.....γιατί φοράτε γυαλιά ηλίου στον κροκόδειλο;:D

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Εγώ πάλι βλέπω δύο πολύ όμορφα σκυλιά, μια πολύ όμορφη κοπέλα (στο club ξανθιά φυσικά), αυτός ο άσχημος τι δουλεία γυρεύει σε τόσο όμορφες φωτογραφίες????:confused::p:confused:

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
στενη ευβοιας!!!μια χαρα ητανε αντε κοκονιαρη να παμε,οποιος θελει εχει και τσιτσι και μονοπατια φουλ για περπατημα..
ελη αυτος ο ασχημος οταν τον εφτιαξε ο θεος εσπασε το καλουπι για να μη ξαναβγει τοση ομορφαδα.τ
το βιντεο σας παιζει η εκανα μ@@@???

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Παίζει!!! Δεν ξέρω αν οι άλλοι το κατάλαβαν ότι είναι video! τώρα το πήρα γραμμή.... (είπαμε ε....)

sfinas

Well-Known Member
13 Ιουνίου 2010
306
0
Ρε κουφαλα Billy γουρουνιτσα την εχεις κανει!!!! Εμενα ειναι σαμιαμίδι μπροστά της!!:paja1:

Να σε πω.... Ετσι ακριβώς σου παιζει με το μπαλακι και στον εκπαιδευτη??

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
κοιτα στο βιντεο ειναι μετα απο καμια 30αρια επαναληψεις κ ειχε κουραστει τωρα εχει φτασει σε καλο σημειο το φερνει κοντα με αους το αφηνει και της πεταω το αλλο.στον εκπαιδευτη εχει λιγο διαφορα στην αρχη δεν ασχολειτε τοσο για κανα 10λεπτο γιατι την απασχολουν τα υπολοιπα σκυλια μετα στρωνει.η αληθεια ειναι πως τη τελευταια βδομαδα επιασε το νοημα γιατι μεχρι πριν συνηθως δεν το αφηνς το μπαλακι μην της το παρω.εσενα δε συμπεριφερετε το ιδιο?πως τα παει?εγω με το κομπο εχω ενα θεμα αλλα θα στρωσει πιστευω.
οχι ρε ετσι σου φαινεται πριν καμια 10αρια μερες που ζυγισα ηταν 7μιση κιλα

sfinas

Well-Known Member
13 Ιουνίου 2010
306
0
7μιση κιλα??? Φαινεται πολυ παραπανω αν σκεφτεις οτι σημερα ο δικος μου ειναι 11,5! Και ο δικος μου ειναι οντως πιο αδυνατος εμφανισιακα... Και ας τρωει σαν βοϊδι...Τεσπα.
Εγω φιλε εχω θεμα στα μπαλακια. Τα παιζει οπως παιζει εσενα στο βιντεο αλλα ξεκουραστος.... Ακολουθω αλλη τακτικη τωρα που μου ειπε ο Α. και πιστευω να το καταφερω το θεμα. Με τον κομπο ολα καλα. Σαν τρελο κανει. Αλλα με τα μπαλακια τρεις λαλουν και δυο ντιρινταχτα...!!! Και σε αυτο οφειλωμαι εγω γιατι τον επαιζα τελειως λαθος στην αρχη. Τον ειχα μαθει να μου τα φερνει.... Που να ηξερα....
Εχεις ξεκινησει και αους εσυ??? Α καλα.... Με εσφαξες στο γονατο τωρα....
Την αλλη Παρασκευη λογικα θα ξαναπαω. Εσυ??

sfinas

Well-Known Member
13 Ιουνίου 2010
306
0
Με το να σου φενρει το μπαλακι δεν κλειδωνει το σκυλι στο να κυνηγαει συνεχως το μπαλακι χωρις να παιρνει χαδια και επιβραβευση.

Status
Κλειδωμένο θέμα