διατροφη-συμπληρωματα-ασκηση-υγεια

μπουλης

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
752
306
n.smirni
Αρα που καταλήγουμε Αντώνη?
1.Δεν αξίζει πραγματικά η χρήση χημείας.
2.Αν αυτή έχει γίνει, δεν μπορούμε να το διαπιστώσουμε από μια φωτο.

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Αν υπαρχει η απαιτουμενη γνωση, η χορηγηση συμπληρωματων διατροφης δεν ειναι επικινδυνη και για τους σκυλος και για τον ανθρωπο. Αρκει να μην γινετε υπερβολη!

bull

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2009
529
2
Αθήνα
Αρα που καταλήγουμε Αντώνη?
1.Δεν αξίζει πραγματικά η χρήση χημείας.
2.Αν αυτή έχει γίνει, δεν μπορούμε να το διαπιστώσουμε από μια φωτο.
Συμφωνώ και στα δύο Μάνο, αν δεν υπάρχει ιατρικός λόγος, δεν αξίζει να καταφύγουμε στη χρήση αυτών των ουσιών, πέρα από τη ματαιοδοξία του ιδιοκτήτη δεν έχει να προσφέρει τίποτα θετικό στο σκύλο.

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
πω ρε γραμωση το σκυλι!!!!!ναι,αυτο δεν ειναι τουμπανο οπως θα λεγαμε,αλλα καταπληκτικη γραμωση το ζωο!!!
Αυτο για μενα ειναι ΤΟ τουμπανο σκυλι!
Μην σε ξεγελαει η γραμμωση του και τα λιγα του κιλα. Δεν ειναι μεγαλοσωμο σκυλι!

bull

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2009
529
2
Αθήνα
Αυτο για μενα ειναι ΤΟ τουμπανο σκυλι!
Μην σε ξεγελαει η γραμμωση του και τα λιγα του κιλα. Δεν ειναι μεγαλοσωμο σκυλι!
Πραγματικά καταπληκτική μυϊκότητα, κυριολεκτικά "τούμπανο"...!!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
εγω στο μυαλο μου εχω αλλιως το τουμπανο.δεν με γελαει κατι!επισης μην μπερδευεται το συμπληρωμα διατροφης με τα αναβολικα.αλλο το ενα αλλο το αλλο.επισης η γραμμωση κ στον ανθρωπο ερχεται κ μονο με μια πρωτεινη.ενα ροφημα με υψηλα ποσοστα πρωτεινης ειναι αρκετο κ φυσικα "λιγη" γυμναστικη.

απο εκει κ μετα,σιγουρα δεν μπορεις να καταλαβεις αν ενα σκυλι πηρε καποια στιγμη κατι,αν ομως εχεις ασχοληθει κ δεις το τι ορια εχουν οι μυες κ μετα δεις ενα σκυλι λιγο πιο υπερβολικο...ε νταξη...τι κανει νιαου νιαου...οι μυες εχουν ορια.ο μυς καθε φορα που σοκαρεται κ σκιζεται αναρρωνει κ επαναπλαθεται με τετοιο τροπο,οπως ειπε κ ο φιλος πιο πανω,ωστε να αντεξει την επομενη προπονηση-καταπονηση.ολα εχουν ορια ομως...δεν μπορει να ξεπερασει καποια ορια ο οργανισμος.

ειναι θεμα αντιληψεων αυτο.δεν ειναι ετσι ουτε αλλιως,θεωρω ομως οτιδηποτε δεν ειναι φυσικο σαν επικυνδηνο για την υγεια.εδω κραζουμε τις ξηρες τροφες,στα σκευασματα θα κολησουμε η μηπως αυτα ειναι καλυτερα?εχετε διαβασει ποτε εσεις που ασχοληθεικατε με συμπληρωματα σκυλων,αν εχει γινει καποιος κληνικος ελεγχος?εχει καποια εγκριση απο παγκοσμιο οργανισμο?δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.

επισης,οπως κ στον ανθρωπο,σκυλι που τρωει σωστα δεν χρειαζεται συμπληρωμα διατροφης.τονιζω ξανα συμπληρωμα διατροφης.
επισης καμια φορα αυτα δινονται για πιο γρηγορα αποτελεσματα κ αναρωση.καποια απο αυτα προσφερουν κ "εκρηξη" στον σκυλο.αναιβαζουν τα ορια στα υψη,ειναι επικυνδηνα ακομη κ για καρδιακα επεισοδια...

Last edited:

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
το πιτ των 9 μηνων πως εγινε ετσι?με τι γυμναστικη?ξερουμε?ακομη κατι επικυνδηνο...9 μηνων σκυλι ,που σημαινει οτι το ξεκινησε πριν κανα δυμηνο τουλαχιστον την γυμναστικη...ποτε ζορι σε κουταβια!!!ημαρτων!!!

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
το πιτ των 9 μηνων πως εγινε ετσι?με τι γυμναστικη?ξερουμε?ακομη κατι επικυνδηνο...9 μηνων σκυλι ,που σημαινει οτι το ξεκινησε πριν κανα δυμηνο τουλαχιστον την γυμναστικη...ποτε ζορι σε κουταβια!!!ημαρτων!!!
Για αυτο το εβαλα και εγραψα και την ηλικια του. Μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση!!!

μπουλης

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
752
306
n.smirni
Παλικάρια μου!!!!!!
Ετσι είναι οι γραμμές τους!!!!!!!!!
Βλέπεις σκύλο από αυτούς, που δεν έχει ασκηθεί ποτέ,
και είναι όπως δεν θα γίνει άλλος από άλλη γραμμή ποτέ και με κανένα τρόπο!!!!

Λίγο τα αίματα, λίγο η άσκηση,
αυτό είναι το αποτέλεσμα.

Πολύ πιο εύκολο από ότι φαντάζεστε!;)

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
μηπως ακομη ενα συμπερασμα που θα μπορουσαμε να βγαλουμε, κ αυτο κ με αφορμη την φωτογραφια του πιτ ,ειναι οτι ενα πολυ μεγαλο ποσοστο του κοινου των σκευασματων αυτων,μπορει να ειναι κομπλεξικοι ιδιοκτητες?..ξερετε ,αυτοι που πηραν σκυλο για αλλους λογους απο οτι θα επρεπε..

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
μακαρι να ειναι τοσο ευκολο μπουλη...ομως ποσο ευκολο ειναι δλδ?με εναν περιπατο κ λιγο παιχνιδι που κανει ενα σκυλακι 7-8-9 μηνων?μου κανει εντυπωση ,γιατι εχω φιλαρακια με πολυ ωραιες γραμμες πιτ,τρεχουν κ παιζουν κ κανουν ο,τι θα εκανε ενα ζωηρο κουταβι,αλλα ετσι δεν εγιναν.ναι εχουν μυς,ειναι ψιλοστεγνα,αλλα νομιζω φαινεται η διαφορα του "Εχω την ταση",με το "με ταραξε στο χιλιομετρο"...

Last edited:

μπουλης

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
752
306
n.smirni
Mερικά πράγματα αν δεν τα δεις, δεν τα πιστεύεις και είναι λογικό.
Σίγουρα χρειάζεται άσκηση, αλλά επιμένω στα παραπάνω.
Εχω προσωπική είκόνα.

Αλλωστε τα σκυλιά που είδαμε στις φωτο είναι κατά την γνώμη μου κάτω από 20 kgr!
Aυτό κάνει τα πράγματα ακόμα πιο έυκολα.

Κάνε μια αναζήτηση για τους Garner και Patrick.
Δες αύτές τις γραμμές και πες μου!;)

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
παιρνει ενα βοδι ,σκαβει το πατωμα,το βαζει μεσα κ ξεκιναει κ το χτιζει!η καλη δουλεια θελει θεμελια φιαλαρακι! :p
το tweight pull ειναι κατι αντιστοιχο.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
εσείς κάνετε πλάκα τώρα-γουστάρω...
αλλά τέτοια μυικότητα δεν γίνεται με γυμναστική
θέλει body building...
και επειδή δεν μπορώ να φανταστώ σκύλο σε πάγκο με βάρη ή σε εκείνα τα μηχανήματα με τα βάρη και τα συρματόσχοινα και τους μοχλούς έκανα μιά ερώτηση...ίσως την διατύπωσα λάθος?
αλλά μόνο με τρέξιμο και άλματα μπορώ να φανταστώ ότι θα γυμνάζεται ο σκύλος, σωστά?

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
σου απαντησα βρε,weight pull.τρομερη δουλεια!κανει πολυ καλο σωμα το σκυλι!κ απο εκει κ μετα,κολυμπι,αν εχεις την δυνατοτητα,τρεξιμο κ περπατημα.κ φυσικα περπατημα κ τρεξιμο κ με βαριδια.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
δηλαδή αν δεν μάθεις το σκύλο να μην τραβάει το λουρί του κάνεις και γυμναστική με μιά απλή βόλτα !!!!!!!!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
που το πας?χεχεχε
οτι ολα αυτα ειναι υπερβολες αν καταλαβα καλα?ισως κ να ειναι!το πραγματικο αποτελεσμα πρεπει να το βλεπουμε στην ψυχη του σκυλου!κατα ποσο ευχαριστημενος ειναι με αυτο που κανει.αν δεν ειναι ,δεν υπαρχει νοημα.