Τελικα επαιξα ξυλο
με εναν τυπο γυρω στα 30-35 που και καλα ηρθε να μου κανει παρατηρηση που ειχα τους σκυλους στην πλατεια γιατι εκει παιζουν και μικρα παιδια
απο την αρχη του ειπα να μην ερχεται κοντα μου γιατι το επαιζε και τσαμπουκαλης αλλα αυτος ολο μου κολλαγε
αφου η συζητηση εγινε πιο εντονη πηγε να με χτυπησει και τα μαζεψε μερικα κλωτσομπουνιδια
ολα καλα αλλα να με χτυπησουν δεν καθομαι
με πετυχαινει λοιπον στον δρομο μετα απο μια εβδομαδα και μου λεει οτι ο Παρης τον εχει δαγκωσει σε 4σημεια και μου δειχνει κατι μελανιες αναμεσα πλατη κοιλια
και το αστειο ειναι οτι προσπαθουσε να με πεισει εμενα οτι ο σκυλος τον δαγκωσε
και μου περιεγραψε ενα σκηνικο οπου ο Παρης τον κρατουσε χειροποδαρα στο εδαφος
aja1: :maria: και εγω τον χτυπαγα
οταν του ειπα οτι οι δαγκωνιες ειναι τρυπες και οχι μελανιες μου ειπε οτι εχει κανει μυνηση κατα αγνωστου και εχει ιατροδικαστικη γνωματευση και κατι τετοια και 5 μαρτυρες - τρομαξαμε
του ειπα μαρτυρες βρισκω και εγω , και στην τελικη ετσι ειναι εχω και τους παλιους καθηγητες μου για μαρτυρες γιατι η πλατεια ειναι απεναντι απο το παλιο μου σχολειο και ηδη εχω βρει αλλους 10 οτι παιζανε μπασκετ εκεινη την ωρα να ερθουν υπερ μου αν γινει τιποτα , οποτε δεν με νοιαζει
αλλα ο τυπος ειναι καλο παραδειγμα μεγαλου βλακα εκατσε να τον χτυπησουν για να πει οτι και καλα τον δαγκωσε ο σκυλος
οταν του ειπα τα παραπανω για δικους μου μαρτυρες το γυρισε οτι και καλα δεν εχει τιποτα με εμενα ουτε με τον σκυλο αλλα να μην ξαναπαμε στην πλατεια
aja1:
μου ειπε και οτι και αυτος εχει σκυλους και τους γουσταρει και τετοια
περασα ομως απο το σπιτι του και ειδα οτι εχει ενα μικρο σκυλι δεμενο στο μπαλκονι
τι κανω λοιπον ;;