"δεν με παιζει κανεις..."

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
η κιρκη ειναι σχεδον 3 και ακομα ειναι κλοουν....κλοουν ομως,77 κιλα και νομιζει οτι ειναι πουπουλο και κανει σα χαζουλι...ο φλωρος ηταν τρελος,εντελως ομως,μια κατηγορια απο μονος του,εγω το ευχαριστιομουν με τη ψυχη μου,εδινα σημασια σε οτι με ενοχλουσε πολυ αλλα κατα τα αλλα τον αφηνα να το ευχαριστιεται και εκεινος με την ψυχη του γιατι τωρα αυτα σκεφτομαι και γελαω,τοτε με προβληματιζαν πολλα μπορω να πω κι εμενα αλλα πλεον νομιζω οτι ναι χρειαζοντε επαφη και με αλλα ζωακια,να τα πηγαινει καλα χωρις να βγαζει επιθετικοτητα,πολυ βασικο για εμενα (για να διευκολυνεται η δικη μας ζωη επι το πλειστον)ομως αυτο που εχω καταλαβει οτι εχουν πραγματικα αναγκη τα ζωακια μας ειναι η επαφη μαζι μας,εμεις ειμαστε ολος ο κοσμος τους και ας εχουμε την ζωη μας,τα αγχη μας,την ρουτινα μας κτλ, αυτα ομως?αυτα εχουν μονο εμας και ολα γυρνουν γυρω μας,για ποσους ανθρωπους μπορουμε να το πουμε αυτο? συμφωνω με μαρεκο,ασχολεισου οσο μπορεις με το σκυλακο σου,κουραζε τον(a tired dog is a happy dog with a happier owner :p )μην του επιτρεπεις να κανει οτι θελει(αλλωστε εσυ εισαι ο αρχηγος της αγελης σας και πρεπει να πηγαινει συμφωνα με τους κανονες σου)και μεγαλωνοντας θα στρωσει,αν οχι θα εχεις στρωσει εσυ μαζι του,χεχε
ολα καλα θα πανε και θα δεις θα τα ακους απο αλλους και θα σκεφτεσαι τον δικο σου και θα γελας,θα δινεις και συμβουλες εσυ μιας και θα το εχεις περασει.. υπομονη και επιμονη λοιπον και μην ξεχνας μεσα σε ολα αυτα να περνας καλα με το σκυλο σου...........