γρρρρρρρρρρρρ και δαγκωματακια κ λιγο σηκωμα παντιερας

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
κανεις λαθος εδω.καταρχην επιβραβευση μπορει να ειναι πολλα πραγματα,απο παιχνιδι μεχρι χαδι.σιγουρα μια λιχουδια που ειναι πιο νοστιμη απο την κροκετα του θα ειναι καλυτερη,αλλα δεν σημαινει οτι το ζωο δεν θα μαθει κ ετσι.κ πιστεψε με ,ξερει απο την αρχη τι του δινεις.στο σκυλι μετραει κ η κινηση.ικανοποιει για ακομη μια φορα το ενστικτο του για επιβιωση.κ η κροκετα οπωτε ειναι μια χαρα.αλλα ξαναλεω,σιγουρα ενα βρασμενο συκωτακι θα ειναι καλυτερα,αλλα κ αυτο θελει μετρο.οχι παντα συκωτακι,οχι παντα κροκετα.οι λιχουδιες πρεπει να εναλλασονται κ σιγα σιγα να ελλατωνονται.επισης πρεπει να ξερουμε ,οτι εστω κ μια πολυ πολυ μικρη μπουκιτσα απο κατι ειναι αρκετη.ακομη κ το να ακουμπησουμε το χερι μας σε ζουμερο κρεας κ του δωσουμε να το γλυψει ,αυτο για το σκυλι ειναι λιχουδια κ επιβραβευση.

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
μαλλος εχετε δικιο μιας κ πλεον δεν τρωει απο το μπολ κ περιμενει απο το χερι...της εδωσα για βραδινο χθες με το χερι απλα για να φαει, αλλα σημερα που παλι το πρωι γιοκ, της εδινα εντολες(αλλιως δεν ετρωγε) κ της αφηνα λιγη ξηρα τροφη κατω . Το μεσημερι παααααααααααααλι δεν εφαγε, αλλα εγω ουτε με το χερι, ουτε στο πατωμα. Ας πεινασει. Ειναι μαφια αλλα εγω μπορω να γινω πολυ στριτζω αν χρειαστει.

ξερω και το νιωθω, δεν ξερω πως να σας το πω, οτι αν με φερει τουμπα(οσο κι αν καποιες φορες θαθελα να την κακομαθω) θα κανω πρωτα πρωτα κακο σε εκεινη. Κ μετα στη σχεση μας κ μετα σε μενα.

το βεβαιο ειναι οτι δεν θα επιτρεψω ξανα να κανουν κατι που θεωρω λαθος. Κ ας ειμαι η στριμενη της παρεας.η φρικαρισμενη. Η Χοουπ εχει μοναχα εμενα.

σας ευχαριστω ολοψυχα κ παλι. Δεν εχω λογια.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Στριμμένη γιατί ρε evelyna??? Δηλ γιατί βάζεις τον εαυτό σου σε τέτοια κατηγορία??? Κάποιοι μπορεί να "ΝΟΜΙΖΟΥΝ" ότι ξέρουν αλλά μπιπ...................... ξέρουν!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
οταν παρουν κ αυτοι σκυλο η αν μοιραστουν αργοτερα η κ τωρα τις δυσκολιες που αντιμετωπιζεις εσυ η καποιος αλλος,τοτε μονο μπορουν να μιλανε κ να χαρακτηριζουν.δεν ειναι ανγκη να νευριασεις μαζι τους.απλα αδιαφορησε.ετσι να λες ειμαι εγω,γκεσταπο!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Εχω κάτι άσχετα ξαδελφάκια (κοντά στα 40... :p ) που κάθε μα κάθε φορά που έρχονται σπίτι και βλέπουν ότι ο Σωτήρης είναι απόλυτα υπάκουος (για την ακρίβεια, εντολές μέσα στο σπίτι, παίρνει μόνο με το δάχτυλο και τα μάτια), σχολιάζουν με θλίψη, πόσο το έχω ευνουχίσει το σκυλί. Στην πραγματικότητα, ζηλεύουν και τσαντίζονται που δεν τους αφήνω να τον κάνουν ότι θέλουν... Μέσα και έξω από το σπίτι, ούτε ο Θεός ο ίδιος, δεν ενοχλεί τα σκυλιά μου, αν δεν θέλουν αυτά και εγώ.

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
πηγαμε κ την ειδε και η εκτροφεας και χθες και σημερα κ μιλησα μαζι της αρκετη ωρα. Μου ειπε η γυναικα να μην φρικαρω,χιχι! μου εδωσε κ το ονομα εκπαιδευτη που ξερει απο τηην φυλη οποτε πρωτα ο θεος που θα τελειωσει τα εμβολιακια της, ολο κ κατι θα κανουμε σιγα σιγα...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97