δεν σημαινει οτι οτι διαβασω το κανω αφιλτραριστα. Δοξα τον ΘΕο, εχω λιιιγο εγκεφαλο να διακοσμει το εσωτερικο του κρανιου μου,χοχο.
Σημερα ηρθε πχ ενας φιλος μου, κ επαιξε μαζι της με τα χερια του, την τσιτωνε . Κοιτα μου λεει που θα νευριασει. Ρε του λεω, αφου το ξερεις οτι θα νευριασει, ΓΙΑΤΙ τη νευριαζεις;;; κ βεβαια η μικρη γρυλλισε κ επιχειρουσε να δαγκωσει τα χερια του φιλου μου. Εγω της ελεγα οχι μη, κ ο φιλος μου(ειχε 16 χρονια γκριφον κανις) μου λεει, χαλαρωσε μωρη λιγο. Μην το εχεις συνεχεια με κανονες.
Τελος παντων. Δεν ξερω...Αλλοι λεν οτι το καταπιεζω, ειναι μικρο ακομα, αλλοι οτι ειμαι λασκα. Εγω διαβασα εδω οτι πρεπει κακες συνηθεις να κοβονται εξ αρχης γιατι μπορει να μην πειραζει πχ οταν ειναι μικρο να πηδαει πανω μας, αλλα οταν μεγαλωσει θα ειναι ενοχλητικο κ ετσι εξ αρχης του μαθαινουμε να μην το κανει. Μου φανηκε λογικο κ αυτο κανω.Ακομα κ κτηνιατρος μου ειχε πει θυμαμαι να χαλαρωσω με τις εντολες γιατι ηταν μικρη. Αντε βγαλε ακρη.
Το θεμα με τις λιχουδιες. Κοπηκαν γιατι ειχε μαθει να τρωει μονο αυτες, συνολικα 5 μπισκοτακια το πολυ τη μερα κ λιχουδιες με γαλατακι 3-4. Ναι, ναι, δεν ετρωγε ξηρα παρα μονο μπισκοτακια. ετσι, μου ειπε ο εκτροφεας να τα κοψω, τουλαχιστον μεχρι να παρει λιγο βαρος, να συνηθισει την ξηρα της, κι ας παει λιγο πισω η εκπαιδευση. σημερα παντως ειδα οτι εκτελει το κατσε και το ελα ακομα κ σε κοσμο, οταν εκεινη ειναι σε τρελα. Καλο αυτο. Αυτο που κανω πλεον ειναι να της δινω τη βιταμινη της που της αρεσει ως επιβραβευση, ξερετε, τη δοση της ημερας λιγο λιγο.
Τελος, κ μιας κ μπαλκονι γιοκ, της ανοιξα το παραθυρο να ακουει θορυβους. αμαξια, ανθρωπους κλπ.Στην αρχη σηκωνε το κεφαλι τρομαγμενα πχ αλλα σε 5 λεπτα ειχε εξοικιωθει κ ηταν χαλαρη.