γιατι ημιαιμο?

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
Καλησπερα Asli μου εγω παλι πιστευω οτι με το thread που ανοιξες προσπαθεις να ικανοποιησεις και να πεισεις τον εαυτο σου οτι εκανες καλα που εδωσες καποια χρηματα για να παρεις το σκυλο σου, μεσω των απαντησεων που περιμενεις ή και προκαλεις να ακουσεις απο τους υπολοιπους χρηστες (μιας και ενω στην αρχη η ερωτηση σου ηταν ποια ειναι η αποψη μας, δεν δειχνεις να δεχεσαι κατι αντιθετο απο αυτο που πιστευεις εσυ). Αποψη μου ειναι οτι εαν εδωσες χρηματα καλα εκανες και τα εδωσες αρκει παντα να νιωθεις σιγουρη/ος για την καθε κινηση σου. Εγω επελεξα ημιαιμο γιατι ετσι ηθελα. Και δε θα το παρω με βαση "εξυπναδας΄" ή μορφολογιας η οτιδηποτε. απλα το ηθελα. πολυ υποκειμενικα κριτηρια που αφορουν μονο το ατομο που σκεφτεται να παρει καποιον συγκεκριμενο σκυλο. Αυτη ειναι η δικη μου αποψη... :)

asli

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2008
557
1
48
Θεσ/νικη-Αγ.Τριαδα
aslihan.gr
Γεια σου και απο μενα φιλε tasosrules!
Μη βαζεις τα χρήματα δεν ειναι αυτο και ολοι εκει την πήγατε την κουβέντα
αν ειστε ευχαριστημένοι που εχετε ενα λιοντάρι με τίγρη διασταυρωμένο
γουστο σας και καπελο σας, αλλα ειναι ωραιο ειναι σωστο απεναντη στη φυση?
γιατι μη μου πείτε ΟΧΙ ολοι σας αν οχι ολοι οι περισσότεροι τα ζευγαρώνετε
και παει μακρυα το τρενο, δεν εχει σταση ....
Δεν ειμαι κατα των ζωων (ημιαιμα)ειμαι κατα των διασταυρώσεων που εχει και
συνέχεια, προσωπική άποψη καταθέτω που θελω να την μοιραστώ με εσάς!!!

Συμφωνώ με το Νικο! :wink:

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
Κατ'αρχας το οτι χρησιμοποιεις Β' πληθυντικο προσωπο πιστευοντας ετσι οτι ειμαστε "μειοψηφια" δινεις την εντυπωση οι δεν εχεις γνωση του τι γινεται. Δευτερον, το οτι καποιος εχει ημιαιμο σκυλακι δε σημαινει απαραιτητα οτι ειναι και κωλοπαιδο και οτι ειναι ανωριμος και οτι θα το ζευγαρωσει και και και... Ισα ισα, οι αναπαραγωγες που μαλιστα εχουν ως σκοπο ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ γινονται ΚΥΡΙΩΣ με καθαροαιμα σκυλια. Η γνωμη του καθενος ειναι σαφως σεβαστη. Το να σεβεσαι παραλληλα ομως και τη γνωμη του αλλου ειναι κατι που επιβαλλεται... :wink:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
asli said:
Γεια σου και απο μενα φιλε tasosrules!
γιατι μη μου πείτε ΟΧΙ ολοι σας αν οχι ολοι οι περισσότεροι τα ζευγαρώνετε
και παει μακρυα το τρενο, δεν εχει σταση ....
Νομίζω ότι είναι σαφές σε αυτό το forum, ότι είμαστε εναντίον του ζευγαρώματος, πλην αυτού που γίνεται, όπως πρέπει να γίνεται, από σωστούς επαγγελματίες εκτροφείς.

Αρκετοί που έχουν ημίαιαμα εδώ μέσα τα έχουν πάρει από αδέσποτα και καλά έκαναν και μπράβο τους!

asli

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2008
557
1
48
Θεσ/νικη-Αγ.Τριαδα
aslihan.gr
δεν μιλησα μονο για αυτους που ειναι εδω μεσα αλλα και τους εξω ...
και εννοείτε οτι το καλο πρεπει και να το πληρώσεις σ αυτη τη ζωη (μη το πατε εκει δεν μιλαω για αυτο ομως) !

"μειοψηφια"-(το οτι καποιος εχει ημιαιμο σκυλακι δε σημαινει απαραιτητα οτι ειναι και κωλοπαιδο και οτι ειναι ανωριμος )

tasosrules αυτο εσυ καταλαβες ?αρα τσαμπα μιλαω :roll:

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
Πολλες φορες κατι που δεν πληρωνεις ειναι πολυ καλυτερο.. πιστεψε με :wink:
Επισης, εσυ δεν εγραψες οτι οσοι εχουν ημιαιμα τα αναπαραγουν κλπ? εκεινα τα ατομα ανεφερα ως κωλοπαιδα ανωριμους κλπ. και ειναι κατι που δεν ισχυει σε καμμια περιπτωση. τουλαχιστον πιστευω (και ελπιζω) οχι στα ατομα που ειναι εδω μεσα. Και πιστεψε με , οι πιθανοτητες αναπαραγωγης ειναι πολυ περισσοτερες σε καθαροαιμα σκυλια , που οπως επαναλαμβανω μοναδικο σκοπο εχει το κερδος, παρα σε ημιαιμα σκυλια που τις περισσοτερες φορες εχουν πρκυψει απο αμελεια των ιδιοκτητων, παρα απο εσκεμμενο ζευγαρωμα.

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Η αρχικη ερωτηση ειμαι εντελως κενη νοηματος...

Παντως οι ιδιοκτητες "καθαροαιμων" το ζευγαρωμα το εχουν για πλακα...Αντε να τους πεισεις να μαζευτουν. Οταν βγαινω με σκυλια στο δρομο, μου την πεφτουν κατα μεσο ορο 3-4 ιδιοκτητες "καθαροαιμων" του αντιθετου φυλου για ζευγαρωμα...Μεχρι μπουνιες εχω αναγκαστει να παιξω με μ...... που μου την εστηνε στο παρκο με το "γαμπρο"...

gouv

New Member
17 Μαρτίου 2008
1
0
asli said:
Καλησπερα δεν ξερω αν μερικοί με πάρετε στραβά αλλα το λεω
με καλή διάθεση .
Βλεπω και εδω στο φορουμ και εξω γενικα οτι ο κόσμος επιλέγει
να εχει στη κατοχή του σκυλιά ημιαιμα που πολλές φορές αυτά έχουν
κακούς χαρακτήρες και γεννετηκα προβλήματα (στα καθαροαιμα υπαρχει
και ενα pedigree που μπορεις να δεις καποια πραγματα)γιατι λοιπον
εσεις που εχετε τετοια σκυλια δεν ψαχνετε να παρετε για συντροφιά-
παρέα-φύλακα ενα καθαρόαιμο και επιτελούς να σταματήσουν η περίεργες
διασταυρώσεις που εχουν σαν αποτέλεσμα αυτά τα ζώα !

επισης να πω οτι και εγω ειχα καποτε ενα ημιαιμο ....τι λετε λοιπον ???
ΓΙΑΤΙ?γιατι τα σκυλια δεν ειναι computers ουτε μαρκες αυτοκινητων.ειναι ψυχες που στο χερι σου ειναι να διαμορφωσεις το χαρακτηρα τους και αυτο ειναι το ομορφοτερο.εκτος αυτου γνωριζω πολλα καθαροαιμα με προβληματα υγειας οπως δυσπλασια και με ασχημες συμπεριφορες επισης

εκτος αυτου καλο ειναι να σκεφτομαστε με βαση τις συνθηκες της χωρας μας.τοσα ζωα που πεινανε στους δρομους κι εγω θα σκεφτω να παρω σκυλο μαρκας-ρατσας?
με συγχωρεις που απανταω αποτομα αλλα το να περιγραφεις τα ημιαιμα ζωα σαν τερατα μου φαινεται ρατσιστικο και απαξιωτικο.μιλαμε για ψυχες!!

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
46
Το ημίαιμο μου μια χαρά χαρακτήρα είχε και όλα τα ημίαιμακια που προσέχω στο δρόμο είναι τα πιο υπέροχα πλάσματα που βλέπω καθημερινά. Όσο για τα προβλήματα υγείας... μια χαρα υγιέστατα είναι για τον τρόπο που ζούνε. Για βάλε τα δικά μας τα καθαρόαιμα να ζήσουν έξω στο δρόμο χωρίς να τα προσέχει κανείς και θα δείς πόσα προβλήματα υγείας θα αποκτήσουν!!!