sir-elric said:εγω δεν τα γουσταρω τα ημιαιμα γιατι τα νευρα τους και τα drives τους ειναι χαλια μαυρα!!!
δεν ειχα ποτε καθαροαιμο!!
παντα ημιαιμα!!asli said:sir-elric said:εγω δεν τα γουσταρω τα ημιαιμα γιατι τα νευρα τους και τα drives τους ειναι χαλια μαυρα!!!
δεν ειχα ποτε καθαροαιμο!!
:shock: :shock: :shock: τι εχεις δηλαδη?
μην κλαις και μην λυπασαι που βραδιαααζειιιιasli said:μα αλλο πραγμα ρωτησα και απο τι βλεπω παει αλλου η κουβεντα!
οχι,δεν ειναι ετσι,απλα δεν πινετε το ιδιο...δωσε και στον διπλα ντε να συννενοηθειτεεεε :lol:asli said:γραφεις ΔΕΝ γουσταρεις τα ημιαιμα και εχεις ημιαιμο :shock:
να μας τρελάνεις θες δεν μπορει!!!!
Τι εννοείς ακριβώς? Ότι τα ημίαιμα δεν έχουν θέση στα σπίτια μας? Ότι με τη στείρωση και τη φροντίδα τους διαιωνίζεται το πρόβλημα?asli said:στου κούφου την πορτα οσο θελεις βροντά !!!
το οτι έχει γεμίσει η κοινωνία με ημιαιμα είμαστε ευχαριστημένοι ε? :shock:
αν το παμε ετσι αλλαζει ...τα έξοδα ομως ειναι ιδια εκτος αν δεν τρωνεgalazio said:μην κλαις και μην λυπασαι που βραδιαααζειιιιasli said:μα αλλο πραγμα ρωτησα και απο τι βλεπω παει αλλου η κουβεντα!
εμειιιιις,που ζησαμε φτωχοιιιι :lol:
βρε,ξερεις ποσο εχει φτασει το πετρελαιο θερμανσης? εχει η οικογενεια να δωσει 1500 ευρω για σκυλο? κι αμα της τα κακαρωσει απο καρδια-συστροφη-καυσωνα-καισαρικη-εναν ορχι :lol:βρεγμενη purina-θα παει να παρει αλλον?
:cuniaoo: :-# :-#asli said:δεν ειναι μονο τα πετ σοπ που μπορουν να σου βρουν ενα
σκυλακι καθαροαιμο που κοστιζει τοσο δεν θες να το κανεις
πρωταθλητή απλα να ειναι original που λενε!!!
Θέλω εγώ ανάλυση. Γιατί και στο ημίαιμο που είχα premium τροφή έδινα και πιστεύω πάρα πολύς κόσμος κάνει το ίδιο. Κι εγώ θεραπεία για καλαζάαρ έκανα τρείς φορές και πάντα τα καλύτερα που μπορούσε η τσέπη μου να προσφέρει, και γενικά όσο καλύτερη ζωή μπορούσα να προσφέρω απ' όλες τις απόψεις. Δεν καταλαβαίνω τι ρόλο παίζει η καθαροαιμία στο πόσο αγαπάς το σκυλάκι σου.galazio said:οοοχιιιι,δεν ειναι ιδια τα εξοδα asli...και ακριβοτερη τροφη θα παρεις στο καθαροαιμο (θες αναλυση?) και πολλα πολλα ακομη καλυτερα και ακριβοτερα θα κανεις και μεγαλυτερο κοπο θα κανεις,βαλε και την εκπαιδευση :wink:
Γιατί είναι καλύτερο για τα σκυλιά?Νικος said:καλυτερο για τα σκυλια θα ηταν να ειναι ρατσας με την προυποθεση βεβαια οτι ο ιδιοκτητης γνωριζει για την φυλη.
Νικος said:καλυτερο για τα σκυλια θα ηταν να ειναι ρατσας με την προυποθεση βεβαια οτι ο ιδιοκτητης γνωριζει για την φυλη.ενα ημιαιμο σκυλι ειναι λαχειο για τον ιδιοκτητη αλλα το ιδιο ειναικαι ο ιδιοκτητης για τον σκυλο αφου δεν θα ειναι προετομασμενος για τις διαφορες εκπληξεις και αν δεν μπορει να πρασαρμοστει και αυτος στις αναγκες του σκυλου αστα να πανε.