γιατι ημιαιμο?

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
εγω δεν τα γουσταρω τα ημιαιμα γιατι τα νευρα τους και τα drives τους ειναι χαλια μαυρα!!!

δεν ειχα ποτε καθαροαιμο!!

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
asli said:
sir-elric said:
εγω δεν τα γουσταρω τα ημιαιμα γιατι τα νευρα τους και τα drives τους ειναι χαλια μαυρα!!!

δεν ειχα ποτε καθαροαιμο!!

:shock: :shock: :shock: τι εχεις δηλαδη?
παντα ημιαιμα!!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
asli said:
μα αλλο πραγμα ρωτησα και απο τι βλεπω παει αλλου η κουβεντα! :cry:
μην κλαις και μην λυπασαι που βραδιαααζειιιι
εμειιιιις,που ζησαμε φτωχοιιιι :lol:
βρε,ξερεις ποσο εχει φτασει το πετρελαιο θερμανσης? εχει η οικογενεια να δωσει 1500 ευρω για σκυλο? κι αμα της τα κακαρωσει απο καρδια-συστροφη-καυσωνα-καισαρικη-εναν ορχι :lol:βρεγμενη purina-θα παει να παρει αλλον?

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
asli said:
γραφεις ΔΕΝ γουσταρεις τα ημιαιμα και εχεις ημιαιμο :shock:
να μας τρελάνεις θες δεν μπορει!!!!
οχι,δεν ειναι ετσι,απλα δεν πινετε το ιδιο...δωσε και στον διπλα ντε να συννενοηθειτεεεε :lol:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
asli said:
στου κούφου την πορτα οσο θελεις βροντά !!!

το οτι έχει γεμίσει η κοινωνία με ημιαιμα είμαστε ευχαριστημένοι ε? :shock:
Τι εννοείς ακριβώς? Ότι τα ημίαιμα δεν έχουν θέση στα σπίτια μας? Ότι με τη στείρωση και τη φροντίδα τους διαιωνίζεται το πρόβλημα?
Κατά τη γνώμη μου το πρόβλημα δεν είναι τα ημίαιμα - αν είναι ποτέ δυνατόν - αλλά το γεγονός ότι υπάρχουν αβοήθητα αδέσποτα, ημίαιαμα ΚΑΙ καθαρόαιμα.
Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα. Τρελαίνομαι με όλα τα σκυλάκια, ακόμα και αυτό:

asli

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2008
557
1
48
Θεσ/νικη-Αγ.Τριαδα
aslihan.gr
galazio said:
asli said:
μα αλλο πραγμα ρωτησα και απο τι βλεπω παει αλλου η κουβεντα! :cry:
μην κλαις και μην λυπασαι που βραδιαααζειιιι
εμειιιιις,που ζησαμε φτωχοιιιι :lol:
βρε,ξερεις ποσο εχει φτασει το πετρελαιο θερμανσης? εχει η οικογενεια να δωσει 1500 ευρω για σκυλο? κι αμα της τα κακαρωσει απο καρδια-συστροφη-καυσωνα-καισαρικη-εναν ορχι :lol:βρεγμενη purina-θα παει να παρει αλλον?
αν το παμε ετσι αλλαζει ...τα έξοδα ομως ειναι ιδια εκτος αν δεν τρωνε
τα ημιαιμα και τα φορτίζεις σαν τα κινητα :wink:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
οοοχιιιι,δεν ειναι ιδια τα εξοδα asli...και ακριβοτερη τροφη θα παρεις στο καθαροαιμο (θες αναλυση?) και πολλα πολλα ακομη καλυτερα και ακριβοτερα θα κανεις και μεγαλυτερο κοπο θα κανεις,βαλε και την εκπαιδευση :wink:

asli

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2008
557
1
48
Θεσ/νικη-Αγ.Τριαδα
aslihan.gr
δεν νομιζω φιλε-η :?: galazio και εκπαίδευση δεν θέλουν όλες η φυλές
το μονο που στοιχίζει ειναι η αγορα του αλλα για 10-15 χρονια που υποτίθεται
οτι θα ζει μαζι μας δεν ειναι και πολλα τα 500-600€ ετσι δεν ειναι?

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ποσα? 500-600 :lol: για πετ σοπ μιλας?

ειναι πολυ περισσοτερα τα χρηματα που δινεις για ολη την ζωη του και το ξερεις καλα,μην παιζουμε τωρα.
εσυ για ποιο λογο ειχες ημιαιμο?

(φιλη :wink: )

asli

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2008
557
1
48
Θεσ/νικη-Αγ.Τριαδα
aslihan.gr
δεν ειναι μονο τα πετ σοπ που μπορουν να σου βρουν ενα
σκυλακι καθαροαιμο που κοστιζει τοσο δεν θες να το κανεις
πρωταθλητή απλα να ειναι original που λενε!!!

ετσι ξεκινησα που λεει και ο Σφακιανακης με ημιαιμο!

sarah

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2008
98
0
καθαρόαιμο θα παρει καποιος που θελει να ασχοληθει και με εκθεσεις και με ζευγαρωματα! τωρα αν η αγάπη των ημιαιμων υπηρχε στα καθαροαιμα δεν θα ειχαμε πολλα ημιαιμα.... :lol:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
asli said:
δεν ειναι μονο τα πετ σοπ που μπορουν να σου βρουν ενα
σκυλακι καθαροαιμο που κοστιζει τοσο δεν θες να το κανεις
πρωταθλητή απλα να ειναι original που λενε!!!
:cuniaoo: :-# :-#

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Παιδιά συνέλθετε. Το ημίαιμο δεν το επιλέγεις για οικονομικούς λόγους, επειδή γουστάρεις καθαρόαιμο και δεν έχεις λεφτά. Ούτε είναι test drive της μαλακίας σου μέχρι να πάρεις καθαρόαιμο. Το επιλέγεις από άποψη.

Η μικρή μου με το καλαζάρ και μια στείρωση καραμπινάτη με το που τη μάζεψα, γιατί ήταν και έγγυος, εξετάσεις κλπ, μια χιλιάρα μου πήγε.

Και αφότου έμαθα ότι η καλύτερη ξηρά είναι η orijen, δίνω orijen. Πριν έδινα μαγειρευτό γιατί το θεωρούσα καλύτερο, πλέον άλλαξα γνώμη.

Και στο πρώτο μου post, το έγραψα και κεφαλαία τρομάρα μου αλλά που μάτια, έγραφα ότι το ημίαιμο είναι ένα πακέτο που συμφέρει, αλλά όχι από οικονομική άποψη.

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
galazio said:
οοοχιιιι,δεν ειναι ιδια τα εξοδα asli...και ακριβοτερη τροφη θα παρεις στο καθαροαιμο (θες αναλυση?) και πολλα πολλα ακομη καλυτερα και ακριβοτερα θα κανεις και μεγαλυτερο κοπο θα κανεις,βαλε και την εκπαιδευση :wink:
Θέλω εγώ ανάλυση. Γιατί και στο ημίαιμο που είχα premium τροφή έδινα και πιστεύω πάρα πολύς κόσμος κάνει το ίδιο. Κι εγώ θεραπεία για καλαζάαρ έκανα τρείς φορές και πάντα τα καλύτερα που μπορούσε η τσέπη μου να προσφέρει, και γενικά όσο καλύτερη ζωή μπορούσα να προσφέρω απ' όλες τις απόψεις. Δεν καταλαβαίνω τι ρόλο παίζει η καθαροαιμία στο πόσο αγαπάς το σκυλάκι σου.

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
εχω δυο ημιαιμα.κανενας λογος δεν υπαρχει για να εχεις ημιαιμο σιγουρα με τις τοσες φυλες σκυλων καποια θα σε καλυψει.

καλυτερο για τα σκυλια θα ηταν να ειναι ρατσας με την προυποθεση βεβαια οτι ο ιδιοκτητης γνωριζει για την φυλη.ενα ημιαιμο σκυλι ειναι λαχειο για τον ιδιοκτητη αλλα το ιδιο ειναικαι ο ιδιοκτητης για τον σκυλο αφου δεν θα ειναι προετομασμενος για τις διαφορες εκπληξεις και αν δεν μπορει να πρασαρμοστει και αυτος στις αναγκες του σκυλου αστα να πανε.

το οτι υπαρχουν ημιαιμα σκυλια δεν δειχνει τιποτα περαν τις αδιαφοριας του ανθρωπου για τον σκυλο

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Νικος said:
καλυτερο για τα σκυλια θα ηταν να ειναι ρατσας με την προυποθεση βεβαια οτι ο ιδιοκτητης γνωριζει για την φυλη.
Γιατί είναι καλύτερο για τα σκυλιά?

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
Νικος said:
καλυτερο για τα σκυλια θα ηταν να ειναι ρατσας με την προυποθεση βεβαια οτι ο ιδιοκτητης γνωριζει για την φυλη.ενα ημιαιμο σκυλι ειναι λαχειο για τον ιδιοκτητη αλλα το ιδιο ειναικαι ο ιδιοκτητης για τον σκυλο αφου δεν θα ειναι προετομασμενος για τις διαφορες εκπληξεις και αν δεν μπορει να πρασαρμοστει και αυτος στις αναγκες του σκυλου αστα να πανε.