γεια σε ολους

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
εγω να πω οτι ΑΠΛΑ ρώτησα αν στις 2 εβδομάδες που ειναι μέλος εχει διαβάσει καποια θέματα και η απάντηση ήταν

φιλε ROTTIE Για την ενημέρωση μου ευχαριστω που φροντιζεται αλλα δεν μου αρεσε το στυλ που εγινε η ερωτηση.
συγνωμη αλλα τη θεωρω αγενης!!!
και ερωτώ

ειδε και αλλος πλην του συγκεκριμένου μέλους αγένεια απο εμένα:confused:

( εκτός απο την Frida που βλέπει φαντάσματα και εχθρούς παντου )

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Το μελος ering john δεν ανεφερε πουθενα οτι θα ζευγαρωσει το σκυλακι του. Ισως να εκανε χιουμορ με το ποστ του ΜΑΚΗ πιστευοντας οτι και ο ΜΑΚΗΣ το ειπε χιουμοριστικα. Το ειπε καπου και δεν το ειδα?:confused::confused:
Δεν νομιζω οτι θελει να ζευγαρωσει το σκυλακι του ;)

ering john

Active Member
16 Μαϊου 2009
31
0
κέρκυρα
πρωτα πρωτα
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
και παμε
να ζητησω συγνωμη αν τα γραφωμενα του ΜΑΚΗ τα καταλαβα λαθος<αν> ομως,
και αυτα που εγραψα ξεφυγαν λιγο απο τα πλαισια μιας πιο ηρεμης σηζητησης.(που ξεφυγαν)
και
αν το ζωο δεν εχει χαρτια του ταδε οικου θα το αγαπησω λιγοτερο?
θα ηταν καλητερο σε τι?
θα ηταν πιο περιζητητη νυφη ε?
ή θα βγω στη γειτωνια να το φωναξω?
αν τωρα ηταν αρσενικο δεν θα εκανα και πολυ κουβεντα για ζευγαρωμα
ομως ειναι κορη ασπηλος και αμολυντος και καποτε θυμαμαι τη λυκαινα που γεννησε και να μην αναφερω πολλα αν γεννηση ας πουμε 5 κουταβια και 1 ειναι καπως θα το φαη η ιδια ε? μετα ποιος θα παρει τα 2 γιατι τα δυο θα τα παρει ο μπαμπας αν τα θελει
οσο για την βρωμια να μην τα πω και ποιος καθαριζη οταν λειπουμε 12 ωρες τη μερα απο το σπιτι? το παιδι μπα!
για να κανω τον εμπορο δεν
αλλα το πιο σημαντικο δεν θελουμε να ζευγαρωση!!

οταν ημουν στρατιωτης(σε τοπο μακρινο και παγωμενο) ειχα χρεωθει ενα λυκοσκυλο πεντακαθαρο και τελεια εκπαιδευμενο ομοματι Καρμεν το οποιο σκυλι μου εμαθε οτι τα σκυλια μπορουν και να μην γαυγιζουν
λοιπον το westie δεν γαυγιζη οποιος θελει το πιστευη

(ΤΙΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΑΝ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ)
οποιος το ξερει το πιο πανω θα καταλαβη που ημουν στρ.

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Μπραβο ering john! Για ολους τους λογους που ανεφερες και αλλους 100 ειναι καλο να μη ζευγαρωνουμε τα σκυλια μας. Στο φορουμ εχει αναπτυχθει αρκετα αυτο το θεμα σε απειρες συζητησεις και αυτες τις συζητησεις σου προωθουσαν να διαβασεις. Καταλαβαινεις οτι καμμια φορα ειναι δυσκολο να να περασεις το μηνυμα σου και οπως θα δεις και στις συζητησεις καμμια φορα η υπομονη εξαντλειται:p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie