Δεν υπάρχει λόγος να τσιτώνεστε, πραγματικά δεν αξίζει.
Αν είχε λίγο μυαλό θα έριχνε μια ματιά στο forum πριν τα πει όλα αυτά. Βλέπετε, όμως, όταν την ψωνίζει ο κόσμος κλείνει τα αυτιά του. Τώρα θεωρεί η κυρία (με το μπαρδόν αλλά δεν ξέρω αν είστε δεσποινίς) ότι είναι φιλόζωη...
Το ρατσισμό που δείχνει η ίδια απέναντι στα καθαρόαιμα σκυλιά που εκτρέφονται νόμιμα από σοβαρούς ανθρώπους, δεν τον βλέπει καν!
Να σου πω.... Αν μαζευτεί κανένα καθαρόαιμο στην αυλή σου άρρωστο και πεινασμένο που το παράτησε κάποιος ανεύθυνος, μην το μαζέψεις!!! Ήταν αγορασμένο, που βρήκε το θράσσος να σε πλησιάσει??? Προς θεού, πες του να πάει να βρει άνθρωπο να το αγοράσει πάλι. Δεν αξίζει της προσοχής σου!
ΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΗ?????
Κοριτσάκι άκου λίγο αυτά που λες και σκέψου πρώτα πριν μιλήσεις! Και κυρίως δες πρώτα
ΠΟΥ μιλάς έτσι γιατί οι περισσότεροι άν8ρωποι εδώ μέσα έχουν αφιερώσει τη ζωή τους σ' αυτό που περηφανεύεσαι ότι κάνεις εσύ!! Αν και αμφιβάλλω πάρα πολύ για αυτά που λες γιατί ένας άνθρωπος που πραγματικά το νοιώθει δεν προσπαθεί "βρίζοντας" τον κόσμο να του επιβάλλει τη γνώμη του.
Όπως είπε και η Afroditi, που ακριβώς είδες μέσα στο forum ότι αγοράζουμε από puppy mills ή έστω ότι τα υποστηρίζουμε??
Προφανώς είσαι τελείως άσχετη με το θέμα γιατί (ΠΡΟΦΑΝΩΣ) θεωρείς τους εκτροφείς puppy mills!!!! Εμένα αυτό μου δίνεις την εντύπωση ότι ξέρεις.
Αν θες την ειλικρινή συμβουλή μου, άλλαξε τροπάρι και ψάξτο ξανά από την αρχή το θέμα. Είσαι λάθος και θα πάρεις και πολύ κόσμο στο λαιμό σου αν λες από εδώ κι από εκεί τα ίδια που είπες και σε μας. Και δεν μιλάω για το forum. Εδώ μέσα δεν πρόκειται να πάθει κανείς τίποτα επειδή σου την έδωσε να μπεις μια μέρα και να αρχίσεις να μας βρίζεις. Εδώ θα συνεχίσουν οι άνθρωποι να κάνουν τις προσπάθειές τους (που είναι ειλικρινείς και ανιδιοτελείς) χωρίς να τους έχει αγγίξει αυτή η... παράνοια και χωρίς να διαλαλούν ότι κάνουν κάθε μέρα 30 χλμ για ένα σκύλο!!!( Πληρωσες και τον κτηνίατρο βρε θηρίο?? Μπράααβο..) Τον κάθε άμοιρο άνθρωπο που θα πάρει στα σοβαρά αυτά που πιστεύεις σκέφτομαι γιατί το μόνο που προμοτάρεις είναι η ημιμάθεια! Και ως γνωστό είναι χειρότερη από την αμάθεια!!
@Rottie: σε παρακαλώ άμεσα να προβείς σε δημόσια συγνώμη και θα αποφασίσουμε εμείς ποια θα είναι η ποινή σου
@Loukia: λόγω καλής διαγωγής σου δίνουμε το δικαίωμα να αποφασίσεις εσύ με ποια σειρά θα το κάνεις... θα γελάσεις πρώτα ή θα κλάψεις?