γεια σας...

Status
Κλειδωμένο θέμα

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
τι να σου πω

η γενικοτερη σταση σου να επιβεβαιωθεις δειχνει πως πιθανον πασχεις απο συμπλεγμα μεσσιανισμου , και η ταση να απορριψεις απο συμπλεγμα κατωτεροτητας

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
Μπράβο ρε κοπέλα μου,που ήρθες εδώ να μας πεις ότι μόνο εσύ είσαι φιλόζωη,που όχι μόνο έχεις μαζέψει σκυλάκι του δρόμου αλλά κ χρηματοδοτείς καταφύγιο για άλλα αδέσποτα..
Τι να πω..αισθάνομαι ένα δέος,δεν έχω λόγια..:paja1::paja1:

faidragreece

Member
27 Ιανουαρίου 2009
6
0
ελεος...

εισαστε πολυ νουμερ@ ολοι....αγαπατε τα ζωα αλλα διαλεγεται τι ρατσα θα ειναι ο σκυλος...αυτο λεγεται τρελλη αγαπη...εισαστε τοσο ενημερωμενοι που ενω ξερετε τι συμβαινει στις φαρμες ζωων επιλεγεται να αγορασετε ενα ζωο απο εκει διαιωνιζοντας μια αρρωστημενη κατασταση...ρε τι φιλοζωοι που εισαστε...μπραβο σας....μπραβο σε ολους εσας που εχετε ταισει πολλα αδεσποτα(και μετα ξυπνησατε!!!)αλλα βεβαια πως να υπαρξει βοηθεια στα ζωα οταν εσεις *οι φιλοζωοι* εχετε αυτη τη νοοτροπια...και με τη λογικη σας εγω θα επρεπε να προστατευω ολα τα ζωα επειδη λεω οτι τα αγαπαω επρεπε με τη λογικη σας να φτιαξω καταφυγια για λυκους αρκουδες κτλ.....ελεος.........τι αλλο θα ακουσουμε......εσεις που τα αγαπατε γιατι δε το κανετε? ξερετε γιατι? γιατι σας περισσευουν μονο για να αγορασετε ενα σκυλο ομορφο και να τον μοστραρετε σαν μπιμπελο....εσεις οι δηθεν φιλοζωοι...........μπειτε και διαβαστε τι λενε οι φιλοζωικες του εξωτερικου για την αγορα σκυλων(και ολων των υπολοιπων ζωων συντροφιας)...εσεις οι πολιτισμενοι.............αντε γειααα!

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
Λοιπόν,προσπάθησα να μείνω ήρεμη αλλά..
ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΕΣΕΝΑ ΡΕΣΥ 'ΦΙΛΟΖΩΗ' ΟΤΙ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ PUPPY MILS???
Αλλά προφανώς,τόσα ξέρεις,τόσα λες.. :maria: :maria:
Για μια ακόμα φορά μπράβο στο έργο σου!Είσαι η μόνη φιλόζωη που γνωρίζω,ΕΥΓΕ!:D

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!Επειδή δεν είμαι και πολύ έξυπνος άνθρωπος να σου κάνω μια ερώτηση;Γιατί μπήκες σε αυτό το forum;:confused::confused::confused::confused::confused:
Απλά και μόνο για να μας πείς πόσο νούμερα είμαστε εμείς και πόσο φοβερή φιλόζωος είσαι εσύ;
Σε ξαναρωτάω μας ξερεις όλους έναν έναν και ξέρεις από που έχουμε πάρει τα σκυλιά μας, αν είναι καθαρόαιμα ή ημίαιμα, αν τα έχουμε μαζέψει από τον δρόμο , τα έχουμε πάρει από εκτροφείς ή pet shop;;;;;;;;Έχεις διαβάσει καθόλου τι γράφουμε εδω μέσα;
6 post έκανες και στα 6 μας τα χώνεις!Αν έχεις νεύρα και ήθελες να τσακωθείς με κάποιον τουλάχιστον τουλάχιστον χαίρομαι που τα έβγαλες σε μάς κι όχι στους δικους σου.....Τι να πώ.... Δεν πάμε καλάααααα....

frankel

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2008
82
0
Athens
Δεν υπάρχει λόγος να τσιτώνεστε, πραγματικά δεν αξίζει. :)

Αν είχε λίγο μυαλό θα έριχνε μια ματιά στο forum πριν τα πει όλα αυτά. Βλέπετε, όμως, όταν την ψωνίζει ο κόσμος κλείνει τα αυτιά του. Τώρα θεωρεί η κυρία (με το μπαρδόν αλλά δεν ξέρω αν είστε δεσποινίς) ότι είναι φιλόζωη... Το ρατσισμό που δείχνει η ίδια απέναντι στα καθαρόαιμα σκυλιά που εκτρέφονται νόμιμα από σοβαρούς ανθρώπους, δεν τον βλέπει καν!
Να σου πω.... Αν μαζευτεί κανένα καθαρόαιμο στην αυλή σου άρρωστο και πεινασμένο που το παράτησε κάποιος ανεύθυνος, μην το μαζέψεις!!! Ήταν αγορασμένο, που βρήκε το θράσσος να σε πλησιάσει??? Προς θεού, πες του να πάει να βρει άνθρωπο να το αγοράσει πάλι. Δεν αξίζει της προσοχής σου!
ΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΗ????? :confused::confused::confused::eek::eek::eek:

Κοριτσάκι άκου λίγο αυτά που λες και σκέψου πρώτα πριν μιλήσεις! Και κυρίως δες πρώτα ΠΟΥ μιλάς έτσι γιατί οι περισσότεροι άν8ρωποι εδώ μέσα έχουν αφιερώσει τη ζωή τους σ' αυτό που περηφανεύεσαι ότι κάνεις εσύ!! Αν και αμφιβάλλω πάρα πολύ για αυτά που λες γιατί ένας άνθρωπος που πραγματικά το νοιώθει δεν προσπαθεί "βρίζοντας" τον κόσμο να του επιβάλλει τη γνώμη του.

Όπως είπε και η Afroditi, που ακριβώς είδες μέσα στο forum ότι αγοράζουμε από puppy mills ή έστω ότι τα υποστηρίζουμε?? :confused:Προφανώς είσαι τελείως άσχετη με το θέμα γιατί (ΠΡΟΦΑΝΩΣ) θεωρείς τους εκτροφείς puppy mills!!!! Εμένα αυτό μου δίνεις την εντύπωση ότι ξέρεις.

Αν θες την ειλικρινή συμβουλή μου, άλλαξε τροπάρι και ψάξτο ξανά από την αρχή το θέμα. Είσαι λάθος και θα πάρεις και πολύ κόσμο στο λαιμό σου αν λες από εδώ κι από εκεί τα ίδια που είπες και σε μας. Και δεν μιλάω για το forum. Εδώ μέσα δεν πρόκειται να πάθει κανείς τίποτα επειδή σου την έδωσε να μπεις μια μέρα και να αρχίσεις να μας βρίζεις. Εδώ θα συνεχίσουν οι άνθρωποι να κάνουν τις προσπάθειές τους (που είναι ειλικρινείς και ανιδιοτελείς) χωρίς να τους έχει αγγίξει αυτή η... παράνοια και χωρίς να διαλαλούν ότι κάνουν κάθε μέρα 30 χλμ για ένα σκύλο!!!( Πληρωσες και τον κτηνίατρο βρε θηρίο?? Μπράααβο..) Τον κάθε άμοιρο άνθρωπο που θα πάρει στα σοβαρά αυτά που πιστεύεις σκέφτομαι γιατί το μόνο που προμοτάρεις είναι η ημιμάθεια! Και ως γνωστό είναι χειρότερη από την αμάθεια!!

@Rottie: σε παρακαλώ άμεσα να προβείς σε δημόσια συγνώμη και θα αποφασίσουμε εμείς ποια θα είναι η ποινή σου :p

@Loukia: λόγω καλής διαγωγής σου δίνουμε το δικαίωμα να αποφασίσεις εσύ με ποια σειρά θα το κάνεις... θα γελάσεις πρώτα ή θα κλάψεις? :D

elenamagna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2008
422
3
42
ΑΘΗΝΑ
εεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!για να ηρεμησουμε λιγο!!
εχει πλακα δεν λεω, κ εχουμε βρει κ ολοι ενα τροπο να βγαλουμε τα νευρα της δουλειας απο το πρωι, αλλα νομιζω οτι πρεπει να το παρουμε απο την αρχη.
εγω αντεχω ακομη....γαιδουρινη υπομονη , οποτε περνω λογο:p
αγαπητη μας φιλη, αυτο εδω ειναι ενα φορουμ γεματο τοσο με ημιαιμα οσο κ με καθαροαιμα.ποτε κανεις μας δεν τα διαχωρησε , κ κανοντας μια βολτα στα topic μας θα το διαπιστωσεις κ μονη σου.επισης εχουμε κ ειδικο topic για τα αδεσποτα που ψαχνουν σπιτι!
ολοι θελω να πιστευω οτι ειμαστε κυνοφιλοι ανεξαρτητου φυλης, τωρα αν εσυ εντοπισες καποιον ''ρατσιστη'' αναμεσα μας πες το μας να του ορμησουμε κ μεις.
προσπαθουμε ολοι μεσα απο δω να ενημερωσουμε τον κοσμο που μπαινει για τα puppy mils , τις κακες εκτροφες, την φροντιδα κ σιτηση του καθε σκυλου κ γενικοτερα οτι εχει να κανει με τα συντροφικα αυτα πλασματα που τοσο αγαπαμε ωστε βρισκομαστε καθε μερα εδω μεσα....
πριν μας σταυρωσεις λοιπον για μια ακομη φορα κοιτα καλα το φορουμ κ αν δεις κατι που δεν σου ''εκατσε καλα'' εδω ειμαστε να το συζητησουμε!:)

Status
Κλειδωμένο θέμα