γεια σας...

Status
Κλειδωμένο θέμα

faidragreece

Member
27 Ιανουαρίου 2009
6
0
ειμαι η μαρια και το παιδι μου το λενε μπουμπου(γκριφον-κανις)...
ειναι 7 χρονων και δεν μπορω να φανταστω τη ζωη μου χωρις αυτην...
το μονο που θελω να πω ειναι πως οταν αγαπας τα ζωα δεν πληρωνεις για
να τα αποκτησεις ουτε και διαλεγεις τι ρατσα θα ειναι...απλως πας σ ενα καταφυγιο και σωζεις μια ψυχη ή παιρνεις αυτο που συναντας στο δρομο και ερχεται κουνωντας την ουρα του μπας και του δωσεις κατι να φαει...
οσο εσυ αγοραζεις σκυλακια αλλα τοσα θα εγκαταλειπονται στο δρομο...
η ζωη δεν εμπορευεται,ουτε πουλιεται και η ομορφια δεν ειναι στην εξωτερικη εμφανιση αλλα στην καρδια...τελικα εσυ ποση ομορφια εχεις στην καρδια σου;

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ηρθες στον φόρουμ!

η ζωη δεν εμπορευεται,ουτε πουλιεται και η ομορφια δεν ειναι στην εξωτερικη εμφανιση αλλα στην καρδια...τελικα εσυ ποση ομορφια εχεις στην καρδια σου;
Καθόλου αν κρίνω απ΄ το γεγονός ότι αγόρασα σκύλο. :rolleyes:

faidragreece said:
οσο εσυ αγοραζεις σκυλακια αλλα τοσα θα εγκαταλείπονται στο δρομο
:confused::confused::confused:

Αν υιοθετήσω δηλαδή ημιαμο θα πάψουν να εγκαταλείπονται σκυλιά στο δρόμο ή τα σκυλιά εγκαταλείπονται επειδή κάποιοι αγοράζουν καθαρόαιμο σκύλο? Δεν κατάλαβα το σκεπτικό σου. Μπορείς να γίνεις σαφέστερη? :)

* Πριν απαντήσεις, διάβασε σε παρακαλώ τις παρακάτω συζητήσεις

Αγορά καθαρόαιμου
Ημίαιμα και καθαρόαιμα

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
τελικα εσυ ποση ομορφια εχεις στην καρδια σου;
Κι εγώ καμία ομορφιά δεν έχω στην καρδιά μου, καθώς αγόρασα καθαρόαιμο...
Ωστόσο έχω ομορφιά στα νύχια, χθες έκανα πεντικιούρ!!!
Βέβαια τότε που το πήραμε δεν το πλήρωσα εγώ το αριστοκρατικό μου σκυλί, αλλά η μαμά μου!
Τώρα που το σκέφτομαι εκείνη είναι σκατόψυχη όχι εγώ :D
ΑΘΩΑ! :D:D:D

Καλώς όρισες :)

P.s Να συμπληρώσω ότι τα γκριφόν κανίς είναι ιδιαίτερα δημοφιλή αδέσποτα-ημίαιμα και συχνά βρίσκουν σπίτια. Πιστεύω μάλιστα ότι για να αποκτούσες ακόμα περισσότερη καρδιακή ομορφιά θα έπρεπε να πας να πάρεις τον άρρωστο γέρο σκύλο, που απ' τις ταλαιπωρίες δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του ούτε να σου κουνήσει την ουρά. Τον μαύρο φυσικά... το ασχημόσκυλο... αυτό που έχει και τη μεγαλύτερη ανάγκη.

P.S 2: Κι εγώ το σκυλί μου "παιδί" το λέω :)

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
το γκριφον κανις σου με το πρωτοτυπο ονομα τι χρωμα ειναι δεν ειναι λευκο και χαριτωμενο με κοκκινα πουα φιογκακια δηλαδη ;

και γιατι δεν πηρες τον σκυλο με τα τρια ποδια που εχει καλααζαρ και ειναι 13 χρονων ;

μηπως η ανιδιοτελεια πηγε διακοπες ;

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Είναι πρώτη φορά που αγοράζω καθαρόαιμο σκύλο, τα τελευταία 11 χρόνια τα πέρασα με τη λίζα, αδέσποτο που βρήκα στον Περισσό, η οποία κ απεβίωσε πρόσφατα, τον Νοέμβριο...

Η λώρα αν κ 'αγορασμένη' δεν μου προσφέρει λιγότερη χαρά, το αντίθετο μάλιστα, αλλά συζήτηση που είχα με τον πατέρα μου πρόσφατα που μένει Αγρίνιο κ σε λίγο καιρό θα θελήσει να πάρει σκύλο (έχουμε ένα στρέμμα οικόπεδο κ ο φάδερ μου έχει ιδιαίτερη αγάπη κ προτίμηση στα λυκόσκυλα), μου είπε να του βρω από φιλοζωική γιατί λέει χαρακτηριστικά:
"σαν τον χαρακτήρα της λίζας σκυλί δεν θα βρω ποτέ. Έχουν νιώσει την απώλεια αυτά τα σκυλιά... Ήξερε να εκτιμάει η Λίζα".:)

Μου λείπει πολύ γμτ :(

τέσπα, σόρρυ για τα άσχετα παραπάνω, καλώς όρισες κ μπράβο για την κίνησή σου να υιοθετήσεις ημίαιμο σκύλο που έψαχνε σπίτι. :)

faidragreece

Member
27 Ιανουαρίου 2009
6
0
για να σας λυσω τις απορριες...
1.το σκυλακι που εχω το πηρα απο ασχημες συνθηκες και σιγουρο θανατο
2.το σπιτι μου ειναι 70τ.μ και δε θα μπορουσα να φυλακισω εκει ενα μεγαλοσωμο σκυλο
3.ταιζω ολα τα αδεσποτα που μπορω καθαρα με δικα μου εξοδα
4.κανουμε κινησεις για να φτιαχτει ενα καταφυγιο αδεσποτων σκυλων παλι με δικα μας εξοδα...
ολοι εσεις λοιπον που βιαστηκατε να κρινεται καλο θα ηταν πρωτα να κανετε πρωτα την αυτοκριτικη σας...
προφανως αγαπατε τα σκυλια συγκεκριμενης ρατσας αλλα αυτο δε σας κανει φιλοζωους...ξερω ανθρωπους που εχουν σκυλο που τον λατρευουν αλλα τα αδεσποτα τα κλωτσανε...
εγω απλα την γνωμη μου ειπα κι εσεις φρικαρατε......

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
προφανως αγαπατε τα σκυλια συγκεκριμενης ρατσας αλλα αυτο δε σας κανει φιλοζωους...ξερω ανθρωπους που εχουν σκυλο που τον λατρευουν αλλα τα αδεσποτα τα κλωτσανε...
Τι ανοησίες και άκυρες γενικεύσεις είναι αυτές? Αυτό δεν είναι γνώμη, αυτό είναι ένα αυθαίρετο συμπέρασμα που μας προσβάλλει ΟΛΟΥΣ! :mad:

Επί της ευκαιρίας, ποιοι είστε εσείς που κάνετε κινησεις για να φτιαχτεί καταφυγίο αδέσποτων σκύλων? Ανήκεις σε κάποιο σύλλογο ή σωματείο? Και αν ναι, σε ποιο?

faidragreece

Member
27 Ιανουαρίου 2009
6
0
rottie εσυ που ξερεις τι ειναι τα puppy mills πηγες και αγορασες σκυλο;
και το τελευταιο για να καταλαβεται τι ειμαι εγω και γιατι εγραψα ολα αυτα θα σας πω μονο οτι βρηκα εναν εγκαταλελειμενο σκυλο (λυκοσκυλο) γερο σε μια αυλη που ο αφεντικο που πεθανε πριν ενα χρονο πληρωσα κτηνιατρο να ερθει να το εξετασει και απ το καλοκαιρι καθε μερα κανω 30χλμ για να τον ταισω...λοιπον ολα αυτα που λετε εσεις μου ειναι αδιαφορα....οταν θα μπορεσετε να το κανετε κι εσεις εδω ειμαι να σας ακουσω...

faidragreece

Member
27 Ιανουαρίου 2009
6
0
σε δυο μηνες θα σου στειλω και προσκληση να ερθεις...εχεις το λογο μου....αλλα μετα μη πουλησεις τρελλα...θα βγεις και θα ζητησεις συγνωμη στο forum για την ειρωνια σου...οκ?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
σε δυο μηνες θα σου στειλω και προσκληση να ερθεις...εχεις το λογο μου....αλλα μετα μη πουλησεις τρελλα...θα βγεις και θα ζητησεις συγνωμη στο forum για την ειρωνια σου...οκ?
Οπωσδήποτε! Δεν θα παραλείψω! :p

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
49
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
λουκια γελα με το επιπεδο σου και κλαψε που δε καταλαβαινεισ...
Γελάω η έρμη, τί άλλο να κάνω; Φαρσοκωμωδία δεν είναι το έργο;
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
η αλήθεια είναι ότι κοροιδευόμαστε!Με ποιό σκεπτικό όποιος θέλει σκύλο ράτσας δεν αγαπάει τα ημίαιμα και τα αδέσποτα;Ναι μπορεί να υπάρχουν κάποιοι αλλά όλοι;;;;;;;;;;;;;;;;;:confused::confused::confused::confused:Που το ξέρεις ότι μέσα σρ αυτό το forum δεν υπάρχει άλλος που να φροντίζει αδέσποτα και να κάνει χιλιόμετρα για αυτά καθε μέρα;;;;;
Εχείς διαβάσει όλο το forum ή γνωρίζεις όλους τους ανθρώπους που γ΄ραφουν εδω μέσα;;;;;;;;;;;;;;;
Μην γενικοποιούμε καταστάσεις!!!!:)

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
49
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
3.ταιζω ολα τα αδεσποτα που μπορω καθαρα με δικα μου εξοδα
4.κανουμε κινησεις για να φτιαχτει ενα καταφυγιο αδεσποτων σκυλων παλι με δικα μας εξοδα...
Για γάτες, αλεπούδες, αρκούδες, φώκιες, πάπιες, ύαινες και σκίουρους δε βλέπω να κάνεις τίποτα!
τελικα εσυ ποση ομορφια εχεις στην καρδια σου;
Φιλόζωη Μy Αss....

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
Φαιδρα την παλευεις?Σαν να μπεις σε forum γαυρων κ να τους πεις οτι ειστε μ@λ@κες που ειστε γαυροι κ δεν αγαπατε ολες τις ομαδες κ το ποδοσφαιρο...κ οτι εσυ εισαι υπερ του αθλητισμου γενικα!Ελεος:p:p.Τι προσπαθεις να μας πεις τωρα?

Status
Κλειδωμένο θέμα