γεια σας παιδιά

ninaki

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2008
63
0
Θεσσαλονίκη
κοιμουνται θα τα δω αυριο το πρωι παλι

θα πρεπει να προσεχω τα κακα τους αν και ο κτηνιατρος μου ειπε να μην στεναχωριεμαι αφου εχουν ορεξη για φαι και δεν ειναι κακοκεφα ολα θα πανε μια χαρα!

Last edited by a moderator:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ειπες πως τα εβαλες να κοιμηθουνε,που τα εβαλες?
Τα σκυλια ειναι στο σπιτι σου η στον δρομο?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
ααα επειδη ειπες οτι θα τα δεις αυριο το πρωι για αυτο..
Εκτος και αν μενεις σε 500 τετραγωνικα:p:p

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Σ' ευχαρίστω πολύ fainomenon, κάλως σας βρήκα. Έυχαριστώ πολύ για την φιλόξενεια και για την δυνατότητα να μιλήσω για αυτό που αγαπάω περισσότερο, τα σκύλακια!Πάντα ήθελα να κάνω την εγγραφη στο forum άλλα πάντα δίσταζα. Σήμερα πήρα το θάρρος για να μοιράστω μαζί σας την χάρα μου! Εγω αυτήν την βδομάδα είχα γεννητούρια. Γέννησε η κουκλίτσα μου που ακούει στο όνομα Ήρα και είναι ημίαιμο λευκό τσομπανόσκυλο. Έκανε 7 κουκλάκια. Τρέλα σας λέω !
Βέβαια το δύσκολο ειναι που θα τα δώσω, αλλά δεν στεναχωριέμαι όλα θα πάνε καλά. Την έχω απομονώμενη απο τα άλλα δύο που έχω της ίδιας ράτσας(είναι αδερφάκια). Τα πήρα πέρσι απο μια οικογένεια που τα χάριζε, ξέκινησα για δύο κούταβια αλλα λυπήθηκα πολύ το τρίτο που θα έμενε μονο του και πήρα και 'κείνο. Τα ονόματα εκ των οποίων Διας & Αφροδίτη
Σίγουρα είναι τρέλλα. Ένα ημίαιμο γέννησε άλλα εφτά, τα οποία δεν ξέρεις που θα δώσεις. Έχεις άλλα δύο της ίδιας ράτσας :confused: καβάτζα; #-o:dohh::nono:

ninaki

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2008
63
0
Θεσσαλονίκη
καλημερα, σημερα τα σκυλακια που βρηκα ξυπνησαν μια χαρα, πεινασμενα πολυ. Ο κτηνιατρος μου ειπε οχι γαλα αλλα κατι πιο σταθερο. Εβρασα λιγο ρυζι και τους εδωσα, ετρωγαν σαν να προκειται καποιος να τους παρει το πιατο και αφου εφαγαν τα πηρα λιγο στην αγκαλια μου, αλλα ο μικρουλης ενω λαγοκοιμοταν στην αγκαλια μου εκανε εμετο! Οποτε σημερα θα ξαναπαμε στον κτηνιατρο. Μαλλον θα βαλουμε ορο για γαστρεντεριτιδα. Τα κακα τους ομως σκληρηναν. Μακαρι να ξερα τι θα γινει!! Λετε απλα να εχουν κρυωσει?

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
νινακι ποσο ειναι τα κουταβακια που βρηκες? Μπορεις να παρεις τροφη για κουταβακια και να την παπαριαζεις με γαλατακι (οχι δικο μας υπαρχει ειδικο σε σκονη που ειπε κια ο μπλακχαρτ). Επισης πολυ πιθανον να εχουν παρασιτα. Προσοχη γιατι κολλανε πολυ ευκολα και στα αλλα ζωακια και εχεις μικρα κουταβια. Τα αποπαρασιτωσες?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
To μέλος Blackheart έγραψε
Νινάκι.. Ίσως να πάρεις γάλα σε σκόνη, είτε υποκατάστατο του μητρικού είτε απλά σαν συμπλήρωμα που δίνουνε και δεν περιέχει λακτόζη, οπότε χωνεύεται εύκολα...
Και κάτι είχα διαβάσει εδώ γύρω για το γιαούρτι ότι βοηθάει όταν υπάρχει πρόβλημα με το στομάχι κλπ.
ψψψψψψψψψ

Και καλως ήρθες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(σόρρυ)

Last edited: