γεια σας κ από εμένα! έχω κάποιες ενστάσεις!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Darkextreme προσπάθησε να καταλάβεις πως δεν είναι έτσι τα πράγματα! Γιατί αν εσύ πάρεις ένα σκυλάκι από έναν byb αυτός θα συνεχίσει να το κάνει, γιατί υπάρχει ΖΗΤΗΣΗ! Το αυτό συμβαίνει και με τα πετ σοπς! Γι αυτό φωνάζουμε και λέμε συνέχεια ΟΧΙ σε τέτοιου είδους κινήσεις!

Ναι, είναι τραγικό να καταλήξουν τα σκυλάκια στα σκουπίδια, αλλά αν είσαι μάγκας (το δεύτερο ενικό είναι γενικευμένο εδώ) να τον καταγγείλεις!! Όχι να πάρεις από αυτόν σκύλο!

Και αυτό με τα προβλήματα που λες, δεν έχει καμία σχέση με προσωπικό εγωισμό. Δεν μας νοιάζει η πάρτη μας, αλλά το σκυλί πάνω απ' όλα! Δεν είπε κανείς πως από εκτροφέα δεν θα πάθει ο σκύλος ποτέ τίποτα. Απλώς οι ενδεχόμενοι κίνδυνοι είναι ελαχιστοποιημένοι και ο υποψήφιος ιδιοκτήτης γνωρίζει καλύτερα τη γονιδιακή μορφολογία του σκύλου του, άρα είναι πιο άμεσα προετοιμασμένος!

Με προλάβανε και οι υπόλοιποι βλέπω :)

Last edited:

ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
καταρχην επειδη πολλοι δεν ξερω αν εχετε διαβασει ολα τα μηνυματα! εκτος απο το σιβηρικο(ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΤΡΟΦΕΑ) εχω κ δυο αδεσποτα! κανεις δεν ειπε ενα μπραβο σ'αυτο! οχι οτι χρειαζομαι να ακουσω μπραβο γιατι εγω ξερω οτι ειμαι σωστος... το μεγαλυτερο μου σκαλωμα κ εχω καθε δικαιωμα να σκαλωνω κ να κριτικαρω αφου νιωθω πως κανετε το ιδιο ειναι πωσ προσεγγιζεται πολυ λαθος τον νεο κοσμο του φορουμ κ πως αν κανει καποιος το ΛΑΘΟΣ κ εχει διαφορετικη γνωμη απο εσας πεφτετε σαν τα κορακια! τρανο παραδειγμα το ποστ μου κ οι αντιδρασεις σας σε εμενα κ στα 2 παιδια που συμφωνησαν μαζι μου! ειναι λογικο να διαφερουν οι αποψεις μας! αυτο που προτεινω ειναι απλο! πολεμο στα παππι μιλς ωστε να μην υπαρχει επιλογη απο πετ σοπ να αγορασουν απο εκει ωστε να εχουν ανταγωνισμο κ οι εκτροφεις κ να μην εκμεταλλευονται καταστασεις! ακουγεται ιδανικο κ δεν γινεται ευκολα αλλα η μονη λυση ειναι αυτη! το μονοπωλιο κανει κακο κυριως στο αγοραστικο κοινο δλδ εμενα κ ολους τους υπολοιπους εδω μεσα!

Last edited:

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα ποιο ειναι το προβλημα σου.
πιστευεις οτι οι εκτροφεις ειναι εκμεταλλευτες αλλα εσυ υποστηριξες εναν απο αυτους πληρωνοντας για να παρεις ενα σιβηρικο. δεν εχεις κανενα προβλημα με τον εκτροφεα σου αλλα τους κραζεις γιατι χρεωνουν τα κουταβια τους, πιστευεις οτι κανουμε τρανο λαθος που λεμε στον κοσμο να μην υποστηριζει τα puppy mills αγοραζοντας σκυλια απο Petshop και θεωρεις οτι ειμαστε φιλοζωοι της πιτσας. εσυ τι ακριβως κανεις που βοηθα την φιλοζωια? αν και δεν νομιζω οτι το θεμα ειναι να την βγαλουμε εξω να την μετρησουμε... τη φιλοζωια μας! ποσο ακριβως βοηθησες με αυτο το thread σου? και σε ποιον τελικα λες να μην κραζει? μηπως να τα πεις και λιγο στον καθρεφτη?
μαλλον μπλεχτηκες σε μια αντιπαραθεση χωρις νοημα...

ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
1ον βρες ακριβως το ποστ μου που ειπα να παιρνει ο κοσμος απο παππι μιλς κουταβια κ 2ον ειπα απο την αρχη οτι θα κραξω αυτους που κραζουν! κ επιτελους καταλαβε ΤΙ ΛΕΩ!!! εκτος κ αν μιλαω με κανα παιδακι οποτε κλάιν... το προβλημα ειναι ο τροπος που προσεγγιζετε οι περισσοτεροι εδω μεσα τισ καταστασεις! καταλαβαινεις η να το ζωγραφισω???

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Αν και νεος στο forum , ειμαι παλιος σε θεματα σκυλων. Θα ηθελα να πω κι εγω με την σειρα μου, οτι , τα παιδια εδω μεσα που υποστηριζουν τα pedigree, το λενε για την "συνεχεια" του ειδους πιο πολυ (τουλαχιστον ετσι μου ακουγεται εμενα). Προσωπικα, δεν πιστευω οτι ενα pedigree θα σε σωσει απο μια επικειμενη ασθενεια (ισως να σιγουρευει πιο πολυ για επιλιψιες κλπ..κλπ αλλα ΔΕΝ ειναι αυτο μια εγγυηση οτι το σκυλι σου θα ειναι υγειες)!!!! Η μητερα μου ειχε βελγο groenendal απο εκτροφειο στην Αγγλια με red pedigree , αλλα ο σκυλος πεθανε πριν απο 3 χρονια απο καρκινο στους πνευμονες και ηταν μολις 8 χρονων. Καποια ημιαιμα που ειχαμε στο παρελθον, συμπεριλαμβανομενου και του δικου μου, εζησαν μεχρι τα 15-18 και 19 χρονια χωρις να εχουν ουτε ενα πιστοποιητικο....
Αλλωστε, τα pedigree ειναι πιο πολυ για τα ματια του κοσμου και για αγωνες-εξετασεις και οχι εγγυηση οτι ο σκυλος σου δεν θα σου βγαλει προβλημα. Να το βρασω εγω και το pedigree και την αντικατασταση σκυλου, οταν μετα απο 3-4-5 χρονια, το σκυλακι μου εμφανισει καποιο προβλημα στην υγεια του.
Να επισημανω οτι δεν ειμαι κατα του pedigree αλλα ουτε αυτο σημαινει οτι χωρις αυτο , ο σκυλος μου θα ειναι προβληματικος ντε και καλα και δεν θα τον προτιμησω.
Μην το κουραζουμε αλλο το θεμα (εχει ξανα συζητηθει πολλες φορες απ οτι διαβασα) κι ας πραξει ο καθενας οπως του επιβαλλει η συνειδηση του....

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Συμφωνώ απόλυτα με το τελευταίο κομμάτι της ghost girl και πλέον πιστεύω πως απλά έγραψες κάτι για να γράψεις, γιατί επί της ουσίας το θέμα σου δεν έχει προσφέρει απολύτως τίποτα, πέρα από όξυνση των πνευμάτων. Και ως κατακλείδα θεωρώ ότι είναι κάπως υποκριτικό να κατακρίνεις μία μερίδα των ατόμων που είναι στο φόρουμ για συγκεκριμένες συμπεριφορές και μετά να κάνεις κι εσύ ακριβώς το ίδιο και να βγαίνεις και από πάνω. Δεν θα σχολιάσω κάτι επιπρόσθετο γιατί θεωρώ πως δεν υπάρχει νόημα.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Το θέμα αισίως έφτασε τις 7 σελίδες, όλες οι απόψεις γράφτηκαν, αν κι off topic αφού δεν είναι στην θεματολογία του forum ο τρόπος έκφρασης των μελών του, νομίζω ότι υπήρξε αρκετός χρόνος ώστε να μην θεωρεί κανείς ότι φιμώνεται...
Όπως φαντάζεστε από την εισαγωγή μου, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να κλειδωθεί κι αυτό το θέμα...
Αν υπάρχει η επιθυμία να γραφτεί κάτι που άπτεται της θεματολογίας του forum μπορεί να γίνει σε νέο θέμα!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ