ναι μωρέ γι'αυτό το ανέκδοτο με τον πολιτικό - σκουπίδι.. δεν παρεξηγώ μην ανησυχείς.. απλα διαχωρίζω τη θέση μου!
Θα επιμείνω ότι η συμβουλή δεν γίνεται με καυστικό τρόπο! Γιατί το ότι εσύ θεωρείς ότι πιάνει πάντα σημαίνει πως δεν λαμβάνεις υπόψιν σου τη διαφορετικότητα των άλλων! Δεν λειτουργούν όλοι με τον ίδιο τρόπο και αυτό οφείλουμε να το σεβαστούμε! Και λάβε υπόψν σου πως πολλές φορές στον απόλυτο τρόπο έρχεται ως απάντηση η αντίδραση και όχι η επίλυση ή η σκέψη. Πάνω απ όλα γιατί όταν ο άλλος επιβάλλεται με άσχημο τρόπο (δεν είναι σχόλιο για εσένα αυτό) δείχνει άνθρωπο στενόμυαλο και απόλυτο! Οπότε κάθε παραίνεση οφείλει να είναι ειπωμένη ήπια. Αν ο άλλος το επεξεργαστεί ή όχι, δεν αφορά τον τρόπο της συμβουλής, αλλά το ίδιο το άτομο και πώς αυτό αντιλαμβάνεται τις καταστάσεις. Άλλοι αντιδρούν θετικά άλλοι αρνητικά. Δεν θα πλατιάσω άλλο όμως, γιατί το φόρουμ έχει άλλο χαρακτήρα.βασικά δεν έχω φωτογραφική ούτε κινητό με κάμερα οπότε προσωρινά μεχρι να πάρω ένα καινούργιο γτ το παλιο χαιρέτισε είναι λίγο δύσκολο... τους ανθρώπους μπορείς να τους συμβουλεψεις είτε ήρεμα κ με κομψό τρόπο που συνηθως δεν πιάνει η να τους πιέσεις να αντιδράσουν κ μετά μόλις χαλαρώσουν να σκεφτούν τωρα αυτος ο π@παρας γιατί τα έλεγε αυτά? μήπως είχε καπου δίκιο? αυτος ο τρόπος παντα έχει αποτελεσμα αλλα ποτε δεν έχει άμεσα αποτέλεσμα.. συνήθως περνάει λίγος καιρός! τέλοσπάντων σκέψου τη σημερινή συζητηση παρατήρησε κ καποια άτομα απο εδω μέσα για τα καλα τους κ τα κακα τους κ αν έχω καπου δικιο κράατα το.. μη μου το πεις απλα κράτα το για σένα!
Δυστυχώς δεν έσωσε μία ζωή! Αλλά διαιώνισε μία άσχημη κατάσταση, όπου πολλά κουτάβια στοιβάζονται σαν αντικείμενα, για να εξυπηρετήσουν οικονομικούς σκοπούς! Ένας εκτροφέας ΑΓΑΠΑΕΙ τα σκυλιά και φροντίζει να ελέγξει όπως είπε και ο VAS πού θα πάνε. Ένα πετ σοπ δίνει σκυλιά αβέρτα, στον κάθε άσχετο, απλά και μόνο για τα χρήματα. Και σκέψου πως τον εκτροφέα μπορείς να τον συμβουλευτείς και μετά την αγορά του σκύλου για οτιδήποτε θελήσεις. Αν κάτι θα έπρεπε να σε ανησυχεί είναι οι δήθεν εγγυήσεις που δίνουν τα πετ σοπ λες και τα σκυλιά είναι ηλεκτρονικοί υπολογιστές που μπορούν να επιδιορθωθούν ή να αλλαχθούν!κ αν καποιος πηρε απο πετ σοπ απο αγνοια τουλαχιστον εσωσε μια ζωη !! !
Δεν σκάω!avraki
φαίνεσαι άτομο καλό αλλά οι απόψεις σου είναι εγωιστικές λίγο..(μανία με αυτήν την λέξη στα τελευταία μ πόστ).δεν σ την λέω μην σκάς,απλά τα λόγια σου κοιτάνε πολύ πώς θα σε ευχαρηστήσουν εσένα κ όχι το σωστό αν με πιάνεις βέβαια όλοι έτσι είμαστε.ναί πές μ ποιός είμαι εγώ κ λοιπά,Im just saying.![]()