γεια σας... βανα

vanamei

Member
19 Φεβρουαρίου 2010
7
0
Καπως ετσι σκεφτοταν και ο Χιτλερ με το ρατσισμο. Any way... Παιδια συνελθετε... αγαπατε τα ζωα οπως και να ειναι. Αυτο ειναι ζωοφιλια και οχι φιλοζωια οπως λαθος το λεμε. Κατ' αρχας για να πουμε τα πραγματα οπως εχουν (και καποιοι να μην εχουν επιθετικη σταση) τη θρουμπιτσα την μαζεψα εγγυο οταν ηταν 8 μηνων και την αγκαλιασα χωρις να σκεφτω τιποτα απο ολα αυτα που λετε εσεις οι γαλαζοαιματοι. Εκανε 7 κουταβακια πανεμορφα τα οποια και τωρα βλεπω διοτι εχω μαθει στη ζωη μου να κραταω επαφη με τους ανθρωπους που γνωριζω. Εκανε λοιπον αλλες δυο γεννες
εξισου ομορφα και υγιεστατα κουταβακια και τα οποια επισης παρακολουθω. Δεν εχω σκοπο το σκυλακι αυτο να το ταλαιπωρησω μιας και δηλωνω ζωοφιλη. Θα στειρωθει για να μη καταπονεθει αλλο. Δεν συμφωνω ομως καθολου με τη στερηση γεννας σε ενα ζωο οπως ετσι κανουμε κι εμεις οι ανθρωποι και πηγαινουμε και με αλλες φυλες ανθρωπων και τεκνοποιουμε και καλα κανουμε διοτι η ομορφια σ' αυτη τη ζωη ειναι η ελευθερια και η αγαπη και μονο αυτα.

Ελεαννα συμφωνω μαζι σου. Ευχομαι οι ανθρωποι να κανουν επιλογες στα ζωα τους μονο με αξονα την αγαπη και οχι το κεφι τους και το ψωνιο τους. Ενα σκυλι θα ζησει ευτυχισμενο απο την αγαπη μας κι οχι απο το ψωνιο μας. :)

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
ου δεν ντρεπεστε γαλαζοαιματοι !!!!!

χιτλερ,ρατσισμος..
δυστυχως δεν εισαι η πρωτη που τα λες αυτα..
δεν εισαι η μονη που δεν μπορει εστω για μια στιγμη να ανοιξει το μυαλο της,να σταματησει να αμυνεται και να διαβασει....
κριμα...

eleanna2

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2010
125
0
Mareco εσυ μια χαρα το εθεσες το θεμα με τη γεννα και ολα αυτα που ειπες νωριτερα.δεν εχω καμια διαφωνια.
Απλα αναφεροντας το γεγονος οτι ζευγαρωνοντας συνεχως τα σκυλια και δινοντας τα σε ατομα που θα μπορουσαν να παρουν απο καταφυγιο και να σωσουν ενα αδεσποτο εφοσον βεβαια μιλαμε για ημιαιμο εκανα ενα συνειρμο.
Ολοι οσοι φωναζουν περι φιλοζωιας κρινουν και κατακρινουν(και επαναλαμβανω δεν ειναι για εσενα αυτο προς θεου ηταν μια σκεψη που εκανα επηρεαζομενη απο το ποστ)αλλα επειτα πανε και δινουν χρηματα σε εκτροφεις για να αγορασουν οχι μονο ενα αλλα και περισσοτερα σκυλια αντι να βοηθησουν και αυτοι τα τοσα αδεσποτα οπως λενε στους αλλους δεν ειναι λιγο ειρωνικο?
Βεβαια εδω ερχεται το θεμα της επιλογης που συμφωνω και ακολουθω το να θες ενα σκυλι με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα.
Μαλλον τελικα ολο αυτο ειναι αντιφατικο.
Γιατι απο τη μια ο καθενας εχει το δικαιωμα να δωσει χρηματα για να παρει τη ρατσα που θελει αλλα απο την αλλη δε μπορει και να το παιζει ο σουπερ φιλοζωος και να κρινει τους αλλους ενω αγοραζει και δεν υιοθετει ζωο!
Χμμμ δε ξερω απλα μια σκεψη εκανα ακομα και για εμενα δηλαδη δεν αναφερομαι προσωπικα σε κανενα.:confused::confused:

Last edited:

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
λυπάμαι αλλά δεν κατάλαβες σχεδόν τίποτα απο αυτά που προσπαθούμε να σου πούμε.

Κάνε μια προσπάθεια να καταλάβεις γιατί ΔΕΝ είσαι ούτε φιλόζωη/ζωόφιλη αλλά και ούτε καν γνωρίζεις τις πραγματικές ανάγκες της σκυλίτσας σου ή των σκυλιών γενικότερα.

Με όλη την καλή διάθεση....

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Άντε γειά....
Αυτά τα μυαλα έχουν φέρει την ζωοφιλία η φιλοζωία (πεστο όπως θέλεις)...σε αυτη τη κατάσταση στην Ελλάδα..
Καλά θα κάνεις να πας καμιά επίσκεψη σε κάποιο από τα Σωματεια...να δεις όλα αυτά τα σκυλιά που πέριμενουν χρόνια να βρουν μία οικογένεια...
Άκου Χίτλερ και ρατσισμό????? έλεος...
Εσύ καλά έκανες και τη μάζεψες...και καλά έκανες και βρήκες σπίτια στα κουτάβια...και μπράβο σου που τα παρακολουθεις...
Τις άλλες 2 γένες σε ένα σκυλί που δεν γνωρίζεις τι κληρονομικές παθήσεις μπορει να κουβαλάει και να δώσει στα κουτάβια...τι τις έκανες...???
Για να χαρει τον έρωτα και την αγάπη????????????
Τι είναι ο σκύλος ? "Παιδί των Λουλουδιών" του 60' ?????
Δεν σκέφτηκες ότι 3 απανωτές γένες είναι ταλαιπωρία για μία σκύλα?
Τι μας λες τώρα?
Και θεωρεις τον εαυτό σου ζωόφιλο η φιλόζωο???????????

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ελεάννα, εδω κρίνουμε την ΤΡΟΜΕΡΗ φιλοζωία της vanamei...που "έδωσε' στο κόσμο ακόμα 12 και παραπάνω ημίαιμα σκυλιά!!!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.396
10.575
Athens
To επόμενο που θα ακούσω είναι "τα κουτάβια τα φέρνει ο πελαργός" ή "τα κουτάβια είναι από το Θεό" και θα πέσω ανάσκελα!:maria::paja1:

Αιώνια καταραμένοι να 'στε αμαρτωλοί που στειρώνετε τα σκυλιά - στης κολάσεως θα βράσετε τα καζάνια τα καυτά!

(Ευαγγέλιο κατά Κυρία Λουκά, κεφάλαιο 6, παράγραφος 6, ενότητα 9, γραμμή 669)*demonio*

eleanna2

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2010
125
0
Για να χαρει τον έρωτα και την αγάπη????????????
Τι είναι ο σκύλος ? "Παιδί των Λουλουδιών" του 60' ?????

Χαχαχαχαχ με εκανες και γελασα βρε Κατερινα ακου εκει παιδι των λουλουδιων!!!!!Εγραψες!!!:paja1::paja1::paja1::D:D

vanamei

Member
19 Φεβρουαρίου 2010
7
0
Ολα αυτα που λετε και που λεω ειναι λογια. Μπλα μπλα μπλα μπλα. Η Θρουμπα χαιρει υγειας και χαρας επισης και τα παιδια της. Αυτο ειναι μια πραγματικοτητα. Μπορειτε να πειτε κατι γι' αυτο? Οποιος αμφισβητει "ερχου και ειδε". Κερναω καφε... :)

(Η σκυλιτσα μου δεν πηγε με αρρωστα σκυλακια να ζευγαρωσει απλα ερωτευτηκε ενα μουργο ενα ημιαιμο, πειραζει?)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Μάλιστα, ερωτευτηκε η Θρούμπα έναν μούργο...οκ...και τον έφερε σπίτι πρωτα να τον γνωρίσεις εσύ για να της δώσεις την ευχή σου?
Αρραβωνιάστηκαν πρωτα για να μη μιλάει η γειτονιά?
Τι μας λες βρε κοπελα μου? Ειναι σοβαρά πράγματα αυτά?
Τα θες και τα λες?
Δεν μπορω να συνεχίσω αυτη τη συζήτηση...πραγματικά...απλά μένω αφωνη μπροστά την ηλιθιότητα ορισμενων "ζωόφιλων η φιλοζωων" ανθρώπων...
:(:(

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
(Η σκυλιτσα μου δεν πηγε με αρρωστα σκυλακια να ζευγαρωσει απλα ερωτευτηκε ενα μουργο ενα ημιαιμο, πειραζει?)
ΓΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤ;;;:eek:
τζζζζζζζζζζζντοοοοοοοοοοοοηγκκκκκκκκκ....
εαν ποτε αντιμετωπισουν προβληματα στον ερωτα τους, εχω μια καλη συμβουλο γαμου.
Οχι, να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους. Σωζει την ημιαιμη φυλη ετσι. Θυσια γινεται η κοπελα κι εσεις...τσ τσ...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.396
10.575
Athens
Ολοι οσοι φωναζουν περι φιλοζωιας κρινουν και κατακρινουν(και επαναλαμβανω δεν ειναι για εσενα αυτο προς θεου ηταν μια σκεψη που εκανα επηρεαζομενη απο το ποστ)αλλα επειτα πανε και δινουν χρηματα σε εκτροφεις για να αγορασουν οχι μονο ενα αλλα και περισσοτερα σκυλια αντι να βοηθησουν και αυτοι τα τοσα αδεσποτα οπως λενε στους αλλους δεν ειναι λιγο ειρωνικο?
To καθαρόαιμο ή ημίαιμοείναι επιλογή. Αυτοί που παίρνουν ένα καθαρόαιμο δια της σωστής μεθόδου, το παίρνουν με συγκεκριμένα κριτήρια και δεν παίρνουν κανέναν στο λαιμό τους.

Αρκετοί από αυτούς τους μαλ@κες με τα καθαρόαιμα των εκτροφέων έχουν φιλοξενήσει, περιθάλψει και πληρώσει από την τσέπη τους και το χρόνο τους για να μαζέψουν τα σκ@τά των άλλων που ξαμολάνε αδέσποτα με τα γεννητούρια της ερωτευμένης σκυλίτσας τους.

Με τη λογική vanamei θα είχαμε μια ντουζίνα αδέσποτα κατά κεφαλήν τώρα...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Δεν έχω διαβάσει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΟΗΣΙΑ στη ζωή μου...
Μη προσπαθεις να μας πεισεις...σε παρακαλούμε..πρωτον προσβάλλεις τη νοημοσύνη μας..
Είσαι λάθος...και εδω μέσα δεν θα βρεις ούτε έναν που να συμφωνήσει μαζί σου..
Εγω περισσότερο λυπαμαι το σκυλάκι σου που αναγκάστηκε να περάσει αυτο το μαρτύριο του να ζευγαρώσει 3 συνεχόμενες φορες σε τόσο μικρη ηλικια..λυπαμαι τα κουτάβια της...και τα κουτάβια των κουταβιων της..γιατι ένα μεγάλο ποσοστό θα καταλήξει στο δρόμο...πατημενα στις Εθνικές...πεθαμενα απο πείνα και αρρώστιες...
Προφανως εσυ θεωρεις τον εαυτο σου ζωόφιλη η φιλόζωη...
Και γω νομίζω ότι είμαι η Σκλερανικοβα....

eleanna2

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2010
125
0
Ειδατε το video που δειχνει διπλα?
Πολυ στεναχωρηθηκα ρε παιδια τι αισχος ειναι αυτο.λεγονται ανθρωποι αυτοι...?:(:(:(:(:(:mad::mad::mad::mad::mad:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Vanamei λυπάμαι αλλά βαριέμαι αφάνταστα να διαβάσω όλο αυτό το μακρυνάρι. Με αφήνει παγερά αδιάφορη. Οπως και οι ιστορίες σου τύπου Βουγιουκλάκη/Παπαμιχαήλ. Εχω να σου λέω εγώ τέτοιες... Ολη τη μέρα ψάχνω πως να αποκαταστήσω 3 παρατημένα κουτάβια και δεν τα έχω καταφέρει. Κοιμούνται σ' ένα χωράφι μ' ένα σωρό κινδύνους να παραμονεύουν. Και αύριο και μεθαύριο εκεί θα την βγάλουν. Δεν έχω καμμία διάθεση να σου αποδείξω εσένα αν και πόσο φιλόζωη είμαι. Τα πόδια μου και κυρίως η τσέπη μου, το ξέρουν μια χαρά. Δεν έχω τόσο πρόβλημα με όσους δεν προσφέρουν είτε γιατί δεν μπορούν είτε γιατί δεν θέλουν. Εχω τεράστιο πρόβλημα με ανθρώπους σαν κι εσένα, που στο όνομα της δήθεν φιλοζωίας τους, γεμίζουν τον τόπο με κουτάβια, καμαρώνουν γι' αυτό και προσπαθούν να πείσουν και τους άλλους. Εχεις δύο προβλήματα: α) τελικά δεν είσαι τόσο φιλόζωη όσο ήθελες να ελπίζεις στο intro σου και β) σ' αυτό το σπίτι που ήρθες, σε ακούμε με σεβασμό μεν, είμαστε απέναντί σου δε. Μην ξοδεύεις ενέργεια γιατί δεν πρόκειται να μας πείσεις για τις "αγαθές" σου προθέσεις.

vanamei

Member
19 Φεβρουαρίου 2010
7
0
Vanamei λυπάμαι αλλά βαριέμαι αφάνταστα να διαβάσω όλο αυτό το μακρυνάρι. Με αφήνει παγερά αδιάφορη. Οπως και οι ιστορίες σου τύπου Βουγιουκλάκη/Παπαμιχαήλ. Εχω να σου λέω εγώ τέτοιες... Ολη τη μέρα ψάχνω πως να αποκαταστήσω 3 παρατημένα κουτάβια και δεν τα έχω καταφέρει. Κοιμούνται σ' ένα χωράφι μ' ένα σωρό κινδύνους να παραμονεύουν. Και αύριο και μεθαύριο εκεί θα την βγάλουν. Δεν έχω καμμία διάθεση να σου αποδείξω εσένα αν και πόσο φιλόζωη είμαι. Τα πόδια μου και κυρίως η τσέπη μου, το ξέρουν μια χαρά. Δεν έχω τόσο πρόβλημα με όσους δεν προσφέρουν είτε γιατί δεν μπορούν είτε γιατί δεν θέλουν. Εχω τεράστιο πρόβλημα με ανθρώπους σαν κι εσένα, που στο όνομα της δήθεν φιλοζωίας τους, γεμίζουν τον τόπο με κουτάβια, καμαρώνουν γι' αυτό και προσπαθούν να πείσουν και τους άλλους. Εχεις δύο προβλήματα: α) τελικά δεν είσαι τόσο φιλόζωη όσο ήθελες να ελπίζεις στο intro σου και β) σ' αυτό το σπίτι που ήρθες, σε ακούμε με σεβασμό μεν, είμαστε απέναντί σου δε. Μην ξοδεύεις ενέργεια γιατί δεν πρόκειται να μας πείσεις για τις "αγαθές" σου προθέσεις.
Ποιος καλη μου προσπαθησε να σε πεισει εσενα και ποσα περιθωρια νομιζεις πως εχει ο φανατισμος σου γι' αυτο? Εχει ο καθε ανθρωπος σ' αυτο το πλανητη ξερεις, το δικαιωμα να εχει αποψη. Ειμαι και υπερ της στειρωσης και υπερ της τεκνοποιησης. Ολα ειναι στη διακριση της καθε περιπτωσης. Δεν φανατιστηκα εγω για τιποτα. Σιγα που θα κατσω να σου απολογηθω. Απολογεισαι σε εναν ανθρωπο που ενδιαφερεται να ακουσει και την αλλη πλευρα οχι σε κολλημενους και μαλιστα αγενεις. Ευχαριστω για την φιλοξενια. Το αν ειμαι φιλοζωη ή οχι προβληματιζει και μαλιστα αρκετα εμενα. Εγω εχω τα κοτσια να απορριψω τον εαυτο μου και να τον κρινω ανελεητα. Κανε το ιδιο σε σενα και μη προβαινεις με τοση ευκολια για τους αλλους. Αυτο ειναι ανευθυνοτητα το να σερνουμε γενικοτερα στους αλλους και εμεις να εφυσηχαζομαστε. Ας ψαχτουμε ολοι γενικοτερα και μην λεμε ευκολα στον αλλο οτι αυτο ειναι ηλιθιοτητα που ειπες. Λιγο πιο σεμνα. Μη συμπεριφερομαστε σαν οχλος. Με συγχωρειτε αν σας προσβαλα ή αν σας χαλασα την ηρεμια σας. Δεν ειχα τετοια προθεση παντως. Μαθετε να ακουτε και τον αντιλογο. Μπορει λεω μπορει 1% ο αλλος να εχει και δικιο το οποιο ισχυει βεβαια και για μενα. Αυτο ομως να ξερετε δεν μπορεις στον αλλον να το αποδειξεις με τετοιο επιθετικο και απολυτο τροπο. Δεν θα σας ξαναενοχλησω εφοσον βλεπω πως δεν υπαρχει διαθεση για την αλλη αποψη.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εχεις άδικο 100%...απλά, προσπάθησε να το καταλάβεις..
Ούτε όχλος είμαστε...ούτε αγενεις...
Είναι ΛΑΘΟΣ να ζευγαρωνεις ημιαιμο σκυλί...και για λόγους υγείας...και για ηθικούς λόγους..
Από όποια πλευρά και να το δεις..είναι λάθος...