γειαααα σας

arhs

Active Member
9 Απριλίου 2010
30
0
πρεβεζα
οκ δεν θα τα κοψω μονη μου...θα παω στον κτηνιατρο ετσι κι αλλιως την τριτη να κανω το τελευταιο του εμβολιο νομιζω...οποτε θα μου πει αυτος αν ειναι....ευχαριστω για τισ συμβουλες παντως :)

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
δεν ειναι αναγκαστικο να κοβεις τα νυχια....
εξαρταται ποσο φθειρονται και πως μεγαλώνουν..
παραδειγμα στον μολοσσο 4 ετων δεν εκοψα ποτε τα νυχια του τα δε πλαινα μονο μια φορα
στον ντογκο δεν εκοψα τα νυχια του 8 μηνων αλλα σκεφτομαι οτι πρεπει να παω για τα πλαινα νχια του
εξαρταται απο την φυλη , τον σκύλο και τις βολτες που κανουν....
πηγαινε αρκετες βολτες τον σκυλακο και δεν θα χρειαζονται κοψιμο...( νομιζω....)

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
καλως ηρθεσ!!! εχεις μια μουρλια με το κουταβι σου κ αυτο ειναι πολυ θετικο. ειμαι σιγουρος πως θα περασει μια πολυ καλη ζωη. να σ ζησει

arhs

Active Member
9 Απριλίου 2010
30
0
πρεβεζα
ευχαριστω πολυ viper.... μεχρι στιμγης ολα ειναι σουπερ κι ελπιζω να συνεχισουν να πηγαινουν ετσι...αυριο θα παμε κ στον κτηνιατρο να κανουμε το τελευταιο εμβολιο....:)

GEORGE1034

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
579
0
27
Θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!!!!!!
Αντε τελιωσαν και τα εμβολια!Τωρα οπως ειπε και ο Viper βοοοοοολτεεεεεες.
Εμεις την τεταρτη θα παμε για κουρεμα...!
Εσενα ο Αρης σου πονουσε μετα σε εκεινο το σημειο που εγινε το εμβολιο για μια μερα;;;
Γιατι εμενα πονουσε.Αν τον ακουμπουσα δεν ηπυρχε προβλημα, αν ομως τον ζουλουσα (στο σημειο που εγινε το εμβολιο) μου εκανε ενα κλαψιαρικο ''γαβ''.Αλλα αποδυκτικε ότι δεν ευταιγε το εμβολιο αλλα ο Ροτζερακος!Δεν πειραζει υγεια να 'χουν!!!:)

arhs

Active Member
9 Απριλίου 2010
30
0
πρεβεζα
χαχα...πηγαμαι και στον κτηνιατρο σημερα...ολα καλα...καναμε και το εμβολιο επιτελους αλλα νομιζω πως δεν ποναει αν και δν τον εχω ζουλιξει εκει ακομα:p αντε τωρα οπως ειπατε κι εσεις θα αρχισουμε και τις βοολτες μας.....ειμαι πολυ χαρουμενη...παει κι αυτο....α! και τελικα τα νυχακια του δεν τα κοψαμε...ειχατε δικιο...δεν χρειαζεται προς το παρον μου ειπε ο κτηνιατρος.....