Χρησιμοποιεί δεδομένα που βρίσκει στο ίντερνετ οπότε τα ίδια βρήκα και σε ξεχωριστή αναζήτηση που έκανα. Και τα οποία ανέφερα στους κτηνιάτρους αλλά σου λέω δεν έχουν θορυβηθεί. Δεν είναι ότι θα βγαλουμε και αγωγή απο αυτα που λέει. Ειναι σαν να μου λες αν θα εμπιστευόμουν ποτέ το wikipedia. Βασικές γνώσεις παρέχουν. Αλλά φαντάζομαι κάποιος θα μου έλεγε πάρε αυτό και δώστου το άμεσα γιατί το σκυλι ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ αν καθυστερήσουμε. Και ειδικά ο ένας που βρηκε τον θυρεοειδή απλά κοιτάζοντας το θα στεκότανσε αυτό. Για κάποιο λόγο κρίνουν πιο σημαντική την εύρεση σε αυτή της φάση μιας πιθανής πολυαρθρίτιδας πάρα τις εξετάσεις που όπως είπα βγήκαν όλες τέλειες πλην της γλυκόζης. Παρόλο που οποιαδήποτε φύσης αρθρίτιδας δεν επηρεάζει τα επίπεδα γλυκόζης.Για το Θεό, σταμάτα να κοιτάς το chatgpt. Σταματήστε να ρωτάτε το chatgpt. Δεν είναι φτιαγμένο για να δώσει ορθές απαντήσεις ή ολοκληρωμένες απαντήσεις. Είναι φτιαγμένο για να κάνει αληθοφανή διάλογο. Δεν το ΑΦΟΡΑ να δώσει σωστές απαντήσεις ή εμπεριστατωμένη πληροφορία. Γκουγκλαρε μόνος σου low glucose / low blood sugar / hypoglycemia τουλάχιστον...
Τρώει το σκυλί; Ήταν μήπως πολλές ώρες νηστικό πριν την αιμοληψια; Έκτοτε έφαγε ικανοποιητικά;
Γιατί αν δεν ισχύει το παραπάνω, κ δεν είπαν να αντιμετωπίσουν σε πρώτη φάση την υπογλυκαιμία, ΑΣΧΕΤΑ από τη διερεύνηση της αιτίας, που είναι δευτερεύουσα, τότε τι να πω.. Δλδ πολλά πήγα να πω, τα σβησα...
Καλά θα κάνεις κ θα μιλήσεις αύριο με άλλους γιατρούς αλλά η υπογλυκαιμία πρέπει να αντιμετωπιστεί ΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΡΑ, αν δεν υπάρχει διατροφικός παράγοντας στη μέση. Μπορείς κ απ'το σπίτι ενδεχομένως αλλά πρέπει να μιλήσεις με ένα γιατρό της προκοπής γιατί παίρνει κ φάρμακα το σκυλί κ δεν είναι να ακολουθείς κ ότι να ναι οδηγίες.
Τρώει κανονικά και πίνει νερό κανονικά και η διάθεση του δεν έχει πέσει καθόλου. Είναι καθόλα ένα υγιές σκυλί (συμπεριφορά αιματολογικές) που ωστόσο έχει πέσει στο πάτωμα και δε μπορεί να σηκωθεί.
Τώρα τι να σου πω. Μιλάμε εμείς για πράγματα που γνωρίζουμε και βρήκαμε στο ίντερνετ και 2 κτηνιατροι να μην τα γνωρίζουν; Να πέφτουν τόσο έξω; Εννοείται αύριο θα πάρω και τις επιπλέον γνώμες αλλά εκεί θα πάμε σε διαφορετική προσέγγιση στην όλη κατάσταση και πάνω κάτω αυτό που περίμενα εγώ από την αρχή να μου έλεγε κάποιος.