D Dimi_21 Well-Known Member 5 Μαρτίου 2013 1.614 1.947 24 Μαρτίου 2014 #21 Σε εναν μηνα εχει εκθεση μορφολογιας στο Ηρακλειο να πας να δεις με τον αδερφο σου... Υ.Γ Οσο για το βιντεακι της παρουσιασης των αγωνων να ειναι καλα μας εφτιαξαν την μερα
Σε εναν μηνα εχει εκθεση μορφολογιας στο Ηρακλειο να πας να δεις με τον αδερφο σου... Υ.Γ Οσο για το βιντεακι της παρουσιασης των αγωνων να ειναι καλα μας εφτιαξαν την μερα
S STELIOSSS Active Member 19 Φεβρουαρίου 2014 38 0 heraklion 24 Μαρτίου 2014 #22 Logan said: Σε εναν μηνα εχει εκθεση μορφολογιας στο Ηρακλειο να πας να δεις με τον αδερφο σου... Υ.Γ Οσο για το βιντεακι της παρουσιασης των αγωνων να ειναι καλα μας εφτιαξαν την μερα Click to expand... ευχαριστω δεν το ηξερα... θα παω. οσο για το βιντεακι δεν καταλαβα, πιο ακριβως βιντεακι ενοεις?
Logan said: Σε εναν μηνα εχει εκθεση μορφολογιας στο Ηρακλειο να πας να δεις με τον αδερφο σου... Υ.Γ Οσο για το βιντεακι της παρουσιασης των αγωνων να ειναι καλα μας εφτιαξαν την μερα Click to expand... ευχαριστω δεν το ηξερα... θα παω. οσο για το βιντεακι δεν καταλαβα, πιο ακριβως βιντεακι ενοεις?
A afg Well-Known Member 9 Ιανουαρίου 2013 570 27 24 Μαρτίου 2014 #23 νομιζω οτι δεν υπαρχει προβλημα.γιατι οχι?εσυ εχεισ παρει απο κει?εχει καποιο site να δω? Click to expand... Δεν πηρα σκυλο απο εκει εγω αλλα τον εχω αφησει εκει για φιλοξενια. Haus Jackson, Εκτροφείο Γερμανικών ποιμενικών, Γερμανικοί Ποιμενικοί, Γερμανικός Ποιμενικός, Εκπαίδευση σκύλων, Εκπαίδευση σκύλων Θεσσαλονίκη, Εκπαίδευση σκύλων στη Θεσσαλονίκη , Θετική Εκπαίδευση Σκύλων , Ξενοδοχείο Σκύλων Θεσσαλονίκη, Πανσιόν σκύλω
νομιζω οτι δεν υπαρχει προβλημα.γιατι οχι?εσυ εχεισ παρει απο κει?εχει καποιο site να δω? Click to expand... Δεν πηρα σκυλο απο εκει εγω αλλα τον εχω αφησει εκει για φιλοξενια. Haus Jackson, Εκτροφείο Γερμανικών ποιμενικών, Γερμανικοί Ποιμενικοί, Γερμανικός Ποιμενικός, Εκπαίδευση σκύλων, Εκπαίδευση σκύλων Θεσσαλονίκη, Εκπαίδευση σκύλων στη Θεσσαλονίκη , Θετική Εκπαίδευση Σκύλων , Ξενοδοχείο Σκύλων Θεσσαλονίκη, Πανσιόν σκύλω