οταν πηρα τον δικο μου, μου συστησε τον εκτροφεα ενας γνωστος, και χωρις να κανω μεγαλη ερευνα τον πηρα.δεν εχω παραπονο για τον σκυλο ποθ μοθ εδωσε απλα αυτη την φορα λεω να κανουμε μια πιο λεπτομερη ερευναΤι εννοείς...δεν έχεις μεγάλη ιδέα από εκτροφεία;
Τον δικό σου, από που τον πήρες;
Τι έρευνας αγοράς έκανες, όταν τον πήρες;
Ε πως δεν έχεις παράπονο φίλε Στέλιο!Ήδη άνοιξες θέμα με τα αυτιά του σκύλου σου!οταν πηρα τον δικο μου, μου συστησε τον εκτροφεα ενας γνωστος, και χωρις να κανω μεγαλη ερευνα τον πηρα.δεν εχω παραπονο για τον σκυλο ποθ μοθ εδωσε απλα αυτη την φορα λεω να κανουμε μια πιο λεπτομερη ερευνα
Εκεί θα κατέληγα, διαβάζοντας όχι όλο ομολογώ, από το δικό σου θέμα για το κουτάβι σου. Σε όσο διάβασα, έλεγες και ξανάλεγες στον Στέλιο που σε ρώταγε, ότι ο σκύλος σου, είναι 100% καθαρόαιμος από σωστό εκτροφέα. Οπότε...απορώ...γιατί δεν τον συστήνεις και στον αδελφό σου.Γιατί δεν τον προτείνεις και στον αδερφό σου αυτόν τον εκτροφέα λοιπόν εφόσον τον επέλεξες εσύ για τον δικό σου σκύλο!
φιλε μου στελιο μαλλον κατι δεν καταλαβες , αλλο να εκφρασω μια ανησυχια για το οτι ειχε καθηστερησει να σηκωσει τα αυτια του ο σκυλος μου και αλλο παραπονο απο τον εκτροφεα για τα αυτια του σκυλου μου.αλωστε πλεον τα αυτια του ειναι ορθια , η μαλλον πιο ορθια δεν γινεται.το οτι ανοιξα ενα θεμα και εκφρασα την ανησυχια και ρωτησα για να ενημερωθω δεν σημαινει οτι ειναι και προβληματικος ο σκυλος.Ε πως δεν έχεις παράπονο φίλε Στέλιο!Ήδη άνοιξες θέμα με τα αυτιά του σκύλου σου!
Σε αυτό το θέμα σου απάντησα εγώ προσωπικά και σου έκανα κάποιες ερωτήσεις για να σε βοηθήσω με τα αυτιά του σκύλου σου ρωτώντας αν τον σκύλο σου τον απέκτησες από εκτροφέα για να αποκλείσουμε το κληρονομικό παράγοντα!
Εσύ μου απάντησες ότι τον έχεις πάρει από εκτροφέα!
Γιατί δεν τον προτείνεις και στον αδερφό σου αυτόν τον εκτροφέα λοιπόν εφόσον τον επέλεξες εσύ για τον δικό σου σκύλο!
Εκεί θα κατέληγα, διαβάζοντας όχι όλο ομολογώ, από το δικό σου θέμα για το κουτάβι σου. Σε όσο διάβασα, έλεγες και ξανάλεγες στον Στέλιο που σε ρώταγε, ότι ο σκύλος σου, είναι 100% καθαρόαιμος από σωστό εκτροφέα. Οπότε...απορώ...γιατί δεν τον συστήνεις και στον αδελφό σου.
Από κει και πέρα, πράγματι, δεν υπάρχει φυλή στο φόρουμ, με περισσότερη σχετική ανάλυση. Κάνε και μια αναζήτηση χωρίς να βαριέσαι και θα βρεις τα πάντα.
δεν με ρωτησε κανενας....Εκτροφειο Γερμανικων Ποιμενικων Vom Merfilad .Σφακιανακης Γιαννης............................................................................... αφου σου ειχε μηνει η απορια!εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι δεν λες το ονομα του εκτροφεα ? ασχετο η σχετικο μου εχει μεινει απορια απο την παρουσιαση του τρελοκουταβου