απο που?

STELIOSSS

Active Member
19 Φεβρουαρίου 2014
38
0
heraklion
καλησπερα σας!λοιπον, ενδιαφερομαι για αγορα κουταβιου γερμανικου ποιμενικου.απλα δεν εχω και πολυ μεγαλη ιδεα απο εκτροφεια και εδω θα χρειαστω την βοηθεια σας, εχετε να μου προτεινετε καποιο εκτροφειο?

STELIOSSS

Active Member
19 Φεβρουαρίου 2014
38
0
heraklion
ναι δεν ειναι ακριβως για μενα , απλα ο αδερφος μου παντρευτηκε και μετακομισε στο καινουργιο του σπιτι.εχει κηπο 2 στρεματα και θελει να παρει ενα γερμανικο ποιμενικο...λοιπον ?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Τι εννοείς...δεν έχεις μεγάλη ιδέα από εκτροφεία;
Τον δικό σου, από που τον πήρες;
Τι έρευνας αγοράς έκανες, όταν τον πήρες;

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Ξερω εναν εκτροφεα , στην θεσσαλονικη ομως.
Δεν ξερω αν ειστε διατεθειμενοι να παρετε απο εκτροφεα εκτος κρητης.

STELIOSSS

Active Member
19 Φεβρουαρίου 2014
38
0
heraklion
Τι εννοείς...δεν έχεις μεγάλη ιδέα από εκτροφεία;
Τον δικό σου, από που τον πήρες;
Τι έρευνας αγοράς έκανες, όταν τον πήρες;
οταν πηρα τον δικο μου, μου συστησε τον εκτροφεα ενας γνωστος, και χωρις να κανω μεγαλη ερευνα τον πηρα.δεν εχω παραπονο για τον σκυλο ποθ μοθ εδωσε απλα αυτη την φορα λεω να κανουμε μια πιο λεπτομερη ερευνα

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.614
1.947
Καλο θα ηταν αυτη την φορα να ψαξεις και να μην παρεις παλι σκυλο χωρις χαρτια για να γλυτωσεις λεφτα!

STELIOSSS

Active Member
19 Φεβρουαρίου 2014
38
0
heraklion
Ξερω εναν εκτροφεα , στην θεσσαλονικη ομως.
Δεν ξερω αν ειστε διατεθειμενοι να παρετε απο εκτροφεα εκτος κρητης.
νομιζω οτι δεν υπαρχει προβλημα.γιατι οχι?εσυ εχεισ παρει απο κει?εχει καποιο site να δω?

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
οταν πηρα τον δικο μου, μου συστησε τον εκτροφεα ενας γνωστος, και χωρις να κανω μεγαλη ερευνα τον πηρα.δεν εχω παραπονο για τον σκυλο ποθ μοθ εδωσε απλα αυτη την φορα λεω να κανουμε μια πιο λεπτομερη ερευνα
Ε πως δεν έχεις παράπονο φίλε Στέλιο!Ήδη άνοιξες θέμα με τα αυτιά του σκύλου σου!

Σε αυτό το θέμα σου απάντησα εγώ προσωπικά και σου έκανα κάποιες ερωτήσεις για να σε βοηθήσω με τα αυτιά του σκύλου σου ρωτώντας αν τον σκύλο σου τον απέκτησες από εκτροφέα για να αποκλείσουμε το κληρονομικό παράγοντα!
Εσύ μου απάντησες ότι τον έχεις πάρει από εκτροφέα!
Γιατί δεν τον προτείνεις και στον αδερφό σου αυτόν τον εκτροφέα λοιπόν εφόσον τον επέλεξες εσύ για τον δικό σου σκύλο!

kavasilo

Well-Known Member
12 Απριλίου 2012
143
23
giokobullmastiffs.com
Εκτος απο αυτο που ειπε ηδη χρειασετε να ξαναματααπαντησει????

"οταν πηρα τον δικο μου, μου συστησε τον εκτροφεα ενας γνωστος, και χωρις να κανω μεγαλη ερευνα τον πηρα.δεν εχω παραπονο για τον σκυλο ποθ μοθ εδωσε απλα αυτη την φορα λεω να κανουμε μια πιο λεπτομερη ερευνα"

Και τωρα στον ενδιαφερομενο, μεσα σε αυτο το φορουμ εχει απειρα πραγματα για εκτροφεια γερμανικου ποιμενικου. Διαβασετα ολα, μετα περνεις τηλεφωνο τον Κυνολογικο ομιλο μαθαινεις τηλεφωνα εκτροφειον και κανονισεις τα ραντεβου σου...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Γιατί δεν τον προτείνεις και στον αδερφό σου αυτόν τον εκτροφέα λοιπόν εφόσον τον επέλεξες εσύ για τον δικό σου σκύλο!
Εκεί θα κατέληγα, διαβάζοντας όχι όλο ομολογώ, από το δικό σου θέμα για το κουτάβι σου. Σε όσο διάβασα, έλεγες και ξανάλεγες στον Στέλιο που σε ρώταγε, ότι ο σκύλος σου, είναι 100% καθαρόαιμος από σωστό εκτροφέα. Οπότε...απορώ...γιατί δεν τον συστήνεις και στον αδελφό σου.

Από κει και πέρα, πράγματι, δεν υπάρχει φυλή στο φόρουμ, με περισσότερη σχετική ανάλυση. Κάνε και μια αναζήτηση χωρίς να βαριέσαι και θα βρεις τα πάντα.

STELIOSSS

Active Member
19 Φεβρουαρίου 2014
38
0
heraklion
Ε πως δεν έχεις παράπονο φίλε Στέλιο!Ήδη άνοιξες θέμα με τα αυτιά του σκύλου σου!

Σε αυτό το θέμα σου απάντησα εγώ προσωπικά και σου έκανα κάποιες ερωτήσεις για να σε βοηθήσω με τα αυτιά του σκύλου σου ρωτώντας αν τον σκύλο σου τον απέκτησες από εκτροφέα για να αποκλείσουμε το κληρονομικό παράγοντα!
Εσύ μου απάντησες ότι τον έχεις πάρει από εκτροφέα!
φιλε μου στελιο μαλλον κατι δεν καταλαβες , αλλο να εκφρασω μια ανησυχια για το οτι ειχε καθηστερησει να σηκωσει τα αυτια του ο σκυλος μου και αλλο παραπονο απο τον εκτροφεα για τα αυτια του σκυλου μου.αλωστε πλεον τα αυτια του ειναι ορθια , η μαλλον πιο ορθια δεν γινεται.το οτι ανοιξα ενα θεμα και εκφρασα την ανησυχια και ρωτησα για να ενημερωθω δεν σημαινει οτι ειναι και προβληματικος ο σκυλος.

STELIOSSS

Active Member
19 Φεβρουαρίου 2014
38
0
heraklion
Εκεί θα κατέληγα, διαβάζοντας όχι όλο ομολογώ, από το δικό σου θέμα για το κουτάβι σου. Σε όσο διάβασα, έλεγες και ξανάλεγες στον Στέλιο που σε ρώταγε, ότι ο σκύλος σου, είναι 100% καθαρόαιμος από σωστό εκτροφέα. Οπότε...απορώ...γιατί δεν τον συστήνεις και στον αδελφό σου.

Από κει και πέρα, πράγματι, δεν υπάρχει φυλή στο φόρουμ, με περισσότερη σχετική ανάλυση. Κάνε και μια αναζήτηση χωρίς να βαριέσαι και θα βρεις τα πάντα.

ρε παιδια μην τρελενεστε...χαλαρουιτα!δεν ειπα οτι εχω παραπονο απο τον εκτροφεα μου.απλα ειπα οτι μου τον συστησε ενας γνωστος και πηγα διαλεξα και πηρα!απο κει και περα , το οτι δεν εχω παραπονο απο τον εκτροφεα δεν σημαινει οτι ειναι και ο καλυτερος εκτροφεας του κοσμου!θα ξαναψαξω γιατι ισως βρω καποιον καλυτερο, θα κανω μια μεγαλυτερη ερευνα!αν δεν βρω καποιον που να μου αρεσει παρισσοτερο θα παρω ξανα απο τον ιδιο!!!αυτο!οποτε δεν χρειαζεται να απορειτε τοσο πολυ!!!??

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι δεν λες το ονομα του εκτροφεα ? ασχετο η σχετικο μου εχει μεινει απορια απο την παρουσιαση του τρελοκουταβου

STELIOSSS

Active Member
19 Φεβρουαρίου 2014
38
0
heraklion
εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι δεν λες το ονομα του εκτροφεα ? ασχετο η σχετικο μου εχει μεινει απορια απο την παρουσιαση του τρελοκουταβου
δεν με ρωτησε κανενας....Εκτροφειο Γερμανικων Ποιμενικων Vom Merfilad .Σφακιανακης Γιαννης............................................................................... αφου σου ειχε μηνει η απορια!