αποκτηση σκυλου- SAmoyed-siberian husky-shiba inu

pao131908

Banned
Banned
22 Μαϊου 2018
83
22
33
γεια σε ολο το φορουμ..

Το θεμα μου ειναι οτι θελω παρω ενα σκυλο..
Ποτε μου δν ειχα επαφη με τα σκυλια...με λιγα λογια το ξερω οτι θα με κραξετε αλλα τα σιχαινομουν ειδικα τα πιτμπουλ...
μεχρι που ημουν ξαφνικα σ ενα παρκο και ηρθε μια κοπελα με ενα samoyed...και να μην τα πολυλογω με εκανε να αγαπησω τα σκυλια και συγκεκριμενα τα samoyed....πραγματικα απιστευτα σκυλια..φιλικα πανεξυπνα..γενικα δν περιμενα να ειναι ετσι οι σκυλοι.

λοιπον απο εσας ζηταω να μου πειτε τις γενικες απαιτησεις που εχει ενας σκυλος σαν το samoyed γιατι ειμαι αρχαριος και δεν εχω ιδεα...
επισης το οτι μενω τον χειμωνα σε πολυκατικια θα ειναι προβλημα? θα γαυγιζει? θα μπορει να ζησει χωρις κηπο?ειναι ολα τα samoyed φιλικα εξυπνα παιχνιδιαρικα η απλα ετυχε εκεινο? μπορει να μεινει μονο του στο σπιτι?

εκτος απο το asmoyed ειδα και δυο αλλες ρατσες που θα με ενδιεφεραν σαν δευτερη επιλογη το χασκι και σαν τριτη το σιμπα...εαν καποιος εχει κατι απο αυτα και μπορει να μου πει δυο λογια

ευχαριστω εκ των προτερων

ondin

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2018
209
123
γεια σε ολο το φορουμ..

Το θεμα μου ειναι οτι θελω παρω ενα σκυλο..
Ποτε μου δν ειχα επαφη με τα σκυλια...με λιγα λογια το ξερω οτι θα με κραξετε αλλα τα σιχαινομουν ειδικα τα πιτμπουλ...
μεχρι που ημουν ξαφνικα σ ενα παρκο και ηρθε μια κοπελα με ενα samoyed...και να μην τα πολυλογω με εκανε να αγαπησω τα σκυλια και συγκεκριμενα τα samoyed....πραγματικα απιστευτα σκυλια..φιλικα πανεξυπνα..γενικα δν περιμενα να ειναι ετσι οι σκυλοι.

λοιπον απο εσας ζηταω να μου πειτε τις γενικες απαιτησεις που εχει ενας σκυλος σαν το samoyed γιατι ειμαι αρχαριος και δεν εχω ιδεα...
επισης το οτι μενω τον χειμωνα σε πολυκατικια θα ειναι προβλημα? θα γαυγιζει? θα μπορει να ζησει χωρις κηπο?ειναι ολα τα samoyed φιλικα εξυπνα παιχνιδιαρικα η απλα ετυχε εκεινο? μπορει να μεινει μονο του στο σπιτι?

εκτος απο το asmoyed ειδα και δυο αλλες ρατσες που θα με ενδιεφεραν σαν δευτερη επιλογη το χασκι και σαν τριτη το σιμπα...εαν καποιος εχει κατι απο αυτα και μπορει να μου πει δυο λογια

ευχαριστω εκ των προτερων
Ρε τι γίνεται εδώ με τίς βόρειες φυλές samoyed έχει σειρά τώρα!! !! Ρε κανένας δεν malamute Alaskan? Δεν μεταδιδω άλλο!

ail31ou

Active Member
16 Μαρτίου 2018
26
1
44
Μικρη η εμπειρία μου με τα σκυλια. Εδω και 2 μηνες που καθημερινά βγαζω το λυκοσκυλο μου 3 ωρες βολτα σε παρκα της Θεσσαλονικης συναντω συχνα 2 αρσενικα samoyed... 2, 5 ετων στειρωμενo και 8 μηνων. Παντα δεμενα με λουρι γτ ειναι υπερδραστηρια. Οχι οτι τα σκυλια ευθυνονται για αυτη την υπερκινητικοτητα, αλλα μου δινουν την εντύπωση οτι απαιτουν έμπειρο ιδιοκτητη.Αυτο ειδα... αυτο λεω.Αλλοι στο forum, εμπειροτεροι με τους σκυλους θασε βοηθησουν περισσοτερο.

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
γιατι να σε κραξουμε;; κανεις δεν γεννηθηκε γνώστης, ολοι καποια στιγμη ξεκινησαν απο το μηδεν...
απλα εσυ τωρα μπηκες και ρωτησες κατευθειαν για το ν.99 απο τα 100 βηματα, πριν την αποκτηση σκυλου :)
Η ρατσα ειναι απο τα τελευταια που πρεπει να σε απασχολησουν, αν θες να αποκτησεις εναν σκυλο!
σου προτεινω να διαβασεις οσα περισσοτερα παλια θεματα μπορεις απο το forum,να παρακολουθησεις και τα νεα και μετα απο καιρο (γιατι κανονικα θα σου παρει καιρο η μελετη που πρεπει να κανεις), να επανελθεις με οτι ερωτημα εχεις...
καλως ηρθες στον κοσμο των σκυλων!

Penguin

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2017
621
1.187
29

N_B

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2017
70
92
47
Θρακομακεδόνες
Πας καλά; Βάζελος και θες βοήθεια;:ROFLMAO:Πλάκα κάνω! Διάβασε αβέρτα όπως σου είπαν και θα τα βρεις όλα.

pao131908

Banned
Banned
22 Μαϊου 2018
83
22
33
Ρε τι γίνεται εδώ με τίς βόρειες φυλές samoyed έχει σειρά τώρα!! !! Ρε κανένας δεν malamute Alaskan? Δεν μεταδιδω άλλο!
αχααχαχ η αληθεια ειναι οτι απορω που δεν εχει ολος ο πληθυσμος samoyed

pao131908

Banned
Banned
22 Μαϊου 2018
83
22
33
Μικρη η εμπειρία μου με τα σκυλια. Εδω και 2 μηνες που καθημερινά βγαζω το λυκοσκυλο μου 3 ωρες βολτα σε παρκα της Θεσσαλονικης συναντω συχνα 2 αρσενικα samoyed... 2, 5 ετων στειρωμενo και 8 μηνων. Παντα δεμενα με λουρι γτ ειναι υπερδραστηρια. Οχι οτι τα σκυλια ευθυνονται για αυτη την υπερκινητικοτητα, αλλα μου δινουν την εντύπωση οτι απαιτουν έμπειρο ιδιοκτητη.Αυτο ειδα... αυτο λεω.Αλλοι στο forum, εμπειροτεροι με τους σκυλους θασε βοηθησουν περισσοτερο.
ευχαριστω για την απαντηση

pao131908

Banned
Banned
22 Μαϊου 2018
83
22
33
γιατι να σε κραξουμε;; κανεις δεν γεννηθηκε γνώστης, ολοι καποια στιγμη ξεκινησαν απο το μηδεν...
απλα εσυ τωρα μπηκες και ρωτησες κατευθειαν για το ν.99 απο τα 100 βηματα, πριν την αποκτηση σκυλου :)
Η ρατσα ειναι απο τα τελευταια που πρεπει να σε απασχολησουν, αν θες να αποκτησεις εναν σκυλο!
σου προτεινω να διαβασεις οσα περισσοτερα παλια θεματα μπορεις απο το forum,να παρακολουθησεις και τα νεα και μετα απο καιρο (γιατι κανονικα θα σου παρει καιρο η μελετη που πρεπει να κανεις), να επανελθεις με οτι ερωτημα εχεις...
καλως ηρθες στον κοσμο των σκυλων!
ευχαριστω για την απαντηση.

οχι ουσιαστικα η ρατσα δν με απασχολει...γιατι ειμαι μεταξυ samoyed η καθολου....απλα ελεγα οτι ισως το χασκι να μοιαζει λιγο στο samoyed...

γενικα νομιζω πως υπηρξε ενας ερωτας με το samoyed kai emena xaxxaaxax μ εκλεινε κλεφτα το ματι να το "κλεψω " απο τον ιδιοκτητη του:LOL::whistle:

pao131908

Banned
Banned
22 Μαϊου 2018
83
22
33
Ρίξε μια ματιά εδώ:
https://www.dogforum.gr/community/threads/stathis-mishka-loki.28807/https://www.dogforum.gr/community/threads/stathis-mishka-loki.28807/
και εδώ:
https://www.dogforum.gr/community/threads/stathis-mishka-loki-nilak.28882/

Είμαι σίγουρη ότι και άλλα μέλη πέραν του @Scalpel έχουν/είχαν samoyed, απλά οι δικές του ιστοριές μου είχαν κάνει πολύ εντύπωση.
ευχαριστω για την απαντηση...
με την πρωτη ευκαιρια θα τα διαβασω τα θεματα

pao131908

Banned
Banned
22 Μαϊου 2018
83
22
33
Πας καλά; Βάζελος και θες βοήθεια;:ROFLMAO:Πλάκα κάνω! Διάβασε αβέρτα όπως σου είπαν και θα τα βρεις όλα.
χααχαχ και τον σαμογιεντ ντυμενο πρασινο θα τον κανω:LOL:
ευχαριστω θα το κοιταξω

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
Εσύ χάνεις :)
Τα σκυλιά είναι απίστευτα πλάσματα!! Θα τα λατρέψεις (ειδικά τα Πιτ μπουλ) :)

pao131908

Banned
Banned
22 Μαϊου 2018
83
22
33
υπαρχει καποιο θεμα που να λεει καποιος αρχαριος για να παρει σκυλο και τι θελει?
δλδ ποσες ωρες μινιμουν να αφιερωνεις? [ποσο χρημ χρειαζεται περιπου το μηνα? και αλλα τετοια θεματα?

pao131908

Banned
Banned
22 Μαϊου 2018
83
22
33
Εσύ χάνεις :)
Τα σκυλιά είναι απίστευτα πλάσματα!! Θα τα λατρέψεις (ειδικά τα Πιτ μπουλ) :)
εχω δει και εχω υπαρξει σε ιδιο μερος με πολλα πιτμπουλ....νομιζω οτι τα σαμογιεντ ειναι πραγματικα σκυλια για να ειναι κοντα στον ανθρωπο....τα πιτμπουλ θεωρω οτι πιο πολυ για ελευθερα ειναι...
χαχχα εσενα σε κοβω λατρη των πιτμπουλ και φανταζομαι και οτι εχεις κιολας απο το αβαταρ

• Like
Reactions: sake

ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2018
1.150
2.016
Η απόφαση απόκτησης σκύλου δεν μπορεί να είναι παρορμητική. Την μόνη περίπτωση που θα "δεχόμουν" είναι να σου κάνει κλικ ένα αδέσποτο που συνάντησες στον δρόμο. Μία έρευνα στο dogvoice θα είναι χρήσιμη.

Πέρα απο την όποια ράτσα έχεις σκεφτεί τα υπόλοιπα σχετικά με τον σκύλο ; Χρόνο, χρήμα, δέσμευση.

• Like
Reactions: marblk

pao131908

Banned
Banned
22 Μαϊου 2018
83
22
33
Η απόφαση απόκτησης σκύλου δεν μπορεί να είναι παρορμητική. Την μόνη περίπτωση που θα "δεχόμουν" είναι να σου κάνει κλικ ένα αδέσποτο που συνάντησες στον δρόμο. Μία έρευνα στο dogvoice θα είναι χρήσιμη.

Πέρα απο την όποια ράτσα έχεις σκεφτεί τα υπόλοιπα σχετικά με τον σκύλο ; Χρόνο, χρήμα, δέσμευση.
ναι βασικα μερικα απο αυτα θελω να μαθω...γιατι αμα π.χ θελει το σκυλι περισσοτερο χρημα η χρονο απο οτι μπορω να διαθεσω φυσικα και δεν θα επαιρνα δεν ειμαι ανευθυνος..
οποτε η ερωτηση μου ειναι πανω κατω και αυτη εαν μπορεις να μου πεις ποιες προυποθεσεις υπαρχουν για να ειναι χαρουμενο ενα σκυλι?

• Like
Reactions: Haris Drazen

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
υπαρχει καποιο θεμα που να λεει καποιος αρχαριος για να παρει σκυλο και τι θελει?
δλδ ποσες ωρες μινιμουν να αφιερωνεις? [ποσο χρημ χρειαζεται περιπου το μηνα? και αλλα τετοια θεματα?
Άπειρα τέτοια θέματα ,ξεκίνα να ψάχνεις και θα πετύχεις πολλά

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν